FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«18990919293141»
MoWeed10.11.2012 17:08

"Salut" decizia de a nu permite comentarii de pe forum la articolul referitor la comunicatul Peluzei Sud.

Apreciez faptul ca pe un site ce se vrea liber (drept dovada fiind noua admiratie pentru suporterii "adevarati") se incearca musamalizarea unor anumite aspecte.

Inainte, spre 24!

drvladyk10.11.2012 17:10

Eu as dori ca cel care mi-a sters niste postari, ultimele, sa imi dea un pm. Ca am niste intrebari dar nu vreau sa le fac publice. Multumesc

Joga Bonito10.11.2012 17:26
E tot mai jenant ce se intampla pe siteul asta. Am intrat azi si ce am vazut?! Blindica a dat avertizari si banuri peste banuri in stanga si in dreapta. Singura problema e ca, cica, Blindica nu mai e moderator!

Asa iti scoti tu prietenii de la moderare, Azzido? Le scoti doar culoarea dar le lasi puterile ca sa poata sa avertizeze si sa baneze pe cine doresc ei?

Sunteti chiar asa de obsedati de postul ala de moderator incat nu puteti nici macar sa va tineti de cuvant?

E jenant! E absolut jenant, totul. Nu faceti altceva decat sa va bateti joc de utilizatorii acestui site.

Blindica are niste probleme personale si a decis la un moment dat sa se retraga. Datorita contributiei aduse site-ului si lipsei de efectiv i s-a pastrat statutul de moderator. Nu vad nici o problema. Si Gandalf chiar merita sa fie sanctionat pentru jigniri.

MoWeed, nu-mi dau seama de ce s-au oprit comentariile la articolul respectiv. Probabil a intervenit un membru din peluza, nu stiu...

Azzido10.11.2012 17:26
E tot mai jenant ce se intampla pe siteul asta. Am intrat azi si ce am vazut?! Blindica a dat avertizari si banuri peste banuri in stanga si in dreapta. Singura problema e ca, cica, Blindica nu mai e moderator!

Asa iti scoti tu prietenii de la moderare, Azzido? Le scoti doar culoarea dar le lasi puterile ca sa poata sa avertizeze si sa baneze pe cine doresc ei?

Sunteti chiar asa de obsedati de postul ala de moderator incat nu puteti nici macar sa va tineti de cuvant?

E jenant! E absolut jenant, totul. Nu faceti altceva decat sa va bateti joc de utilizatorii acestui site.

Adrian, te-a intrebat cineva ce te jeneaza ? E treaba noastra ce te jeneaza pe tine? E obligatia mea sa-ti dau explicatii cum aplic permisiunile pe forum si in ce grup de utilizatori sunt trecuti moderatorii? NU. La revedere!

"Salut" decizia de a nu permite comentarii de pe forum la articolul referitor la comunicatul Peluzei Sud.

Apreciez faptul ca pe un site ce se vrea liber (drept dovada fiind noua admiratie pentru suporterii "adevarati") se incearca musamalizarea unor anumite aspecte.

Inainte, spre 24!

Alo, chill! O sa faci fire albe (ca mine). Cand se comenteaza pe prima pagina, comentariile apar pe forum si invers. Singura diferenta este ca atunci cand se comenteaza de pe forum si nu direct de pe prima pagina, comentariul facut pe forum o sa apara cu o intarziere pe prima pagina, deci nu exista "nu permitem pe forum", pt ca a interzice pe forum inseamna a interzice si comentariile de pe prima pagina a siteului, iar dupa cum vezi se comenteaza fara probleme. Mama lui de cache.

Morala? Nu te arunca cu capul inainte!

Joga Bonito10.11.2012 17:29

Mie imi apare topicul cu o alta culoare, poate l-a pus cineva pe invizibil din greseala?

drvladyk10.11.2012 17:31

Azzido, poate imi raspunde si mie cinevq, te rog

si apropos, Azzido ********* din Tm apare ca redactor, are cumva si puteri de mod? multumesc

Azzido10.11.2012 17:31

Joga, da este invizibil, dar asta nu inseamna ca nu se poate comenta in articolul respectiv si sincer nici nu inteleg de ce a fost pus pe invizibil, ca nu afecteaza cu nimic comentariile, poate doar faptul ca nu poti comenta direct de pe forum, ceea ce nu e o problema, zic eu...

MoWeed10.11.2012 17:31

Suspect cum problema asta poate fi ignorata la majoritatea covarsitoare a articolelor. De fapt la toate, mai putin la asta.

Cat despre blindica, Adriane, nu e chiar asa. Bunaoara si armanovici, andyro sau 1on au avut acces la moderare fara sa fie trecuti in grupul de moderare.

In alta ordinde de ideei, de data asta fara nici o ironie, salut decizia lui Joga de a-l bana, in sfarsit, pe xray. E primul lucru bun facut pe forum de mult timp...

Azzido10.11.2012 17:32
Azzido, poate imi raspunde si mie cinevq, te rog

Joga, poti sa-i raspunzi, te rog ? :D

edit: Mo, pai in primul rand cred ca nu trebuiau permise comentariile pt ca asa doresc cei de la Sud de obicei, dar acum o lasam asa cum a cazut, adica comentarii deschise. Asta pana incepe lumea sa trolluiasca.

Joga Bonito10.11.2012 17:33

dr vladyk, da-mi PM.

drvladyk10.11.2012 17:38

nu am de ce sa iti dau PM. Daca unul ca tine are puteri, eu nu pot decat sa ma retrag. Va pup si va doresc wekend frumos

Azzido vezi ca ti-am dat invpe fb acu vreo 2 sapt daca vrei sa mai vb, va pup, numa bine

Ronnie10.11.2012 17:40

Se duce pe penis forumul asta daca a ajuns unul ca Joga moderator.

Joga Bonito10.11.2012 17:51

De ce? Ti-am dovedit ca sunt incapabil cumva? Ai impresia ca eu o sa moderez la vrajeala?

@drvladyk, fii atent, ai ceva de impartit cu mine, poti sa-mi scrii "strofe" de dragoste cate vrei in privat. Ti-as permite sa ma jignesti si in spatiul public, dar totusi, ideea e sa pastram o tinuta decenta. Asta in care mai ai dubii de ce-ti dispar postarile.

Adrian10.11.2012 18:02

Dupa cum am zis, penibil!

Acum cateva zile i-am dat lui Costi o lista cu 4 nume. Costi a spus sa fie facuti moderatori. Pe Azzido-l doare la banana. Ca e siteul lui, el e barosanul, el face pe cine vrea el redactor, moderator, etc.

Si cica nu vrea lumea sa se implice :D

Cum sa se implice lumea cand siteul e condus de un baiat care nu vrea ca lumea sa se implice?!

PENIBIL!

Joga Bonito10.11.2012 18:04

Bai, esti tare aerian. Citeste mesajul privat pe care o sa ti-l trimit in 10 secunde.

LE: am luat la puricat oamenii din lista si ai vazut raspunsurile in privat. Azzido s-a implicat si a dat acces persoanelor INTERESATE in secunda doi.

Problema e delasarea si ii inteleg fiindca si eu fentam responsabilitatile astfel in trecut.

Lasa teatrul si pune mana si construieste ceva!

Ronnie10.11.2012 18:16

Doc, ti-as raspunde la intrebari dar "ideea e sa pastram o tinuta decenta" si ar trebui sa-ti aduc cateva apelative care nu pot fi exprimate in astfel de cuvinte.

Joga Bonito10.11.2012 18:22

Aha. Pentru nevoia oamenilor de a injura exista PM.

Alte nelamuriri?

Adrian10.11.2012 18:26
Bai, esti tare aerian. Citeste mesajul privat pe care o sa ti-l trimit in 10 secunde.

Sper ca nu la mine te-ai referit cu mesajul asta. In alta ordine de idei, vad ca deja ti se intampla ceea ce ti-am scris in mesajul privat.

Joga Bonito10.11.2012 18:28

Scuze. Om trai si om vedea. Ce nu te omoara, te face mai puternic.

terente10.11.2012 19:51

Cand toronto a primit ban pentru clona cineva a spus ca daca se merge pe linia asta sa se ia astfel de masura si-mpotriva lui arhimede . Azzido a spus ca daca se va dovedi ca arhimede este clona lui xray o va face fara ezitare. Astazi vad ca JB i-a dat ban lui arhimede ca ar fi clona lui xray.

Scuze pentru o intrebare:

S-a dovedit acest fapt? Ca avem de-a face cu o clona? Fara absolut niciun fel de sarcasm intreb. Stiu ca deciziile stafului nu trebuiesc justificate. Doar o curiozitate.

Va multumesc pentru un eventual raspuns .

PS @JB, te felicit pentru cum ai transat aceasta problema.

Joga Bonito10.11.2012 20:08

Salut,

Da, chiar si el (n.r. Arhimede) a batut in retragere la un moment dat, daca te uiti pe succesiunea de replici. Clasa de IP RESTRANSA IDENTICA + similitudinea postarilor (aici ma refer la asezare in pagina, coerenta, idei dezbatute, afinitate fata de x personaje). La argumente mai adaug si faptul ca xray a devenit brusc inactiv pe 22 ianuarie, iar Arhimede (clona) a devenit brusc activa pe 27 ianuarie.

Banuiam eu de ceva vreme ca e el, dar personal nu m-a deranjat cu nimic si eram in stare sa port o conversatie argumentata. Ce m-a determinat sa-l banez (90% din motivatie) este faptul ca m-a mintit in fata ca nu e clona lui xray si a adoptat o atitiudine perversa - in ciuda dovezilor irefutabile pe care le aveam la indemana.

Prin urmare, am decis sa dau castig de cauza nenumaratilor colegi de forum care-i cereau banarea si am actionat in consecinta. In nici un caz nu am moderat dupa ureche. Caz inchis!

red&blue_boy10.11.2012 20:17

Mda, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Desi n-a fost fair sa fie lasat atat timp sa zburde p-aici. E clar ca s-a stiut de mult daca e sau nu xray.

Ce sa mai zic de Toronto, care se stia din prima secunda cine e, si abia dupa o luna a primit out-ul.

blindius10.11.2012 21:48

@ Adrian: pe scurt, clar: nu am dat decat trei sanctiuni, fiecare de cate 10%, chiar daca unul din cei trei a deviat serios cu jignirile si merita mai mult. Toate pe baza comentariilor de la un articol. Doar Moweed s-a interpus, insa am considerat ca nu a jignit, cert este ca a fost jignit de Arhimede. Fara ban-uri, eu nu vad sa fi dat asa ceva.

Multumesc anticipat pentru intelegere si spor la comentat fara scandal!

drvladyk11.11.2012 09:50
De ce? Ti-am dovedit ca sunt incapabil cumva? Ai impresia ca eu o sa moderez la vrajeala?

@drvladyk, fii atent, ai ceva de impartit cu mine, poti sa-mi scrii "strofe" de dragoste cate vrei in privat. Ti-as permite sa ma jignesti si in spatiul public, dar totusi, ideea e sa pastram o tinuta decenta. Asta in care mai ai dubii de ce-ti dispar postarile.

Nu am absolut nimic cu tine, din contra, am salutat decizia ta de a scrie articole. Pe de alta parte, fara sa-ti fac nimic ma trezesc ca ma faci analfabet. Ei, aici m-au luat dracii si e normal,nu?

Cand Adrian m-a intrebat prima data daca vreau sa ajut, i-am zis ca o sa ajut daca pot, dar consider ca nu as fi bun de moderator, deoarece am momente cand folosesc un limbaj mai deochiat, si un mod trebuie sa fie ceva mai echilibrat. Poate confirma, cred ca mai are mesajul. Acelasi lucru il cred si despre tine. Diferenta e ca eu nu am accese de superioritate si imi stiu defectele. Ma rog, chestie de educatie..

Joga Bonito11.11.2012 12:54

Asa e. Doamne ajuta si sanatate la neamuri! N-am nimic cu tine, fiecare merge pe drumul lui. Bafta in tot ceea ce faci!

Cu ocazia asta sper ca am ingropat securea razboiului.

«18990919293141»