Ciobanul
Ce-ai ma, ca tot ciobanul apare cand ii scrii numele.
Ciobanul
Ciobanul
Just testin'...
Nu pot sa nu observ
Iata ca se poate sa nu observi.
Inainte daca scriam Gigi sau Becali autocorrectul il transforma in Ciobanul automat.
Inainte daca scriam Gigi sau Becali autocorrectul il transforma in Ciobanul automat.
inainte... era altceva mo inainte, vremurile se schimba, oamenii se schimba, numai cativa prosti ramanem aceiasi si nu tinem pasul cu progresul
ramanem aceiasi si nu tinem pasul cu progresul
Pai atunci va multumim ca ne-ati trimis spre publicare ACEST ARTICOL.
ce legatura are asta cu mine?
Pai nu zici matale mereu ca acest site promoveaza becalismu'? ![]()
@Lari
Pai incepe incetul. Cu cronici obiective, ca doar aia vrea lumea, Apoi un articol despre "domnul becali" si "luminita de la capatul tunelului" si tot asa. Stiu ca, atata timp cat esti tu acolo, nu isi vor putea unii duce planul pana la capat(planul fiind ca acest site sa redevina vocea majoritatii, un loc in care oile sa behaie fericite dupa victorii si sa-l injure pe becali numai la infrangeri).
Intre timp, atitudinea majoritatii este incetul cu incetul schimbata, oilor li se permit prea multe. Pai acum jumate de an putea vreo oaie sa ne "umple frigiderele" cum spunea adminul pacifist? Nu, pentru ca zbura de aici.
Nu vezi ca suntem din ce in ce mai putini in marea de oi de pe site-ul asta? Oi care pana acum ceva timp erau cei mai mari protestatari? Nu vezi ca am devenit cu adevarat cei 7-8 de care se zicea acum ceva timp?
In fine, asta este parerea mea. Am tot respectul pentru persoana ta si sunt convins ca orice raspuns imi vei da, va fi unul sincer dar, din pacate, nu esti tu singurul acolo. Stiu ca tu vrei si ai mintea si talentul necesare (spre deosebire de mine care sunt nu am talentul necesar sa scriu articole-apropo de postarea ta) dar trebuie sa ai cu cine. Eu am ajuns la concluzia ca nu ai. Este parerea mea personala si mi-as dori din tot sufletul sa mi se dovedeasca ca am gresit. Din pacate, ultimele saptamani mi-au dovedit ca am dreptate. Macar speranta ramane!
precum spuneam, nu a fost modificat autocorectul, dar daca va doriti in mod deosebit, cred ca se pot adauga anumite cuvinte.
@MoWeed
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, dar nu despre asta e problema. Ci despre faptul ca nu-s oameni care sa dea cu sapa.
Si lasa smecheriile ca n-ai talent. La "Scrie" nu se mentioneaza ca "asteptam oameni talentati", ci doar ca respectivele materiale sa fie corecte din punct de vedere gramatical. Iar matale chiar nu ai probleme din acest punct de vedere. Gandeste-te la un subiect si apuca-te de scris ca si cum te-ai certa cu unu' care are o parere opusa. Atat e de simplu. ![]()
Cronici obiective - si eu am sustinut aceasta idee, fiindca toate criticile pe care le poti aduce conducerii (cu exceptia celor referitoare la comportament, care au fost MEREU scoase in evidenta pe acest site) se vor lega de joc, de performante, de obiective indeplinite/ratate, etc.
Daca o sa scuipam si pe lucrurile bune care se intampla, devenim ridicoli, lipsiti de orice credibilitate. O sa ajungem sa scriem doar noi pe site. Or ideea e sa vada lumea ca nu batem campii, ca nu suntem niste copii care nu-si pot vedea linistiti de injuraturile lor si atat. Iar eu am pretentia ca suntem ceva mai mult de atat.
Se intampla lucruri bune? Le afirmam cat se poate de normal. Se intampla tampenii? Dam cu ce avem la indemana.
Stim cu totii, din istorie, ca cei mai mari descreierati au amestecat cat se poate de ingenios raul cu binele. Scopul nostru ar fi, deci, sa alegem neghina din grau, cat se poate de rational. Iar baza o reprezinta, si in opinia mea, meciurile pe care le fac baietii lui Reghe, cel cu o alta educatie.
Iar un astfel de site nu poate fi judecat doar dupa articolele scrise, ci si dupa modul in care ele sunt comentate. De exemplu: daca o sa apara vreodata un articol cu "Multumim, Gigi, ca bagi bani!", iar comentariile sunt un lung sir de injuraturi/dovezi ca nu e asa/scuipati la adresa conducerii sitului, ala care va intra acilea nu va avea nicio sansa sa plece de aici cu senzatia ca acest portal este unul de-al lui 2gi.
D-aia si, de pilda, sunt moderate comentariile de pe facebook la pagina Stelei.
_________
Eu cred ca il judecati mult prea aspru pe Azzido. Iar asta o spune unu' care a fost in dezacord cu destule lucruri cu el.
Ganditi-va ca, daca Azzido era becalist si dorea cu adevarat sa puna bete-n roate, nu numai ca noi nu mai eram p-aci de o groaza de vreme, dar nici astfel de articole, ultimul dintr-o serie extrem de lunga, nu aveau nicio sansa sa apara.
Un alt exemplu: stii foarte bine circul dintre Azzido si Gandalf. Cu toate astea, articolele ultimului apar in continuare fara nicio problema.
Daca Azzido era vandut/rau-intentionat, tu chiar crezi ca pana acu' nu se "luau masuri"?
Azzido nu este atat de brutal precum altii, pen'ca el considera ca "Semper Svperiores" nu cadreaza cu mesaje brutale gen "guie migi!", "vierMeme", ori alte asemenea. E ca-n gluma cu "sunt o doamna, ce plm".
Un ultim aspect: acest site este supervizat de "maharii" AISS. Prin urmare, a-l acuza pe Azzido ca este vandut/rau-intentionat e ca si cum ati afirma ca oameni precum Costi ori Adi Pacurar au intors armele.
O mai spun o data: acest site este oglinda celor care se implica. Fie la scris articole, fie la comentarii. Nu va place? Faceti ceva in sensul asta. ORICE!
Ci despre faptul ca nu-s oameni care sa dea cu sapa.
Eu tot astept de mai bine de o luna sa aveti tu si cu Costi zile libere ca sa putem discuta despre propunerea aia mea. Eu unul sunt un om rabdator. Pot sa mai astept mult si bine. Nu stiu siteul cat mai poate astepta.
Eu tot astept de mai bine de o luna sa aveti tu si cu Costi zile libere ca sa putem discuta despre propunerea aia mea.
Te adresezi cui nu trebuie.
Ti-am mai spus ca eu nu am nicio putere de a decide asupra aspectelor puse de tine in discutie. Daca, prin absurd, Costi il va propune mahar pe gio_stgloria, eu pot sa ma pun si-n cap de la etaju' 15, ca decizia lui nu se va schimba.
O repet: abia astept sa ies din "lumina reflectoarelor". Am dat la explicatii si la PM-uri despre diverse chestiuni de organizare si politica a sitului in ultimele luni cate nu-mi planuiam nici pentru alte 3 vieti...
Iar mogaru' de Costi stie... ![]()
Parerea mea despre cronicile obiective o stii si stii ca am fost mereu de acord cu ele in conditiile in care, in cronicile respective se aratau si relele.
Parerea mea este ca cel putin la fel de ridicoli parem si daca acum, cand sunt rezultate, ne schimbam modul de a scrie si de a modera. Pentru cei radicali nu o sa parem consecventi in gandire si oile n-o sa intelaga din asta decat "astia sunt suporteri de rezultat, nu sustin baietii la rau". Am mai spus-o si o sa o mai spun: parem ridicoli daca ne schimbam dupa cum bate vantul(sau dupa cum vin rezultatele, in cazul de fata). Eu consider ca asta este cel mai nociv lucru pe care putem sa-l facem. Daca ramanem consecventi, atunci cand o sa strice iar Jiji totul poate, poate, unii o sa inceapa sa-si zica "baietii astia spun asta de ani de zile, poate nu sunt vanduti si au si ei dreptate". Poate ma crezi naiv, dar cred ca e mai probabil sa atragem oamenii de partea noastra cand nu vor fi rezultate asa decat sa ne schimbam dupa cum bate vantul(si aici ma refer la perceptia exterioara, care asa este).
Si ca sa inchei capitoul Azzido o sa spun clar cum sta treaba. Daca el considera ca i-am folosit numele si nu trebuia sau l-am jignit in vreun fel, e liber sa stearga pasajul asta. Nu ma supar.
Din punctul meu de vedere Azzido reprezinta un stereotip: cel al suporterului care stie cat de nociv este becali, l-a contestat activ dar acum a renuntat, il ajuta pe becali sa-si prelungeasca sederea la Steaua(manat, sunt convins, de o dorinta ca totul sa fie ca inainte) si, mai grav, a inceput sa-i ia la misto pe aia care nu au renuntat inca. Asta este problema mea: dupa ce ca incurajeaza echipa ajutandu-l pe jeg(lucru care il adancul sufletului il stie dar il ignora din dorinta de a retrai bucuriile care i le-a adus Steaua), ii mai si ia la misto pe aia care prefera sa nu cedeze desi ar fi infinit mai usor sa renunte, pur si simplu, si sa redevina "fani adevarati".
Recunosc, vehementa mea poate sa se datoreze si convingerii ca Steaua pe care o dorim noi mai traieste, la momentul actual, numai in sufletele celor care vor ca echipa asta sa fie mai mult decat o vitrina de trofeee si 11 jucatori in teren. Si cand unul din acestia renunta o mica parte din ea dispare pentru totdeauna.
Nu cred ca ceea ce face, face pentru vreun interes financiar, nu cred ca este vandut sau becalist. Tocmai asta e problema, pentru ca de la grupurile respective nu am la ce sa ma astept, insa de la un om citit, inteligent si care are surse infinite de informatii la un click distanta ma astept la mai multe.
Cred, insa, ca, trecand de partea celor care incurajeaza echipa, nu il ajuta decat pe becali si pentru asta o sa-mi pastrez vehementa. Pentru ca, renuntand el, ala se aproprie putin mai mult de victoria finala. Pentru ca, cu fiecare meci castigat, cu fiecare rezultat venit cu ajutorul publicului, hoardele de oi sunt din ce in ce mai mult sub controlul lui becali.
Mai cred ca dorinta lui este ca site-ul asta sa redevina site-ul tuturor suporterilor(in cazul de fata, al oilor), cred ca ar vrea ca totui sa fie ca inainte. Si asta a spus-o chiar el de cateva ori.
Despre faptul ca ia sau nu masuri discutam, daca vrei, in alt cadru nu aici. Pentru ca ar fi vorba de niste rufe de alea pe care nu vroiai sa le spalam in public.
Departe de mine gandul de a-i acuza pe Costi si Adi Pacurar. Sau pe Fane, cum ziceai tu pe facebook. Asta nu se va intampla vreodata.
Cat despre implicarea mea, am fost implicat atata timp cat am avut incredere in colectiv. Iti multumesc pentru aprecieri dar eu, unul, consider ca nu am nici macar a zecea parte din talentul tau la scris.
Ma mai freci mult la cap cu talentu'?
Asta e o scuza, pune mana si scrie si trimite-mi mie (sau lu' Azzido
) ce iese. Serios!
Aia pe facebook a fost o gluma, frate...
Nu se schimba nimeni dupa bate vantu', atata vreme cat pe acest site o sa apara contant materiale "anti", scrise corect gramatical si argumentate solid. Indiferent cine va fi admin, sef sau orice altceva.
Eu am mai spus-o, ca nu trebuie sa dovedim ca 2gi e rau, ci sa mentinem vie aceasta evidenta, e simplu.
Si, cu putina rabdare, se poate dovedi ca 2gi n-are niciun merit pentru parcursul actual al echipei. Asta trebuie dovedit: ca echipa merge cand el NU se baga si ca orice interventie a sa este distructiva.
Nu va mai cramponati de Azzido, de oi, ori de mai stiu eu cine si scrieti articole "anti" de substanta, lipsite de virulenta specifica PS din anii 2007-2010 si veti vedea ca doar atat este necesar pentru a schimba fata sitului in bine. Veti vedea cat de multi oameni ca lumea sunt cei care intra acilea, dar refuza sa comenteze, din diverse motive. Astia trebuie atrasi sa intre in dialog cu noi, nu altii.
Stiu ca a fost o gluma omule, glumeam si eu cu tine.
Stiu ca sunt oameni de calitate care refuza sa intre pe aici din varii motive, unul fiind perceptia de becalizare a site-ului. Nu atat de mult in articole, cat in userii tolerati...
@all,
Bai frate, ce nu intelegeti voi este ca lumea vrea sa mearga la meciuri iar cei care mai vor sa protesteze sunt inexistenti. Eu nu i-am vazut nici acum 7 ani, nici acum 3 ani...aceiasi oameni am fost mereu. Iar cauza asta anti-Gigi nu poate fi dusa in 5 persoana care se implica si inca 10 care o sustin(dar pe net). N-a intors nimeni armele - dupa cum vedeti activitatea AISS s-a restrans atat de mult pentru ca nu-si mai gaseste domeniul de activitate. Scopul AISS a devenit, la un moment dat, normalitatea la clubul Steaua. Din pacate nu am reusit sa o aducem, cei cu care am luptat au ales alt drum, bravo lor. Incetati sa mai judecati lumea pt ceva ce nu puteti intelege. Daca vreti altceva, organizati-va si duceti razboiul cum vreti voi, unde vreti voi(pe net, prin proteste pe strada, cu stickere, cu sprayuri, pe stadion). Cum credeti voi. Insa fiti siguri ca articolele voastre pe fcsteaua.ro nu vor opri lumea sa mearga la meciuri, asa cum va doriti. Pentru a avea un stadion gol de lume, doar cu oameni care protesteaza, asa cum a fost in trecut, e nevoie de mult mai mult(si atunci aveam 2 peluze care protestau, prezenta in media, vocea noastra de pe fcsteaua era ascultata, echipa nu avea rezultate si atmosfera era proasta la stadion). Acum avem 2 peluze care sustin echipa, echipa are rezultate, jucam pe Arena care atrage o gramada de suporteri iar media nu mai are cum sa ne bage in seama din moment ce vorbim dar nu suntem prezenti nicaieri.
Lari va zice de cativa ani acelasi lucru. Nu va opreste nimeni sa scrieti articole, nu va opreste nimeni sa va implicati. De fiecare data au fost cautate scuze(eu nu pot sa lucrez cu ala, eu scriu daca ala zboara de pe site, ma lasati pe mine un an si daca nu merge ma retrag singur etc.). Puneti mana si implicati-va daca vreti ceva, ca am auzit intrebarea asta de 1000 de ori dar niciodata nu am vazut pe cineva care sa sara sa se implice( se mai face petrecere pe 7 iunie? ce se mai aude cu magazinul ala de care vorbeam? mai organizam si noi un protest?).
Oamenii vad ce vor ei. Unii ne numesc ultrasi de tastatura, altii siteul antigigi.ro, altii spun ca s-a becalizat site-ul asta, dar nimeni nu face mai mult decat sa dea din gura. Asa ca daca vreti ceva, implicati-va!!!
@Lari, ai timp astazi sa vbim cu Adrian despre implicarea lui la site?
[..]
Stiu ca tu vrei si ai mintea si talentul necesare (spre deosebire de mine care sunt nu am talentul necesar sa scriu articole-apropo de postarea ta) dar trebuie sa ai cu cine. Eu am ajuns la concluzia ca nu ai. Este parerea mea personala si mi-as dori din tot sufletul sa mi se dovedeasca ca am gresit. Din pacate, ultimele saptamani mi-au dovedit ca am dreptate. Macar speranta ramane!
Nu-ti trebuie talent. Si eu daca am timp liber si inspiratie cateodata pot sa scriu articole frumoase. Totul incepe de la inteligenta, dac-o ai pot sa te adaptezi oricarei situatii si sa incepi sa scrii. Tind sa cred ca avem totusi o gramada de stelisti inteligenti printre noi, deci n-ar fi o problema cu talentul si creativitatea.
Si eu sunt ocupat la modul draconic, dar tot imi gasesc timp 2-3 ore pe saptamana sa scriu o cronica, o avancronica sau chiar un articol, daca situatia o cere. Si asta in contextul in care sunt injurat ca la usa cortului, amenintat pe privat, acuzat ca propag un curent becalist + sicanarile din propriul fief.
In vara, cand am poposit in echipa, drama o constituia deficitul de redactori, acum e drama si pe la moderatori. Trebuie sa ne organizam mai bine si sa atragem oameni.
In vara, cand am poposit in echipa, drama o constituia deficitul de redactori, acum e drama si pe la moderatori. Trebuie sa ne organizam mai bine si sa atragem oameni.
Adrian are ceva pus la cale in legatura cu moderatorii. Nu cred ca s-a vorbit inca ceva totusi.
"Are ceva pus la cale" suna asa de sinistru ![]()
Nu am nimic pus la cale. Pur si simplu am vorbit cu niste oameni si am reusit sa ii conving sa se implice. Atat pentru posturile de redactori cat si pentru cele de moderatori.
Ca moderatori am selectat niste oameni pe care nu doar prezenta pe site ii propune pentru respectivul post. Eu sper sa nu mai fie ca inainte, cand era destul sa fii activ pe site ca sa poti sa fii moderator. Am ales ca moderatori oameni de calitate, stelisti adevarati toti, nu baieti care intra pe site pentru a socializa sau pentru a juca diferite jocuri sau pentru a discuta despre fotbal extern. Cred insa ca va trebui sa vorbesc din nou cu ei, pentru ca au trecut mai bine de 2 luni de cand am primit OK-ul de la ei.
@Costi, Adrian
Io nu pricep ce rol am eu in discutia voastra, sa mor de va mint. Costi, daca tu esti de acord, si sunt de acord cu orice, de cate ori sa-ti spun lucru ast? Chiar si cu plecarea mea de tot din staff (unde-ar fi norocu' ala...).
Dar, ca sa nu para ca ma dau dupa tufe, maine dupa ora 17 se va produce evenimentu' intrarii mele pe mess.
Oh, brother... ![]()
si eu as putea intra maine pe la 20...so, discutam atunci?
Da, bre, o sa fiu acolo cand o sa discutati voi doi.
Ora 20? Buuun, ca sa stiu cand imi fac floricelele, sa fie calde...