FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12526272829141»
Azzido23.11.2009 17:21

Adrian, incepand cu clipa asta tu nu mai ai voie sa ii dai warn sau ban lui xray_rom.

Mi se pare destul de nepotrivit sa dai nu stiu cate avertizari aceluiasi utilizator, majoritatea pentru offtopic sau "ironii ieftine".

Offtopic si ironii ieftine fac toti, chiar si tu uneori.

In concluzie: ori ii scoti warnul, ori iti dai singur si tie pt ca m-ai sus l-ai jignit.

PS: va rog sa va certati pe privat. nu mai vreau sa va vad certandu-va pe aceleasi subiecte. Nici macar aici.

Adrian23.11.2009 18:52

Pai, azzido, asta e problema. Ca omul nu stie sa se certe in privat. El se cearta doar pe forum.

Daca tu imi arati legatura dintre citatul asta si articolul meu, eu il printez si il mananc.

Pentru un membru inregistrat astazi, 04:13 AM, ai fi prea nou sa stii ce am scris eu in 3 ani de zile, dar prea traznesti a clona sa te destup eu la intelesuri contabile din surse gsp-iste.

Du-te la Garda financiara si da-l in gat! Apoi, pune mana pe Steaua, sa-ti puna tie D-zeu mana in cap si sa te umpli de lovele ca ciobanul si pe noi de mari "succesuri"!:) Bafta chioara!

Te rog arata-mi unde e legatura dintre citatul lui si "Finantatorul Steaua". Aici i-a zis lui Alexcol sa se duca sa ia el Steaua. Asta e legatura?!

Si nu pentru asta a luat warn. A luat pentru al doilea raspuns, raspuns sters de mine, raspuns postat dupa ce l-am avertizat sa nu mai faca offtopic. Linkul la raspunsul lui l-am pus mai sus.

Oricum, e vina voastra.

Ii permiteti acestui jeg sa faca ce vrea pe aici. Regulamentul ala e degeaba acolo.

Cand i-a injurat pe ultrasi, nu a patit nimic.

Cand si-a facut clona pentru a ma injura, nu a patit nimic.

Cand o da pe aici cu smiorcaiala, imediat ii este iertat tot.

Uita-te ce zic alti utilizatori de el, ca s-au saturat toti. Intreaba-l pe Armanovici cate certuri are cu el din cauza trollingului pe care il face xray.

Cand o sa ii dati ban permanent lui xray pentru ca si-a facut clona ca sa ma jigneasca pe mine, atunci o sa imi dau eu ban 30 de zile pentru ca l-am jignit. Pana atunci o sa il injur de fiecare data cand il vad ca mai comenteaza vreun articol de-al meu. Ca s-asa e la moda sa ii injuri pe aia care nu te plac. Asa face eroul lui xray, asa o sa fac si eu.

Ca sa fie clar. Articolele mele sunt doar pentru stelisti. De aia am si refuzat sa fie puse pe gsp sau in alte parti.

Si, asa cum sunt doar pentru stelisti, dati-mi voie sa cer ca comentariile nonstelistilor sa nu fie aprobate. Si pe xray eu il consider nonstelist.

Nu cred ca oamenii se pot schimba. Nu cred ca un becalist antiultrasi poate dintr-o data sa schimbe taberele.

xray s-a cumintit doar dupa ce a fost dat redondo afara. Ca, fara forum, e terminat. Ca altundeva unde sa se certe!?

Fane23.11.2009 18:54

@Adrian & x-ray

De ce nu va ignorati ?

N-ar fi mult mai simplu ?

Adrian23.11.2009 18:57

Fane

de ce nu il ignoram pe becalii?

xray_rom23.11.2009 23:27
@Adrian & x-ray

De ce nu va ignorati ?

N-ar fi mult mai simplu ?

Draga Fane,

Tu ce ai face in fata unuia care isi rupe de la gura doar pentru placerea de a-ti turna public laturile in cap ?(vezi si mai sus)

In fine ...

Eu l-am tot ignorat, dar el pe mine nu. Acum imi explic si de ce!

Vad ca el poate ignora doar ce-i spune seful, in rest toti suntem morile lui de vant, iar el "stat in stat".

Stii de ce? Pentru ca isi permite!

Dupa cum recunoaste singur mai sus: el vopseste stelisti si nestelisti pe cine vrea, el cenzureaza cum vrea, el injura si jigneste cand vrea, etc. Toate preluate copy/paste din modelul ciobanului, cum ne si marturiseste!

Mai ramane sa inunde site-ul cu elevi si pensionari prospat vopsiti si cu ciocu' mic.

Eu il ignor degeaba daca va fi ignorat si de cine nu trebuie!

Sa auzim numai de bine!

Adrian23.11.2009 23:42

Pentru dobitocul de mai sus care inca sustine ca nu are clona:

1.JPG

Asta am gasit-o cautand rapid cu motorul de cautare. 2 postari de pe acelasi ip in acelasi topic. Postarea cu jignirea la adresa mea o poate gasi Azzido foarte usor, nu are rost sa ma mai obosesc eu. Vreau doar sa dovedesc cine e mincinosul.

Pentru cei care cred ca am modificat poza, rog un moderator sa verifice ip-ul de la contul Steaua No.1 si sa confirme.

De parca mai si trebuie.

Daca va aduceti bine aminte, am ras cu totii de explicatia data atunci de xray, cum ca acel cont nu e al lui ci al nevestei sale.

Acum, Azzido, aici fiind nemultumirile si reclamatiile, cer si eu sa mi se faca dreptate si conturile lui xray sa fie blocate.

Din cate stiam, regulamentul zice:

1.6 Nu sunt admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont. O astfel de abatere duce la stergera conturilor si blocarea adreselor/plajelor de IP. Credeti-ne, moderatorii si administratorii studiaza.
xray_rom24.11.2009 00:59

@Adrian

Esti varza si la regulament, nu numai la educatie!

Regulamentul zice:

"6.1 Nu sunt admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont ...".

Pe 4 Aprilie 09, era contul xray_rom in pericol de suspendare, banat x zile sau suspendat, Einstein?

Evident ca nu! O dovada ai furnizat chiar tu in "jegpeg"-ul de mai sus.

Daca intr-o familie sunt 2-3 stelisti, intra toti de pe un cont?

Sau membrii dintr-o retea cu IP fix? E ilogic!

Isi face fiecare cont. De aceea prevederea din regulament precizeaza clar cand este interzis: "... pentru a evita suspendarea unui cont". Punct!

@admini

Precizari la acuzatia de "clona".

Asta ca sa lamuresc povestea pt totdeauna, ca o tot flutura de fiecare data.

Sotia si-a deschis un cont Steaua No.1 pe 4 Aprilie 09. Ca nu s-a incalcat regulamentul am argumentat mai sus.

Totusi, la sugestia lui MoWeed, nu l-a mai accesat din 5 Aprilie 09 (deci la 24 ore de la deschidere), tocmai pentru a nu crea probleme si discutii inutile pe tema asta cu Adrian. Tot atunci l-a intrebat pe MoWeed cum poate sa-l inchida, dar i s-a spus ca userul nu poate sa-si inchida singur contul. MoWeed poate confirma. De aceea acest cont "mort" exista inca.

Deci "clona interzisa" de pe care minte ca-l injur e doar in mintea lui ... era sa zic creata!

Nici userul Steaua No.1 nu l-a injurat. Daca ar fi facut-o i-ar fi dat ban atunci si nu mai dezgropa la morti acum! Dar nu a avut pt ce sa-i dea nici warn.

Desi nu am facut-o pana acum, va solicit sanctionarea lui Adrian pentru jignirile abjecte proferate aici si dupa ce azzido l-a atentionat.

PS

Toate postarile userului Steaua No.1 sunt aici:

"http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act=Search&nav=au&CODE=show&searchid=d960b00ecd1b210bd625b1b765be3480&search_in=posts&result_type=posts"]http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act...sult_type=posts "

Adrian24.11.2009 08:16

Deci, va rog, banati omul pe motiv de prostie, daca nu pe motivele care trebuie.

Inainte zicea ca e minciuna, acum zice ca nu e minciuna dar ca regulamentul nu a fost incalcat.

2.JPG

Uitati postarea in care am fost jignit. Dupa cum se vede, dupa 2 ore de la postarea ei, xray a ales sa o editeze.

Si, poate va intrebati de ce a editat-o. Pai, oare din cauza asta?

3.JPG

Uitati-va la date.

E destul sa te uiti la modul de a scrie al lui xrat si sa il compari cu cel al clonei sa iti dai seama ca e aceiasi persoana.

Asta cu familia e un bullshit ordinar care dovedeste ca xray ne crede pe toti prosti. Da' mai bine cititi comentariile lui Steaua No 1 sa vedeti becalistul din el/nevasta-sa.

Un nou mic update:

SENZATIONAL!

Se pare ca nevasta lui xrat e barbat. Casatorie intre homosexuali in Romania? Stiam ca nu e posibil:

4.JPG

Imi pare bine sa vad ca nu mi-am pierdut indemanarea de detectiv particular.

Pentru cei la care nu le e clar, xrat si-a facut contul nou pentru a-i lua apararea sefului eurooier, pentru a se certa cu utilizatorii si pentru a nu fi sanctionat.

xray_rom24.11.2009 16:27

Mai, Adrian Diaconescu in Direct!

Diversiunile, tipic OTV-iste, cu aberatii, dezgropat mortii si delir "SENZATIOANAL" arata cat ai dat in balbaiala vazand ca esti singurul moderator de pe planeta care habar nu are de un regulament, dar il aplica.

Toate posturile sunt aici:

"http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act=Search&nav=au&CODE=show&searchid=d960b00ecd1b210bd625b1b765be3480&search_in=posts&result_type=posts"

Daca te-ai simtit injurat acum 8 luni trebuia sa aplici regulamentul atunci. Punct!

@admini

Reiterez solicitarea de sanctionare a moderatoruui Adrian si pentru atac la familie in postul de mai sus.

bodanelu24.11.2009 16:34

plm.. eu sunt cam scarbit de aceast razboi al vostru. Si nici postarile voastre nu le-am citit..

Adrian24.11.2009 16:37

Pai, dobitocule, eu, ca parte vatamata, nu aveam voie sa te sanctionez. Trebuia sa o faca alt moderator. De aia si fac plangere aici.

In rest, ce diversiune? Nu vezi aici toate dovezile? Mai vrei altele?

Am adus dovezi ca sa demonstrez ca warnul pe care l-a primit a fost corect, cele 2 postari in urma carora l-a primit neavand nici o treaba cu articolul.

Am adus si dovezi spre a arata existenta clonei.

E destul de clar ca omul e un mincinos rau intentionat.

Astept rezolvarea problemei.

Bodanelu

Am primit mesaje de la utilizatori in care se prapadeau de ras din cauza acestei situatii. Printrscreenurile si penibilitatea explicatiilor lui xrat au facut asta.

Scopul meu nu a fost sa amuz utilizatori. Am vrut sa prezint niste date moderatorilor si lui Azzido.

Inca nu am primit raspuns.

1. Sunt cele 2 postari ale lui xrat ontopic?

2. Cand primeste ban permanent pentru clona?

bodanelu, chiar tu ai putea rezolva aceasta problema, fiind un moderator neutru. Asa ca, te rog, lamureste treaba asta.

Vlad Bogdan24.11.2009 16:50

Nu e treaba mea si nu cred ca e bine ca ma bag...

Si parerea mea este sa va ignorati unul pe altul pentru ca astea sunt certuri copilaresti. Acum, mai mult sau mai putin ironic, Adrian a dovedit existenta clonei, iar 6.1 din regulament spune ceva cu privire la acest aspect.

xray_rom24.11.2009 17:03
Nu e treaba mea si nu cred ca e bine ca ma bag...

Si parerea mea este sa va ignorati unul pe altul pentru ca astea sunt certuri copilaresti. Acum, mai mult sau mai putin ironic, Adrian a dovedit existenta clonei, iar 6.1 din regulament spune ceva cu privire la acest aspect.

1) Regulamentul zice:

"6.1 Nu sunt admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont ...".

Pe 4 Aprilie 09, contul xray_rom nu era banat x zile sau suspendat.

Daca intr-o familie sunt 2-3 stelisti, intra toti de pe un cont?

Sau membrii dintr-o retea cu IP fix? E ilogic!

Isi face fiecare cont.

De aceea prevederea din regulament precizeaza clar cand este interzis: "... pentru a evita suspendarea unui cont".

Adica, imi este suspendat xray si eu fac altul pentru a pacali si a intra sub alta identitate, evitand suspendarea contului xray.

Sau am ban 7 zile si eu intru cu o "clona" pentru a evita banarea.

2) Nu a dovedit nimic. De existenta contului steua no.1 stiau toti(Adrian, MoWeed, etc.) de acum 8 luni. Aceeasi discutie s-a purtat si atunci., cand steua no.1 si-a declinat identitatea, dar a si renuntat la cont la o zi de la deschidere.

Acum a readus-o in discutie in disperare de cauza pt a ma lovi cu ceva.

Adrian Astazi, 06:37 PM Trimis la #640

Pai, dobitocule, eu, ca parte vatamata, nu aveam voie sa te sanctionez. Trebuia sa o faca alt moderator. De aia si fac plangere aici.

[.....]

Ok! Am inteles. Ai tinut vatamarea in tine 8 luni sa te poti plange de ea mai bine abia azi.

Adrian24.11.2009 20:49

Deci, dobitocul are dreptate.

Art6.1 zice ca nu ai voie sa iti faci clona ca sa eviti suspendarea si, intr-adevar contul xrat nu era suspendat atunci.

Dar stiti de ce nu era suspendat?

Pentru ca si-a facut clona si a jignit cu clona. A jignit cu clona ca sa evite suspendarea contului sau real.

E logic ce am zis?

Este.

Doar un dobitoc nu intelege.

Va spun de pe acum ca eu am o familie extrem de numeroasa si toti il uram pe xrat. Toti mi-au zis ca vor sa isi faca cont ca sa il injure.Nu e o problema daca fac toti de pe acelasi ip, nu? Ca am doar un pc.

Steaua no 1 e un utilizator ciudat.

A inceput pe acest site discutand ca baiat(dupa cum am aratat) si, dupa ce am atras atentia asupra faptului ca e clona, si-a schimbat sexul. Totodata, din 5 aprilie nu a mai intrat. Adica de cand a fost avertizat xrat sa nu mai foloseasca clona.

Astept banarea acestui mincinos ordinar. Daca nu, sa nu imi cereti sa nu il mai injur. Daca regulamentul are gauri pentru el, de ce nu ar avea si pentru alti utilizatori.

xray_rom24.11.2009 21:37
Adrian:

Deci, dobitocul are dreptate.

Art6.1 zice ca nu ai voie sa iti faci clona ca sa eviti suspendarea si, intr-adevar contul xrat nu era suspendat atunci.

Dar stiti de ce nu era suspendat?

Pentru ca si-a facut clona si a jignit cu clona. A jignit cu clona ca sa evite suspendarea contului sau real.

E logic ce am zis?

E logic doar la umbra ta de creier.

Daca se supenda Steaua no.1 automat intra in viguare 6.1. pentru ca avea acelasi IP cu xray. Deci si xray avea probleme.

Dar ce tot freci dupa 8 luni? Cine te-a oprit sa actionezi atunci sau pana acum? Esti ridicol!

Nu de motor de cautare aveai nevoie pentru minciuni, ci de frana si cap.

Vezi aici cele 11 postari ale userului Steaua no.1 si ia lumina adevarului pentru minciunile tale:

"http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act=Search&nav=au&CODE=show&searchid=d960b00ecd1b210bd625b1b765be3480&search_in=posts&result_type=posts"

Repet! Daca te-ar fi injurat acum 8 luni si nu fost sanctionata inseamna ca esti si fraier, nu numai penibil ca te plangi abia acum.

Si cu asta basta! Pentru mine e subiect inchis! Te rog sa ma ignori!Si reciproca va fi adevarata!

Adrian24.11.2009 21:52

Deci, e ultima postare de aici.

Dobitocul m-a jignit chiar din prima postare a lui Steaua no 1. Acum nu se mai vede jignirea pentru ca, asa cum am aratat in poza, dobitocul xrat a editat postarea dupa 2 ore de la scrierea ei. De ce dupa 2 ore? Poate pentru ca fusese avertizat.

Din cate tin minte, pacifistul de Marius s-a "ocupat" de el. Sau mai bine zis, nu s-a ocupat.

Cer acum sa fie rezolvat acest rahat. Am prezentat toate dovezile necesare. El, in schimb, a adus doar minciuni.

Am aratat ca a facut offtopic in cele 2postari pentru care a fost sanctionat.

Am aratat ca si-a facut clona pentru a scapa de suspendare.

Am aratat ca clona a fost intai barbat apoi femeie.

Am aratat ca clona avea acelasi mod de a scrie ca si xrat.

Am aratat ca clona e a lui.

Repet, toate povestile acestea sunt din vina voastra, a celor care i-au permis acestui rahat becalist jegos sa mai posteze pe site.

Eu nu mai pun alta postare aici de acum inainte.

Am prezentat destule probe. El nu a adus nici o proba.Nici macar vreuna care sa sustina ca nu a primit warnul corect.

Omul e un instigator care tot timpul vrea sa faca rau. Am demonstrat si asta.

Acum, cand e prins la zid, cere sa il ignor.

Nu o sa o fac.

Cer sa se faca dreptate in problema asta ACUM!

sabin130725.11.2009 07:08

Nici treaba mea nu e, dar imi permit sa intervin un pic.:)

Cred ca ar trebui umblat la regulament, sa se lamureasca daca si dupa ce perioada de timp o eventuala abatere se sterge din cazier.

Oricum, daca s-ar face un sondaj nu as vrea sa fie banat nici Adrian nici xray_rom.

MoWeed25.11.2009 07:27

Gata mah, topicul asta este pentru reclamatii nu pentru porcaiala.

xray a facut o reclamatie si Azzido i-a raspuns.

Adrian, daca mai ai ceva de zis despre xray, intra pe sectiunea moderatorilor si spune acolo.

Orice postare off-topic scrisa dupa asta va fi stearsa.

Adrian25.11.2009 08:06
Nici treaba mea nu e

Corect.

Cred ca ar trebui umblat la regulament, sa se lamureasca daca si dupa ce perioada de timp o eventuala abatere se sterge din cazier.

Un ban permanent nu se "sterge din cazier" dupa o perioada de timp. De aia se numeste permanent.

Oricum, daca s-ar face un sondaj nu as vrea sa fie banat nici Adrian nici xray_rom.

Ar fi culmea sa fiu banat eu pentru ca un dobitoc si-a facut clona ca sa ma injure.

p.s. Astept raspunsurile.

Adrian25.11.2009 09:18

Nu e vina mea ca unii moderatori ignora regulamentul si merg dupa ureche. Pana acum nu am contestat nici o decizie a vreunui coleg moderator. Dar acum nu se mai poate.

Rahatul ala si-a luat warn corect, asa cum am si demonstrat, cele 2 comentarii ale sale neavand nimic de a face cu articolul si vine aici ca sa se planga ca o fetita in speranta de a scapa.

Daca el poate inventa motive de a scapa de aplicarea regulamentului, eu vreau doar sa se aplice.

MoWeed25.11.2009 10:28

Am setat unele postari ca invizibile. Adriane, chestiile legate de politica moderatorilor le discutam pe forumul privat, ca de aia il avem

sabin130725.11.2009 11:06

In sfarsit pot veni si eu cu o reclamatie, de data asta serioasa sper. :)

Pe subtopicele ¨Generale/ Discutii libere¨ ieri parca a fost creat un nou topic ¨Spuneti parerea si castiga¨, care contine si o adresa web. Am trecut peste faptul ca titlul e scris incorect dpdv al limbii romane (din ¨castiga¨ imi dau seama ca ar fi trebuit ¨spune-ti¨), si peste faptul ca acest topic nu se gaseste la Reclame site-uri, dar de ce mi s-a sters commentul de acolo? Am avut de zis doar ¨senzational¨.

Daca acest topic se afla la ¨Discutii libere¨ inteleg ca se poate discuta liber pe marginea subiectelor de acolo, mai ales ca nu este vorba de ¨Reclame site-uri¨.

De exemplu eu nu am avut voie sa postez la ¨Ce ascultati acum?¨ numele postului radio exclusiv on-line pe care il ascult de 1 an din cauza faptului ca as face reclama la site-ul cu pricina.

Poate e vorba de o nelamurire, cine stie.:)

MoWeed25.11.2009 11:22

Topicul respectiv a fost inchis

Azzido25.11.2009 11:23

am sters topicul respectiv

sabin130710.12.2009 23:06

Mai stergeti unul. Ala care a fost inchis, nu am inteles pe ce criteriu. Si ar bine pe fiecare topic sa fie pusa o clepsidra, un cronometru ceva, sa stie lumea cand expira timpul de raspuns.

«12526272829141»