e usor sa vorbesti din Piatra Neamt ascuns cu un username LDS,
Nu vorbesc, doar scriu.
de ce nu te gandesti in locul lui Azzido...omul sta in Bucuresti, banuiesc ca are si familie, lumea stie cine este
Din cate inteleg, locuiesti in America de Nord, iar acolo, intr-adevar, amenintarile au alte valente. Da' sa stii ca pe la noi, amenintarile precum si cei care ameninta sunt de cascadorii rasului. Exista si exceptii, fireste, da' astea nu fac altceva decat sa confirme regula.
...cum crezi ca se simte el cand primeste telefoanele alea...
Normal si cel mai simplu, schimbi cartela sau abonamentu', apoi restrangi cercu' de persoane carora le dai numaru' de telefon... Poti s-o arzi si legal, daca vrei, faci o sesizare la garda si aia n-o sa aiba mare bataie de cap ca sa afle cine sunt detinatorii acelor numere, recte "amenintatorii". Daca vrei s-o arzi si la smecherie, te duci frumos si faci o cerere pentru un permis de port-arma.
e usor sa ai o atitudine asa acida cand stii ca nu exista riscul sa afle lumea cine esti...
Pai nu vreau sa afle lumea "cine sunt", pentru ca, la randu' meu, nu ma intereseaza cine e lumea. Spun asta in sensul activitatii de pe acest forum, unde ma intereseaza CE SCRIE o persoana, NU CINE SCRIE ! Un argument imbatabil este oricand binevenit din partea oricui, constructia logica a unei fraze, fie ea si piperata cu pamflet, ar trebui sa fie motorul care sa anime dezbaterile... Adevarul e totusi altul, adica invers, daca zice unu' cu state vechi nu stiu ce gogomanie, parerea aluia e respectata si preluata si de altii, in cel mai bun caz combatuta cu delicatete.
si aici imi fac si eu mia culpa...am injurat Sudul ani la rand dar la consecinte nu ma gandeam ca na sunt peste ocean cum o sa ajunga aia la mine...dar ce am facut e gresit...
Daca voiau, ajungeau la tine, stai linistit. Cumparau o stropitoare, veneau cu ea pana-n Islanda, o... stropeau toata in ocean si faceau un tsunami de va inunda toata Canada aia...
daca esti tare si ai sange in tine trebuie sa le zici la oameni in persoana ce problema ai cu ei...parerea mea..
Pai problema mea e cu acest forum / sait, unde se comunica prin scris, asa ca scriu si io ceea ce nu-mi convine... ma rog, cat voi mai bantui p-aici...