FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12324252627141»
Lari02.10.2009 13:01

@Dan Preda

Eu le vad pe toate, deci e doar o chestiune de timp pana cand iti vor aparea si tie. Si noi avem astfel de neajunsuri, nu e nimeni vinovat, chill.

Inainte sa vii sa ne acuzi pe noi de intoleranta, te asteptam pe tine cu ceva dovezi - sunt o groaza de articole anti-becal pe prima pagina, hai sa combatem acolo, nu aici - ca Gigi e un rau necesar, asa precum spui.

Daca urmaresti de mult timp acest site, inseamna ca stii ce ii reprosam. BAFTA sa demonstrezi ca noi ne inselam!

Nu poti veni cu faclia in mana intr-o casa care arde si sa-i intrebi pe ceilalti de ce tipa la tine.

Dan Preda02.10.2009 13:01

Eu nu am facut decit sa intreb: Ce puneti voi in locul lui George Becali ? Nu am incitat pe nimeni, v-am incitat doar la o discutie bazata pe argumente. Atita tot !

Adrian02.10.2009 13:06

Dan Preda

Ti-am raspuns deja in topicul ala. Argumentat, frumos, fara nici o injuratura.

Azzido

M-am uitat si eu si au disparut. NU stiu de ce. Se poate sa se fii resetat serverul? pentru ca observ si ca domnul Dan Preda are acum 5 postari, in loc de 11.

Marius

Cand un utilizator isi face azi cont si prima lui postare e jignitoare la adresa celorlalti utilizatori, cred ca un pic de cenzura nu strica. Cred ca un pic de ban direct nu strica. Parerea mea.

Azzido

Postarile alea chiar au disparut. Nu le mai gasesc nicaieri.

George Stan02.10.2009 13:38

Au disparut intradevar niste mesaje, dar din cate am vazut eu erau RASPUNSURI date lui Dan preda, mesajul lui a ramas.

S-au pierdut cateva mesaje (f putine) datorita migrarii serverului.

Lasand la o parte amanuntele tehnice, Dan Preda, chestia cu "v-am incitat doar la o discutie bazata pe argumente" atata timp cat tu NU ai adus un argument pentru o parte sau alta, este un comportament de concern troll

Stanici02.10.2009 13:39

Ba, arunca un nebun un cataroi in baltoaca si se strang enspe intelepti sa il scoata.

@Mrse. De cand au disparut gayii.

Dan Preda03.10.2009 14:14
Au disparut intradevar niste mesaje, dar din cate am vazut eu erau RASPUNSURI date lui Dan preda, mesajul lui a ramas.

S-au pierdut cateva mesaje (f putine) datorita migrarii serverului.

Lasand la o parte amanuntele tehnice, Dan Preda, chestia cu "v-am incitat doar la o discutie bazata pe argumente" atata timp cat tu NU ai adus un argument pentru o parte sau alta, este un comportament de concern troll

Pai nu eu trebuie sa aduc argumente, eu consider ca George Becali este bun pentru Steaua in conditiile Romaniei de azi. Voi, care sustineti indepartarea acestuia, voi trebuie sa oferiti argumente si raspunsul la intrebarea: CE PUNETI IN LOC ? CARE sunt SOLUTIILE VOASTRE ?

Ronnie03.10.2009 14:21

@Dan Preda

Ai 8 pagini aici pline de motive.

iNsTiGaToR03.10.2009 19:04

Nu stiu pe udne sa postez, cred ca aici, habar nu am .

Deci..va rog sa fixati faza cu personalizarea tricourilor(pe site) pentru ca la anumite numere apar echipamentele vechi nu astea noi (ex: 1,6,11 etc.).

Dan Preda21.10.2009 13:10

La articolul "Comunicat AISS - In atentia suporterilor interzisi" mi s-a sters iarasi abuziv o postare, desi nu contravenea cu nimic in ceea ce priveste regulile acestui site.

Revin iarasi cu aceeasi intrebare: VOI SINTETI IN STARE SA ACCEPTATI SI SA COMBATETI CU ARGUMENTE LOGICE O OPINE CARE NU COINCIDE CU A VOASTRA ? SAU E MULT MAI USOR SA APESI BUTONUL "DELETE" DECIT SA-TI FOLOSESTI CREIERUL ? (asta e valabil doar pentru acel sau acei care mi-au sters postarea)

mstef21.10.2009 13:50
La articolul "Comunicat AISS - In atentia suporterilor interzisi" mi s-a sters iarasi abuziv o postare, desi nu contravenea cu nimic in ceea ce priveste regulile acestui site.

Si ce, deja te-ai panicat ca nu mai ai dovada si nu iti mai da ciobanu banii?

cristian01421.10.2009 14:21

Nu i-au intrat banii pe card si e speriat. Ca il plateste oaie per caracter scris.

Iar Dane, intrebarea "ce" punem in locul lui, e chiar una potrivita. Cred ca si o veioza ar fi mai rationala decat el.

Dan Preda21.10.2009 15:29

@ Mihai Somanescu:

Sa stii ca ti-am raspuns punctual la ce mi-ai spus, doar ca este un personaj extrem de deranjat (poate chiar mintal) care tot imi sterge postarile. E inutil sa mai continui orice discutie pe acest forum unde domneste o cenzura demna de cele mai intunecate vremuri ale evului mediu.

ovidiu11:

Eu unul insist pentru ca acest individ sa nu mai posteze. Daca era prostie, era bine, ca radeam toti de rationamentul lui. Dar e rea intentie, are motive clare pentru care face asta.

Si voi sinteti cei care va dati raniti de "decizii abuzive", de interdictii. N-aveti decit. Dati-mi ban pentru ca sunt stelist si pentru ca voi nu aveti nici un argument atunci cind e vorba sa purtati o discutie civilizata bazata pe rationamente si argumente. Si asa nu sinteti mai mult de 50 - 60 de useri activi care posteaza tot timpul si care se lauda sau se critica intre ei in functie de interese. Steaua SINTEM NOI, MILIOANELE DE SUPORTERI, NU VOI, DOUA TREI SUTE DE CONTESTATARI FRUSTRATI !.

Stanici21.10.2009 15:54
Steaua SINTEM NOI, MILIOANELE DE SUPORTERI, NU VOI, DOUA TREI SUTE DE CONTESTATARI FRUSTRATI !.

Sunteti pe plm, suporteri de rezultat fara coloana vertebrala, sunteti groparii Stelei, impreuna cu ciobanul; va ganditi numai la rezultate cand ala s-a pisat cam pe tot ce inseamna spirit ros-albastru. FC. Becali esti tu, ma, nu Steaua. Steaua inseamna niste chestii pe care tu nu ai cum sa le intelegi din moment ce sustii dictatura unui analfabet de prost gust la cel mai frumos club din Romania.

cristian01421.10.2009 17:36
@ Mihai Somanescu:

Sa stii ca ti-am raspuns punctual la ce mi-ai spus, doar ca este un personaj extrem de deranjat (poate chiar mintal) care tot imi sterge postarile. E inutil sa mai continui orice discutie pe acest forum unde domneste o cenzura demna de cele mai intunecate vremuri ale evului mediu.

Si voi sinteti cei care va dati raniti de "decizii abuzive", de interdictii. N-aveti decit. Dati-mi ban pentru ca sunt stelist si pentru ca voi nu aveti nici un argument atunci cind e vorba sa purtati o discutie civilizata bazata pe rationamente si argumente. Si asa nu sinteti mai mult de 50 - 60 de useri activi care posteaza tot timpul si care se lauda sau se critica intre ei in functie de interese. Steaua SINTEM NOI, MILIOANELE DE SUPORTERI, NU VOI, DOUA TREI SUTE DE CONTESTATARI FRUSTRATI !.

Hai sa te intreb ceva. Nu stiu cati ani sau daca esti casatorit, dar sa presupunem asta. Problema e ca tu si sotia ta fictiva abia traiti, aveti multe datorii etc., moment in care apare in peisaj un meltean cu ceafa lata si cu portofelu' doldora. El va propune sa va plateasca si sa va intretina, dar in schimb sotia ta trebuie sa fie la dispozitia lui 24 din 24. Tu ce faci ?? ACCEPTI ??

Virgil21.10.2009 18:00

@ Dan Preda

Mosule, iti cam place sa sugi plua. Asta mizand pe ideea ca ai inteles care e trendul pe acest forum. Suntem suporteri exasperati de comportamentul insuportabil al interlopului Gigi, in cei 6 ani de cand, ca un talhar, a luat Steaua cu japca si pe foarte putini bani. Au fost batuti suporteri din ordinul lui, a insultat suporterii Stelei, a jignit legendele Stelei, a patat imaginea acestui mare club. Mai spun?

Dan Preda23.10.2009 10:24

Pina la urma ii da cineva un calmant, un rudotel, ceva, moderatorului "armanovici" ?

Zau, baiatul asta ar fi avut o cariera luminoasa in anii stalinismului. :)

Iata si postarea care mi-a fost stearsa:

xray_rom:

5. Un grup de suporteri, care va primi de la fotbalul rosh-albastru exact ce da, la sustinerea lui.

:) Foarte frumos spus !

George Stan:

Despre cine este vorba in propozitie?

Despre Gigi.

Ce face Gigi?

armanovici:

Gigi suge!

Ce suge Gigi?

Personal ma voi deplasa 2500 km pt a ii umple frigiderul gunoiului. Mai conving cativa drogati.

Venim din urma!

Ura noastra e fara limite!

MoWeed23.10.2009 10:26

Zau ca incepi sa ma enervezi

Dan Preda23.10.2009 10:33
Sunteti pe plm, suporteri de rezultat fara coloana vertebrala, sunteti groparii Stelei, impreuna cu ciobanul; va ganditi numai la rezultate cand ala s-a pisat cam pe tot ce inseamna spirit ros-albastru. FC. Becali esti tu, ma, nu Steaua. Steaua inseamna niste chestii pe care tu nu ai cum sa le intelegi din moment ce sustii dictatura unui analfabet de prost gust la cel mai frumos club din Romania.

Eu nu sustin nicio dictatura. Eu sustin doar ca Gigi este cel mai mic rau care i se poate intimpla Stelei in zilele noastre.

Lari23.10.2009 10:33

Dan Preda parca e Vanghelie: debiteaza tampenii, dupa care se mira doct ca lumea se ia de el...

MoWeed23.10.2009 10:36

Singura diferenta e ca nu este asa de agramat ca Vanghelie.

In mod normal, un om educat cum pare a fi acest individ ar trebui sa realizeze ca exista in lumea asta alte valori, mult mai importante ca banii. Tocmai de aceea ma frapeaza seninatatea cu care acest individ zice ca Jiji e cel mai mic rau care i se putea intampla Stelei.

Dan Preda23.10.2009 10:37

Debitez timpenii ? Tot ce am facut acum a fost doar sa citez postarile voastre.

Si pentru asta mi-a fost stearsa postarea...

@mo weed

sunt foarte curios daca aceste "valori" de care vorbesti, care sunt intradevar valori, pot transfera jucatori, pot plati salarii, in general, daca aceste valori pot intretine un club ?

Adrian23.10.2009 10:40

Dan Preda

De ce faci offtopic pe aici?

Daca vrei sa reclami ceva, reclama. Daca vrei sa citezi, o sa fii avertizat.

MoWeed23.10.2009 10:40

Nu ti-a fost stearsa nici o postare, nu apare nici o postare de a ta in sectiunea in care ajung postarile sterse

@mo weed

sunt foarte curios daca aceste "valori" de care vorbesti, care sunt intradevar valori, pot transfera jucatori, pot plati salarii, in general, daca aceste valori pot intretine un club ?

Ciudat e cum, conform declaratiilor de avere a idolului tau(doar e jupan, are bani), el a castigat 2 milioane de Euro din Steaua din Iunie pana acum.

Si mai ciudat e ca cele vreo 20 de milioane incasate anul trecut nu se regasesc decat partial in cheltuielile clubului. Ti-am mai zis asta odata si te-ai facut ca ploua

Dan Preda23.10.2009 10:48

Oriunde postez ceva apare acest "armanovici" si imi sterge postarea ! Orice as spune, e considerat provocare. Postrarea aia de la articolul Steaua Fenerbahce 0 - 1 pe care am citat-o aici chiar mi-a fost stearsa, iata si dovada:

armanovici:

@xray rom si Dan preda: iar incepeti sa incitati spiritele.

V-am avertizat inainte!

De acum incolo voi posta aici toate postarile pe care acest abuziv "armanovici" mi le sterge fara nici un temei. Sa vada oamenii cu ochii lor cine are dreptate.

axl23.10.2009 10:50

Niste sodomiti. Frederick Intaiul Hohenstaufen s-ar rasuci in toate cele trei morminte ale sale daca v-ar auzi.

«12324252627141»