de pe ce adresa de mail ai inregistrat contul Robinson Rufay Zapata?vreau sa vad si un screnshot cu un mesaj privat primit pe contul Robinson Rufay Zapata sau screenshot cu emailul de confirmare primit la inregistrarea contului.
ai 24 de ore sa imi dai ceva dovezi cum ca iti apartine, pt ca din cate vad, tu imi irosesti timpul incercand sa ma tragi in piept.
daca nu vii cu dovezi iti iei ban pe termen nelimitat.
Frate , nu te trag in piept. Am instalat windowsul ieri , am dat sa ma loghez si nu mergea. Am incercat Robinson Rufay Zapata si parola , nu a mers , am incercat vechiul username stelistul stelist si tot nu a mers. Am scris apoi o adresa de email pentru a imi trimite parola pentru ca nu mai stiam cu ce mail m-am inregistrat , nu am primit nimic. Am scris a doua adresa sa imi trimita o noua parola. Am primit una noua si cu numele de utilizator ros_albastru_best. Acum am citit cateva emailuri in care ceream o parola noua si am observat ca si in acelea aveam acest nume de utilizator , adica ros_albastru_best , insa niciodata nu am folosit acest nume si pentru ca nu l'am folosit nu m'a interesat decat parola. Si pana acum de fiecare data parola mergea pe username'ul stelistul stelist sau Robinson Rufay Zapata. Daca nu ma crezi ca sunt Robinson Rufay Zapata vorbeste cu Adrian sau Dragoshel sa iti zica ca eu sunt cel care comenteaza de cateva etape meciurile Stelei pe acest forum. Si daca ma vei bana si daca voi primi permisiunea sa comentez in continuare meciurle o voi face cu mare drag.
Si din pacate nu mai am mailul de confirmare a inregistrarii mele , pentru ca la inceput nu credeam ca e asa important. Insa am mailul cu noua parola. Si am sa'ti trimit pe PM cele 3 adrese de email pe care le-am avut pe acest forum , pentru ca stiu ca le-am folosit pe toate si le schimbam ca prostul si acum imi pare rau. Am vrut sa incarc un screenshot cu mailul primit cu noua parola dar nu merge sa se incarce.