FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«11920212223141»
bodanelu05.05.2009 12:33
am putea sa discutam despre atitudinea galeriei dinamoviste fata de echipa noastra, o agresivitate specifica fenomenului ultras, care pe la noi prin galerie e din ce in cemai rar, incepem sa ne transformam cu adevarat in oi care doar behaie ca tembelel impotriva ciobanului pentru ca nu sunt multumite cum le conduce. am uitat ca mai avem si rivale, am uitat sa mai fim rai. nu instig la violenta, nu ma intelege gresit. doar ca nu suport sa isi bata javrele nespalate joc de noi .

aici nu se discuta despre incident. Sper ca te-am lamurit de ce a fost inchis topicul.

Daca vrei sa discutam despre asta.. te asteptam pe topicele respective...

Stanici05.05.2009 12:34

Vezi, ma, ca e pe prima pagina stirea aia. Oricum, tu chiar esti de parere ca pe siteuri publice trebuie sa fie discutate treburi de genul asta?!! stii ce o sa se intample? Or sa intre toti neavenitii, or sa ii injure pe catei, apoi promit vesnica razbunare in Ghencea, varsare de sange, tiganii de-astea - si juma din ei, cel putin, nu vor fi prezenti vineri la meci. Faza asta nu prea e de discutat, e de actionat.

bijoux_bz05.05.2009 12:39
Vezi, ma, ca e pe prima pagina stirea aia. Oricum, tu chiar esti de parere ca pe siteuri publice trebuie sa fie discutate treburi de genul asta?!! stii ce o sa se intample? Or sa intre toti neavenitii, or sa ii injure pe catei, apoi promit vesnica razbunare in Ghencea, varsare de sange, tiganii de-astea - si juma din ei, cel putin, nu vor fi prezenti vineri la meci. Faza asta nu prea e de discutat, e de actionat.

asa e dar trebui sa recunosti macar ca e un subiect important. cel putin pentru o anumita parte a galeriei...

bijoux_bz05.05.2009 12:43
aici nu se discuta despre incident. Sper ca te-am lamurit de ce a fost inchis topicul.

Daca vrei sa discutam despre asta.. te asteptam pe topicele respective...

nu se dicute despre incident insa daca te uiti mai atent mai sus mi s-a cerut sa motivez de este important acest subiect .

LDS06.05.2009 07:44

Rog un moderator sã steargã toate postãrile mele de la articolele de pe prima paginã. Editarea nu merge, iar comentariile mele aratã ca niște scrieri hieroglifice, datoritã neacceptãrii diacriticelor de cãtre softul sitului.

Adrian06.05.2009 07:47

LDS

Doar pe forum se vede ciudat. Pe pagina principala se vede normal tot. Nu are rost sa stergem pentru ca nimeni nu citeste transcrierea comentariilor de pe forum. Raspunsurile le primesti tot de pe pagina principala.

bodanelu06.05.2009 08:32

oricum pe forum avem aces doar noi astia verzii!

LDS06.05.2009 08:48

Înseamnã cã am eu o problemã de vedere, sau o fi vreo conspirație:

Cel mai bine a sintetizat situația Chivorchian, de la Timișoara:

" Steaua să fie mulțumită că nu va evolua fără spectatori pentru fapta lui Tamaș. "

sau

Asta pentru că citești un text doar add literam, nu și in spiritul său. Acum dacă zice unu' că pune preț pe capul lui Banciu impreună cu colegii de pe sit, sau că nu i-ar strica o "mică zguduială", asta ar insemna să punem mâna pe rănguțe și pe bâte și să purcedem la spargerea țestei afurisitului.

Una e când ai de-a face cu un dobitoc imbecil, care urăște sincer Steaua datorită tăticului său, milițianu' cu patru clase, și alta e când ai de-a face cu un codoș hârșit in rele, un șarpe pervers care umblă cu jumătăți sau sferturi de adevăruri, pe care le amestecă cu niște minciuni sfruntate, pentru a-și picura veninul invățăturilor sale in sufletele celor mai tineri și mai neștiutori. De asta oameni ca acest Banciu trebuiesc com(bătuți) oriunde, oricum și oricât. Pentru că deși sunt deștepți, deși cunosc adevărul, ei manipulează, deformează realitățile, ducând in derizoriu și acele puține momente de glorie autentică a fotbalului românesc (care, intâmplător sau nu, au fost obținute doar prin Steaua) și punând apoi pe piedestal idoli falși din carton presat.

Așa sunt toate celelalte comentarii ale mele de la articolele de pe prima paginã. Am încercat sã le reeditez, n-am putut, am încercat sã le șterg, deasemeni, n-am putut. Nu înțeleg de ce un redactor, un user care are acces pe pagina de admin a sitului, nu poate modera sau șterge la nevoie un comentariu, nici mãcar pe cele proprii. Mã rog, asta e politica sitului, dar rugãmintea mea rãmâne valabilã: Rog un moderator sã ia la puricat articolele de pe prima paginã, iar acolo unde apar comentariile mele sã foloseascã comanda DELETE. Sunt ușor de recunoscut, datoritã faptului cã acum aratã ca niște blesteme din cripta unui faraon egiptean.

Adrian06.05.2009 08:49

pe prima pagina, mie imi apar normal, cu diacritice. aici, pe forum, le vad distruse rau de tot.

George stie cel mai bine ce si cum.

p.s.

Ce browser folosesti?

Incearca firefox daca folosesti iexplore.

LDS06.05.2009 11:47

Folsesc Firefox și mã refer la prima paginã a sitului nu la cum apar pe forum. Am intrat și cu Internet Explorer și se vãd la fel.

Eu nu stau prea mult în fața calculatorului, nu am degetele formate pentru pãcãnitul la tastaturã, iar atunci când trebuie sã postez un comentariu pentru mine este o provocare, un test al rãbdãrii, având în vedere cã trebuie sã caut literã cu literã pe tastaturã pentru a scrie cuvânt cu cuvânt, propoziție cu propoziție, frazã cu frazã și paragraf cu paragraf, pentru a alcãtui niște postãri cum ar fi cele de la articolul "Poale-n brâu și poalele-n cap", care mi-au luat chiar și câteva ore pentru a le scrie, iar acum le vãd masacrate, distruse, asemeni unor mesaje scrise de un scrib primitiv pe o tablã de lut într-o scriere cuieniformã.

De asta v-am rugat frumos sã le ștergeți voi, pentru cã eu nu le pot șterge, nici edita.

Azzido06.05.2009 18:04

LDS, eu din cate vad e ok.

Din ce am vorbit cu George, faza cu diacriticele a fost rezolvata.

ldstext.jpg

danimarcu06.05.2009 19:55
...având în vedere cã trebuie sã caut literã cu literã pe tastaturã pentru a scrie cuvânt cu cuvânt, propoziție cu propoziție, frazã cu frazã și paragraf cu paragraf, pentru a alcãtui niște postãri cum ar fi cele de la articolul "Poale-n brâu și poalele-n cap", ...

De asta v-am rugat frumos sã le ștergeți voi, pentru cã eu nu le pot șterge, nici edita.

Ba cred ca ai reusit.

Cel putin eu nu mai gasesc articolul de care pomenesti mai sus... :ce_oameni:

LE:L-am gasit in cele din urma... :blush:

Dar si eu am mari probleme sa traduc ceea ce scrii tu aici:

inchei prin a-ți spune o intâmplare care, cred eu, iți va zdruncina, măcar un pic, nețărmurita incredere in acest popor român:

in anul 1999, primăria orașului in care locuiesc, Piatra - Neamnț, a acordat titlul de Cetățean de Onoare, Post - Mortem, Mareșalului Ion Antonescu, dat fiind că de la noi din oraș Mareșalul a dat celebrul ordin de luptă "Ostași, vă ordon treceți Prutul!".

La zece ani după, in anul 2009, o scursură umană, un puroi, un vierme de gunoi, blatistul Pinalti, anulează acest titlu Mareșalului Ion Antonescu! Așadar, a ajuns Pinalti să-i retragă titlul de Cetățean de Onoare Mareșalului Ion Antonescu! ințelegi unde a ajuns țara asta? intâmplarea asta bate toată filosofia din toate cărțile lui Dan Puric, ba chiar și din următoarele!

iși mai merită boboru' ăsta de maneliști căpșunari eroii și martirii? Mai merită populația asta să mai existe pe hărțile lumii? Eu unul nu pot să mai spun decât noapte bună...

:blink:

xray_rom06.05.2009 21:16

In atentia admini

La Articolul "Steaua - Dinamo" am scris un comentariu referitor la acest derby.

xray_rom 06.05.2009@19:47 (vezi aclo).

Nitam-nisam, Adrian mi-a replicat printr-un aer de superioritate si un limbaj ca de la surugiu la cal:

Adrian 06.05.2009@20:00

Tu ce articol ai citit taticule?

Despre cine vorbesti? Iar vorbesti doar ca sa te afli in treaba?

[...]

Cat despre tampeniile alea pe care le tot debitezi despre "sevilla a carei cupa CL a devenit penibila", nu stiu de unde le scoti.

Cine a zis vreodata asta?

Adu tata argumente. Ca, daca nu, primesti o avertizare pentru prostiile pe care le debitezi doar ca sa faci "atmosfera".

[...]

Vreau sa stiu si eu care este parerea administratorilor fata de limbajul folosit de un moderator cu userii si de amenintarile proferate cu atitudinea unui stapan, fata de un punct de vedere.

Nu este prima data!De data asta m-am abtinut sa replic si va cer un punct de vedere si o lamurire daca pe acest site s-a instituit delictul de opinie si hartuirea cu amenintari administrative.

PS.

Intamplator, "tampeinia" aia cu Sevilla a spus-o chiar el intr-un dialog pe forum cu axl dupa meciul Brasov-Steaua 1-0 si nu numai atunci. Replica lui axl a fost: "...o asa gogomanie nu s-a mai auzit de la cruciade incoace."

Adrian06.05.2009 22:19

Si eu cer trecerea utilizatorului Xray_rom pe lista de Persona Non Grata.

Asa cum m-a amenintat intr-un mesaj privat, domnul Xray nu face altceva decat sa bage strambe la articolele scrise de mine, sa isi bata jos si sa strice tot ce fac eu.

Argumentele lui sunt 0.

In discutia despre care vorbeste, am spus doar ca momentul "Sevilla" nu poate fi folosit la nesfarsit pentru a motiva strigarea noastra de "Semper Svperiores".

Am si argumentat atunci de ce am zis asta.

Am zis ca, daca tot ne folosim de acest moment si daca nu continuam performantele incepute, riscam sa cadem in penibil pentru ca nu putem trai la nesfarsit in trecut. Sevilla a fost si nu mai este. Pentru a putea ramane "Semper Svperiores" trebuie sa continuam ce am inceput.

Domnul Xray stie foarte bine acest lucru dar arunca in stanga si in dreapta doar cu ceea ce doreste el.

Atrag atentia si asupra primului sau raspuns in avancronica mea, raspuns in care ma facea suporter de rezultat, ipocrit, etc.

Omul incearca in continuu sa se dea victima. Pacat ca tot el initiaza aceste contacte intre noi 2. Daca le-as incepe eu...

Asadar, cer trecerea lui pe lista de persona non grata.

Nu cred ca mai trebuie sa aduc in discutie clona pe care si-a facut-o doar ca sa ma injure.

xray_rom06.05.2009 22:42
Si eu cer trecerea utilizatorului Xray_rom pe lista de Persona Non Grata.

Asa cum m-a amenintat intr-un mesaj privat, domnul Xray nu face altceva decat sa bage strambe la articolele scrise de mine, sa isi bata jos si sa strice tot ce fac eu.

Argumentele lui sunt 0.

In discutia despre care vorbeste, am spus doar ca momentul "Sevilla" nu poate fi folosit la nesfarsit pentru a motiva strigarea noastra de "Semper Svperiores".

Am si argumentat atunci de ce am zis asta.

Am zis ca, daca tot ne folosim de acest moment si daca nu continuam performantele incepute, riscam sa cadem in penibil pentru ca nu putem trai la nesfarsit in trecut. Sevilla a fost si nu mai este. Pentru a putea ramane "Semper Svperiores" trebuie sa continuam ce am inceput.

Domnul Xray stie foarte bine acest lucru dar arunca in stanga si in dreapta doar cu ceea ce doreste el.

Atrag atentia si asupra primului sau raspuns in avancronica mea, raspuns in care ma facea suporter de rezultat, ipocrit, etc.

Omul incearca in continuu sa se dea victima. Pacat ca tot el initiaza aceste contacte intre noi 2. Daca le-as incepe eu...

Asadar, cer trecerea lui pe lista de persona non grata.

Nu cred ca mai trebuie sa aduc in discutie clona pe care si-a facut-o doar ca sa ma injure.

La asemenea val de minciuni nu vreau decat sa spun:

1) Cititi ce am scris acolo in comentariu. Veti vedea daca il viza direct pe el, daca l-am provocat eu si nu invers si la cate articole scrise de el am comentat negativ. Va spun ca la nici unul, dar verificati!

2) Intrebati-l pe Stanici cum ma "hartuia cu off topic" la reclamatia anteriora, chiar pe acest topic. Stanici a sters mesajul lui de amenintare.

3) Daca exista un user(clona sau neclona) care injura este pedepsit. Intrebati-l cate avertismente a dat "clonei" de care viseaza ca-l injura?

Raspunsurile va vor lamuri.

Eu atat am avut de spus si am incheiat!

PS.

Adrian, ai uitat sa ceri si arderea mea pe rug in Ghencea, ca sa fie tot tacamul unei Inchizitii:)

dee07.05.2009 03:22

stai linistit, se intelege foarte bine ceea ce ai dorit sa spui.Cine are ochi vede, cine are minte intelege, cine are suflet judeca, cine are constiinta apeleaza la ea si formuleaza concluzia. Nu te mai stresa ca ti-au murdarit mesajul (stiu, e enervant si pe mine ma deranja foarte tare cand se tot bagau moderatorii si-mi editau posturile, insa acum nu ma mai intereseaza), doar din scrierea cuneiforma izvorasc toate celelalte tipuri de scriere, deci e imposibil sa nu-ti dai seama de ceea ce ai dorit tu sa ne transmiti, daca avem bunavointa si-ti citim articolul, pentru ca si tu ai depus un efort scriindu-l pentru noi. Merita citite articolele tale si ale altor redactori, nu citite si aplaudate "lol, ce tare esti", sau "ba, ce-i cu idiotenia asta, nu inteleg nimic ce-s cu semnele astea ciudate?!", pentru ca mesajul lor e cu siguranta unul pozitiv pentru toata lumea, doar de aceea sunt publice.

Ti-as fi spus astea in privat, insa habar n-am ce-am facut, ca nu mai pot trimit prv mess. 'Oi fi butonat aiurea pe la setari si pe mine ma omoara tehnica :-) Nu o sa mai intervin, insa am tinut sa ti-o spun de data aceasta, mai ales ca si eu am judecat la inceput cam aspru articolele tale,fara niciun sens, doar toti suntem inarmati cu intentii bune atunci cand postam ceva si mereu ne ciocnim de intentiile bune ale altora, iesind astfel scantei. Unii aplica intentiile bune la ordin, unii le fac din proprie initiativa si showul continua, pentru ca nu exista un limbaj comun pentru toti.

Stanici07.05.2009 05:27

1) Se discuta si se incearca din rasputeri rezolvarea acestei chestiuni.

2) Nu i-a murdarit nimeni mesajul, spre deosebire de domnia ta, acest baiat are ceva de spus, prin urmare, Doamne fereste de asa ceva.

3) Parca ziceai ca ne lasi... si p-aici, pe topicul asta, o faci pe aparatoarea drepturilor dobitoacelor care au ceva de zis dar nu zic nimic nici cand zic ceva?! Mandro!

bodanelu07.05.2009 06:42

@xray sa mor de nu zici ca esti muiere.... cum are Adrian un mesaj mai acid la adresa ta cum sari de fund in sus. Plm.. suntem barbati?

Stanici07.05.2009 07:07

P.S. : sa va ft in gura p-amandoi, zici ca sunteti putoi de clase primare.

@staff - hai sa strangem dracului un fond, sa facem intalniri fata in fata, de 2-3-cat e nevoie ori, facem deplasari sa discutam ca lumea face to face. Nu de alta- dar, prin scris, se pierde mult din comunicare. Derbediii astia doi, va sunt arbitru daca va vedeti fata in fata. Si nu concep altceva decat lupta cinstita, cuantificata(ce cuvant stiu si ce beat m-am trezit) prin bere. Zici ca nu tineti cu aceeasi echipa, sa imi bag toata ... leafa.

xray_rom07.05.2009 09:55
@xray sa mor de nu zici ca esti muiere.... cum are Adrian un mesaj mai acid la adresa ta cum sari de fund in sus. Plm.. suntem barbati?

Nu pot sta cu mainile in san cand vad ca-mi sare la jugulara si se poarta ca un boier pe mosie cu "iobagii", sub mantaua moderatorului, incarcand sa-si impuna cu aceasta functie proprile interese sau puncte de vedere. Apoi sunt folosite si 2 masuri. Daca la el este judecat ca un "mesaj mai acid", la mine s-ar pune ca "atac la persoana". Deci, mi se inchide gura.

Crezi ca mie imi este strain un limbaj "mai acid"?Sau nu-l accept in dialog? Dar, cand i-am replicat "barbateste" am fost atentionat si indemnat sa nu-mi fac singur dreptate, ci sa scriu aici. Daca scriu aici, nu mai sunt barbat:) Vorba aia: "din dilema asta nu mai poti iesi!"

Pe langa limbaj, una-doua tot ameninta de-a surda cu avertizari.

Sa-si vada de treaba de moderator din fisa postului si sa nu-si rezolve antipatiile suierand cu biciul moderatorului. Asta irita si nu mai tine de ceea ce spui tu!

LDS07.05.2009 09:58

@ Azzido:

Nu mã refer la articolele pe care le postez de pe pagina de admin, mã refer la comentariile acestora. Iar în ce mãsurã a fost rezolvatã treaba, las la aprecierea ta, dupã mai exemplific cu un nou comentariu pe care l-am lãsat în topicul de pe prima paginã a sitului deschis pentru aniversarea zilei de 7 Mai:

LDS:

Câte "echipe cu aureol?" ale b?trânei Europe, câte milioane de suporteri ai acestor echipe tânjesc, ba chiar se mai ?i sinucid din frustrarea de a nu avea acest trofeu...

Câte sute de milioane de euro a b?gat sireacu' Abramovici în Chelsea ?i tot n-a putut s? ating? "acea Cup?", cum este ea luat? în derâdere de diver?i handicapa?i gure?i de pe meleagurile miori?ei.

Cupa asta ne face infinit superiori masei amorfe de p?duchi care ne înconjoar?, 7 Mai 1986 este o datorie, un testament al mândriei de a fi Stelist, mândrie care trebuie transmis? mai departe în viitor, dincolo de diversele vicisitudini, dincolo de Gigi Becali ?i acoli?ii s?i.

Sper sã nu fiu înțeles greșit, nu-mi place sã mã bag aiurea în seamã, sã fiu "pain in the ass". Am eu și așa destule belele pe capul meu, n-aș mai avea nici chef, cum n-am nici prea mult timp liber la dispoziție, s-o țin gaia - mațu pe forumuri și sã plictisesc lumea cu doleanțele mele. O fac doar pentru cã îmi place sã fiu cu voi aici, pe acest sit, pentru cã doresc ca treaba sã meargã bine și sã fim cu toții mulțumiți.

Pe de altã parte, înțeleg cã poate acestea sunt niște probleme inerente ce țin de aceastã "schimbare de look" a sitului, de aceea am sã renunț sã mai postez comentarii, fiindcã vãd cã echipa moderatoare ignorã rugãmințile mele cu o simpatie demnã de o cauzã mai bunã. Mãcar așa cred cã treaba se va rezolva de la sine.

@ dee: Mulțumesc pentru vorbele frumoase, faptul cã ele vin de la un ochi critic ca al tãu mã face sã cred cã n-am pierdut timpul degeaba postând articole pe aici.

bodanelu07.05.2009 10:31
Nu pot sta cu mainile in san cand vad ca-mi sare la jugulara si se poarta ca un boier pe mosie cu "iobagii", sub mantaua moderatorului, incarcand sa-si impuna cu aceasta functie proprile interese sau puncte de vedere. Apoi sunt folosite si 2 masuri. Daca la el este judecat ca un "mesaj mai acid", la mine s-ar pune ca "atac la persoana". Deci, mi se inchide gura.

Crezi ca mie imi este strain un limbaj "mai acid"?Sau nu-l accept in dialog? Dar, cand i-am replicat "barbateste" am fost atentionat si indemnat sa nu-mi fac singur dreptate, ci sa scriu aici. Daca scriu aici, nu mai sunt barbat:) Vorba aia: "din dilema asta nu mai poti iesi!"

Pe langa limbaj, una-doua tot ameninta de-a surda cu avertizari.

Sa-si vada de treaba de moderator din fisa postului si sa nu-si rezolve antipatiile suierand cu biciul moderatorului. Asta irita si nu mai tine de ceea ce spui tu!

s-a decis ca in certurile intervenite intre un moderator si un utilizator, moderatorul sa nu mai faca nimic, sa intervina un coleg.

Adrian07.05.2009 10:34

Cu completarea ca se pot da avertizari si pentru dorinta de a crea "atmosfera".

Sa nu uitam domnule Xray cine a initiat primul contact si cine a aruncat prima acuza.

Cand am zis ca vei fi avertizat, nu m-am referit la faptul ca eu te voi avertiza.

xray_rom07.05.2009 10:54
1) Sa nu uitam domnule Xray cine a initiat primul contact si cine a aruncat prima acuza.

2)Cu completarea ca se pot da avertizari si pentru dorinta de a crea "atmosfera".

Cand am zis ca vei fi avertizat, nu m-am referit la faptul ca eu te voi avertiza.

1) Eu nu sunt responsabil de mustele de pe caciula nimanui. Mesajul nu avea dedicatie @Adrian.

2) Daca incalc Regulamentul, sa fiu pedepsit. In rest, te rog sa ma ignori. Acelasi lucru este valabil si pentru mine in ceea ce te priveste!

Adrian07.05.2009 11:38

Asta e foarte tare.

Pai, daca e asa...

Si eu pot sa zic foarte frumos "esti prost". Si nu trec numele nimanui. Las doar indiciti.

De exemplu...toti cei care sunt fani ai lui Roentgen sunt prosti.

Merge,nu?

te rog sa ma ignori. Acelasi lucru este valabil si pentru mine in ceea ce te priveste!

Daca vrei sa te ignor, de ce te tot bagi in seama?

p.s.

Tu ai incalcat regulamentul la greu si, pana acum, ai fost tot iertat. Pentru ca aici nu suntem in mafia siciliana.

Offtopic, injuraturi, clona,acuze nefondate, scandal... si mai ai si tupeul sa zici ca nu ai facut nimic.

«11920212223141»