FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«11617181920141»
ros_albastru_best23.04.2009 11:03
de pe ce adresa de mail ai inregistrat contul Robinson Rufay Zapata?

vreau sa vad si un screnshot cu un mesaj privat primit pe contul Robinson Rufay Zapata sau screenshot cu emailul de confirmare primit la inregistrarea contului.

ai 24 de ore sa imi dai ceva dovezi cum ca iti apartine, pt ca din cate vad, tu imi irosesti timpul incercand sa ma tragi in piept.

daca nu vii cu dovezi iti iei ban pe termen nelimitat.

Frate , nu te trag in piept. Am instalat windowsul ieri , am dat sa ma loghez si nu mergea. Am incercat Robinson Rufay Zapata si parola , nu a mers , am incercat vechiul username stelistul stelist si tot nu a mers. Am scris apoi o adresa de email pentru a imi trimite parola pentru ca nu mai stiam cu ce mail m-am inregistrat , nu am primit nimic. Am scris a doua adresa sa imi trimita o noua parola. Am primit una noua si cu numele de utilizator ros_albastru_best. Acum am citit cateva emailuri in care ceream o parola noua si am observat ca si in acelea aveam acest nume de utilizator , adica ros_albastru_best , insa niciodata nu am folosit acest nume si pentru ca nu l'am folosit nu m'a interesat decat parola. Si pana acum de fiecare data parola mergea pe username'ul stelistul stelist sau Robinson Rufay Zapata. Daca nu ma crezi ca sunt Robinson Rufay Zapata vorbeste cu Adrian sau Dragoshel sa iti zica ca eu sunt cel care comenteaza de cateva etape meciurile Stelei pe acest forum. Si daca ma vei bana si daca voi primi permisiunea sa comentez in continuare meciurle o voi face cu mare drag.

Si din pacate nu mai am mailul de confirmare a inregistrarii mele , pentru ca la inceput nu credeam ca e asa important. Insa am mailul cu noua parola. Si am sa'ti trimit pe PM cele 3 adrese de email pe care le-am avut pe acest forum , pentru ca stiu ca le-am folosit pe toate si le schimbam ca prostul si acum imi pare rau. Am vrut sa incarc un screenshot cu mailul primit cu noua parola dar nu merge sa se incarce.

Adrian23.04.2009 11:29

Ros_albastru_best

Problema e urmatoarea: noi nu putem sa ne dam seama daca tu esti chiar Zapata sau esti cineva care vrea sa ii faca rau.

Mai ales ca ip-ul de pe care postezi are un anume Pavel90 inregistrat de pe el.

Dar asta se poate rezolva repede.

Daca esti Zapata, intra pe blogul sau si posteaza un mesaj anume. De ex: eu sunt zapata.

Apoi trimite-mi link. Sau vorbeste cu Dragoshel pe mesager daca il ai.

ros_albastru_best23.04.2009 11:41
Ros_albastru_best

Problema e urmatoarea: noi nu putem sa ne dam seama daca tu esti chiar Zapata sau esti cineva care vrea sa ii faca rau.

Mai ales ca ip-ul de pe care postezi are un anume Pavel90 inregistrat de pe el.

Dar asta se poate rezolva repede.

Daca esti Zapata, intra pe blogul sau si posteaza un mesaj anume. De ex: eu sunt zapata.

Apoi trimite-mi link. Sau vorbeste cu Dragoshel pe mesager daca il ai.

Dupa cum am zis mai sus , m'am inregistrat cu o adresa de email , apoi am schimbat'o si orice ceream sau orice mail de pe fcsteaua.ro il primeam pe noua adresa. Insa am decis sa intru dupa multa vreme si pe adresa de email veche si apoi sa fac ca sa primesc o noua parola pe acea adresa. Surpriza pentru mine am primit si pe acea adresa un email cu o noua parola , dar cu usernameul vechi adica stelistul stelist , care a fost schimbat in Robinson Rufay Zapata la cererea mea. Si acum imi merge sa ma loghez si ca stelistul stelist. Sincer nu inteleg cum , dar cred ca sa creat un nou cont automat , altfel nu inteleg cum pana acum primeam pe cea de-a doua adresa tot , iar pe cea veche nimic , iar acum primesc pe cea veche si nu pe cea noua.

Nu mai continui , nu mai zic nimic , doar atat. Voi continua sa fiu Robinson Rufay Zapata si sper sa nu mai intampin probleme de acum in colo.

PS: Adriane , crezi ca este vreun prost care sa piarda doua ore ca sa comenteze meciul in locul meu?

Robinson Rufay Zapata23.04.2009 11:45

Am revenit ca Robinson Rufay Zapata si ma bucur ca si de acum in colo voi fi alaturi de fcsteaua.ro si nu mai conteaza unde si ce email primesc , am sa le verific pe toate oricand de acum.

Si vreau sa-i cer scuze lui Azzido pentru ca am vazut ca sa simtit inselat , desi inca mai cred ca nu eu am gresit.

Azzido23.04.2009 11:47

te-ai inregistrat cu adresa de mail s***@***, userul cu care trebuie sa te loghezi este "stelistul stelist".

acum iti poti recupera parola fara frica

Robinson Rufay Zapata23.04.2009 11:49
te-ai inregistrat cu adresa de mail ...@yahoo.com, userul cu care trebuie sa te loghezi este "stelistul stelist".

acum iti poti recupera parola fara frica

Am recuperat-o si m-am si logat. Insa nu inteleg cum pana acum primeam pe r***@*** tot ce ceream si ieri nu (pentru ca ieri am facut cererea de schimbare a parolei).

xray_rom27.04.2009 10:46

RECLAMATIE-PROTEST

Stimata Administratia a acestui forum,

La comentariile articolului "Foc de paie. CS Otopeni - Steaua 0 - 1 (0 - 0)" moderatorul Adrian m-a jignit, neprovocat, pe mine si pe Azazelo: drogati("Nu mai fumati iarba"), betivi("Nu mai beti") si prosti.

Evident, ca la un astfel de mesaj l-am facut si eu prost crescut si tembel ca ma jigneste si inventeaza ceea ce nu am spus.

Drept urmare, a sters postul meu cu replica, mi-a dat sanctiune 10% pt injuraturi, dar postul lui prin care ne jigneste l-a lasat.

Asa se impartialitatea pe acest site? Cu Legea juglei?

Un moderator se sterge la cur cu noi fara sa-l opreasca cineva si cand primeste replica tot el sterge ce am scris si da sanctiuni??

Cum stam cu legea dreptului la replica?

Acest asa-zis moderator, Adrian, nu este la prima isprava de genul asta in ceea ce ma priveste. La timpul respectiv am semnalat asta lui azzido. Jigneste si provoaca, apoi ca un las "loveste" ca deh, e moderator. Asa intelege el sa se razbune, uzitand de atributia de moderator in razboaiele lui personale?

Va rog sa analizati si sa-mi comunicati rezultatul.

Va multumesc!

------

CITAT din jignirea pe care mi-a adus-o pe forum.

Adrian 27.04.2009@00:48

Azazelo si Xray

Voi mergeti in tandem de vreo un an jumate. Si de un an jumate ziceti acelasi lucru: sa nu analizam la cald!

Dupa 2 ani de frecat menta, cum puteti sa ziceti ca analizam la cald mah?

Treziti-va bah!

Nu mai fumati iarba!

Nu mai beti!

HO!

Treziti-va!!!

La voi nu e problema ca nu vedeti padurea, de copaci.Voi nu vedeti padurea, de ochi!Sau poate de cap. Dracu mai stie. Ca, nici 1000 de ani daca stau, nu cred ca o sa inteleg vreodata cum dracu ganditi voi.

Nu vedeti bah ca Steaua moare?

Ce la cald?!

Azzido27.04.2009 12:51

eu nu vad nicio jignire.

mutati-va pe privat!

Joga Bonito27.04.2009 14:11

inseamna ca nici eu nu vad 10% sanctiune pt xray, este?

MoWeed27.04.2009 14:20

@Joga Bonito

Daca nici tampit sau cretin nu sunt jigniri, atunci ce e?

redondo27.04.2009 15:17

Dar si betiv si drogat ce dracu sunt? Mangaieri? Ori amandoi,ori niciunul.

LDS27.04.2009 15:49
Voi mergeti in tandem de vreo un an jumate. Si de un an jumate ziceti acelasi lucru: sa nu analizam la cald!

Dupa 2 ani de frecat menta, cum puteti sa ziceti ca analizam la cald mah?

Treziti-va bah!

Nu mai fumati iarba!

Nu mai beti!

HO!

Treziti-va!!!

La voi nu e problema ca nu vedeti padurea, de copaci.Voi nu vedeti padurea, de ochi!Sau poate de cap. Dracu mai stie. Ca, nici 1000 de ani daca stau, nu cred ca o sa inteleg vreodata cum dracu ganditi voi.

Nu vedeti bah ca Steaua moare?

Ce la cald?!

Ar putea fi considerate jigniri dacã o astfel de adresare ar fi folositã în cadrul unui colocviu organizat de Patriarhia Românã, sau dacã ar fi trâmbițate în gura mare pe holurile unui pension de domnișoare.

Pânã una alta, aici e un forum al suporterilor de fotbal, nu e nici bibliotecã, nici mãnãstire de maici. În plus de asta, omu' a vrut doar sã strige, sã le facã un duș rece, nu și-a bãgat-o, nu și-a scos-o, n-a trmis pe nimeni la origini sau mai știu eu unde...

xray_rom27.04.2009 16:06
eu nu vad nicio jignire.

mutati-va pe privat!

Sa inteleg ca pe forum pot sa cobor si sa-l fac si eu pe el drogat, betiv si dus cu capul ca nu este jignire?

xray_rom27.04.2009 16:20
Ar putea fi considerate jigniri dacã o astfel de adresare ar fi folositã în cadrul unui colocviu organizat de Patriarhia Românã, sau dacã ar fi trâmbițate în gura mare pe holurile unui pension de domnișoare.

Pânã una alta, aici e un forum al suporterilor de fotbal, nu e nici bibliotecã, nici mãnãstire de maici. În plus de asta, omu' a vrut doar sã strige, sã le facã un duș rece, nu și-a bãgat-o, nu și-a scos-o, n-a trmis pe nimeni la origini sau mai știu eu unde...

Da mai, dar atunci judecati dracu cu aceeasi unitate de masura!

Daca jigneste trebuie sa accepte si replica. Nu fiti pt unul muma si pentru altul ciuma! Nu e fair play.

Tu chiar nu realizezi ridicolul?Eu nu m-am plans ca m-a jignit, ci pentru ca atunci cand i-am raspuns cu aceeasi moneda a uzat de drepturile de moderator ca un viteaz ce e!

Nu dati senzatia de o cloaca in care adevarul este numai la voi, iar restul este prostimea buna sa dea click pe site ca apoi sa va stergeti la cur cu ea!Fa un pool sa vezi cati au patit ca mine din partea lui Adrian. Vei avea o surpriza!

Mucosului asta pot sa-i fiu tata. Sa vorbeasca asa cu tacsu nu cu mine. Mai ales ca nu l-a bagat nici dracu in seama. A sarit singur la jugulara noastra...nitam-nisam!Nici macar nu am scris ceea ce incrimina el acolo. Habar nu are nici sa citeasca!Vezi topicul si gaseste unde am scris eu ca la Steaua lucrurile merg bine si ca lumea analizeaza situatia la cald?E dus cu pluta!

LDS27.04.2009 17:07

@ xray:

Omule, îți citesc postãrile de pe forum, așa cum le citesc și pe cele ale lui Adrian. Amândoi sunteți doi tipi inteligenți, dar din câte vãd nu puteți trece peste o anumitã râcã, peste o antipatie personalã. Nu am cunoștințã despre eventualele înjurãturi pe care vi le trimteți prin mesaje private, dar în ceea ce privește postãrile publice, cred cã mai indicat ar fi sã vã ignorați, sau atunci când nu e posibil și vã rãspundeți la citate, sã vã referiți strict la subiectul discuției și sã evitați aprecierile de ordin personal.

Acum asta este, unul e administrator, altul moderator, altul e redactor, altul simplu cititor.

Cann't we all just get along?

xray_rom27.04.2009 17:18
@Joga Bonito

Daca nici tampit sau cretin nu sunt jigniri, atunci ce e?

Mo

Nu te mai obosi sa fii "obiectiv". Daca citesti in protestul de sus, am scris ca am raspuns la o jignire tot printr-o jignire. Diferenta este ca jignirea adusa de el a ramas pe forum, dar pe a mea a sters-o!Deh, el e de-al casei!

M-a jignit primul, si nu un user, ci tocmai un moderator ... ca lupul pus sa pazeasca stana.

Daca ce a spus Adrian nu e jignire, atunci nu va mai obositi sa-l injurati pe cioban. Doar el a fost in stare sa spuna:" El m-a facut dobitoc si eu pe el zdreantza!Atat!Nu s-a ajuns la jigniri" . Si tot ciobanul s-a inconjurat de " o familie", pe care apara indiferent de ceea ce face ... de-a dus clubul de rapa.

Dragoshel27.04.2009 17:26

@xray_rom, dar pentru a evita warnul pe care l-ai primit, nu puteai sa dai mie un pm cu postul prin care te-a jignit, fara sa-i raspunzi cu aceeasi moneda? sau oricarui moderator/admin

xray_rom27.04.2009 17:36
@ xray:

Omule, îți citesc postãrile de pe forum, așa cum le citesc și pe cele ale lui Adrian. Amândoi sunteți doi tipi inteligenți, dar din câte vãd nu puteți trece peste o anumitã râcã, peste o antipatie personalã. Nu am cunoștințã despre eventualele înjurãturi pe care vi le trimteți prin mesaje private, dar în ceea ce privește postãrile publice, cred cã mai indicat ar fi sã vã ignorați, sau atunci când nu e posibil și vã rãspundeți la citate, sã vã referiți strict la subiectul discuției și sã evitați aprecierile de ordin personal.

Acum asta este, unul e administrator, altul moderator, altul e redactor, altul simplu cititor.

Eu nu am nimic cu el. L-am ignorat si nici macar nu i-am comentat articolele sau sa incep sa-l citez in vreo replica. Dar atunci cand nitam-nisam el se ia de mine si ma face in public drogat, betiv, doar ca sa ma provoace, pentru ca nu avea legatura nici cu topicul si nici cu vreo replica de a mea ... e normal sa-i raspund.

Numai ca el sterge ce scriu eu si lasa numai laturile lui sa vada lumea cat este de tare. Mai mult are si tupeul sa-mi dea 10%. Ma doare-n palarie de penalizarile lui, dar faptul ca isi permite in public sa se de-a cocos si imi ia dreptul la replica ca este moderator este deja de domeniul nesimtirii extreme.

Ai dreptate. Unul este administrator, altul moderator, altul cititor, dar nici unul nu este mai "alb" decat celalalt!

xray_rom27.04.2009 17:41
@xray_rom, dar pentru a evita warnul pe care l-ai primit, nu puteai sa dai mie un pm cu postul prin care te-a jignit, fara sa-i raspunzi cu aceeasi moneda? sau oricarui moderator/admin

Acum vreo luna asa am facut si m-am ales si cu 10% si el cu tupeu de a recidiva. Mai mult, vorbeste cu Stanici. Stie si el un episod de pe vremea cand am publicat primul meu articol "Scrisoare catre nimeni". Atunci a intervenit el si i-a cerut lui Adrian sa inceteze sa-mi mai taie posturi.

Adrian27.04.2009 17:42

Vad ca inca mai merge campania anti Adrian. Pacat ca cei care o duc nu au curajul sa o faca atunci cand sunt si eu prezent.

Pentru ca iar am fost atacat de unul dintre cei 3 oameni care nu ma agreaza pe site, vreau sa raspuns. Si o sa raspund cu postarea lui icsrei.

icsrei.JPG

Asa, sa trecem peste.

Daca "Nu mai fumati iarba!Nu mai beti!" e o jignire, eu ma duc sa imi tai gatul.

Nu vad unde l-am facut drogat sau betiv.

Nu trebuie sa fii betiv notoriu ca sa bei. Nu trebuie sa fii drogat ca sa fumezi iarba.

Doar ca, daca fumezi sau bei, efectul e acelasi: nu mai gandesti clar.

Si asta e de fapt ideea postului meu.

Dupa cum am si zis acolo, eu nu inteleg modul lor de a gandi si am impresia ca xray si cei ca el posteaza doar pentru a enerva.

Nu se poate dupa 2 ani de nenorociri sa vii aici si sa zici ca tu esti singurul destept si ca restul sunt prosti daca cred ca Steaua merge prost.

Asta zice Xray in fiecare post.

Acum, nu ma intereseaza ce se va intampla in continuare.

Vreau doar sa atrag atentia celorlalti moderatori ca, pe topicul dedicat articolului meu, domnul xray face offtopic.Link aici.

Cer ca domnul xray sa fie sanctionat si suspendat pe 7 zile, asa cum zice regulamentul.

Sa fie respectat regulamentul asa cum l-am respectat si eu.

p.s.

Atrag atentia si asupra faptului ca domnul Xray si-a facut o clona pentru a ma injura in trecut. Numele clonei: Steaua No1.

Daca nu ma insel, atunci a motivat cum ca acel cont e al nevestei sale.

Vad ca inca mai merge campania anti Adrian. Pacat ca cei care o duc nu au curajul sa o faca atunci cand sunt si eu prezent.

Pentru ca iar am fost atacat de unul dintre cei 3 oameni care nu ma agreaza pe site, vreau sa raspuns. Si o sa raspund cu postarea lui icsrei.

Joga Bonito27.04.2009 17:44

Asa zic si eu. Ignorati-va sau treceti la critica constructiva.

@MoWeed

Sa-mi bag si eu coada...

Intr-un fel il inteleg pe xray fiindca il cunosc pe Adrian si ii dau pace cand incepe cu postarile lui kilometrice si lipsite de sens. Dar sa se limiteze la atat - fara sa modifice posturi sau sa dea warn cand e in polemica cu cineva. Iti dai seama ce beleam eu mielul de Pasti acum un an sau doi daca era Aditza moderator atunci.

Concluzie: Cel mai inteligent renunta primul.

Ronnie27.04.2009 17:47
Concluzie: Cel mai inteligent renunta primul.

Imi pare cunoscuta expresia asta. Cine e idiotul care a spus-o primul?

xray_rom27.04.2009 17:54

icsrei.JPG

Asa, sa trecem peste.

Daca "Nu mai fumati iarba!Nu mai beti!" e o jignire, eu ma duc sa imi tai gatul.

Nu vad unde l-am facut drogat sau betiv.

Nu trebuie sa fii betiv notoriu ca sa bei. Nu trebuie sa fii drogat ca sa fumezi iarba.

Doar ca, daca fumezi sau bei, efectul e acelasi: nu mai gandesti clar.

Si asta e de fapt ideea postului meu.

Dupa cum am si zis acolo, eu nu inteleg modul lor de a gandi si am impresia ca xray si cei ca el posteaza doar pentru a enerva.

Nu se poate dupa 2 ani de nenorociri sa vii aici si sa zici ca tu esti singurul destept si ca restul sunt prosti daca cred ca Steaua merge prost.

Asta zice Xray in fiecare post.

1) Ce ai postat tu ca dovada am spus si eu in protest. Da, ti-am raspuns pe masura mesajului tau. Te-am facut "prost crescut" ca ma jignesti si "tembel sadea"ca ceea ce ai sustinut tu nu am scris nicaieri. La fel ca aberatia din finalul de mai sus pe care nu am scris-o sau spus-o nicaieri. E doar in visul tau urat.

2) Acum vreo 2 luni mi-ai scris pe forum ca mananc rahat. Si atunci, ca si acum ai spus ca nu e o jignire ci o metafora. Asa ca nu ma mai mira nimic la justificarile tale. Ignora-ma asa cum te-am ignorat si eu si inceteaza cu atacurile la persoana!

Adrian27.04.2009 17:56

Fratilor, am gresit.

Nu stiu ce naiba m-am apucat sa stau sa explic pe aici ce si cum.

Nu am ce explica. Regulamentul zice ceva, eu am facut ce zice regulamentul.

Eu nu l-am injurat.

El m-a injurat.

Restul rahaturilor nu ma intereseaza.

Domnii Xray si redondo degeaba se plang pe aici.

I-am sanctionat doar cand au gresit. Atat.

Degeaba incearca sa bage ideea cum ca o fac ca o vendeta personala.

Stiti foarte bine ca nu e asa. Dau exemplele Joga Bonito si SteauaB. Si ei ma enerveaza enorm dar nu au patit nimic ilegal de la mine.

Joga Bonito nu a primit nici macar un warn. El stie regulamentul si posteaza gandind. Chiar daca are alte parerei.

Nu am modificat niciodata nici o idee. Postarile sterse sau editate aveau in continut doar injuraturi sau offtopic. Atat.

Domnul Xray, iti recomand sa citesti regulamentul si apoi sa mai postezi!

p.s.

MÂNCÁ, mãn?nc, vb. I. Tranz. 1. A mesteca un aliment în gurã și a-l înghiți; a folosi în alimentație, a consuma. ? Expr. A (nu) avea ce mânca = a (nu) avea din ce trãi. A mânca pâinea cuiva = a fi în slujba cuiva; a se folosi de binefacerile cuiva; a fi întreținut de cineva. A (nu mai) mânca (pâine și sare) dintr-un talger (sau dintr-un blid) cu cineva = a (nu mai) conviețui cu cineva; a (nu) se (mai) afla în raporturi intime sau prietenești cu cineva. A-și mânca de sub unghie (sau unghii) = a fi foarte zgârcit. A mânca rahat = a minți; a bârfi, a cleveti.

xray_rom27.04.2009 18:03
Fratilor, am gresit.

Nu stiu ce naiba m-am apucat sa stau sa explic pe aici ce si cum.

Nu am ce explica. Regulamentul zice ceva, eu am facut ce zice regulamentul.

Eu nu l-am injurat.

El m-a injurat.

Domnul Xray, iti recomand sa citesti regulamentul si apoi sa mai postezi!

Voiam sa tac. Dar vreau sa-ti recomand si eu ceva. DEX-ul sa vezi diferenta intre injuratura si jignire(prost crescut, tembel, etc). Ai mai si citat din ceea ce ti-am zis. E acolo vreo injuratura? Te rade lumea, nu zau!

Chiar e ultima replica pe care ti-o dau.

PS. "Manaci rahat" sa o spui parintilor tai, apropiatilor, prietenilor care-ti permit, dar nu mie!Clar!

«11617181920141»