Pai, azzido, asta e problema. Ca omul nu stie sa se certe in privat. El se cearta doar pe forum.
Daca tu imi arati legatura dintre citatul asta si articolul meu, eu il printez si il mananc.
Pentru un membru inregistrat astazi, 04:13 AM, ai fi prea nou sa stii ce am scris eu in 3 ani de zile, dar prea traznesti a clona sa te destup eu la intelesuri contabile din surse gsp-iste.
Du-te la Garda financiara si da-l in gat! Apoi, pune mana pe Steaua, sa-ti puna tie D-zeu mana in cap si sa te umpli de lovele ca ciobanul si pe noi de mari "succesuri"!
Bafta chioara!
Te rog arata-mi unde e legatura dintre citatul lui si "Finantatorul Steaua". Aici i-a zis lui Alexcol sa se duca sa ia el Steaua. Asta e legatura?!
Si nu pentru asta a luat warn. A luat pentru al doilea raspuns, raspuns sters de mine, raspuns postat dupa ce l-am avertizat sa nu mai faca offtopic. Linkul la raspunsul lui l-am pus mai sus.
Oricum, e vina voastra.
Ii permiteti acestui jeg sa faca ce vrea pe aici. Regulamentul ala e degeaba acolo.
Cand i-a injurat pe ultrasi, nu a patit nimic.
Cand si-a facut clona pentru a ma injura, nu a patit nimic.
Cand o da pe aici cu smiorcaiala, imediat ii este iertat tot.
Uita-te ce zic alti utilizatori de el, ca s-au saturat toti. Intreaba-l pe Armanovici cate certuri are cu el din cauza trollingului pe care il face xray.
Cand o sa ii dati ban permanent lui xray pentru ca si-a facut clona ca sa ma jigneasca pe mine, atunci o sa imi dau eu ban 30 de zile pentru ca l-am jignit. Pana atunci o sa il injur de fiecare data cand il vad ca mai comenteaza vreun articol de-al meu. Ca s-asa e la moda sa ii injuri pe aia care nu te plac. Asa face eroul lui xray, asa o sa fac si eu.
Ca sa fie clar. Articolele mele sunt doar pentru stelisti. De aia am si refuzat sa fie puse pe gsp sau in alte parti.
Si, asa cum sunt doar pentru stelisti, dati-mi voie sa cer ca comentariile nonstelistilor sa nu fie aprobate. Si pe xray eu il consider nonstelist.
Nu cred ca oamenii se pot schimba. Nu cred ca un becalist antiultrasi poate dintr-o data sa schimbe taberele.
xray s-a cumintit doar dupa ce a fost dat redondo afara. Ca, fara forum, e terminat. Ca altundeva unde sa se certe!?