Dupa cum vedeti, omul nu se poate abtine.
Frate, ai adus acuze destul de grave pe aici. Te tot dai victima. Ok.
Dovedeste-ti nevinovatia.
Te tot dai pe aici victima dar eu nu vad altceva decat un om ranchiunos.
De ce nu le spui oamenilor de la ce a inceput problema asta?
Pe un articol mai vechi, l-am cam umilit pe xray cu niste argumente destul de bune. Omul mi-a trimis imediat mesaj privat in care ma ameninta ca, daca nu imi retrag cuvintele si nu ii dau lui dreptate, ma paraste la Virgil. A incercat sa ma santajeze cu o discutie mai veche dintre mine si el, discutie in care ii ziceam sa nu se mai tot certe cu Virgil, pe atunci moderator daca nu ma insel.
A fost o discutie privata pe care curajosul domn Xray a vrut sa o foloseasca ca sa ii dau eu dreptate lui.
Nu i-a mers si, cand a vazut ca nu i-a mers, a inceput sa ma injure(de atunci, nu de mai tarziu, cum a mintit mai nou) si sa ma ameninte ca ma va "rezolva" el pe articolele mele viitoare.
De atunci se tot da victima de fiecare data cand il avertizez.
De la mine a primit pana acum 2 avertizari:
1. Pentru offtopic: tot posta mesajele private pe care le primea de la mine, mesaje in care ii ziceam sa se potoleasca.
2. Pentru jigniri, ieri.
Domnul Xray a scapat cu destul de multe pana acum.
Si-a facut clona doar pentru a ma injura.
Aduce acuze fara nici o proba.
Se da victima pe ce topic apuca si o face ca sa vada lumea cat e el de persecutat si pentru a-mi face mie o imagine proasta.
Eu nu o sa ma dau inapoi de la a-l avertiza pe viitor daca mai incalca regulamentul. Nu mi-e frica de el si nici de gura lui mare.
Domnule xray,
Trebuia sa primesti un warn pentru offtopic astazi. Fiind al patrulea warn, venea si cu o pauza de 7 zile.
E ultimul cadou pe care il mai primesti de la mine.
De acum inainte nu iti voi mai da nici pm, nici nimic.
Cand incalci regulamentul, te sanctionez.
Am incheiat aici orice discutie.
Acesta e un topic pentru reclamatii, nu pentru problemele tale personale.