FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12223242526141»
Maye12.07.2009 21:52
@Maye...asta nu spune nimic.

In unele cazuri,de fapt aproape toate cu exceptia acestuia din urma am recunoscut ca meritam si warmurile de la Adrian. E regulamentar...Am protestat insa deoarece era normal ca si el sa fie pedepsit in aceiasi masura,sau daca m-am certat cu el sa ma avertizeze altul,nu tot el. A fost un caz in care el m-a pedepsit doar pe mine cu toate ca altul ma injurase,iar pe acela l-a iertat.Culmea e ca era un fost moderator impotriva caruia utlizatorul Adrian(pe atunci) protesta vehement....deci..

Mie imi spune multe.Si cred ca multora de aici.In fine , sper sa se rezolve si sa respecti si tu regulile cum o fac toti , pentru ca altfel iti atragi singur probleme.

Parerea mea! :alcoholic:

redondo12.07.2009 21:56

Lasa omule ca nu e chiar asa. Moderatorii nu sunt pedepsiti atunci cand se leaga aiurea de altii,nici cand fac off-topic,altii care sunt mai vechi pe site sunt protejati atunci cand jignesc s.a. Iar daca eu ma contrez cu Adrian in mai multe probleme pe acest site ti se pare normal ca tot el sa vina cu sanctiunea? Chiar te faci ca nu-ntelegi?

Adrian12.07.2009 22:00

Acum chiar bagi mana. Sa imi zici tu mie cand te-ai contrat cu mine pe site si eu ti-am dat warn pentru acel lucru.

redondo12.07.2009 22:03
Acum chiar bagi mana. Sa imi zici tu mie cand te-ai contrat cu mine pe site si eu ti-am dat warn pentru acel lucru.

La inceput,primul warm daca nu ma-nsel...Si zi-mi si mie te rog cand i-am jignit pe Hagi si Jenei.

@Maye...sa nu uit...daca ai timp citeste acest topic de la inceputurile lui si vei vedea cati actuali moderatori se plangeau de altii care imparteau dreptatea atunci,iar acum vin si fac pe justitiarii.

Maye12.07.2009 22:05
Lasa omule ca nu e chiar asa. Moderatorii nu sunt pedepsiti atunci cand se leaga aiurea de altii,nici cand fac off-topic,altii care sunt mai vechi pe site sunt protejati atunci cand jignesc s.a. Iar daca eu ma contrez cu Adrian in mai multe probleme pe acest site ti se pare normal ca tot el sa vina cu sanctiunea? Chiar te faci ca nu-ntelegi?

Unii din ei isi dau singuri warn/ban.Si eu stiu cazuri de moderatori care s-au sanctionat intre ei.Am vazut pe aici.Si atunci tot ce ai spus tu..cade.

**alex**12.07.2009 22:07

Voi nu v-ati prins ma? redondo face post hunting. :))

redondo12.07.2009 22:07
Unii din ei isi dau singuri warn/ban.Si eu stiu cazuri de moderatori care s-au sanctionat intre ei.Am vazut pe aici.Si atunci tot cer ai spus tu..cade.

Daca ai inghitit galusca asta esti chiar naiv. Si eu in locul lor as face asta doar de ochii lumii daca stiu ca plec in concediu cateva zile...oricum n-ar conta. Hai sa fim seriosi. Repet,citeste acest topic de la-nceput daca tot vrei sa faci pe avocatul.

Adrian12.07.2009 22:10

Ma vad nevoit sa intervin din nou.

Baieti duceti discutia asta pe privat.

Incercati sa fiti ontopic.

xray_rom12.07.2009 22:14
xray

Si atunci, o simpla intrebare. Daca ai primit PM de la mine in care ti-am cerut sa nu mai faci offtopic, de ce l-ai ignorat?

Si raspunsul e simplu!

Poate in vis ca in pm pe langa neadevaruri tu ma indemnai sa continui nu sa incetez:)Deci imi cereai sa gresesc sa-ti dau motiv real de sanctionare!!!!!Reciteste-ti corespondenta!

Uite ce ai zis:

Adrian, Jul 11 2009, 01:06 PM

Probabil ca tu te crezi Dumnezeu sau ceva de iti permiti sa le spui altor utilizatori ce pot si ce nu pot face. Mai continua pe tonul asta si cu offtopicul. Te rog.

Iar eu ti-am raspuns tot in pm:

xray_rom Jul 11 2009, 01:11 PM

Tu nu ai vazut ca el a spus ca dialogul meu cu Lari e inutil?Eu i-am cerut doar sa-si vada de treaba si sa nu-mi spuna mie ce este uitil sau inutil ca dialog.

Invata dracu' sa citesti inainte de a da si tu cu parerea ca o sa ajungi ciuca misto-ului pe site-ul asta!

Imediat si sulfaneste, tu ai considerat offtopic raspunsul pe care ti l-am dat tie pe forum, cand tu in calitate de utilizator te-ai luat de mine pe forum si nu cel dat lui edar, care nici ala nu era offtopic.

Simultan mi-ai trimis direct pe pm (vezi timpul):

Adrian Jul 11 2009, 01:11 PM

+10 pentru offtopic.

... iar eu ti-am urat ce meritai.

Dupa 3 min, cand ai realizat prostia ca tu ma ataci tu ma sanctionezi, ai incercat sa dregi busuiocul si mi-ai sters de pe forum raspunsul dat tie, pt a da ca offtopic raspunsul dat lui edar! Dar te-ai grabit si ai sters cam multe posturi acolo de ai bulibasit toata pagina 1:) Culmea tupeului e ca undeva mai sus ma acuzai pe mine cu re-editatul postului meu:))Asa da tupeu, frate!

Adrian Jul 11 2009, 01:14 PM

[...]

am editat mesajul tau tocmai pentru a evita un conflict. pentru ca eu discutam deja cu tine pe mesaje private. stiu ca tu vrei sa faci totul public dar nu ma intereseza. eu, cand voi avea ceva de discutat cu tine, o voi face pe privat. ar fi bine sa faci si tu la fel.

Nu faceam public, dar tu mi-ai cerut. Lamurit acum?

Si cu asta basta!

MoWeed12.07.2009 22:20

Ce va mai place sa va certati.

Va rog incetati cu off-topicul pentru certuri aveti mesageria privata...

LE: Postarile offtopic scrise dupa aceasta postare au fost sterse. Va rog inca odata sa nu continuati off-topicul altfel voi aplica sanctiuni conform regulamentului

axl12.07.2009 23:18
E mai nostim aici decat la ala de mistouri, mai ales ca aici nu-s filmulete puse de Mrs.

Marius13.07.2009 09:25

sms mangaliene.

Stanici14.07.2009 11:19

Protestez in mod public, sun siderat de atiudinea moderatorului axl vizavi de odrasla mea(moarte ungurilor). Fapt pentru care l-am avertizat. Nush cum a inteles el dar l-am avertizat, fara o bere data, nu scapa la meciul cu ungurii spurcati.

Virgil15.07.2009 07:38

Stanici iti recomand concediu medical pana dupa meci.

Dr in medicina

Catalyn0724.09.2009 18:50

Userul Maxim Marius, tot imi trimite mesaje private cu diverse injurii, chiar si pe forum.

NU O SA MA CREZI DAR CHIAR AM 14 ANI SI TE *** IN CUR

chiar poate orice analfabet sa posteze pe site ?

Lari24.09.2009 18:51

Da, poate, insa pe termen limitat. ;)

Catalyn0724.09.2009 18:58

Asa credeam si eu

Mersi pentru rasp. Lari ;)

Daniel-Ionut25.09.2009 15:57

snap0006p.jpg

Macar atentionat printr'un mesaj...

Nici nu vreau mai mult, cu toate ca nu este prima data cand sare calul...

fco26.09.2009 19:05

cred ca suntem 2 persoane cu user fco am vazut in galeriile foto eu la new york si altcineva la Oradea.

Dan Preda02.10.2009 12:47

As dori sa stiu de ce mi s-au sters postarile de la articolele de pe prima pagina.Mi-am exprimat parerile civilizat, "on topic", nu am jignit pe nimeni. Asa procedeaza moderatorii pe aici ? Cind ramineti fara argumente stergeti postarile ?

Lari02.10.2009 12:49

Preferam asta decat ban pentru prostie.

Azzido02.10.2009 12:50

Care postari sterse ?

Nu cumva are legatura cu:

Anunt:

In zilele de 2, 3 si 4 Octombrie 2009 se efectueaza lucrari de intretinere la serverul fcsteaua si e posibil sa intampinati diverse erori. Administratorii site-ului isi cer scuze si promit sa nu se intample prea des.

PS: incearca sa dai un refresh pt ca apar mai greu comentariile!

Dan Preda02.10.2009 12:52

Eu nu am facut nimic, decit sa pun niste intrebari de bun simt si sa fac niste constatari pe marginea unor subiecte afisate si dezbatute de voi, nu de mine.

Faptul ca voi catalogati drept "prostie" niste pareri cu care puteti fi sau nu de acord, imi arata intoleranta care va anima.

Articolul "Confesiunile unui slujitor la palat: Posteriorul domnului Becali este mai fin ca si matasea!' avea aproape 40 de comentarii, dintre care majoritatea erau replici/huiduieli/injuraturi adresate mie. Acum sunt doar 7 comentarii, cineva a sters aproape 30 de comentarii.

La fel si artcolul unde sunt insultate fetele lui Gigi Becali. Si acolo comentariile mele precum si replicile au fost sterse. Si nu apar cu niciun "refresh" :)

Adrian02.10.2009 12:59

Dan Preda

Tot ceea ce vei scrie tu cu intentia de a incita oamenii va fi sters.

Si nu are rost sa te dai fecioara neprihanita ca nu merg cu noi treburile astea. becalii a facut rau Stelei. A-l sustine inseamna a face rau Stelei. PUNCT!

Marius02.10.2009 13:00

Si de cand e cenzura pe fcsteaua? De cand se sterg posturi "care incita"?

«12223242526141»