FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12425262728141»
Adrian23.10.2009 10:52

Dan Preda

M-am uitat la "cosul de gunoi" si nu exista absolut nici o postare noua de-a ta stearsa. Daca e vreuna, e veche. De pe vremea cand faceai offtopic la greu.

Moderatorii nu pot sa stearga fara sa lase "urme" in "cosul de gunoi". Tu acuzi fara dovezi. Asta faci.

Eu pot demonstra la intreaga lume, cu un print screen facut "cosului de gunoi" ca tu nu ai dreptate. Tu poti demonstra ca Armanovici ti-a sters postari?

Urmatoarea ta plangere care nu are acoperire va fi considerata offtopic si vei fi sanctionat. E ultimul avertisment verbal pe care il mai primesti.

p.s. Mai jos poate vedea intreaga comunitate ca Dan preda e un mincinos. Astazi au fost sterse doar 3 postari. Nici una nu ii apartine.

1378.jpg

Mai erau pe aici cativa baieti care se dadeau fecioare neprihanite si abuzate de modertorii mari si rai. Pana la urma s-a dovedit ca ei erau de fapt cei rau intentionati.

Dan Preda23.10.2009 11:05

OK. Ma faci mincinos. Dar atunci explica-mi tu de ce m-ar fi "avertizat" armanovici, de vreme ce in acel topic nu exista nici o postare de-a mea. Nici o postare, in afara de aceea care mi-a fost stearsa si care este citata aici !

armanovici:

@xray rom si Dan preda: iar incepeti sa incitati spiritele.

V-am avertizat inainte!

Macar de ar avea bun simt si ar recunoaste ca mi-a sters acea postare.

Adrian23.10.2009 11:12

Pentru ca asta faci. Atat tu cat si Xray_rom, asta faceti. Si sunteti singurii de pe acolo. Mai era Alexa aia dar a plecat. Azi e vineri, probabil ca i-a lasat Gigi mai repede acasa.

Omul v-a avertizat frumos, sa nu mai incitati. Care e problema.

Si in plus, daca tu imi zici mie ca ti-a fost stearsa o postare in care doar dadeai citate ale altor utilizatori, atunci eu trebuie sa vin si sa il reclam pe Armanovici ca nu te-a sanctionat. Pentru ca aia e foarte clar offtopic.

Ti-am verificat ip-ul. Nu exista nici o postare despre care vorbesti. Ti-am aratat si cosul de gunoi. Daca alegi sa continui fara probe, vei fi sanctionat.

Dan Preda23.10.2009 11:24

Postarea pe care am citat-o aici nu era "off topic", se refera la atmosfera care a fost aseara la meci si care a influentat direct rezultatul dezastruos.

Si eu, si X-ray si Alexa sintem "singurii de pe acolo", singurii carora ni se baga pumnul in gura. Probabil daca am fi spus si noi "m*e Gigi", Mori Becali, etc, am fi fost ridicati la rangul de "seniori" sau "stelisti si dincolo de moarte". Chiar nu puteti intelege ca sunt si suporteri stelisti care au o alta viziune vis - a - vis de acest protest distructiv care ne distruge echipa pe care o iubim ? Ce e asa de greu de inteles ? M-am inregistrat aici pentru ca pe firmamentul acestui site scrie "site-ul suporterilor stelisti". Daca ar fi fost "site-ul celor care il injura pe Becali" nu m-as mai fi inregistrat.

Observ ca insisti sa spui ca armanovici nu mi-a sters nici o postare, ceea ce dovedeste clar reaua intentie. M-am lamurit.

Adrian23.10.2009 11:30

Nu. Tu insisti ca Armanovici ti-a sters postarea desi nu poti dovedi ca ai postat ceva. Te folosesti doar de faptul ca Armanovici te-a avertizat preventiv sa incetezi cu povestile cu care ne-ai obisnuit pana acum doar ca sa ii faci reclama proasta. OK. Noi nu suntem prosti. Noi verificam. Si, avand in vedere ca probele arata ca tu esti cel care minte, vei fi sanctionat.

Mesajul de mai sus arata clar care e intentia ta. Ai venit aici ca sa raspandesti "gigisme". OK.Fa ce vrei. Eu te voi sanctiona, asa cum am zis in mesajele de mai sus.

Fane23.10.2009 11:32

Dane P...chiar nu vezi ca nimanui nu-i pasa de parerea ta...si tot insisti.

Dan Preda23.10.2009 11:35
Nu. Tu insisti ca Armanovici ti-a sters postarea desi nu poti dovedi ca ai postat ceva. Te folosesti doar de faptul ca Armanovici te-a avertizat preventiv sa incetezi cu povestile cu care ne-ai obisnuit pana acum doar ca sa ii faci reclama proasta. OK. Noi nu suntem prosti. Noi verificam. Si, avand in vedere ca probele arata ca tu esti cel care minte, vei fi sanctionat.

Mesajul de mai sus arata clar care e intentia ta. Ai venit aici ca sa raspandesti "gigisme". OK.Fa ce vrei. Eu te voi sanctiona, asa cum am zis in mesajele de mai sus.

Conform rationamentului tau, Armanovici "m-a avertizat preventiv" desi eu nu postasem nimic. :) E buna asta !

LE:

Am postat si la articolul " Adevaratul "motiv" e-n loja".

Dan Preda:

O echipa se incurajeaza si la greu, domnule Asavoaiei, nu numai atunci cind e bine si jucam semifinale de Cupa UEFA si Champions League.

cristian01423.10.2009 11:55

Offtopic - pentru Dan si pentru ceilalti free gigisti : faceti-va fratilor un forum al vostru si dezbateti acolo problema asta, organizati marsuri de protest, faceti bannere pro-Gigi si impartiti fluturasi prin orase. Daca sunteti atat de multi si atat de inversunati, luati atitudine si lasati-ne in pace.

Dan Preda23.10.2009 17:30

As dori ca aceia care ma injura sa fie totusi sanctionati, conform regulamentului acestui site.

Banuiesc ca daca as trece si eu la injuraturi, as fi banat intr-o secunda.

Fane23.10.2009 17:54
As dori ca aceia care ma injura sa fie totusi sanctionati, conform regulamentului acestui site.

Esti pe aproape...maxim 5 minute.

Problema este alta Dane si anume : cand marea majoritate ( cred ca aproximativ 75-80%)..poate si mai mult, din userii acestui site sunt impotriva lui Gigi si mai vin si cu argumente pe diferite topice,nu vad de ce trebuie sa te incapatanezi sa-i agiti pe toti cu convingerile tale pro Gigi,ca dupa aceea sa te plangi ca esti injurat.

Nu-i mai agita si te vor ignora...nu-i mai simplu asa ?

axl23.10.2009 19:54

snap0001.jpg

Iar va tineti de sotii?

Lari23.10.2009 19:55

De sotiile altora. :bananadance:

George a fost informat. ;)

axl23.10.2009 20:02

snap0002.jpg

Lari23.10.2009 20:04

Vezi, Axle, George deja s-a apucat de munca ;)

Adrian23.10.2009 21:02

Ok. Sunt de acord. Ia uite cum facem. Tu nu mai provoci oameni si, daca ei te injura, eu ii banez cate 7 zile. E ok? Esti de acord?

Steauaboy23.10.2009 22:11

salutare,

cum pot sa imi dau seama daca mi s-a sters un topic?

articolul se numea Gigi, suspendat? si a fost singurul meu articol din forum.

A fost , bine spus ca acum nu mai este...

Cred ca ne sabotam intre noi

MoWeed23.10.2009 22:13
Steauaboy23.10.2009 22:16

dap, asta e.

greseala mea

Dan Preda24.10.2009 09:55
Ok. Sunt de acord. Ia uite cum facem. Tu nu mai provoci oameni si, daca ei te injura, eu ii banez cate 7 zile. E ok? Esti de acord?

Mai Nene, voua cuvintul opozitie va spune ceva ? Un forum este o comunitate virtuala unde fiecare este liber sa-si expuna parerile atita timp cit nu jigneste partenerii de discutie, nu face "spam" sau alte lucruri de genul asta.

Ceea ce voi numiti "incitare" sunt de fapt doar niste intrebari de bun simt la care nici unul dintre "corifeii" de opinie a acestui site nu mi-a oferit un raspuns concret, care m-ar fi facut sa-mi schimb parerea (minoritara, deocamdata) :

- Cine sunt acei "investitori misteriosi" cu aere de fecioare carora le este frica sa iasa in public si sa afirme clar si raspicat ca vor sa cumpere Steaua?

In lipsa unui raspuns la aceasta intrebare v-am mai intrebat:

- Ce se va intimpla cu Steaua dupa plecarea lui Becali ? Aici am primit niste raspunsuri de genul "o sa retrogradam in divizia C si o sa traim din vinzarea de bilete si de tricouri, etc".

Evident ca un astfel de raspuns denota o imaturitate de gindire, asta ca sa ma exprim elegant.

Asadar, neavind nici o solutie concreta, cu date concrete, oameni, locuri si fapte, e foarte greu sa convingeti, sa luminati mintea unei "oi becaliste", sa o faceti sa creada in proiectul de viitor al AISS. (Care sper ca nu include retrogradarea in Divizia C)

In alta ordine de idei, continui sa-l reclam pe "moderatorul armanovici", care isi continua nestigherit de nimeni campania de intimidare la adresa mea pe acest forum, acum trecind intr-o noua faza, stergind postarile userilor care imi raspund:

Astristul:

Ti-am editat mesajul pentru ca nu mai are rost sa continuati discutia cu nenea preda.

Armanovici!

Cuvintul "moderator" vine din substantivul "moderatie", ori ceea ce face acest personaj limitat intelectual si limitat in gindire, numai de moderatie nu da dovada. Un astfel de om ar fi fost un foarte bun inchizitor in evul mediu sau un bun director de penetenciar in anii stalinismului, dar cu siguranta nu are ce cauta pe un forum in secolul XXI.

Totodata, il rog pe aceasta cale pe "moderatorul armanovici" sa nu ma mai bombardeze cu mesaje private, intrucit eu pur si simplu nu le citesc.

Adrian24.10.2009 10:52

Dan Preda

Ti s-a mai raspuns la prostiile astea. Daca tot faci trolling, ia un ban de la mine.

xray_rom22.11.2009 19:16
Adrian Astazi, 05:24 PM

+10 pentru offtopic si ironii ieftine

1) Ce era off-topic in raspunsul meu, tinere moderator fara busola?

2) Ti-am raspuns prin "ironii fine" si nu prin grosolania cu care m-ai interpelat ca un platitor de taxe pe aroganta si prostie!

3) Poate ca ai uitat! Esti moderator, nu analist de opinii!Nu-mi spui tu mie ce trebuia sa-i raspund, chiar daca ai fi chiar tu alexcol(nu m-as mira!). Daca eram off-topic trebuia sa ma avertizezi si atat!

Dar uite ce-mi zici tu:

-------

Articol : "Finantatorul Steaua"

Adrian 18.11.2009@10:24

@alexcol:

CITAT [...]acum stau si ii intreb pe cei gen tangua sau x_rom(sau cum va zice,ca nu va retin exact,care sustineti ca nnu are cine sa finanteze echipa),[...]

xray_rom:

Pentru un membru inregistrat astazi, 04:13 AM, ai fi prea nou sa stii ce am scris eu in 3 ani de zile, dar prea traznesti a clona sa te destup eu la intelesuri contabile din surse gsp-iste.

Du-te la Garda financiara si da-l in gat! Apoi, pune mana pe Steaua, sa-ti puna tie D-zeu mana in cap si sa te umpli de lovele ca ciobanul si pe noi de mari "succesuri"! Bafta chioara!

Raspuns tipic xraian. Mult offtopic, mult bullshit, multe schimbari de subiect. Daca erai asa de destept cum te tot dai, ii raspundeai omului.

Nu conteaza, ca oricum te cunoaste. Ultima avertizare de offtopic!

-----------

Raspunsul meu comun la cele spuse de tine si de alexcol, l-ai sters sa para ca m-ai pus la punct. Nu-i asa, durule?

Dar pe cel in care alexcol ma face incuiat si tigan l-ai lasat acolo pt posteritate, ca deh iti servea la fix.

@Admini

Am inteles ca regula este ca moderatorul implicat in polemica nu isi judeca el "cazul".

Este a-n-a oara cand Adrian da atac golanesc la persoana, iar cand ii raspund imi sterge mesajul si apoi da warn, ca semn de "vitejie" spirituala. De peste 1 an de zile se tot screme in fel si chip sa ma vada plecat de pe acest forum, dupa cum a declarat-o si pubic ... Metoda Adrian este invariabil aceeasi.

Un exemplu mai proaspat.

Acum vreo 3 saptamani, m-a atacat fara sa fi avut vreun dialog cu el.

Nu i-am raspuns decat: "Esti off-topic!".

Raspunsul lui, tot pe forum, a fost halucinant:"Si ce daca? Reclama-ma sa ma sanctioneze si apoi te voi sanctiona si eu!" Aceste mesaje au fost sterse de moderatori, dar la 2-3 zile s-a tinut de cuvant, desi nu l-am reclamat.

Deci, pe Oct 29 2009, Adrian m-a jignit din senin, incercand o provocare. I-am raspuns sa-si vada de treaba.

Imediat a sters cele 2 mesaje (al lui si al meu) si imi-a dat 10% pt off topic si troling!?! Ca-n filmele cu prosti:)) Atunci i-am spus George Stan prin pm!

Daca nu mai exista reguli si respect pe acest site, va rog sa-mi comunicati si mie. Sa stiu si sa i-o zic si eu mitocaneste pe shleau. Mai bine un ban sanatos luat cu demnitate decat sa accept, cu mainile legate, sicanele si jignirile acestui moderator, care ataca si apoi tot el cenzureaza si sanctioneaza replica., dar pe a lui nimeni.

Adrian23.11.2009 00:01

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry415735

Linkul de mai sus duce direct la postarea stearsa a lui icsrei.

Cred ca doar cei cu "privilegii" o pot vedea. Ceea ce e ok.Daca nu e bun linku' uitati-va la cosul de gunoi. Si veti vedea acolo ce neofftopic a scris baiatul.

Din tot ce a scris acolo, nu am inteles ce avea legatura cu articolul. Si, avand in vedere ca l-am avertizat verbal o data, a fost normal sa il si sanctionez.

Cer acum, unui alt moderator, sanctionarea lui pentru offtopic de pe acest topic.

Degeaba incearca sa dea vina pe alexcol, un utilizator mai vechi ca el dar care si-a schimbat contul.

Alexcol, referindu-se la articol, a intrebat retoric unde sunt cei ca icsrei sau tangua, ca sa il scoata pe cioban. Imediat icsrei i-a tras un raspuns plin de offtopic. L-am atentionat verbal si, dupa ce a postat din nou, si-a luat warn.

Alexcol nu l-a facut tigan.

chiorix i-a raspuns lui alexcol:

Pentru un membru inregistrat astazi, 04:13 AM, ai fi prea nou sa stii ce am scris eu in 3 ani de zile, dar prea traznesti a clona sa te destup eu la intelesuri contabile din surse gsp-iste.

Du-te la Garda financiara si da-l in gat! Apoi, pune mana pe Steaua, sa-ti puna tie D-zeu mana in cap si sa te umpli de lovele ca ciobanul si pe noi de mari "succesuri"!:) Bafta chioara!

Alexcol i-a raspuns doar asta:

pei da,ca diferenta dintre mine si tine,e probabil, ca eu prefer mai mult lumea reala pt discutii,cu oameni care-i cunosc sau care ii vad in fata si imi fac o parere despre ei!probabil datorita incuiatilor ca tine nu stau sa ma contrazic pe un forum unde m-as putea contrazice cu oricne!din cauza asta stau si citesc de ani buni fcsteaua.ro dar nu postez(ma rog am mai avut 1 cont acum 1-2 ani dar l-am uitat ca nu l-am folosit aproape niciodata),iar aseara am citit gsp-ul si pe urma imediat articolul lui Adrian si am observat ca de acolo s-a inspirat cu articolul si am simtit nevoia

sa precizez si sumele vehiculate de gsp!

iar de faza cu ce mi-ai urat...se pare ca ultima parte a nick-ului tau chiar are legatura cu tine...stii tu cam cine face urari negative:D !eu iti voi ura decat Bafta!

Un raspuns normal.

Acum nu stiu ce incearca chiorix sa faca, sa creeze probleme pentru alti utilizatori, sa se dea iar rotund, sa fie in centrul atentiei, etc.

Diferenta intre el si alti utilizatori e ca alexcol nu i-a mai raspuns. A zis pa si gata. Chiorix, in schimb, trebuie tot timpul sa aibe ultimul cuvant.

Eu nu eram implicat in polemica. Eu doar l-am avertizat inainte. El m-a implicat in polemica ca e un hobby de-al lui sa vorbeasca despre mine si sa faca offtopic pe articolele mele.

xray_rom23.11.2009 12:37

Mai, Adrian Copilu' Minciuna!

Eu pe tine te-am reclamat, nu pe Alexcol!

Ataci bagandu-te intr-un dialog care nu te viza si apoi sanctionezi:

Adrian 18.11.2009@10:24

Raspuns tipic xraian. Mult offtopic, mult bullshit, multe schimbari de subiect. Daca erai asa de destept cum te tot dai, ii raspundeai omului.

Nu conteaza, ca oricum te cunoaste. Ultima avertizare de offtopic!

In calitate de moderator:

1) Te amesteci provocator cu atac la persoana si debitezi analiza zeflemea-literara a unei opinii, care nu te vizeaza. Af fi ok, dar cenzurezi replica prin off-topic inventat si stergere!

2} Vrei sa impui userilor sa gandeasca si sa scrie, dupa cum iti dicteaza tie neuronul lui Chicos pRostogan.

3) Inventezi off-topic, folosindu-l ca arma pentru razbunari personale cu userii: cenzura dreptului la replica si warn/ban.

4) Dai atacuri la persoana userilor si apoi ii sanctionezi!

Astea sunt acuzele, comprimate in "Abuz al dreptului de moderator" comis de tine in mod repetat pe acest site fata de useri.

PS

Eu te inteleg ca vrei sa-ti compensezi frustrarile din real life in virtual, dar fa-o ca un barbat si nu ca muierea care isi inseala barbatul.

Adrian23.11.2009 14:23

Bai dobitocule, ce nu pricepi ca aia a fost avertizare de offtopic.

Ti se pare ca tot ce ai zis tu aici e on topic?

Du-te la Garda financiara si da-l in gat! Apoi, pune mana pe Steaua, sa-ti puna tie D-zeu mana in cap si sa te umpli de lovele ca ciobanul si pe noi de mari "succesuri"!:) Bafta chioara!

Nu i-ai zis nimic omului, doar te-ai bagat in seama si ai inceput iar cu trollingul.

Si acum, dupa ce ai fost sanctionat corect, din nou, ai venit sa te plangi ca o fetita mica.

Nu vezi ca toata lumea zice ca esti prost? Nu vezi ca toata lumea te reclama? Ca te bagi in seama doar ca sa faci cearta. Nu zici niciodata nimic si nici nu stii despre ce vorbesti.

Ce inventie de offtopic cu tine?

Tu faci atacuri la persoana tot timpul. Tot timpul jignesti pe cei care iti dau argumentat peste bot.

Ce inventii vrei?

Nu am impus nimanui nimic pentru ca nu ma intereseaza ce cred altii. S-asa pentru majoritatea celor de aici Steaua inseamna doar echipa de fotbal. Deci, oamenii astia nu ma intereseaza.

Si ma amestec pentru ca sunt moderator iar tu, xray, faci numai offtopic. Nici nu stiu cand ai fost ultima data ontopic.

Cat despre frustrati, sa nu uitam cine e **** care si-a facut clona ca sa ma injure si apoi a zis ca era nevasta-sa. Sa nu uitam cine e **** care, atunci cand a fost facut de rusine de catre mine prin argumente, imi trimitea mesaje private in care imi cerea sa spun lumii ca el are dreptate si in care incerca sa ma santajeze cu o discutie veche de n ani. Sa nu uitam cine era frustratul care trimitea mesaje private cu injuraturi la 4 dimineata desi pretindea ca el e mare sef de firma.

Daca mai exista pe siteul asta vreun mincinos frustrat atunci, cu siguranta, se numeste xray_rom.

xray_rom23.11.2009 16:45

@Adrian

Vad ca spumele de la gura ti-au ajuns la ochi stoarse de creier!

Sper ca nu au astupat si regulamentul in ele.

@admini

Evident ca era on topic la "Finantatorul Steaua".

Omul mi-a cerut nitam-nisam si ironic parerea:

@alexcol:

CITAT [...]acum stau si ii intreb pe cei gen tangua sau x_rom(sau cum va zice,ca nu va retin exact,care sustineti ca nnu are cine sa finanteze echipa),[...]

Eu i-m raspuns on topic si in pe acelasi ton:

QED

NB. NICIODATA nu am sustinut ca nu are cine sa finanteze echipa in absenta ciobanului, asa cum zeflemitor m-a intrebat alexcol(sau cine a fost in spatele intrebarii la ora 4 dimineata!!)

«12425262728141»