xray
Si atunci, o simpla intrebare. Daca ai primit PM de la mine in care ti-am cerut sa nu mai faci offtopic, de ce l-ai ignorat?
Si raspunsul e simplu!
Poate in vis ca in pm pe langa neadevaruri tu ma indemnai sa continui nu sa incetez:)Deci imi cereai sa gresesc sa-ti dau motiv real de sanctionare!!!!!Reciteste-ti corespondenta!
Uite ce ai zis:
Adrian, Jul 11 2009, 01:06 PM
Probabil ca tu te crezi Dumnezeu sau ceva de iti permiti sa le spui altor utilizatori ce pot si ce nu pot face. Mai continua pe tonul asta si cu offtopicul. Te rog.
Iar eu ti-am raspuns tot in pm:
xray_rom Jul 11 2009, 01:11 PM
Tu nu ai vazut ca el a spus ca dialogul meu cu Lari e inutil?Eu i-am cerut doar sa-si vada de treaba si sa nu-mi spuna mie ce este uitil sau inutil ca dialog.
Invata dracu' sa citesti inainte de a da si tu cu parerea ca o sa ajungi ciuca misto-ului pe site-ul asta!
Imediat si sulfaneste, tu ai considerat offtopic raspunsul pe care ti l-am dat tie pe forum, cand tu in calitate de utilizator te-ai luat de mine pe forum si nu cel dat lui edar, care nici ala nu era offtopic.
Simultan mi-ai trimis direct pe pm (vezi timpul):
Adrian Jul 11 2009, 01:11 PM
+10 pentru offtopic.
... iar eu ti-am urat ce meritai.
Dupa 3 min, cand ai realizat prostia ca tu ma ataci tu ma sanctionezi, ai incercat sa dregi busuiocul si mi-ai sters de pe forum raspunsul dat tie, pt a da ca offtopic raspunsul dat lui edar! Dar te-ai grabit si ai sters cam multe posturi acolo de ai bulibasit toata pagina 1:) Culmea tupeului e ca undeva mai sus ma acuzai pe mine cu re-editatul postului meu:))Asa da tupeu, frate!
Adrian Jul 11 2009, 01:14 PM
[...]
am editat mesajul tau tocmai pentru a evita un conflict. pentru ca eu discutam deja cu tine pe mesaje private. stiu ca tu vrei sa faci totul public dar nu ma intereseza. eu, cand voi avea ceva de discutat cu tine, o voi face pe privat. ar fi bine sa faci si tu la fel.
Nu faceam public, dar tu mi-ai cerut. Lamurit acum?
Si cu asta basta!