FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12829303132141»
sabin130723.02.2010 16:59

Acum sper ca nu-s eu nebunul care a aruncat piatra in balta. :D In niciun caz n-am vrut sa produc sentimente dubioase intre moderatori, fereasca Dumnezeu, ca s-ar duce dracu´ siteul. Pace si prietenie intre popoare!

Gata Fane, a aparut, nu-i panica, totul s-a rezolvat.

Ronnie, eu cred ca Mo si Dragoshel nici n-au putut dormi din cauza postarii mele, si dimineata cand s-au trezit s-au gandit sa mi-o faca. :)

Serios, poate o avea site-ul vreo scapare de care nu se stia si paranoia din mine a descoperit-o; gen tot raul spre bine. De exemplu acum mi se pare ca articolul de prima pagina al lui Geambasu nu haleste comentarii, si am atatea sa-i zic.. :notangel:

Azzido23.02.2010 18:32

au fost timp de vreo doua ore probleme cu postarea comentariilor.

acum e totul ok.

cat despre postarea lui /sbin, cred ca e vina lui JayJay, ca ne-a blestemat si s-a legat flacara violeta de noi. am reusit, in cele din urma, sa scapam de ea dupa ce a zis Dorel un descantec cu iz de palinca.

neeeext!

Dragoshel23.02.2010 19:46

ai dq de golani daia am sughitat io tot meciu la fotbal?

axl23.02.2010 21:50

Doresc sa-mi schimb si eu nick-ul din Axl in AxlSS,NKDV,Mossad,s.a.m.d.

Multumesc anticipat.

pytycrys24.02.2010 11:44

Poate cineva sa ne faca si noua cunoscut ce a postat bogdan_p in sectia "Ultras" ?

Multumim.

Azzido24.02.2010 12:02
Deplasare Cluj,duminica,autocare,conditii foarte bune,70 lei locul la autocar+ biletul care nu au anuntat inca cat costa.Mai multe detalii de joi pe alss.ro
pytycrys24.02.2010 13:40

Nimic despre ce s-a intamplat la meciul cu Ceahlaul?

mstef26.02.2010 21:49

De ce nu pot vedea PM-urile trimise?

Dragoshel26.02.2010 21:55

dupa ce scrii mesajul, deasupra butonului de TRIMITERE ai optiunea Adauga o copie a acestui mesaj in folderul cu mesaje trimise bifezi casuta aia si apare si la mesaje trimise.

mstef26.02.2010 22:11

Era mai logic sa fie default bifata casuta respectiva... :wall:

Ronnie27.02.2010 05:31

da.. n-ar fi fost rau.

sabin130727.02.2010 10:55

@mstef

Pai nu trebuia postata aici problema asta, pentru ca moderatorii chiar nu au nicio treaba cu ea, ci la ¨Sugestii si imbunatatiri pt fcsteaua.ro¨. Nu de alta, da´ sa nu se uite Fane chioras la colegii lui. :P

:whistle:

Fane27.02.2010 10:59
:D
Dragoshel27.02.2010 12:57

@mstef daca era bifata automast se foloseau repede cei 2 mb sau cat avem pentru mesaje ;)

*Alecs*02.03.2010 19:12

De ce se cenzureaza dedicatiile pentru cioban?

Dragoshel02.03.2010 19:16

sunt anumite cuvinte care daca trec prin filtru se cenzureaza. de obicei injuraturile. NU E FRUMOS :D

Le reseau pansant27.03.2010 13:12

Ieri am avut si eu parte de binecuvantarea activitatii moderatoare a mesiei fcstelismului, moderatorimea sa Adrian de colosvaros in urma caruia m-am ales cu "+10 % pentru jigniri gratuite" motivul fiind botezarea unui user cu sufixul "plm" adaugat numelui sau.

Acum intrebarea este "jigniri gratuite" sunt doar le mine? stiu ca si andyro s-a referit la un user la fel, mai mult cand albanezul ii facea pe unii "pisalai" era aplaudat de toti, la fel Bogdan il numeste pe unul "pisatule". De aici sa deduc ca referirile urinare sunt complimente, nu?

Salutari

Mihai

1.jpg

MoWeed27.03.2010 16:32

@Mihai

Ai PM

Adrian29.03.2010 21:12

Eu nu am mai intrat pe site de cateva zile. Am alte lucruri pe cap decat sa stau sa fac de garda pentru niste copii plangaciosi care cred ca e cool sa pui "plm" la numele unui om doar ca sa il injosesti ca nu esti de acord cu el. Au discutat si altii cu Moskopole. Eu, predatorpulse7, Axl, etc. Nici unul nu l-a injurat si nici unul nu si-a batut joc de el. Domnul Mihai s-a trezit ca e el mai "jmeker" si baga "plm"uri injositoare. Ok.

Daca nu era comportamentul asta de "dl Goe" destul, se mai trezeste omul sa ii dea in gat si pe altii. "Doamna educatoare, da' si ionel a injurat."

Scuza-ne, prietene. Nu suntem omniscienti si nici omniprezenti. Ne-au scapat anumite lucruri. Ce vrei sa fac mai mult decat sa iti promit ca, pe viitor, o sa incerc sa fiu cu ochii in 69 ca sa nu mai scape nimic.

Dar, daca tu ai nelamuriri, si eu am una: de ce a trebuit sa iti bati joc de Moskopole?

ON TOPIC

Pentru cei care se simt jigniti cand vad asemenea limbaj, nu va fie frica, folositi butonul "Report"(sub postare, in partea stanga, jos, sub poza de avatar a membrului) si ajutati moderatorii sa ii prinda pe huligani.

Multumesc.

axl29.03.2010 21:21

Bla bla bla, arde-l pe micutul nazist!

Le reseau pansant29.03.2010 22:19
Bla bla bla, arde-l pe micutul nazist!

si inca cum, ca eu fac parte din SS.

Dar, daca tu ai nelamuriri, si eu am una: de ce a trebuit sa iti bati joc de Moskopole?

tie nu iti raspund ca tu stii deja raspunsurile la toate, de aia esti etalonul stelismului in univers, Mesia ros-albastra si primul ultras al tarii.

Adrian29.03.2010 22:48

La cat de destept te dai, credeam ca ai destul creier in cap sa intelegi ca era o intrebare retorica.

Oricum, ne-am lamurit si noi cu tine. Decat sa fii barbat si sa recunosti ca ai gresit, ca l-ai jignit pe ala aiurea, doar pentru ca nu esti de acord cu el, te-ai trezit sa iti faci dreptate dand exemple de oameni care au jignit si, pentru ca mozii nu au fost pe faza, nu au fost sanctionati.

Asta e cultura ta, nu avem ce face. Probabil tu crezi ca e destul daca ti-ai pus poza cu Antonescu acolo. Ai pus poza, gata, ai preluat tot de la el. Te respecta lumea, te pupa in fund, etc. Pacat ca nu e asa.

Le reseau pansant30.03.2010 00:03
La cat de destept te dai, credeam ca ai destul creier in cap sa intelegi ca era o intrebare retorica.

aici iar ai dat-o in bara, eu nu am zis niciodata pe forum ce studii am, la ce facultati sunt/am terminat, asa ca nu ma dau destept, iar daca tu ai fi avut creierul pe care-l pretinzi de la mine observai ca exact de aia nu ti-am raspuns.

Cat despre dresul busuioscului cu "nu am vazut" esti in pom, eu nu am cerut sa fie sanctionati si altii, doamne fereste cu atat mai mult cu cat pe Bogdan si Andyro i-am si cunoscut.

Bogdan30.03.2010 08:04

ba... eu eram nervos ca ma dadusera aia jos langa Craiova :)

deci am o scuza :D

Moskopole30.03.2010 16:56

In rubrica " Imbunatatiri pentru Steaua.ro", la o sugestie cu privire la Lacatus(dar nu conteaza despre ce era vorba, e chestia de principiu) Adrian, pe langa off-topicul corect reprosat, mi-o tranteste doct ca 'Siteul e facut cum e facut", si in esenta, daca nu-mi convine ceva, sau vreu sa fac nu stiu ce, pot sa-mi iau catrafusele si sa dispar.

La primul post al acelui topic scrie CLAR:

"Astept aici sugestiile voastre legate de functionalitate si continut.

Ati vazut undeva, pe alt site, o functiune care v-a placut, sugerati-ne-o si ne vom gandi la ea.

Va deranjeaza ceva anume la site? Spuneti si vom incerca sa reparam. Descrieti problemele.

Considerati ca siteul nu este atat de bogat in continut (articole, imagini etc) pe cat ati dori? Considerati ca ne puteti ajuta cu: fotografi, rezumate video meciuri, secvente filmate la meciuri? Colaborati la site.

Contrar multor pareri, acest site nu se face singur, nu este un dar al extraterestrilor. Ne bazam pe materialele si colaborarea benevola a suporterilor Stelei. Va asteptam.".

Tot ce am facut, a fost sa emit o propunere, la subiect. Care particica a postului incalca vreuna din cele de mai sus? Nu vorbesc de faptul ca mi-l da ca element de comparatie la Lacatus pe Banel. Si apoi conchide:DISCUTIE INCHEIATA! si ma rog, pe buna dreptate sa n-o mai dam in off-topic. Eu daca vreau sa dezbat, de exemplu, compararea a ceea ce inseamna Lacatus cu Banel, in acceptiunea lui, in continuare, nu mai pot s-o fac, fiind sub promisiunea de ban, de-aia am si postat aici.

Daca nu aveti chef sa respectati regulile si principiile pe care voi singuri le-ati impus, atunci exprimati clar ca "Siteul suntem noi, si cui nu-i convine sa faca pasi!" si eu atunci ma reorientez, stiu cum sa abordez problema, imi vad de treba mea. Dar cand vad plictisul asta cronic la unii dintre voi, in dispretul a tot ceea ce vanturati ca principii( nu ma refer la Adrian, si nici la cazul asta, in special), incep sa-mi pun niste semne de intrebare mari cu privire la asemanarile dintre unii dintre voi si ala pe care-l injurati.

«12829303132141»