Adrian Astazi, 05:24 PM
+10 pentru offtopic si ironii ieftine
1) Ce era off-topic in raspunsul meu, tinere moderator fara busola?
2) Ti-am raspuns prin "ironii fine" si nu prin grosolania cu care m-ai interpelat ca un platitor de taxe pe aroganta si prostie!
3) Poate ca ai uitat! Esti moderator, nu analist de opinii!Nu-mi spui tu mie ce trebuia sa-i raspund, chiar daca ai fi chiar tu alexcol(nu m-as mira!). Daca eram off-topic trebuia sa ma avertizezi si atat!
Dar uite ce-mi zici tu:
-------
Articol : "Finantatorul Steaua"
Adrian 18.11.2009@10:24
@alexcol:
CITAT [...]acum stau si ii intreb pe cei gen tangua sau x_rom(sau cum va zice,ca nu va retin exact,care sustineti ca nnu are cine sa finanteze echipa),[...]
xray_rom:
Pentru un membru inregistrat astazi, 04:13 AM, ai fi prea nou sa stii ce am scris eu in 3 ani de zile, dar prea traznesti a clona sa te destup eu la intelesuri contabile din surse gsp-iste.
Du-te la Garda financiara si da-l in gat! Apoi, pune mana pe Steaua, sa-ti puna tie D-zeu mana in cap si sa te umpli de lovele ca ciobanul si pe noi de mari "succesuri"! Bafta chioara!
Raspuns tipic xraian. Mult offtopic, mult bullshit, multe schimbari de subiect. Daca erai asa de destept cum te tot dai, ii raspundeai omului.
Nu conteaza, ca oricum te cunoaste. Ultima avertizare de offtopic!
-----------
Raspunsul meu comun la cele spuse de tine si de alexcol, l-ai sters sa para ca m-ai pus la punct. Nu-i asa, durule?
Dar pe cel in care alexcol ma face incuiat si tigan l-ai lasat acolo pt posteritate, ca deh iti servea la fix.
@Admini
Am inteles ca regula este ca moderatorul implicat in polemica nu isi judeca el "cazul".
Este a-n-a oara cand Adrian da atac golanesc la persoana, iar cand ii raspund imi sterge mesajul si apoi da warn, ca semn de "vitejie" spirituala. De peste 1 an de zile se tot screme in fel si chip sa ma vada plecat de pe acest forum, dupa cum a declarat-o si pubic ... Metoda Adrian este invariabil aceeasi.
Un exemplu mai proaspat.
Acum vreo 3 saptamani, m-a atacat fara sa fi avut vreun dialog cu el.
Nu i-am raspuns decat: "Esti off-topic!".
Raspunsul lui, tot pe forum, a fost halucinant:"Si ce daca? Reclama-ma sa ma sanctioneze si apoi te voi sanctiona si eu!" Aceste mesaje au fost sterse de moderatori, dar la 2-3 zile s-a tinut de cuvant, desi nu l-am reclamat.
Deci, pe Oct 29 2009, Adrian m-a jignit din senin, incercand o provocare. I-am raspuns sa-si vada de treaba.
Imediat a sters cele 2 mesaje (al lui si al meu) si imi-a dat 10% pt off topic si troling!?! Ca-n filmele cu prosti:)) Atunci i-am spus George Stan prin pm!
Daca nu mai exista reguli si respect pe acest site, va rog sa-mi comunicati si mie. Sa stiu si sa i-o zic si eu mitocaneste pe shleau. Mai bine un ban sanatos luat cu demnitate decat sa accept, cu mainile legate, sicanele si jignirile acestui moderator, care ataca si apoi tot el cenzureaza si sanctioneaza replica., dar pe a lui nimeni.