eu cred ca v-am mai spus ca sunt obositoare si neinteresante certurile voastre. daca aveti ceva de impartit, faceti-o pe privat, pe messenger, intalniti-va fata in fata, etc.
Este un ultim avertisment pentru toti 2-3 sau cati sunteti cei care va certati permanent pe forumul asta. Adrian, opreste-te ca alt fel te opresc eu. Cat despre redondo sau xray, tin sa precizez ca e valabil si pt voi ceea ce i-am spus lui Adrian.

PS: e un forum, nu va mai agitati atat ! Chiar nu va puteti ignora unul pe altul ?
Hai sa stabilim lucrurile.
Eu nu m-am certat cu Adrian si nici nu am nimic de impartit cu el(nici macar opinii) si l-am ignorat tot timpul, dar nu ma pot lasa calcat in picioare. El m-a abordat "nitam-nisam" pe forum si apoi mi-a dat warn, iar eu te-am intrebat pe tine "de ce?". Deci nu este vorba de polemica degenerata in cearta, ci de provocari, amenintari si sanctiuni cu warn-uri pe offtopicuri inventate.
In afara de Adrian, nu ai mai auzit de la mine alt nume de moderator sau user in vreo reclamatie (au fost doar 3 cu asta, toate pt Adrian).
La a-2-a ti-am spus in pm ca nu solicit masuri contra lui, ci doar te-am rugat sa-i ceri imperativ sa ma lase in pace, ceea ce doresc si acum!
Asa ca postura asta de scandalagiu pe forumul asta in care tu ma pui este lipsita de temei si depreciativa!