Eu iubesc Steaua si sunt obsedat cu fenomenul Steaua...si cand vad oameni ca voi care va doriti sa sufere echipa fac crize...
Si de ce crezi tu ca noi astia putini nu iubim Steaua?
De ce crezi tu ca eu nu iubesc Steaua? Doar pentru ca nu ma entuziasmez la gandul ca echipa daca va lua titlul ii va aduce ciobanului banii mult visati din Liga? S-o credeti voi ca asta urmareste titlul pentru performanta sportiva, de fapt, a si zis-o cu gura lui ca fotbalul e cea mai buna afacere.
Imi doresc eu sa sufere echipa? Echipa care nici nu mai joaca acasa, in Ghencea? Care echipa atunci? Aia din loja da, care da cate un specatcol grotesc dupa fiecare meci.
Crezi ca eu nu mi-as dori sa vorbim doar despre Steaua, doar despre meciuri, doar despre jucatori, antrenor etc?...
Sunt chestii de atatia ani de zile pe care unii nu mai vreti sa le intelegeti acum, iar altii n-au vrut nicicand.
Nu s-a schimbat nimic, in caz de succes ciobanul isi va aloca meritul principal, pe langa bani, iar in caz de insucces iarasi va improsca pe toata lumea cu noroi.
foarte bine ca Azzido a inceput curatenia, daca era George stan il rugam personal sa va baneze pe toti care injurati echipa, jucatorii...
Eu unul nu am treaba cu echipa, nu am injurat jucatorii sau alte chestii...
Ei nu au nici o vina.
Am ajuns sa nu am dreptul sa ma bucur pentru o victorie a Stelei ca veniti voi si ma faceti oaie...de ce ma faci ma oaie ? ca am ales sa ignor ciobanul...asa inteleg eu sa iubesc echipa, care e problema voastra ?
Eu unul nu cred ca am facut pe cineva oaie, becalist sau mai stiu eu cum, nu cred ca am jignit pe cineva, chiar daca n-are aceleasi idei ca mine.
Ca nu esti de acord cu cineva , asta nu inseamna sa nu stii sa iti exprimi civilizat punctul de vedere. In cazul asta cred ca esti printre ultimii care ar trebui sa vorbeasca.
Si atunci problema voastra care e, daca eu asa inteleg sa iubesc echipa, neignorandu-l pe cioban?
Si, cum spunea si LDS, veniti cu argumente in acest sens, civilizat, si o sa vedeti ca nu va injura nimeni, asa cum o faceti voi. Dar noi daca va argumentam de ce-am ales acest drum, nu e bine, replica voastra se rezuma la injuraturi si alte nimicuri.
Plus ca pe multi dintre voi-i vezi postand doar la victorii. De ce nu intrati sa sutineti echipa si la infrangeri, de ce n-ati facut-o si anii trecuti? De ce nu s-a umplut stadionul si in anii trecuti? De ce nu se mai umple Ghencea nici acum?
Vreti respect ? Atunci faceti ceva...problema voastra e una singura...ati stricat site-ul asta in care unii oameni chiar au pus munca in el...si nu m-ar fi deranjat sa-l fi stricat pentru o cauza nobila...dar voi nu ati facut nimic...
Credeam ca scopul unui forum e acela de a atrage cat mai multi oameni pe o anumita tema, manati de pasiunea sau dragostea pentru ceva anume, fiindu-le mai usor sa isi dea intalnire intr-un asfel de cadru.
Asta nu insemana ca pe un forum toata lumea trebuie sa faca ceva pentru el, toti sa fie de acord intre ei.
Si ca simplu user, printr-o postare calitativa, inseamna ca ai facut ceva pentru forum.
Daca nu doreati ca altii sa intre aici, daca nu doreati ca si suporteri din provincie sa sustina echipa, trebuia sa-l transformati intr-un forum privat, doar pentru voi cei care ati facut ceva pentru site, ori pentru cei care merg permanent la meciuri.
Ca de cat sa ne dati la mumu ...
Inca sunt convins ca directia pe care vor s-o imprime site-ului este una malefica (nu in sensul satanist, in sensul ca nu e benefica).
Nu mai faceti tot felul de scenarii, ce directie doreste cineva sa imprime site-ului?
Directia ar trebui imprimata de situatia echipei, de situatia clubului, cum este el in continuare administrat etc... De faptul ca ar trebui sa avem acelasi scop, sa nu acceptam in continuare terfelirea Stelei, doar pentru faptul ca se zareste posibilitatea castigarii campionatului acum.
"grupul celor aproximativ 8"
Lasati-o mai moale cu catalogarea asta, ca nu s-a organizat nimeni, nici intr-un grup, nici altfel.
Nu urmareste nimeni nimic, cel putin eu unul nu.
Asta cu "grupul celor 7-8" a plecat de la niste postari de-ale lui mlf, a.k.a. Toronto ...
Mai mult din partea voastra s-a incercat apoi un fel de stigmatizare a celor care nu se abat de la niste principii nici acum cand echipa are rezultate.
Ok, daca eu am deranjat bunul mers al site-ului, daca eu nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu restul, cu majoritatea care vrea binele, iar eu raul, daca eu inca vad ca nu s-a schimbat nimic la echipa, lasand la o parte rezultatele de moment, daca din cauza unuia ca mine n-are site-ul trafic si postari fara numar, nu-i nici o problema in a ma retrage...
Numai bine tuturor!
Steaua LIBERA !!!