FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«12122232425141»
Azzido11.07.2009 12:48

eu cred ca v-am mai spus ca sunt obositoare si neinteresante certurile voastre. daca aveti ceva de impartit, faceti-o pe privat, pe messenger, intalniti-va fata in fata, etc.

Este un ultim avertisment pentru toti 2-3 sau cati sunteti cei care va certati permanent pe forumul asta. Adrian, opreste-te ca alt fel te opresc eu. Cat despre redondo sau xray, tin sa precizez ca e valabil si pt voi ceea ce i-am spus lui Adrian.

:ce_oameni:

PS: e un forum, nu va mai agitati atat ! Chiar nu va puteti ignora unul pe altul ?

xray_rom11.07.2009 13:35
eu cred ca v-am mai spus ca sunt obositoare si neinteresante certurile voastre. daca aveti ceva de impartit, faceti-o pe privat, pe messenger, intalniti-va fata in fata, etc.

Este un ultim avertisment pentru toti 2-3 sau cati sunteti cei care va certati permanent pe forumul asta. Adrian, opreste-te ca alt fel te opresc eu. Cat despre redondo sau xray, tin sa precizez ca e valabil si pt voi ceea ce i-am spus lui Adrian.

:ce_oameni:

PS: e un forum, nu va mai agitati atat ! Chiar nu va puteti ignora unul pe altul ?

Hai sa stabilim lucrurile.

Eu nu m-am certat cu Adrian si nici nu am nimic de impartit cu el(nici macar opinii) si l-am ignorat tot timpul, dar nu ma pot lasa calcat in picioare. El m-a abordat "nitam-nisam" pe forum si apoi mi-a dat warn, iar eu te-am intrebat pe tine "de ce?". Deci nu este vorba de polemica degenerata in cearta, ci de provocari, amenintari si sanctiuni cu warn-uri pe offtopicuri inventate.

In afara de Adrian, nu ai mai auzit de la mine alt nume de moderator sau user in vreo reclamatie (au fost doar 3 cu asta, toate pt Adrian).

La a-2-a ti-am spus in pm ca nu solicit masuri contra lui, ci doar te-am rugat sa-i ceri imperativ sa ma lase in pace, ceea ce doresc si acum!

Asa ca postura asta de scandalagiu pe forumul asta in care tu ma pui este lipsita de temei si depreciativa!

Stanici11.07.2009 14:26

Lasa, ma, ray, ca esi, chiar esti scandalagiu. Cand ramai fara replica, ataci omul, persoana.

xray_rom11.07.2009 15:08
Lasa, ma, ray, ca esi, chiar esti scandalagiu. Cand ramai fara replica, ataci omul, persoana.

Nu te contrazic pentru ca nu stiu. Nu am ramas niciodata fara replica!

PS.

Scandalagiu este cel care se ia de toti si din orice si nu cel care raspunde atunci cand este provocat si calcat pe coada.

redondo12.07.2009 19:24

Pai cum sa ignori cand eu discutam pe topicul lui Liverpool ceva despre Liverpool si United iar Adrian imi 10% pentru off-topic?

Zice ca nu am luat in seama PM.Cand am vazut ca a mutat discutia la Istoria fotbaluluii,m-am mutat si eu. Dar e ceva normal ca atunci cand te concentrezi sa scri un post mai lung nu ai cum sa observi PM primite de la el intre timp...cand le-am vazut ,m-am mutat...desi nici9 nu era off topic....si totusi Adita iar imi da 10%. Sicer nu-mi pasa de asta,dar poate gresesc apoi si sunt considerat recidivist. Chiar nu vezi Azzido ca omul asta face orice doar ca sa ma dea afara? Asta e motiv sa iau 10%?

Stii cum e pana la urma domnule admin? Ne atragi atentia la toti,dar eu si X-ray ramanem cu Warm...Adita ramane imaculat.

Acelasi lucru care te roaga x-ray te-am rugat si eu. Vreau doar sa ma lase-n pace sau sa ma avertizeze altul.

I.N.Money12.07.2009 19:37

Redondo, probabil ca ti-a dat avertisment pentru ca ai continuat pe mai multe threaduri aceeasi discutie, desi ea nu ducea decat la cearta.

redondo12.07.2009 19:41

Discutia a inceput pe topicul destinat Realului...un alt moderator ne-a mutat la cel al lui Liverpool.Logic ca am continuat acolo si cu toate astea Adrian ne-a mutat in alta parte. Hai sa fim seriosi....Si de ce sa duca la cearta? Erau jigniri cumva? Sau era o discutie civilizata? Citeste si tu sa vezi.

Daca ar fi ca orice disctie in contradictoriu sa duca la cearta,s-ar duce dracu tot forumul...

Adrian12.07.2009 20:11

Deja ma cam plictisesc acesti 2 oameni.

Redondo si Maye au fost avertizati:

1. Printr-o postare a mea in care le ceream sa nu mai faca offtopic.

2. Prin editarea a doua mesaje in care ceream acelasi lucru.

3. Prin mesaje private.

4. Prin mutarea postarilor in topicul unde trebuiau sa fie postate in primul rand.

Am o intrebare pentru domnul redondo: Cum se face ca Maye a inteles ce i-am cerut? Cum se face ca doar tie nu iti merg mesajele private?

Acelasi lucru s-a intamplat si cu xray si ENDer. ENDer a inteles sa nu mai faca offtopic pentru ca a primit mesajul privat. Xray nu a primit mesajul privat.(ceea ce e ciudat avand in vedere ca eu credeam ca mesajele primite de la el cu "esti un dobitoc" si "ma pupi in cur" sunt raspunsuri la mesajele trimise de mine.)

O fi vreo problema tehnica. De aia nu primesc astia 2 mesajele private de la mine.

redondo12.07.2009 20:14

PM merg normal omule.Dar nu pot intrerupe intreg postul ca sa citesc,si nu am sunet de avertizare.Dupa ce termin de scris postul si il trimit,citesc si PM daca le observ in stanga sus cu galben.

Stanici12.07.2009 20:50

N-am mai vazut suporter al Universitatii Craiova sa se oftice ca ia wran de la stelisti.

redondo12.07.2009 20:55
N-am mai vazut suporter al Universitatii Craiova sa se oftice ca ia wran de la stelisti.

Pot sa fiu si suporterul Ciorogarlei,atata timp cat am fost acceptat pe forum,nu e normal sa-si bata altul joc de mine. Citeste mai bine regulamentul domnule mistocar,care in calitate de mod ar trebui sa imparti dreptatea,nu mistourile.

Stanici12.07.2009 20:59

Da, da, mi place la tine ca folosesti cum trebuie cuvintele. Adica ACCEPTAT, nu binevenit. Si faza cu acceptatul e relativa, in definitiv nu o sa ma iau eu de un stelist ca sa ii apar spatele unui suporter al unei echipe adverse.

Adrian12.07.2009 20:59

Dar tu ai voie sa iti bati joc de Stelisti? Aici nu ma refer doar la utilizatori. Vorbesc si despre foste glorii ca Ienei sau Hagi.

p.s. Scuzati-ma ca m-am bagat in discutie.

axl12.07.2009 21:02

Ba da va pisiciti ca niste pisde.

Maye12.07.2009 21:05

Eu sunt curios de un singur lucru.

De ce Redondo se ataca doar atunci cand este penalizat de Adrian?

Sper sa primesc un raspuns civilizat!

xray_rom12.07.2009 21:17
Deja ma cam plictisesc acesti 2 oameni.

[...]

Acelasi lucru s-a intamplat si cu xray si ENDer. ENDer a inteles sa nu mai faca offtopic pentru ca a primit mesajul privat. Xray nu a primit mesajul privat.(ceea ce e ciudat avand in vedere ca eu credeam ca mesajele primite de la el cu "esti un dobitoc" si "ma pupi in cur" sunt raspunsuri la mesajele trimise de mine.)

O fi vreo problema tehnica. De aia nu primesc astia 2 mesajele private de la mine.

Unde ai visat tu ca eu am spus ca NU am primit pm-uri de la tine si ca nu ti-am raspuns in ton cu inventiile?

Parca era vorba ca iti vezi de treaba de moderator si ma lasi in pace. Te-a obosit plictiseala de care te plangi si iar te iei de mine provocator prin neadevaruri?

redondo12.07.2009 21:23

@Maye...pentru ca altii m-au penalizat pe buna dreptate cand au facut-o si nu era nimic de comentat.

@Stanici...m-am adresat unui admin si nu tie,caci nu ma astept la prea multe din partea ta.Pot sa tin si cu 50 de echipe romanesti,si asta nu e problema ta...nu accept de la tine lectii de stelism.

@Adrian...cu ce ocazie mi-am batut eu joc de Hagi si de Jenei?! Sau,scuze,iar ai visat si ai reprodus ceva imaginar.

Adrian12.07.2009 21:24

xray

Si atunci, o simpla intrebare. Daca ai primit PM de la mine in care ti-am cerut sa nu mai faci offtopic, de ce l-ai ignorat?

Nu cred ca v-am bagat vreodata pumnul in gura. Nu cred ca v-am editat vreodata un post sau ca nu v-am lasat sa va expuneti ideile. Problemele au inceput intre noi cand ati incalcat regulamentul.

Xray

Azi dimineata cand am intrat din nou pe site am vazut in acelasi topic in care te-am avertizat sa nu mai faci offtopic, o continuare a offtopicului. Daca nu te superi, spune-mi te rog de ce ai ales sa comunici prin postari si nu prin mesaje private, asa cum te-am rugat eu.

Maye12.07.2009 21:30

@redondo

Eu am vazut ca ti-ai luat ban si pentru "acumulari".Si atunci nu ai comentat.

Stii care e problema?Oricine ti-ar da warn sau ban nu ai comenta , dar daca este Adrian o faci.Si asta mie imi spune totul.

redondo12.07.2009 21:35
@redondo

Eu am vazut ca ti-ai luat ban si pentru "acumulari".Si atunci nu ai comentat.

Stii care e problema?Oricine ti-ar da warn sau ban nu ai comenta , dar daca este Adrian o faci.Si asta mie imi spune totul.

@Maye...asta nu spune nimic.

In unele cazuri,de fapt aproape toate cu exceptia acestuia din urma am recunoscut ca meritam si warmurile de la Adrian. E regulamentar...Am protestat insa deoarece era normal ca si el sa fie pedepsit in aceiasi masura,sau daca m-am certat cu el sa ma avertizeze altul,nu tot el. A fost un caz in care el m-a pedepsit doar pe mine cu toate ca altul ma injurase,iar pe acela l-a iertat.Culmea e ca era un fost moderator impotriva caruia utlizatorul Adrian(pe atunci) protesta vehement....deci..

Stanici12.07.2009 21:38

Cred ca am gasit o solutie ca sa nu mai fii nemultumit, Redondo.

redondo12.07.2009 21:39
Cred ca am gasit o solutie ca sa nu mai fii nemultumit, Redondo.

Sa-mi dai ban cateva luni?Sau care solutie?

Ronnie12.07.2009 21:41

Propun sa va culcati :) Noaptea e un sfetnic bun, este?:D

redondo12.07.2009 21:42

Asa e,dar eu tot cu 10% in plus raman si daca acum chiar gresesc pe merit o sa fiu banat...In fine,asta e,nu mor eu din asta.

Ronnie12.07.2009 21:47

Voi traiti din certuri ma? Ce facem cu atatea scandaluri pe forum?

Cornel Penescu (nu stiu , crek nu stiu :)))) noob

Vezi mai multe video Haioase

«12122232425141»