FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«189101112141»
Fane_casieru'13.07.2008 14:36

@all.... astia suparati :beer2:

Ce mah nu va mai ajunge strada ?

Nu mai aveti loc unii de altii ?...veniti in carciuma ( stiti voi care - nu se spune pe net ) inainte de meciul cu Roma sa va "vaz" cat puteti duce si poate va cereti "prietenia" cu ocazia asta sau faceti schimb de timbre sau tigaite de bere.

Mai terminati dreaq cu ironiile astea de 2 lei.

vlad7513.07.2008 15:20
@all.... astia suparati :beer2:

Ce mah nu va mai ajunge strada ?

Nu mai aveti loc unii de altii ?...veniti in carciuma ( stiti voi care - nu se spune pe net ) inainte de meciul cu Roma sa va "vaz" cat puteti duce si poate va cereti "prietenia" cu ocazia asta sau faceti schimb de timbre sau tigaite de bere.

Mai terminati dreaq cu ironiile astea de 2 lei.

@Fane un dragut,ca intotdeauna. :beer2:

@Marius,daca am fost putin acid la adresa ta,am doar pentru a-ti spune cum vad eu lucrurile.Te vad prea zelos in activitatea ta. Te consumi prea mult si crede-ma,chiar nu are rost pe acest forum.Nu trebuie transformat in amenintari(nu este cazul tau) sau vendete personale cu alti useri. Pari tipul de om perfectionist,care din pacate irita pe altii.Ei sunt pe acest forum tocmai pentru a-si spune parerile,pentru a-si expima dragostea fata de Steaua.Nu vine nimeni aici sa epateze pe net.Daca vrei ia-o ca pe-un sfat de la un user care-ti apreciaza munca.Incearca sa fii mai diplomat,mai impaciutor mai docil cu ceilalti. Asta-i sarcina unui moderator.

Marius13.07.2008 15:54

Hai sa fim seriosi si sa luam topicul asta in serios. Prietenul unuspecial a reusit sa atraga atentia asupra lui, poate tocmai pentru ca e asa special.

1. A fost sanctionat pentru jignirea unui user, autor al unui articol. Cuvintele lui exacte le gasiti in postul meu initial. Singurul lucru care ul face este sa se planga asemenea unui copil de doi ani. Daca nu este destul de clar, userul unuspecial a facut-o pe Irina Maxim "fak" in repetate randuri, "zdreanta" si in final a trimis-o la cratita. Deci nu a fost sanctionat pentru ca a trimis pe cineva la cratita, nu sunt tampit sa fac asta.

2. Incearca sa atraga atentia asupra lui, parand ca am ceva personal cu el. Uita sa mentioneze ca nu l-am pus eu sa scrie "fah zdreanto". Orice moderator l-ar fi sanctionat pentru ce a scris.

3. Desi asa ceva nu se face, totusi, pentru ca tampeniile scrise au ajuns prea departe il rog frumos pe userul unuspecial sa posteze mesajul privat in care il amenint eu. N-am amenintat pe nimeni, nu-mi sta in caracter asa ceva, asa ca tampeniile pe care le scrie chiar sunt deranjante.

4. Poate un psihiatru n-ar strica. Asa cum am mai spus, pana la userul unuspecial niciun alt user nu s-a plans ca a fost sanctionat pe nedrept de mine sau amenintat sau mai stiu ce. Dar poate ca tocmai iesitul in evidenta il face pe userul unuspecial sa fie asa... special.

Bodanel13.07.2008 16:08
@ virgil

nu prea te vad in masura sa dai sfaturi moralizatoare.

Nici eu pe tine sa faci astfel de aprecieri. Si la urma urmei, unde crezi tu ca am dat sfaturi moralizatoare? Sau ai dat cu ochii din greseala de nick-ul meu si ai simtit nevoia sa spui ceva neinteresant? :))

eu n-am dat sfaturi moralizatoare insa daca tin eu bine minte tie ti s-a retras la un moment dat dreptul de a modera. nu am dat din intamplare peste nick-ul tau si cu toate ca ai avut derapajul respectiv cred ca esti in stare sa ai post-uri ok. dar deoarece ai avut la un moment dat probleme cu un user din postura de moderator cred totusi ca este cazul in situatii de genul asta sa e abtii insa asta e doar o parere.

toate bune

ps. n-am nimic personal cu tine

Virgil13.07.2008 16:26

Hai sa vorbim sa ne aflam in treaba. Sau hai sa vorbim sa facem deliciul celorlalti. Ce legatura au toate astea cu acest topic? (Intrebare de baraj) Suntem of topic Bogdane.

Altfel, eu nu am avut probleme cu niciun user. Ei cu mine, da.

Crezi ca eu am ceva cu tine? Dimpotriva, imi esti foarte simpatic. Asa cum imi sunt si andyro, si Adrian, si Miaus, si carminastan,... oameni pe care ii apreciez pentru opiniile lor de adevarati stelisti. :)

Bodanel13.07.2008 16:57

@virgil

bine

hai sa nu mai fim off topic. gata. nu am crezut niciodata ca ai ceva cu mine insa mi s-a parut ca tie ti se pare ca as avea ceva cu tine :yes: .

@ Marius si unuspecial

daca aveti mesaje incriminatoare postati-le si gata.

Marius13.07.2008 17:04

Eu n-am niciun mesaj "incriminator" de postat, n-am acuzat asa ceva. Si oricum, mesajele private sunt, evident PRIVATE, de aceea n-o sa vezi de la mine niciun PM facut public.

Insa, destul cu off-topicul, postam la subiect "Nemultumiri/Sugestii" sau ne abtinem.

unuspecial13.07.2008 18:07

Eu de obicei cand primesc un mesaj privat il sterg imediat dupa ce il citesc deoarece vreau sa am curat in casuta de mesaje inbox , insa ... de data asta chiar imi pare rau ca le-am sters. In fine , de ajuns cu toate astea deocamdata ca ma doare capu sa intru zi de zi pe forum sa vad ce a mai zis n sau y despre mine. oricum , Stanici vezi ca berea aia tot o vreau :gathering:

stelistul stelist14.07.2008 06:56

Mariuse inteleg ca esti de etnie, dar lasa lumea sa se exprime ca doar de asta e forum , redeschide topicul cu petitia aprentari tziganilor...noi romanii de cate ori nu injuram natia asta de romani nu numai cea de tzigani

Marius14.07.2008 07:16

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Nu are nicio legatura faptul ca avem pareri diferite. S-a ajuns la postari care instiga la ura rasiala si violenta, lucru interzis de regulament. Exprimati-va liber, in limita regulamentului si a bunului simt.

P.S. Se pare ca ironia e destul de greu de priceput. Daca tu ai inteles ca sunt tigan, sa fii sanatos.

stelistul stelist14.07.2008 07:32
1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Nu are nicio legatura faptul ca avem pareri diferite. S-a ajuns la postari care instiga la ura rasiala si violenta, lucru interzis de regulament. Exprimati-va liber, in limita regulamentului si a bunului simt.

P.S. Se pare ca ironia e destul de greu de priceput. Daca tu ai inteles ca sunt tigan, sa fii sanatos.

se pot sterge mesajele rasiale , instigatoare , rasiste tralala si se pot bana cei care au facut afirmatiile

Marius14.07.2008 07:36

Ar fi mai bine sa evitam postarile care duc la stergerea mesajelor si sanctiuni. Poate reusim sa dam dovada de bun simt.

stelistul stelist14.07.2008 07:43
Ar fi mai bine sa evitam postarile care duc la stergerea mesajelor si sanctiuni. Poate reusim sa dam dovada de bun simt.

te inteleg , faci ce vrei doar esti moderator...insa raman la parerea ca nu trebuia inchis

Marius14.07.2008 07:54

E deschis omule. :wall::wall:

Stanici23.07.2008 17:36

A avut in trecut un user o expresie despre jiibecali: "o maimuta care e pusa la volanul unui tractor". Frate, fcs e tractorul si Marus e in rolul lu' jeyjey. Parerea mea. Daa va intereseaza, o sa vin si cu argumente si contraargumente la argumentele lui formate din citate din regulament. Adica daca nu ii convine o postare mai acida la adresa lui, o sterge.

zoint04.08.2008 08:53

dc nu merge sa intru in sectiunea NU VA ASCUNDETI???

Azzido04.08.2008 09:15

acces restrictionat pt anumite categorii de useri

stelistul stelist05.08.2008 10:54

va rog puneti iar sectiunea sa dam note jucatorilor dupa fiecare meci

Dragoshel05.08.2008 10:56

acea sectiune exista, dupa fiecare meci se face un articol, iar in dreapta lui apare

stelistul stelist05.08.2008 11:00

intr-adevar exista , insa era mai bine cand era pe prima pagina ca eu nu intru pe articolele de pe prima pagina sa le citesc ca le gasesc si pe forum

Dragoshel05.08.2008 11:13

mda, era mai bine si inainte... sa vorbesc cu un admin sa vedem daca raman asa sau le pune pe prima pagina.

stelistul stelist05.08.2008 11:23

oricum mersi ca mi'ai zis unde se afla acum

Virgil05.08.2008 13:43

Propunere pentru inlocuirea actualului mod de reclamare a unui moderator.

Orice user are dreptul sa reclame un moderator al acestui forum. Procedura este simpla si trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

- numele moderatorului care a dat warning sau ban, sau care este reclamat

- motivul reclamatiei

- sustinere reclamatie - link la discutie/post/forum, cauza a reclamatiei

- masura pe care o doriti impotriva moderatorului

Moderatorul in cauza nu are dreptul sa raspunda unei reclamatii.

Adminul fcsteaua.ro va analiza cererea userului si va decide daca moderatorul este la prima abatere. In cazul unei plangeri repetate din partea userilor diferiti, moderatorul in sine isi va pierde functia de moderare. Daca se ajunge la concluzia ca moderarea a fost facuta bine, nu se intampla nimic. Daca se ajunge la concluzia ca plangerea a fost facuta abuziv de catre user, cu tenta personala, userul va primi avertisment.

Reclamatiile se fac prin PM

Sursa: 4TuningRO

In concluzie ar fi bine ca actualul topic sa fie inchis si trimis la arhiva. In locul lui, unul nou cu instructiunile pentru reclamarea unui moderator.

Dragoshel05.08.2008 13:52
- sustinere reclamatie - link la discutie/post/forum, cauza a reclamatiei

doar ca atunci cand dam warn cuiva pentru o injuratura, modificam acel post, sau injuratura ..

cel putin asa fac eu.

restul, mi se pare OK

novac12.08.2008 14:11

Mda ... iarasi s-au umflat fasolele intr-unul dintre voi si sterge postarile fara sa dea macar o informatie pe PM...ce baiti de gasca sunteti ... macar cu voi ma intalnesc pe la meciuri :D

Cat il mai lasati pe turcul (ONAN PASA pre numele lui) ala de rahat sa faca propaganda la petardele si fumigenele din echipa lui? Parca era un sait al suporterilor stelisti sau ... ????

PS Ah am inteles, noi suntem ata de superiori si toleram taote taratoarele ... discutam cu suporterii adversi & stuff! Bai dar vad ca prinde propaganda aia facuta de clujanca (diva de de mana a IIa, off)!

ps. macar aflati si voi cat vrea pe camila aia, cati km are la bord si daca are ceva probleme la dinti ... vreau si eu un pret "de piata". Atentie ca-i SH, ma! Nu-i fac nici un rau - o impaiez si o duc la gradi sa se joace micutii cu ea.

PS. Marius eu nu l-am injurat de mama ... i-am raspuns doar ca eu sunt ala care o indoaie pe ma-sa .... ca m-a intrebat cine sunt. Citatul ala cu taiatul limbii era din PM-urile lui ... taia-si-ar venele de-a latul!

«189101112141»