In rubrica " Imbunatatiri pentru Steaua.ro", la o sugestie cu privire la Lacatus(dar nu conteaza despre ce era vorba, e chestia de principiu) Adrian, pe langa off-topicul corect reprosat, mi-o tranteste doct ca 'Siteul e facut cum e facut", si in esenta, daca nu-mi convine ceva, sau vreu sa fac nu stiu ce, pot sa-mi iau catrafusele si sa dispar.
La primul post al acelui topic scrie CLAR:
"Astept aici sugestiile voastre legate de functionalitate si continut.
Ati vazut undeva, pe alt site, o functiune care v-a placut, sugerati-ne-o si ne vom gandi la ea.
Va deranjeaza ceva anume la site? Spuneti si vom incerca sa reparam. Descrieti problemele.
Considerati ca siteul nu este atat de bogat in continut (articole, imagini etc) pe cat ati dori? Considerati ca ne puteti ajuta cu: fotografi, rezumate video meciuri, secvente filmate la meciuri? Colaborati la site.
Contrar multor pareri, acest site nu se face singur, nu este un dar al extraterestrilor. Ne bazam pe materialele si colaborarea benevola a suporterilor Stelei. Va asteptam.".
Tot ce am facut, a fost sa emit o propunere, la subiect. Care particica a postului incalca vreuna din cele de mai sus? Nu vorbesc de faptul ca mi-l da ca element de comparatie la Lacatus pe Banel. Si apoi conchide:DISCUTIE INCHEIATA! si ma rog, pe buna dreptate sa n-o mai dam in off-topic. Eu daca vreau sa dezbat, de exemplu, compararea a ceea ce inseamna Lacatus cu Banel, in acceptiunea lui, in continuare, nu mai pot s-o fac, fiind sub promisiunea de ban, de-aia am si postat aici.
Daca nu aveti chef sa respectati regulile si principiile pe care voi singuri le-ati impus, atunci exprimati clar ca "Siteul suntem noi, si cui nu-i convine sa faca pasi!" si eu atunci ma reorientez, stiu cum sa abordez problema, imi vad de treba mea. Dar cand vad plictisul asta cronic la unii dintre voi, in dispretul a tot ceea ce vanturati ca principii( nu ma refer la Adrian, si nici la cazul asta, in special), incep sa-mi pun niste semne de intrebare mari cu privire la asemanarile dintre unii dintre voi si ala pe care-l injurati.