Un topic Steaua - Bayern se poate ? ![]()
Un topic Steaua - Bayern se poate ? ![]()
de ce ati inchis topicul cu Lacatus?
Rezolvat.
Habar n-am cine sau de ce l-a inchis...
ok...
chiar nu intelegeam de s'a inchis chiar topicul cu Laca
Salutare, sunt un membru vechi al acestui site si a venit vremea sa am si eu o rugaminte la moderatorii acestuia . Vreau sa reusiti ca la concursul de pronosticuri sa puteti sa premiati primele 3 locuri cu orice doriti dumneavoastra (si cu o diploma ar fi ceva dar e alfel cand primesti ceva).
eu am castigat un concurs aici si am primit o esarfa Steaua cu care ma mandresc ca e castigata la pronosticuri. Vreau ca si ceilalti participanti sa aiba aceasta placere.
multumesc anticipat si astept raspuns.
si eu cred ca s'ar gasi fonduri sa se premieze si cu o cana sau o insigna cu cu semnele Stelei
Buna ziua .
Am observat ca dupa meciul cu CFR au aparut doua topicuri care trateaza acelasi subiect - CFR Cluj - Steaua 1-1- dintre care unul a fost inchis . Poate s-ar putea face ceva ca cele doua topicuri sa fie unite asa astfel incat cei care au postat pe topicul inchis sa nu aiba impresia ca au postat degeaba .
Multumesc
as vrea sa imi schimb si eu username'ul "stelistul stelist' nu mi'a placut niciodata dar l'am ales pentru ca multe erau deja alese , se poate?
Da-i un PM lui Azzido
ok...mersi
Da, as avea si eu o problema, ati putea vreunu sa-i spuneti lui stanici sa-si vada de treaba lui ?
Fii mai explicit, mah! Fyi, sa stii ca tocmai, imi vedeam de treaba mea, draguta! Si data viitoare gandeste-te de doua ori inainte sa ma jignesti prin PM -uri, gagauta, ca nu ne tragem de sireturi!
In alta ordine de idei, vezi ca ti-am pus la loc unul dintre alea 5 topicuri pe care le-ai pus pe prima pagina!
Imi cer scuze domnuleStanici.
Marius ce inseamna pt tine "Discutii Libere", chiar trebuia sa inchizi topicul
" Lucian Goian A Fost Inregistrat In Timp Ce Se Dezbraca Pe Net! "
rusinica
De ce crezi tu ca trebuie un nou topic pentru o tampenie cu un caine? Pana acum, linkurile de tipul celui postat de tine s-au afisat pe "Lua-te-as la misto". Chiar nu e nevoie de un topic nou pentru fiecare articol din cancan.
as vrea sa imi schimb si eu username'ul "stelistul stelist' nu mi'a placut niciodata dar l'am ales pentru ca multe erau deja alese , se poate?
si eu vreau acelasi lucru .. nu stiam ce sa pun pt cã f multe erau alese adevaratul meu username fiind Guardian , sper cã se rezolvã.
Azzido nu rãspunde, ce e cu el ?
O sa raspunda. Rabdare.
sa raspund la ce anume ?
nu vad niciun mesaj privat.
poate imi scapa mie ceva...
Cineva mi-a sters un post. Cineva care judeca superficial si are mana iute. L-a citit dintr-o ochire si a apasat rapid pe delete. A fost un simplu mesaj in care atrageam atentia despre raul pe care il face Adrian acestui forum, prin comportamentul sau lipsit de logica si de rusine. Acela de a se contra cu absolut toata lumea de pe acest forum, de a jigni jucatorii, antrenorii, Steaua insasi.
Acest lucru e de neacceptat pentru un suporter care se considera stelist. Parerea mea e ca Adrian e un intrus care nu face altceva decat sa otraveasca atmosfera forumului.
Am pierdut utilizatori numerosi pentru astfel de atitudini. Chiar nu se poate face nimic pentru a-l domoli? Pentru a-l face sa inteleaga ca pe forumul suporterilor stelisti se intra din dragoste pentru Steaua. Atitudinea lui e 100% opusa aceleia a lui mariusmihet, care intr-un articol publicat pe prima pagina, isi manifesta deplina dragoste fata de cea mai iubita echipa din tara.
Revenind la mesajul scris, e o rusine ca ca se actioneaza dupa bunul plac. Poate ca i s-a parut moderatorului ca e off-topic, dar pe forumul acesta 3/4 din posturi sunt pe langa subiect.
Oricum, am ajuns la concluzia ca forumul ca si prima pagina au scazut mult in calitate. Cauzele se pot regasi si in atitudinea moderatorului fata de utilizatori, dar si in lipsa de respect a unora fata de proprii colegi.
Cineva trebuie sa faca ceva pentru ca site-ul sa nu ajunga unul ca multe altele, care din lipsa de utilizatori s-au desfiintat. Nu cred ca asta se doreste.
Virgile, vorbesti doar prostii.Ca de obicei.
Postul acela al tau a fost sters pt ca a fost un atac la persoana mea.Dar tu nu ai de unde sa stii ce e aia un "atac la persoana".Tie ti se pare normal sa faci asa ceva.De aia nici nu mai esti moderator.
Eu nu sunt stelist?
Virgile, eu am 22 de ani si la astia 22 de ani te asigur ca am facut mai multe pt echipa asta decat ai facut tu in toata viata ta.(vorbesc in calitate de suporter si despre actiuni pe care le poate face un suporter)
Eu nu am jignit niciodata jucatorii sau antrenorii Stelei.
Doar am spus adevarul.
Daca un jucator nu juca fotbal.Asa spuneam.Nu il injuram, nu ii luam tot neamul,etc.
La fel si cu antrenorii.
Daca nu au valoare, eu zic.Ca nu mi-e mie rusine.
Virgile, daca e sa vorbim despre intrusi hai sa vorbim despre suporterii altor echipe care intra pe acest site si pe care tu ii protejezi.Vrei?
Am pierdut utilizatori numerosi pentru astfel de atitudini. Chiar nu se poate face nimic pentru a-l domoli? Pentru a-l face sa inteleaga ca pe forumul suporterilor stelisti se intra din dragoste pentru Steaua. Atitudinea lui e 100% opusa aceleia a lui mariusmihet, care intr-un articol publicat pe prima pagina, isi manifesta deplina dragoste fata de cea mai iubita echipa din tara.
Eu iubesc Steaua.Doar Steaua.
Eu sunt Stelist, nu Lacatusist.
Si sunt de parere ca Lacatus nu e singurul simbol al Stelei.
Pt mine, daca ar fi sa clasificam in functie de importanta, cel mai mare simbol al Stelei e Ion Alecsandrescu.
Cu ce sunt eu 100% impotriva Stelei?
Pt ca vreau binele Stelei?
Poate ca sunt extremist dar asta e.Asta sunt eu.Nu imi plac compromisurile.
Prefer sa fiu rece si obiectiv si sa las sentimentalismele pt alte vremuri.
Repet, postul lui virgil a fost sters pt ca a fost atac la persoana.
Nu mai stiu cum era dar ma ataca pe mine si pe ceilalti care nu sunt pupinbecali.
Problemele dintre mine si Virgil sunt mai vechi.Daca veti cauta pe acest topic veti gasi chiar si o reclamatie facuta de mine in care ceream sa se ia masuri impotriva abuzurilor fostului moderator Virgil.
Am fost avertizat de foarte multa lume ca Virgil e un om cu care nu prea ai ce sa discuti si pe care ar trebui sa il ignor.Imi pare rau ca nu i-am ascultat.
De acum inainte asa voi face.
Domnule Virgil, considera acest post ca ultimul in care eu iti raspund.
Pt Administratorii acestui site.
Inca o data, va rog sa nu luati in seama ceea ce a zis Virgil.Postul lui a fost atac la persoana si moderatorul care l-a sters nu a facut altceva decat ceea ce trebuia si deci nu trebuie luate masuri impotriva lui.
virgil, parca tu ziceai ca rufele se spala in familie??
Virgile, eu am 22 de ani si la astia 22 de ani te asigur ca am facut mai multe pt echipa asta decat ai facut tu in toata viata ta.(vorbesc in calitate de suporter si despre actiuni pe care le poate face un suporter)
Dc iti iau cele 2,500 de mesaje monotone si lipsite de profunzime cu ce ramai?
Adriane, intelege omule, ti-au atras atentia vreo 20 de insi ca perturbi bunastarea forumului. Esti imatur, incapatanat si foarte pueril in toate explicatiile tale. Esti un copil prins intr-o lume a adultilor. Si cu asta am incheiat.
PS: Nea Virgil, cu daffyduck era o placere sa polemizezi, era flexibil in idei si ft inteligent. Cu Adrian e practic un chin sa incerci sa-i deschizi ochii, e ca si cum ai incerca sa manipulezi cu mana un arici.
@ Virgil
Postul nu e sters. E doar invizibil. Asa cum e si cel al lui Adrian, care ti-a raspuns imediat.
Un moderator "superficial", cum tu m-ai gratulat, ti-a "sters" postul pentru ca era un atac imberb la adresa unui user, fara NICIO legatura cu subiectul topicului. Acelasi moderator "superficial" l-a "sters" si pe cel al lui Adrian, care era la fel. Si nu in ultimul rand, moderatorul ala "superficial" a evitat astfel un alt raspuns de-al tau catre Adrian si transformarea topicului intr-o porcaiala in toata regula. Uitasem ca "superficialul" v-a indemnat sa continuati in privat, dar parca e mai frumos sa omiti unele lucruri, nu-i asa Virgil? E mai frumos sa jignesti si sa-ti arati "muschii" virtuali, nu?
Ei bine, prin "semnalarea" asta n-ai facut decat sa-mi confirmi parerea care mi se forma in ceea ce te priveste.
Iar cererea de excludere a unui user de pe forum e imbecila. In primul rand, reciteste regulamentul. In al doilea rand, nu poti impune nimanui sa gandeasca in felul tau. In al treilea rand, numeste 2 (doi) useri pe care forumul i-a pierdut din cauza lui Adrian. In ultimul rand, aceeasi atitudine (mai mult sau mai putin) ai avut-o si in momentul in care erai combatut de Daffy, miaus sau andyro.