FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12728293031141»
Dany's19.01.2010 15:17

6.3 Se va urmari frecventa sanctiunilor pentru ca la o noua abatere sa fie aplicata urmatoarea treapta de penalizare. Dupa 30 de zile, sanctiunea se anuleaza, iar un user care calca stramb va fi sanctionat ca si unul nou, fara a lua in calcul vechile evenimente.

Am 10% warn din Iulie 09.. as vrea sa ma simt curat din nou.

Marius19.01.2010 15:22

esti curat

Cry.Baby722.01.2010 22:57

stimate Stanici iti recomand cu caldura urmatorul text :

Dreptul la opinie este unul dintre principalele drepturi ale omului.Acest drept este inscris in Constitutia Romaniei la capitolul "Drepturile si libertatile fundamentale", articolul 30, alineatul 1, si suna astfel :"(1)Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public sunt inviolabile."

esti adeptul cenzurii stimate Stanici si nu e frumos ce faci , CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI cauta personal daca te intereseaza.

LIBERTATE SUPORTERILOR stimate Stanici , ti-am scris intr-un mesaj privat " de ce " referitor la interlopul mustata , PE CE MOTIV MI-AI STERS COMENTARIILE si TOPICUL? esti platit de mustata sau esti unul dintre locotenentii lui?

PS. Stanici nici Jiji berbecali nu intra pe forum , nu are cum sa se apere , ce masuri iei?

:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

1on23.01.2010 09:11

Jiji berbecali e liber să intre pe forum oricand. Niciodată n-a dat să-și facă cont si apoi să-l interzică cineva.

Stanici23.01.2010 09:23

Omule, ti-am mai zis ca inflamezi aiurea spiritele. Si decizia respectiva am luat-o in urma cumularii a mai multor lucruri deranjante:

1) Postarea asa-zisului profil al lui Jean Pavel pe site + facerea publica a unor date cu caracter personal (presupusul ID de mess al lui Jean)

2) Exprimarea haotica si daunatoare sinapselor eventualilor cititori ai postarilor tale.

3) Insistenta suspecta cu care abordezi lucruri "interne" ale galeriei, lucruri care nu se discuta pe net ci la sedintele de peluza. Vorba lui rezistenta - ajunge siteul asta mai rau ca romanianultras, unde toti ultrasii de tastatura isi dau cu parerea.

Il vrei pe Jean inapoi? Nu iti place de Mustata? Du-te la sedintele peluzelor si bate cu pumnul in masa. E prea plin forumul de viteji de tastatura.

Cat de spre jeyjey, ala are acoperire media indeajuns de puternica incat sa nu aiba nevoie sa intre aici pentru a se apara.

Succes.

Azzido23.01.2010 11:33
stimate Stanici iti recomand cu caldura urmatorul text :

Dreptul la opinie este unul dintre principalele drepturi ale omului.Acest drept este inscris in Constitutia Romaniei la capitolul "Drepturile si libertatile fundamentale", articolul 30, alineatul 1, si suna astfel :"(1)Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public sunt inviolabile."

esti adeptul cenzurii stimate Stanici si nu e frumos ce faci , CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI cauta personal daca te intereseaza.

LIBERTATE SUPORTERILOR stimate Stanici , ti-am scris intr-un mesaj privat " de ce " referitor la interlopul mustata , PE CE MOTIV MI-AI STERS COMENTARIILE si TOPICUL? esti platit de mustata sau esti unul dintre locotenentii lui?

PS. Stanici nici Jiji berbecali nu intra pe forum , nu are cum sa se apere , ce masuri iei?

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

eu ti-am sters postarile de pe topicul cu Mustata.

referitor la motivatie, vezi ce a zis Stanici mai sus.

PS: ala nu era Jean Pavel

gio_stgloria05.02.2010 18:54

schimbati topicul " Forza galatasaray " in "galatasaray" simplu. atata timp cat toate topicele cu echipe straine sunt numite numai dupa numele echipelor, mi se pare normal ca si la topicul despre galatasaray sa fie la fel.

Azzido05.02.2010 21:12

rezolvat.

am mai editat vreo doua topice pe aceeasi tema

gio_stgloria05.02.2010 21:40

mersi azzido, ai 5 stele de la mine.

Stanici09.02.2010 14:23

'mi-as ****-n filtrul vostru. Nu pot sa jignesc si eu o fata ca lumea, ca in loc de diminutivul cavitatii bucale, imi apare numele jucatorului. La Gurita.

Lari09.02.2010 14:24

Deci Satanici vrea sa spuna sa bagati filtru si la alte cuvinte care descriu chestii unde isi baga baietii una, alta, sa fie scrise cu majuscule.

Azzido09.02.2010 14:51
:spam:
MoWeed09.02.2010 14:52

Site-ul asta a ajuns asa de bun, incat numai redactorii si moderatorii au observatii de facut :))

Astristul09.02.2010 15:05
Deci Satanici vrea sa spuna sa bagati filtru si la alte cuvinte care descriu chestii unde isi baga baietii una, alta, sa fie scrise cu majuscule.

Bine, sa n-ajungeti ca aia de la PSP care au banat cuvantul ... Portugalia! :))

Daniel-Ionut21.02.2010 18:33

Pana cand aveti de gand sa ii lasati pe unii useri sa isi bage si sa isi scoata in Peluza Nord si in membrii ei?

Pana cand ii lasati sa ne faca jigodii si nu mai stiu eu ce?!

Va rog frumos luati masuri!

*Alecs*21.02.2010 20:02

Sugestia mea e sa lasati topicul ala cu ALSS deschis. Cu totii asteptam o explicatie pentru ce s-a intamplat aseara dupa toate promisiunile de vineri. Unde o sa mai scrie bogdan_p cum au protestat ei non-stop? Daca se scrie pe langa subiect.. edit, avertisment, ban. Cum cenzura nu e o masura pe stadioane, nici aici pe forum nu ar trebui sa fie.

Dragoshel21.02.2010 23:15

sunteti nebuni. bogdan_p nu va mai posta pe fcsteaua.ro si nu va va mai rapunde la intrebari. acele posturi au fost un fel de promovare pentru ALSS. siturile de sport de pe fcsteaua.ro au auzit de asociatia lor ;)

sabin130723.02.2010 09:05

Observ ca Triunghiul Bermudelor s-a mutat pe acest site, altfel nu-mi explic cum de dispar comentarii la articolele de pe prima pagina. De exemplu la comunicatul AISS nu mai se mai regasesc niste posturi, ori am chiorat eu.

Cine a sters acele posturi poate are obrazul sa dea si niste explicatii. Daca se adunasera prea multe comentarii sau pra multi useri sa se spuna asa, sa stim ce avem e facut. Nu vad unde sa fi fost regulamentul; ca veni vorba si de el, parerea mea e ca ar trebui aplicat uniform, nu preferential. Voi faceti cum vreti.

Multumesc.

LE: Sa inteleg ca nu stie nimeni nimic? Din ce in ce mai frumos..

Azzido23.02.2010 14:11

nu e niciun post in trash si nici in loguri nu vad sa fi fost sters ceva pe topicul respectiv.

despre ce posturi e vorba? ale carui utilizator si de cand nu mai sunt ?

sabin130723.02.2010 15:05

E ceva de domeniul SF :).

E vorba despre un comm de-al meu de ieri. Dimineata (dupa dus si cafea, deci ma trezisem, nu vorbeam in somn) cand am deschis calculatorul comentariul cu pricina nu mai era. Am verificat de 3 ori post cu post inainte, sa fiu sigur ca nu bat campii pe-aici. Acum ma uit iar si il gasesc. Ce s-o fi intamplat chiar ca nu-mi dau seama, o fi fost trecut pe invisible, sau mai stiu ce instrumente or mai fi, o fi fost gluma desi-mi vine greu sa cred asta, nu stiu..

Nu acuz pe nimeni, pe administratori si moderatori ¨ii cunosc¨ ca fiind de buna credinta. Nu se pierdea mare lucru cu acel post al meu, doar ca ma frapa treaba asta.

Lari23.02.2010 15:07

Pe ce topic? In forum sau la articolele de pe prima pagina? Intreb pentru ca la comentariile de pe prima pagina mi se mai intampla si mie SF-uri de-astea. Nu e nimic grav, isi revine. Mai tuseste si site-ul, ca e inca iarna... ;)

sabin130723.02.2010 15:12

La articolele de pe prima pagina. Acum la ultimul comunicat al AISS-ului. Dar dimineata cand am constatat traba imediat paraciosu mic din mine a iesit la suprafata, mai ales ca prea multe intrumente de investigatie nu am la indemana. :)

Eh, important e sa mearga site´ul.

Fane23.02.2010 15:42

@sabin1307

Hai frate ca deja ne uitam urat unii la altii ( moderatorii),ne-ai pus pe jar cu postarea ta. :hmmm:

Eu deja nu mai am incredere in Stanici :alcoholic: ( dar asta nu-i o problema ) alta este si anume: mi-e ca devine Azzido`s nervosus :angry: si ne arde la salarii si tichetele de masa...esti sigur ca ai postat ceva in topicul respectiv ? :D

Sau facem altfel ;) eu plec putin si cand ma intorc sa apara postarea,da? :D :D

MoWeed23.02.2010 15:46
Eu deja nu mai am incredere in Stanici :alcoholic:

Da' ce mah, ai avut vreodata?

Ronnie23.02.2010 16:36

Eu il suspectez pe MoWeed. Si pe Dragoshel. Astia 2 siguri au ceva de a face cu postarea ta, Sabin.

«12728293031141»