La fel cum am luat decizia sa nu-ti dau tie si lui kellerman.
De ce sa-mi dai mie si lui Kellerman? Care e motivul? Am inteles ca mi-ai dat avertizare ca l-am facut pe ala dus cu capul desi postarea lui era clar o provocare pe care tu ai ignorat-o. In fine.
Asta este doar una din numeroasele amenintari pe care le tot primesc de la voi.
Daca o scriai cu rosu si cu font mare, probabil ca era mai dramatic.
Mai ales lui kellerman care are in ultimile 2 luni cel putin la fel de multe sanctiuni cat are zob.
Te referi la sanctiunile pe care i le dadea Axl doar pentru ca putea?
Si acum imi aduc aminte de banul pe care l-a primit Kellerman pentru ca a avut tupeul sa scrie cu font de 6.
Eu unul nu inteleg cum voi puteti pune semnul egal intre aia si jigniri grosolane.
Ai vazut macar postarea lui zob?
In tot topicul cu CSA a avut vreo 2 postari in care facea referire la mine si ma jignea fara nici o problema. Iar tu le-ai ignorat. Desi el era recidivist. Ca doar am enumerat mai sus oamenii pe care i-a tot injurat.
La mine e considerat offtopic daca imi pun nemultumirile la sectiunea de nemultumiri. Pentru ca sunt, vezi Doamne, recidivist, nici macar nu va sinchisiti sa imi trimiteti mesaj privat.
In tot acest timp ala injura si provoaca si n-are nici pe dracu.
E clar ca judecati corect si ca aplicati regulamentul la fel.
Momentan, singurii nemultumiti sunt userii cu cele mai multe sanctiuni.
Momentan singurii nemultumiti sunt oamenii care vor sa faca ceva pentru siteul asta, sa schimbe in bine.
Si acesti nemultumiti au cele mai multe sanctiuni pentru ca :
Subiect incheiat!
In ultimii ani, cele mai multe sanctiuni de-ale mele au venit de abia dupa ce va acuzam ca nu va faceti treaba.
Continuati tot asa si veti ramane fara nemultumiti. Unul a plecat deja. Altii nu au curajul sa va spuna in fata ca sunteti de porc. Prefera sa taca, ca sa nu se trezeasca vanati.
Da, regulamentul a fost aplicat la sange, zob nu a fost iertat pentru nici o greseala. A, ca tu vrei sa-i dam afara pe toti care nu sunt de acord cu tine, asta e alta problema.
Vezi ca vorbesti din auzite?
Am zis eu sa il dai pe ala afara ca e becalist sau ca nu e de aceeasi parere ca mine?
Ala injura la fiecare a treia postare, provoaca, isi bate joc, etc. De unul dintre colegii tai s-a luat doar pentru ca a fost moderator sau ai uitat asta?
Regulamentul aplicat la sange ar fi cerut excluderea lui.
M-am uitat la topicul lui de la avertizari:
Avertizat de MoWeed in 20 februarie pentru jigniri -> 7 zile ban
Avertizat de MoWeed in 28 februarie(la expirarea banului) pentru jigniri si offtopic -> doar 10%(de ce nu ban, nu am inteles. Mai ales ca baiatul a injurat imediat dupa ce i-a expirat banul luat pentru injuraturi. E mind blowing)
Avertizat de Alecs la 12 martie pentru jigniri -> ban 7 zile
Ca sa nu mai vorbesc de jignirile si provocarile care nu au fost sanctionate.
Asta tu consideri ca NU MERITA BAN PERMANENT?
OAU!
Consider subiectul asta incheiat. Nu am nici timpul si nici dorinta sa pierd timpul cu acelasi subiect. Orice postare ulterioara a ta pe tema asta va fi stearsa. Noi nu suntem aici sa te multumim pe tine sau pe zob, noi suntem aici sa ne facem treaba dupa cum credem noi de cuviinta.
Caline, inca o data iti amintesc ca esti sef peste moderatori, nu dictator.
Tu esti aici chiar ca sa raspunzi nemultumirilor oamenilor, nu sa ii ameninti.
Daca nu ai timp si nici dorinta sa faci asta, lasa-l pe altul in locul tau. Pe bune!
Si inca o data iti amintesc: nu trebuie sa faci treaba dupa cum crezi tu de cuviinta ci dupa cum spune regulamentul.
1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.
6.1 Incalcarea regulilor de mai sus va duce la penalizari, dupa cum urmeaza: Avertisment - se anunta pe PM
Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special
Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special
Ban 7 zile: posibilitatea utilizatorului de a posta este suspendata pentru 7 zile
Ban permanent: posibilitatea utilizatorului de a posta este suspendata nelimitat
Nota: Acumularea a mai mult de trei sanctiuni (ridicarea nivelului de warn) in decurs de mai putin de 30 de zile duce automat la ban de 7 zile.
6.2 Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei, fapt ce ramane la latitudinea administratorilor si moderatorilor site-ului.
6.3 Se va urmari frecventa sanctiunilor pentru ca la o noua abatere sa fie aplicata urmatoarea treapta de penalizare. Dupa 30 de zile, sanctiunea se anuleaza, iar un user care calca stramb va fi sanctionat ca si unul nou, fara a lua in calcul vechile evenimente.
Zob79 a primit prima sanctiune pe 20 februarie pentru jigniri aduse lui Blindica.
Acum suntem in 16 martie, inca nu au trecut 30 de zile, si baiatul a mai fost sanctionat de 3 ori tot pentru jigniri.
Tot 7 zile?
Si cand ma gandesc ca la bogdinho ii dadeati cate 30 de zile doar ca sa radeti de el.
Subiect incheiat!