FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«156789141»
Joga Bonito13.02.2008 19:02

Axl e un despot pe acest forum, da ban-uri dupa bunul plac... Seamana cu tipul ala negru, din "The Last King of Scotland" ... Ar trebuie calmat putin. Vorba lui Stanici, ramanem fara cobai pe "Lua-te-as la misto".

Cele mai bune moderatoare: forever_STEAUA si korynna, baieti luati lectii de la ele, cum se procedeaza etc....

fane_casieru'13.02.2008 20:33
Axl e un despot pe acest forum, da ban-uri dupa bunul plac... Seamana cu tipul ala negru, din "The Last King of Scotland" ... Ar trebuie calmat putin. Vorba lui Stanici, ramanem fara cobai pe "Lua-te-as la misto".

Cele mai bune moderatoare: forever_STEAUA si korynna, baieti luati lectii de la ele, cum se procedeaza etc....

Nebunuleeee....numai la femei ti-e gandul..da..da !!!

forever_STEAUA14.02.2008 08:50
reclamatie:

as dori sa verificati activitatea de moderator a dnlui Draghosel si micile abuzurile ( de gen vendetta personala) pe care le face.

Am verificat-o. Eu personal sunt foarte încântatã de felul în care își face treaba.

Razvypitesti26.02.2008 14:02

Nu pricep de ce dați voie ca la sectiunea suporteri apoi foto sã apara poze de la meciul cu Poli Iasi cu coregrafia lor, nu cred cã e normal, ar trebui strese acele poze

Azzido26.02.2008 15:59

e vorba de o singura poza si nu cred ca deranjeaza pe nimeni.

Razvypitesti27.02.2008 22:31
e vorba de o singura poza si nu cred ca deranjeaza pe nimeni.

ok, îmi dai voi sã pun una cu dinamio, rapid, Poli și alte echipe???

axl28.02.2008 09:20

Nu.

1on18.04.2008 15:40

De ce dacã scriu "r r a p i d", fãrã spații, îmi apare "Rapid"?

yo_marius18.04.2008 15:49

Pentru ca "r r a p i d" ar putea fi considerat jignitor si ca atare a fost trecut intr-un "filtru". Dar daca ne gandim ca noi, suporterii Stelei, suntem superiori si nu ne folosim de asemenea cuvinte pentru a jigni un club rival, poate ca ar trebui scos de acolo. :rolleyes:

Stanici18.04.2008 15:53

Hai frate.. faceti diferenta intre jigniri si dispret:)).

yo_marius18.04.2008 16:12

Iti poti arata dispretul si altfel nu prin asocieri "rrom - r.rapid". :thumbsup:

Stanici18.04.2008 16:14

Acum imi spui tu cum sa imi arat dispretul? Deschide-ti un topic despre valori etice si buna purtare, sa duci cu zaharelul sufletele inca neprihanite ale copilasilor de pe forum.

1on19.04.2008 04:55

Aici cum s-a putut exprima disprețul prin asocierea clubului de sub pod cu țiganii și, mai rãu, a țiganilor cu infractorii?

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5041

De ce în loc de "d i n a m o m a n i a" apare "dinamoprostia", dacã discuțiile de pe forum trebuie sã fie într-un spirit de fair-play desãvârșit?

Joga Bonito20.04.2008 22:43

@Ion, acolo e locul saptamanal de caterinca... facem misto de rivalii nostri,

nu e nimic serios

sa ne ia CNA-ul la rost

glumim, zambim

recitim si ne inveselim!

razvan_stelist200727.04.2008 15:32

am 2 nelamuriri:am cateva topicuri care imi apar ca fiind lansate,ele insa nu se gasesc nicaieri;am pus o semnatura mai lunga si am fost avertizat-nu inteleg cu ce ar deranja o semnatura mai lunga,daca este expresiva.

MoWeed06.05.2008 11:05

Ieri un redactor al site-ului s-a referit la Lacatus cu apelativul de "cioara infecta" si a insultat si fanii acestui simbol stelist numindu-i "prostimea stelista". Normal ca nu a patit nimic. Probabil daca un user scria acele randuri, acum citea forumul ca vizitator avand ban....

Inteleg ca un redactor este un redactor, dar acum ceva timp, userii primeau warn pentru ca citasera in intregime postul anterior sau aveau posturi consecutive. De asemenea se primea ban si pentru insulte la adresa adversarilor nostri. Uitandu-ma chiar cu cateva posturi mai sus observam ca asocierea dintre rapid si o anumita etnie poate fi considerata jignitoare. Daca si asta este jignire, apoi cele scrise de respectivul ce sunt?

Daca voi, colectivul moderatorilor si redactorilor de pe fcsteaua va asteptati la discutii in limita decentei, fara insulte nu ar fi normal ca si noi userii de pe fcsteaua sa asteptam acelasi lucru de la dumneavoastra? Sau aici este un fel de "fa ce zice popa nu ce face"?

A nu se intelege ca acesta este un atac la adresa userului Gica Chioru, cel incriminat in cele de mai sus. Dar mi-se pare normal ca si redactorii sa se comporte civilizat si sa respecte regulamentul

Virgil06.05.2008 12:36

Am ajuns la concluzia ca a fost o iesire necontrolata, pentru care si voua userilor in astfel de situatii va editam posturile si trecem cu vedere. Nu e cazul sa facem din acest exemplu un capat de tara. Gica Chioru este stelist pana in maduva oaselor, deci nu se pune problema de antistelism. A fost unul dintre primii redactori si moderatori ai site-ului. De ceva timp intra din ce in ce mai rar, dar in afara de cuvintele neaose care-i scapa uneori este toba de Steaua si spune lucruri interesante de dinainte de 7 mai 1986. Crede-ma pe cuvant.

glow06.05.2008 13:10
Am ajuns la concluzia ca a fost o iesire necontrolata, pentru care si voua userilor in astfel de situatii va editam posturile si trecem cu vedere. Nu e cazul sa facem din acest exemplu un capat de tara. Gica Chioru este stelist pana in maduva oaselor, deci nu se pune problema de antistelism. A fost unul dintre primii redactori si moderatori ai site-ului. De ceva timp intra din ce in ce mai rar, dar in afara de cuvintele neaose care-i scapa uneori este toba de Steaua si spune lucruri interesante de dinainte de 7 mai 1986. Crede-ma pe cuvant.

ok!

dar stii cum e..., legea sau regula e valabila pentru toti...

sa fim noi sanatosi si poate maine campioni

fular-campionii

MoWeed06.05.2008 13:21

@Virgil

Nici nu am sugerat altceva, spuneam doar ca regulile ar trebui sa fie valabile pentru toata lumea, indiferent de vechime, nr de postari, calitate oficiala pe site.....Nu ma refeream la Gica Chioru in mod special ci la faptul ca moderatorii ar trebui sa fie un exemplu de cumpatare..

Nu imi amintesc de vreun user sa fi scris intr-un asemenea mod si sa fi scapat fara ban, dar ma rog....cum zici tu :thumbsup:

Virgil06.05.2008 17:38

@ MoWeed

Alege te rog la intamplare un post scris de Gica Chioru. Daca te vei uita in partea dreapta a postului, vei vedea comentariul sau. Daca te vei uita cu atentie in partea stanga jos, vei observa 6 patratele. Primul dintre ele este rosu. Acel patratel rosu reprezinta avertizarea de 10% primita de persoana in cauza pentru abaterea comisa.

Mentionez ca separat i s-a atras atentia prin mesaj privat ca a contravenit regulilor forumului si i s-a pus in vedere ca urmatoarea greseala va fi sanctionata cu ban. Asta ca sa nu creada cineva, indiferent de pozitia pe care o are pe acest forum, ca isi poate permite sa utilizeze cuvinte care incalca regulile bunei cuviinte si ale moralei.

MoWeed06.05.2008 18:00

ok Virgil am inteles

bodanelu17.05.2008 19:38

@Virgil, pot sa stiu si eu unde este prevazuta sanctiunea pentru agresivitate in scris?

Virgil17.05.2008 19:53

Sigur ca da.

Am vrut sa fiu elegant cu el, dar sa stii ca a fost atac la persoana in toata regula. Pentru probleme personale exista mesageria privata.

bodanelu17.05.2008 20:13

atac la persoana ca a intrebat-o daca asta e site-ul lu' U Cluj?

Virgil17.05.2008 20:16

Si multe altele.

«156789141»