un site pe care nu l-ati creat, nu l-ati mentinut in top, nu v-ati pierdut nopti pe el, nu ati primit telefoane sau mesaje de amenintare pentru continutul de pe el, nu ati platit din buzunarul vostru pentru el, nu ati muncit ani de zile la el, si asa mai departe
Unii trec extrem de usor peste chestiile astea. Doresc sa insist asupra chestiunilor de mai sus si sa spun ca nu stiu cati dintre voi ati fi avut taria sa munciti in continuare la un site din cauza caruia sunteti amenintati nu numai voi, ci si familiile voastre, sotiile voastre, ori copiii vostri de 1-2 ani.
Sau daca v-ati fi trezit cu "niste baieti" pe la usi. Voi, sau mamele voastre, care sa fie intrebate in persoana, pe o voce groasa "Nu va fie frica, am venit doar sa vorbim ceva cu el. Nu e acasa? Spuneti-i sa se potoleasca!" Sper ca nu e nevoie sa descriu si prototipul vizitatorilor...
Inainte sa faceti pe vitejii p-aci, puneti-va 3-4 minute in situatiile descrise de mine, care au fost cat se poate de reale.
PE SPINAREA UNOR ASTFEL DE PERSOANE A REZISTAT ACEST SITE IN ANII PROTESTELOR. Acum, hai, comparati-va cu ei, va rog!
De asemenea, multi de pe acest site sunt incapabili sa discute in contradictoriu fara sa zbiere, sa se jigneasca/injure/scuipe, dar intotdeauna alalalt e de vina.
Cu toate astea, se discuta in cuvinte pompoase despre diverse chestii.
nu mai poti citi o crionica fara sa se declanseze zeci de conflicte si sa se faca zeci de tabere.
Asa a fost inca din 2004, de cand sunt eu p-aci. Doar ca, atunci, site-ul era populat si de altfel de oameni.
______
Inca un lucru: multi oameni de buna calitate s-au retras de pe site, potrivit celor scrise in corespondentele cu mine, din cauza situatiei de la club IN PRIMUL RAND. Apoi, desigur, oamenii s-au simtit in mod diferit agresati de ceea ce s-a intamplat cu nivelul discutiilor pe acest site, INCA DIN 2008.
Mai exista si varianta ca cei cu care mi-am scris de-a lungul timpului sa ma fi mintit, iar eu sa aberez in ultimul paragraf.
@Azzido
Daca eu as fi fost in locul tau, ca un user sa ma faca tampit in urma discutiei pe care ati purtat-o, i-as fi dat ban doar 3 zile, serios. Sau, tinand cont de munca pe care a depus-o el la site, as fi folosit acea ocazie sa misc niste lucruri la moderare.