FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«11415161718141»
bodanelu16.03.2009 20:33

@Gica daca o faceam ca te-ai luat de Lacatus, stergeam posturile cu tot cu topic. Nu le mutam. Dar nu am facut-o.

Am fost unul din sustinatorii lui pana cand s-a intors in decembrie. De atunci am hotarat sa-l ignor.

Gica Chioru16.03.2009 20:56

Nu-i nicio problema, colega, asta e... Am mai spus-o, imi pare rau ca prin ceea ce am scris despre Lacatus fac rau unora dintre voi dar daca n-as fi scris n-as fi Chioru...

ps.vedeti ca Andrei, din cauza nostalgiei, evident, a gresit anul castigarii Cupei, a scris 85 in loc de 86.

Lari16.03.2009 20:59

Rezolvat.

Azzido16.03.2009 22:36
OK, sa zicem ca asa e si ca nu ai ( nu stiam ca tu) facut-o pentru ca ma luam de Lacatus. Nu e nicio problema, eu tin la situl asta, asa cum tin toti, chiar daca nu vor recunoaste, si-mi displace sa vad ca procedati, cateodata, abuziv.

Anunta-ma si pe mine cand procedeaza abuziv si o sa abuzez si eu de statutul meu. De data asta impotriva lor. ;)

Melku20.03.2009 21:16

Am crezut ca a fost stabilit faptul ca topicurile din cadrul "Meciurile Stelei" sa nu mai fie inchise. De ce nevoia disperata de a directiona userii catre cronica meciului...nu am sa inteleg. Ok, dragi redactori, sunteti cei mai tari...acum...ne lasati si pe noi sa comentam meciurile acolo unde trebuie? Fara sa fim directionati catre articolul redactat de voi? Multumesc anticipat.

Zona crepusculara, post-ul prin care se anunta inchiderea topicului si directionarea aferenta au disparut. :ce_oameni:

The truth is out there.

Dragoshel20.03.2009 21:19

dar merge sa postezi la "meciurile Stelei" ...

Melku20.03.2009 21:23
dar merge sa postezi la "meciurile Stelei" ...

Da, e posibil sa fi fost indus in eroare de faptul ca au fost deschise 3 topic-uri pe Steaua - Arges, dintre care doua la Articolele FCS, cred ca este vina mea, nu am fost destul de atent. Imi cer scuze.

redondo26.03.2009 14:10

Ma adresez aici nu neaparat moderatorilor,ci in primul rand userilor acestui site.

Intr-unul din articole m-am contrat initial cu autorul,@alexblaja,intr-un mod civilizat de ambele parti.A aparut o replica din partea redactorului @Virgil cu care am continuat discutia in termeni civilizati.Apoi am primit o injuratura pe PM din partea acestuia,cu iz de amenintare.Discutia a continuat pe forum,@Virgil continuand sa injure mascat.Bineinteles ca moderatorul @Adrian nu a ratat ocazia de a ma avertiza din nou,doar pe mine pentru off topic. Pe @Virgil bineinteles,nu...deoarece este redactor (probabil). Off topicul a fost de fapt inceput de @Virgil. pentru mine nu reprezinta o noutate ca @Adrian ma vrea in afara forumului.Stiu de mult asta....si ar fi facut-o demult daca avea autoritatea....Cu alte cuvinte,unul te-njura de mama,tu nu jignesti absolut deloc,dar tot tu esti cel avertizat.

Despre faptul ca nu as fi stelist,ci suporter al Craiovei voi face o precizare clara....Am afirmat ca sunt suporter stelist,dar este normal sa tin cu echipa orasului meu in celelalte meciuri.Daca cineva,sa zicem din Satu-Mare,care este stelist,spune ca nu tine cu echipa orasului sau intr-un meci cu o alta echipa (fara Steaua) eu il numesc sincer ipocrit.

Nu caut sa fie nimeni sanctionat,ci doar sa atrag atentia asupra caracterului murdar al redactorului @Virgil si a faptului ca moderatorul @Adrian imparte warm-uri numai cui are el chef.

Multumesc!

Dragoshel26.03.2009 14:15

pai daca nu te adresezi moderatorilor faci off topic si iei warn.

apoi, injuraturile prin PM nu ne intereseaza, il poti injura si tu pe el pana va cad degetele de la tastat.

"caracter murdar" - bravoo esti un geniu. Hai ca te cred pe tine acuma.

vom discuta si problema ta si se va lua o decizie.

PS: nu conteaza ce post ocupa pe acest site, daca greseste plateste. Nu mai bateti apropouri aiurea. Vorbiti doar s ava aflati in treaba.

Melku26.03.2009 14:18

Se doreste dezvaluirea PM-ului cu injuratura cu iz de amenintare :naughty:

redondo26.03.2009 14:20

A continuat sa injure mascat pe forum....si eu nu fac nici-un apropo ci vorbesc clar si deschis. Dar unul care nu face fata unei discutii civilizate pe forum si te injura apoi pe forum ca un tigan,are in cel mai fericit caz un caracter murdar.

MoWeed26.03.2009 14:21

@redondo

Acum ceva timp, redactorul Gica Chioru a fost sanctionat pentru injurii aduse lui Lacatus. Orice post ocupa pe acest site, va fi sanctionat daca se constateaza ca a gresit.

Injuriile pe privat sunt private. Ai optiunea sa ignori mesajele private venite de la un anumit user

redondo26.03.2009 14:24

Mesajele in care a injurat mascat,au fost sterse de Adrian,si doar eu am fost avertizat desi nu am jignit pe nimeni.

Adrian26.03.2009 15:44

Domnule Redondo

Daca iei respectivul topic de la inceput, vei vedea ca tu esti cel cu offtopicul si cu stilul agresiv. Ai atacat in stanga si in dreapta pe toti cei care s-au luat de Balaci. Si atunci ce vrei de la ei?

Sa nu te injure? Sa te ignore?

Cand tu postezi tot impotriva Stelistilor, chiar vrei sa fii ignorat?

Vazand ca faceti offtopic, am editat unul din mesajele voastre(al tau, daca nu ma insel) si v-am spus sa terminati.

Nu a fost destul. Tu ai simtit nevoia sa raspunzi din nou. Atunci ti-am trimis PM.

Si cu toate astea, ai postat din nou.

Asadar ai avut 2 avertizari pana sa primesti warnul. DOUA!

Virgil a terminat dupa primul mesaj privat pe care l-a primit de la mine.

Tu, in schimb, mi-ai trimis tot felul de scuze: 1. ca nu ai vazut cand am editat. 2. ca nu ai vazut mesajul privat. 3. ca Virgil te-a blocat pe privat si ca trebuia neaparat sa ii raspunzi!

Din ultima scuza lumea poate vedea clar care era intentia ta.

Voiai doar sa te certi.

Daca erai utilizatorul pasnic si inocent, nu postai aiurea pe topic mesaje private si, mai mult, il blocai pe Virgil dupa primul mesaj.

Am mai spus-o de multe ori.

Normal ar fi ca suporterii altor echipe sa nu fie lasati sa incite spiritele pe aici.

Redondo ai resuit sa faci un forum intreg sa te injure.

Postezi mult, pe cate 10 topice in acelasi timp, si de fiecare data esti implicat in discutii in contradictoriu, de obicei impotriva suporterilor stelisti si a redactorilor acestui site.

Daca cineva se ia de becalii, tu esti prezent sa strigi pentru el.

Daca cineva zice de Lacatus, tu raspunzi imediat.

Daca cineva zice de bine de Hagi, tu ii termini imediat cu argumente gen "eu stiu mai mult fotbal".

p.s.

Vad ca inca nu ai terminat cu offtopicul. Pe topicul "Steaua, centrul universului" tu, desi ai fost avertizat, inca nu ai terminat cu offtopicul. Vad ca tot vorbesti despre balaci, comparatii intre echipe de fotbal din alte vremuri si alte prostii.

Acum ce sa fac?

Sa iti mai dau un warn pentru offtopic sau nu?

Azzido26.03.2009 15:51

mda, iar ati inceput...

in primul rand: ce inseamna o injuratura mascata ? ori e injuratura, ori nu ?

apoi: injuraturile pe privat nu ne intereseaza. puteti sa va injurati pana nu o sa mai aveti spatiu de stocare.

apoi, daca cineva te enerveaza sau jigneste pe privat, poti f usor sa ii dai ignore. (de ce nu o faci ?)

@Adrian

daca Redondo a facut offtopic, presupun ca si Virgil a facut discutand cu el, nu ?

Deci ori ii scoti warnul lui Redondo, ori ii dai si lui Virgil.

Tu ai dat, tu hatarasti.

PS: chiar nu se poate sa va intelegeti intr-un fel sau altul ?

Daca nu, atunci ignorati-va reciproc...

redondo26.03.2009 15:54

Pai de ce este off topic daca i-am luat apararea lui Balaci,care era inclus in articol?

Adrian26.03.2009 16:00

Azzido

Pana acum am dat de fiecare data mesaje inainte sa dau warn.

Dupa cum am zis mai sus, Virgil a terminat cu offtopicul de la primul meu mesaj. Domnul Redondo a considerat necesar sa ii raspunda, desi il avertizasem de 2 ori pana atunci.

Uite:

Tu ai macar idee despre ce vorbesti? Il numesti pe Balaci alcoolic si il ironizezi doar pentru ca a spus ca e normal sa se vorbeasca mai mult de Mutu decat de Nicu?

Cine s-a legat acum de Steaua? Gestul lui Lazar e unul frumos si e normal ca presa sa exagereze asa cum o face mereu. Efectiv nu inteleg ce vrei sa spui. Ataci aiurea o glorie a altei echipe doar ca sa arati cat esti de stelist.Pacat ca Steaua are astfel de suporteri...

Prima postare a lui Redondo in topicul respectiv a fost un atac la adresa redactorului.

0 argumente, 100% ura si dorinta de cearta.

Eu, cel putin, asta inteleg de aici.

Ce urmeaza e o cearta intre redondo si alti 3-4 utilizatori.

Offtopic, certuri,etc. Cam asta a fost in continuare.

@ redondo

Esti de un tupeu nemaivazut pe acest forum.

Te contrezi cu toata lumea, pe unii ii jignesti, nu esti nici macar suporter stelist 100%, eu zic ca nici 50%, si cu toate acestea moderatorii te tolereaza.

Iar tu iti faci si mai mult de cap vazand acest lucru. Il apreciezi pe Becali in ciuda majoritatii parerilor despre el de aici, il sustii pe Balaci, care ca om e zero barat. Chiar in Craiova a dat de atatea ori. Incearca sa ai o limita in opinii, care sa nu deranjeze, altfel voi propune sa ti se retraga dreptul de a mai posta pe fcsteaua.ro

Aici, mai sus, avem primul raspuns al lui Virgil. Omul a incercat sa ia apararea redactorului. Exista intre postari o diferenta de 9 ore, dupa cum se vede.

De aici incolo a degenerat totul.

Iar acum, la 4 ore dupa ce i-am dat warn, domnul redondo continua:

Doamne fereste...ma refeream la altceva. Spre ex.,Borussia Monchengladbach a eliminat greu cu arbitrii si cu noroc pe Craiova intr-o perioada in care acesta echipa facea furori in Europa.Si mai sunt ex.Sigur,Steaua are trofeul suprem.

Eu chiar nu stiu ce ar mai trebui sa fac in cazul asta.

redondo26.03.2009 16:08

Ba baiatule...daca Balaci e in articol,cum mama masii e off topic daca vorbesti despre el? Ceea ce ai spus la urma e raspunsul meu catre altcineva.Si ce e mai grav pana la urma? Sa faci off topic sau sa jignesti? Si chiar nu am vazut avertizarea ta...raspundeam mesajului de injuratura al lui Virgil in mod civilizat.

Adrian26.03.2009 16:17

Prietene redondo

Ceea ce spui tu, nu tine.

Daca erai in mesageria privata si ii scriai lui virgil, imediat dupa trimitera mesajului erai redirectionat in inbox. Acolo puteai vedea foarte bine mesajul meu.

Daca, sa zicem, dadeai sa schimbi repede, imediat dupa trimiterea mesajului, si nu era timp sa fii redirectionat in inbox, iti aparea fereastra de notificare cum ca ai un mesaj nou.

Tu, ai avut timp sa ii trimiti lui Virgil un mesaj si sa postezi si un raspuns. Si toate astea fara sa vezi mesajul trimis de mine. Cum vine asta?!

Mai mult, sa zicem ca nu primeai mesajul din dificultati tehnice.

Cand ai ajuns in topic, ca sa postezi din nou, nu aveai cum sa nu vezi postarea ta editata de mine in care ziceam mare de tot "Gata cu offtopicul!" Era chiar prima postare de pe pagina. Fara sa vrei, tot o vedeai.

Mare, albastru, boldat!

Tu, probabil, ma iei de prost. Sau ne iei de prosti.

Ceea ce ai spus la urma e raspunsul meu catre altcineva.

Si?

Nu e tot offtopic?

Domnul redondo, de fiecare data cand da cu bata in balta, imi trimite mesaj privat in care cere sa fie sanctionata si cealalta parte.

Adica, el provoaca si tot el cere sa fie sanctionat si cel pe care l-a provocat.

Acesta este redondo.

redondo26.03.2009 16:19

II raspundeam lui Virgil pe forum atunci cand nu am vazut,nu pe privat.Pacat ca nu e o regula in care sa te pot recuza.Nu ai cum sa fi tu impartial cand ma judeci pe mine.Eu am primit warm fara a jigni.De ce nu primeste si el,care a jignit? Iar "oltean spurcat" a fost pe forum pana sa stergi tu.

Si da,e adevarat ca ti-am trimis PM deoarece mereu ma avertizezi doar pe mine.Tu.Mereu tu.Alt moderator nu se baga.

bodanelu26.03.2009 17:06
Tu.Mereu tu.Alt moderator nu se baga.

de cand te astept eu, pacat ca ajung prea tarziu :D

in rest? Sa fie pace pace pace pe pamant :D

Melku26.03.2009 17:34

Sunt nemultumit de moderatori pentru ca au gasit de cuviinta sa isi iroseasca timpul aici dar la articolul "Ce caractere! Ce secatura!" nu m-am lovit de parerile lor, pareri pe care sincer le asteptam, mai ales ca este un articol exceptional.

bibi8006.04.2009 08:27

este corect sa ameninti un membru care nu iti da dreptate ? pe motiv ca nu scrie "sunt"si ca e tigan?

aici daca nu zici ca ei te jignesc si te ameninta ca te dau afara. plus ca se fac ca nu vad cand esti facut jeg de alti membri.pe ce motiv? ca nu le sustii punctul de vedere.aici nu ai dreptul la o parere. ori zici ca ei ori esti nimeni.sant 2 moderatori care mie cel putin nu mi se par corecti:stanici si moweed. nu am nimic cu nimeni sant pur si simplu un suporter care isi spune parerea.chiar daca e buna sau nu e a mea nu?din cate stiu eu e o tara libera.sau nu?

MoWeed06.04.2009 08:31

@bibi80

Cand am facut eu sau Stanici vreun abuz? Cand ti-am pus pumnul in gura? Cand am zis eu sau Stanici ca nu ai dreptul sa-ti spui parerea?

Cand te-am amenintat ca te dau afara?

Chiar nu stiu....

bibi8006.04.2009 08:31

si inca ceva am fost sanctionat pentru off topic . nu am facut altceva decat sa raspund unei intrebari puse de unul din cei 2 daca mia platit Becali lumina.nu inteleg de ce eu am fost vinovat?

«11415161718141»