Acesta va fi ultimul meu mesaj in legatura cu acest subiect. E inutil sa dezbati ceva cu acest personaj. Daca nu e cum vrea el, nu e. Asa ca, mai jos aveti postarea lui ender, postare la care xray a trimis raspunsul de mai sus.
xray-rom,
Steaua era lucrul cu care ma puteam mandri oricand neconditionat.
Nu vreau sa vad acest personaj grobian asociat cu marea mea iubire! Nu ma intereseaza nici un argument legat de profesionalismul acestui bisnitar odios. Este singura persoana pe care chiar imi doresc s-o vad moarta!
Nu inteleg rostul discutiilor despre vinovatia sau nevinovatia ciobanului fata de concedierea unor antrenori.
(Despre asta zice xray, probabil, ca e jignitor)
Este o pata uriasa pe blazonul nostru si nu cred ca pe cineva care este intr-adevar stelist il intereseaza mai mult o performanta facuta cu valize, prietenii si BLATURI!
Steaua a fost cladita pe niste valori perene! Nu pe banii unui cioban!
AFARA DIN Ghencea! Protestul trebuie continuat indiferent de performante sau de jocul echipei!
p.s. Am vazut ca ai editat din nou acel mesaj pe care ti l-am editat eu. Sper ca stii partea asta din regulament:
6.7 Editarea post-urilor in neconcordanta cu mesajul transmis initial cu scopul de a pune in lumina nefavorabila interlocutorul, de a crea confuzie sau iritare se considera incalcare grava a regulamentului si se pedepseste cu ban 7 zile, atunci cand aceasta editare poate fi dovedita.
p.p.s. Si, daca tot vorbim de mistocari, un mic misto gen xray la adresa celor care vor clubul curat:
Acum ar suna asa:
Haide cu totii in Ghencea
Sa dam ciobanul afara!
Ce daca nu pleaca tembelul!?
Steaua lui Bergodi piara!
Luati-va-n shapca petarde
Ce daca legea e cruda!?
Sa parjolim stadionul,
Unde echipa asuda!
Vorba ta ..."Spune TOT"
Si apoi vin la mine astfel de utilizatori si ma intreaba de ce ii injura toata lumea pe site. Deja m-am saturat de sfintii astia care nu stiu altceva decat sa provoace.