FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12021222324141»
xray_rom07.05.2009 11:53
Asta e foarte tare.

Pai, daca e asa...

Si eu pot sa zic foarte frumos "esti prost". Si nu trec numele nimanui. Las doar indiciti.

De exemplu...toti cei care sunt fani ai lui Roentgen sunt prosti.

Merge,nu?

Daca vrei sa te ignor, de ce te tot bagi in seama?

p.s.

Tu ai incalcat regulamentul la greu si, pana acum, ai fost tot iertat. Pentru ca aici nu suntem in mafia siciliana.

Offtopic, injuraturi, clona,acuze nefondate, scandal... si mai ai si tupeul sa zici ca nu ai facut nimic.

Te-am rugat sa ma ignori. Nu vezi din ceea ce spui, ca tu nu poti sa fii un partener de dialog cu mine? Nu vezi ca te-au napadit inventiile si minciunile puse pe seama mea! Nu ma mai provoca!Te rog sa incetezi!BASTA!

Bodanel11.05.2009 09:12

Bai da mai terminati odata. De nu stiu cate pagini va certati. XRAY IGNORA-L (daca mai spui ceva la adresa lui pe topicul asta iti dau BAN). Adriane IGNORA-L. Nici unul dintre voi nu mai posteaza nimic aici.

Robinson Rufay Zapata11.05.2009 13:08
Bai da mai terminati odata. De nu stiu cate pagini va certati. XRAY IGNORA-L (daca mai spui ceva la adresa lui pe topicul asta iti dau BAN). Adriane IGNORA-L. Nici unul dintre voi nu mai posteaza nimic aici.

Il banezi si pe Adrian? :D

Bodanel11.05.2009 17:33

Da

Robinson Rufay Zapata11.05.2009 17:37
Da

Asa ca Adriane "ciocu mic"

David^10.06.2009 10:02

Sunt nemultumit de atitudinea moderatorului Hadrian de Halba Iulia, care a acordat un singur warm de 10% lui Erik Bran, cel care a jignit in fel si chip utilizatorii obisnuiti ai forumului. Ar fi trebuit sa-i acorde cel putin 30% pentru a-si pregati terenul pentru astazi, cand ar fi avut posibilitatea sa-l elimine.

A fost prea ingaduitor cu oaspetele. Propun retinerea de la delegari cel putin o saptamana.

Joga Bonito10.06.2009 10:23
:))))
David^10.06.2009 11:50

Pai nu?

redondo03.07.2009 07:00

Am si eu o intrebare pentru moderatori. Este normal ca si dupa 15 zile o postare care este strict injuratura sa nu fie stearsa? Sau ca cel care a injurat sa nu primeasca nici macar avertisment? Adica daca eu am fost banat doua saptamani,am macar dreptul sa pun aceasta intrebare fara "sa agit" ceva sau pe cineva. Multumesc anticipat pentru raspuns domnilor moderatori. Asta ca sa nu mai pun problema ca mai nou a spune un adevar te face sa fi "agitator".

Stanici03.07.2009 07:46

Link, omu', link.

redondo03.07.2009 08:01

La ...discutii despre suporteri...topicul...Steaua,Cska Sofia...postarea domnului Ibj.

Stanici03.07.2009 08:06
in cazul in care nu ati vazut ce a scris lbj, pentru ca postarea i-a fost stearsa:

"redondo, du-te-n plm s-o sugi de agitator!"

Ca sa citez din clasicul pe care il apreciezi atat de mult... "a glumit si el" . Daca lu' Jiji esti in stare sa ii ierti niste chestii pe motivul asta, iarta-i si lu lbj.

redondo03.07.2009 08:09
Ca sa citez din clasicul pe care il apreciezi atat de mult... "a glumit si el" . Daca lu' Jiji esti in stare sa ii ierti niste chestii pe motivul asta, iarta-i si lu lbj.

Este iertat,nu e problema. Dar era normal sa nu fie stearsa postarea?...

PS. Sper sa am si eu voie sa mai glumesc uneori pe site. Eu nu prea practic sportul acesta cu "luatul la misto"...asa ca mai bine raspunde-mi punctual sau ignora.

Azzido03.07.2009 16:37

neinteresant. a primit si el warn.

lbj04.07.2009 21:04

Azzido a dat iar o lege

Libertatea a vrut sa ne-o ia

Pe ultrasi a vrut sa-i baneze

Dar noi inapoi nu vom da

Si nu ne-a pasat de warnuri

Si nu ne-a pasat de amenzi

Numai pe acest forum

Am fost 'totdeauna prezenti!

La puscarie, azzido la puscarie...dupa raceti, azzido dupa raceti!

Azzido04.07.2009 21:11

Niciodataaaa! pam-pam-pam Niciodataaa!!

axl06.07.2009 13:14

Ba nici acuma nu va potoliti?!

xray_rom11.07.2009 10:38

@Azzido

Vreau sa mi se motiveze si mie de ce Adrian mi-a dat 10% pentru ce am postat la articolul "Cum ne vom uita la noi insine dupa ce va pleca Bergodi?" Ce este acolo offtopic? Iar a inceput?

Adrian11.07.2009 10:51
Prietene!

Este numai problema ta ce te intereseaza sau nu, argumentat sau neargumentat, de intelesul sau neintelsul rostului unui dialog.

Pastreaza distanta sau sari peste cee ce nu se muleza pe asteptarile tale si nu mai interveni sententios intr-un dialog de parca ai fi detinatorul dreptului de veto sau al adevarului absolut in alegerea subiectelor de dezbatere.

Nici pe mine nu ma intereseaza ce nu te intereseaza sau te intereseaza pe tine asa ca abtine-te in a poza cu mine in profesor de stelism!

Asta plus cele 2 parti editate de mine din mesajul tau, parti pe care tu insistai sa le pui ca sa te bagi in seama si pe care le-ai pus dupa ce ti-am trimis mesajul privat. Pacat ca alea 2 nu mai sunt.

p.s. Din cate stiam eu utilizatorii nu au voie sa editeze un mesaj editat de moderatori...

xray_rom11.07.2009 11:29
Asta plus cele 2 parti editate de mine din mesajul tau, parti pe care tu insistai sa le pui ca sa te bagi in seama si pe care le-ai pus dupa ce ti-am trimis mesajul privat. Pacat ca alea 2 nu mai sunt.

p.s. Din cate stiam eu utilizatorii nu au voie sa editeze un mesaj editat de moderatori...

1) Invata sa citesti TOT inainte de a da si tu cu parerea cu ruperi din context citate de tine!

Tu nu ai vazut ca el a spus ca dialogul meu cu Lari e inutil? Eu i-am cerut doar sa-si vada de treaba si sa nu-mi spuna mie ce este util sau inutil sa discut in dialog cu cineva. Atat!

2) Invata sa si vorbesti civilizat cu utilizatorii si sa nu le spui ca mie pe forum: "ai luat una peste bot...", ca o sa ajungi ciuca misto-ului pe site-ul asta!

3) Invata sa nu raspunzi neintrebat. Eu pe Azzido l-am intrebat, nu pe tine.

Adrian11.07.2009 11:43

Acesta va fi ultimul meu mesaj in legatura cu acest subiect. E inutil sa dezbati ceva cu acest personaj. Daca nu e cum vrea el, nu e. Asa ca, mai jos aveti postarea lui ender, postare la care xray a trimis raspunsul de mai sus.

xray-rom,

Steaua era lucrul cu care ma puteam mandri oricand neconditionat.

Nu vreau sa vad acest personaj grobian asociat cu marea mea iubire! Nu ma intereseaza nici un argument legat de profesionalismul acestui bisnitar odios. Este singura persoana pe care chiar imi doresc s-o vad moarta!

Nu inteleg rostul discutiilor despre vinovatia sau nevinovatia ciobanului fata de concedierea unor antrenori.

(Despre asta zice xray, probabil, ca e jignitor)

Este o pata uriasa pe blazonul nostru si nu cred ca pe cineva care este intr-adevar stelist il intereseaza mai mult o performanta facuta cu valize, prietenii si BLATURI!

Steaua a fost cladita pe niste valori perene! Nu pe banii unui cioban!

AFARA DIN Ghencea! Protestul trebuie continuat indiferent de performante sau de jocul echipei!

p.s. Am vazut ca ai editat din nou acel mesaj pe care ti l-am editat eu. Sper ca stii partea asta din regulament:

6.7 Editarea post-urilor in neconcordanta cu mesajul transmis initial cu scopul de a pune in lumina nefavorabila interlocutorul, de a crea confuzie sau iritare se considera incalcare grava a regulamentului si se pedepseste cu ban 7 zile, atunci cand aceasta editare poate fi dovedita.

p.p.s. Si, daca tot vorbim de mistocari, un mic misto gen xray la adresa celor care vor clubul curat:

Acum ar suna asa:

Haide cu totii in Ghencea

Sa dam ciobanul afara!

Ce daca nu pleaca tembelul!?

Steaua lui Bergodi piara!

Luati-va-n shapca petarde

Ce daca legea e cruda!?

Sa parjolim stadionul,

Unde echipa asuda!

Vorba ta ..."Spune TOT":)

Si apoi vin la mine astfel de utilizatori si ma intreaba de ce ii injura toata lumea pe site. Deja m-am saturat de sfintii astia care nu stiu altceva decat sa provoace.

xray_rom11.07.2009 11:56
Acesta va fi ultimul meu mesaj in legatura cu acest subiect. E inutil sa dezbati ceva cu acest personaj. Daca nu e cum vrea el, nu e. Asa ca, mai jos aveti postarea lui ender, postare la care xray a trimis raspunsul de mai sus.

p.s. Am vazut ca ai editat din nou acel mesaj pe care ti l-am editat eu. Sper ca stii partea asta din regulament:

p.p.s. Si, daca tot vorbim de mistocari, un mic misto gen xray la adresa celor care vor clubul curat:

Si apoi vin la mine astfel de utilizatori si ma intreaba de ce ii injura toata lumea pe site. Deja m-am saturat de sfintii astia care nu stiu altceva decat sa provoace.

Bati campii in stilul tau obisnuit si cu presupusa (re)editarea si cu interpretarile!

Oricum, ma maguleste faptul ca ma urmaresti pas cu pas, imi numeri si virgulele, etc.

Cat despre warnurile pe care mi le-ai dat te inteleg. Faci si tu ce poti si cat poti!

Marius11.07.2009 12:02

Adriane, exagerezi. Relaxeaza-te.

redondo11.07.2009 12:09
Adriane, exagerezi. Relaxeaza-te.

Sper ca nu zici asta la misto... Daca esti serios,ma bucur ca a observat in sfarsit si un moderator asta..Uffffff

Marius11.07.2009 12:16

Iar restul nu mai faceti off-topic pe aici. Aveti de semnalat ceva, o faceti si gata. Daca nu primiti raspuns, un PM catre Azzido cred ca va rezolva si problema asta.

Sau poate va place sa va ciondaniti ca babele alea senile :rolleyes:

«12021222324141»