FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«17576777879141»
MoWeed16.03.2012 14:00

Nu ai inteles sau faci pe prostu', asa ca iti explic. Sanctiunile alea nu au depins de mine, pentru ca era o alta situatie atunci. Acum, depind de mine si eu am luat decizia sa nu-i dau permanent inca. La fel cum am luat decizia sa nu-ti dau tie si lui kellerman. Mai ales lui kellerman care are in ultimile 2 luni cel putin la fel de multe sanctiuni cat are zob. Regulamentul e aplicat la fel. Daca tie nu ti se pare, asta e problema ta, nu a mea. Momentan, singurii nemultumiti sunt userii cu cele mai multe sanctiuni.

Da, regulamentul a fost aplicat la sange, zob nu a fost iertat pentru nici o greseala. A, ca tu vrei sa-i dam afara pe toti care nu sunt de acord cu tine, asta e alta problema.

Consider subiectul asta incheiat. Nu am nici timpul si nici dorinta sa pierd timpul cu acelasi subiect. Orice postare ulterioara a ta pe tema asta va fi stearsa. Noi nu suntem aici sa te multumim pe tine sau pe zob, noi suntem aici sa ne facem treaba dupa cum credem noi de cuviinta.

Kellerman16.03.2012 14:14
Mai ales lui kellerman care are in ultimile 2 luni cel putin la fel de multe sanctiuni cat are zob.

99% din ele sunt date de axl care se crede sherlock. deci te rog frumos.

Adrian16.03.2012 14:31
La fel cum am luat decizia sa nu-ti dau tie si lui kellerman.

De ce sa-mi dai mie si lui Kellerman? Care e motivul? Am inteles ca mi-ai dat avertizare ca l-am facut pe ala dus cu capul desi postarea lui era clar o provocare pe care tu ai ignorat-o. In fine.

Asta este doar una din numeroasele amenintari pe care le tot primesc de la voi.

Daca o scriai cu rosu si cu font mare, probabil ca era mai dramatic.

Mai ales lui kellerman care are in ultimile 2 luni cel putin la fel de multe sanctiuni cat are zob.

Te referi la sanctiunile pe care i le dadea Axl doar pentru ca putea?

Si acum imi aduc aminte de banul pe care l-a primit Kellerman pentru ca a avut tupeul sa scrie cu font de 6.

Eu unul nu inteleg cum voi puteti pune semnul egal intre aia si jigniri grosolane.

Ai vazut macar postarea lui zob?

In tot topicul cu CSA a avut vreo 2 postari in care facea referire la mine si ma jignea fara nici o problema. Iar tu le-ai ignorat. Desi el era recidivist. Ca doar am enumerat mai sus oamenii pe care i-a tot injurat.

La mine e considerat offtopic daca imi pun nemultumirile la sectiunea de nemultumiri. Pentru ca sunt, vezi Doamne, recidivist, nici macar nu va sinchisiti sa imi trimiteti mesaj privat.

In tot acest timp ala injura si provoaca si n-are nici pe dracu.

E clar ca judecati corect si ca aplicati regulamentul la fel.

Momentan, singurii nemultumiti sunt userii cu cele mai multe sanctiuni.

Momentan singurii nemultumiti sunt oamenii care vor sa faca ceva pentru siteul asta, sa schimbe in bine.

Si acesti nemultumiti au cele mai multe sanctiuni pentru ca :

Subiect incheiat!

In ultimii ani, cele mai multe sanctiuni de-ale mele au venit de abia dupa ce va acuzam ca nu va faceti treaba.

Continuati tot asa si veti ramane fara nemultumiti. Unul a plecat deja. Altii nu au curajul sa va spuna in fata ca sunteti de porc. Prefera sa taca, ca sa nu se trezeasca vanati.

Da, regulamentul a fost aplicat la sange, zob nu a fost iertat pentru nici o greseala. A, ca tu vrei sa-i dam afara pe toti care nu sunt de acord cu tine, asta e alta problema.

Vezi ca vorbesti din auzite?

Am zis eu sa il dai pe ala afara ca e becalist sau ca nu e de aceeasi parere ca mine?

Ala injura la fiecare a treia postare, provoaca, isi bate joc, etc. De unul dintre colegii tai s-a luat doar pentru ca a fost moderator sau ai uitat asta?

Regulamentul aplicat la sange ar fi cerut excluderea lui.

M-am uitat la topicul lui de la avertizari:

Avertizat de MoWeed in 20 februarie pentru jigniri -> 7 zile ban

Avertizat de MoWeed in 28 februarie(la expirarea banului) pentru jigniri si offtopic -> doar 10%(de ce nu ban, nu am inteles. Mai ales ca baiatul a injurat imediat dupa ce i-a expirat banul luat pentru injuraturi. E mind blowing)

Avertizat de Alecs la 12 martie pentru jigniri -> ban 7 zile

Ca sa nu mai vorbesc de jignirile si provocarile care nu au fost sanctionate.

Asta tu consideri ca NU MERITA BAN PERMANENT?

OAU!

Consider subiectul asta incheiat. Nu am nici timpul si nici dorinta sa pierd timpul cu acelasi subiect. Orice postare ulterioara a ta pe tema asta va fi stearsa. Noi nu suntem aici sa te multumim pe tine sau pe zob, noi suntem aici sa ne facem treaba dupa cum credem noi de cuviinta.

Caline, inca o data iti amintesc ca esti sef peste moderatori, nu dictator.

Tu esti aici chiar ca sa raspunzi nemultumirilor oamenilor, nu sa ii ameninti.

Daca nu ai timp si nici dorinta sa faci asta, lasa-l pe altul in locul tau. Pe bune!

Si inca o data iti amintesc: nu trebuie sa faci treaba dupa cum crezi tu de cuviinta ci dupa cum spune regulamentul.

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

6.1 Incalcarea regulilor de mai sus va duce la penalizari, dupa cum urmeaza: Avertisment - se anunta pe PM

Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special

Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special

Ban 7 zile: posibilitatea utilizatorului de a posta este suspendata pentru 7 zile

Ban permanent: posibilitatea utilizatorului de a posta este suspendata nelimitat

Nota: Acumularea a mai mult de trei sanctiuni (ridicarea nivelului de warn) in decurs de mai putin de 30 de zile duce automat la ban de 7 zile.

6.2 Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei, fapt ce ramane la latitudinea administratorilor si moderatorilor site-ului.

6.3 Se va urmari frecventa sanctiunilor pentru ca la o noua abatere sa fie aplicata urmatoarea treapta de penalizare. Dupa 30 de zile, sanctiunea se anuleaza, iar un user care calca stramb va fi sanctionat ca si unul nou, fara a lua in calcul vechile evenimente.

Zob79 a primit prima sanctiune pe 20 februarie pentru jigniri aduse lui Blindica.

Acum suntem in 16 martie, inca nu au trecut 30 de zile, si baiatul a mai fost sanctionat de 3 ori tot pentru jigniri.

Tot 7 zile?

Si cand ma gandesc ca la bogdinho ii dadeati cate 30 de zile doar ca sa radeti de el.

Subiect incheiat!

MoWeed16.03.2012 14:35

Tu si cu Kellerman, vesnicii nemultumiti, cei care mereu au de comentat ba ca suntem prea duri ba ca suntem prea moi. Nici nu ma mai obosesc sa-ti raspund.

Acum gata cu circul! Prea s-a permis ca fiecare sanctiune sa fie discutata. Asta e deciza mea. Punct!

Nu-ti convine, plange-te lui Costi.

Adrian16.03.2012 14:41

In primul rand, te contrazici.

Eu poate sunt vesnic nemultumit dar ai recunoscut chiar tu mai sus ca aveam foarte bune motive sa fiu.

Nu-ti convine, plange-te lui Costi.

In al doilea rand, asta nu e comportament de sef peste moderatori.

Ti-am expus mai sus argumentat de ce oamenii ca zob79 nu au ce cauta aici. Regulamentul spune clar ca baiatul trebuia sa primeasca sanctiuni tot mai mari. Dupa 7, vine 30, apoi permanent. Mai ales cand totul se desfasoara intr-o perioada asa scurta de timp. Asa zice regulamentul, nu eu.

Daca tu nu vrei sa il aplici, sper doar sa le fie permis si altor oameni sa injure pe cine vor, cand vor, pe acest site.

Si daca nu ai timp sa te ocupi de sectiunea asta, desemneaza pe altul. Ca stiu ca de renuntat la postul de moderator sef nici nu se pune problema.

MoWeed16.03.2012 14:46

Tu ti-ai exprimat parerea. Eu am spus ca ramane cum am stabilit. Am spus asta pentru ca sunt sef al moderatorilor. Si nu imi place sa ma invart in jurul cozii. Poti sa spui tu ce vrei, ca nu imi vei schimba parerea. Asa am decis eu, asa ramane. Deci, in concluzie, nu mai ai ce discuta subiectul asta aici, pentru ca nu voi schimba decizia.

Decizia mea e definitiva si nu se mai discuta.

Tu gresesti cand crezi ca eu sau oricare alt moderator trebuie sa stam la dispozitia ta sa ne explicam de 1000 de ori. Nu; ti-am dat un raspuns care este definitiv si gata. Nu iti datoram mii de explicatii pentru fiecare lucru care s-a intamplat acum cateva zile, o luna sau un an.

Orice postare a ta pe tema asta va fi stearsa de acum fara avertisment.

drvladyk16.03.2012 19:35

oameni buni, sincer, mi-e si jena sa scriu aici, pt ca eu consider ca am fost banat mai putin decat trebuia si m-ati iertat uneori... da'.... sincer tonul asta dictatorial cu asa zic eu si asa vreau eu si asta e decizia mea nu cred ca aduce foloase nimanui..e o parere nu o luati personal si daca nu va place sau o considerati oftopic stergeti-o, desi EU consider ca user ca am dreptul sa-mi dau cu parerea. in rest numai bine la toti:)

PS si daca lipseste vreo cratima va rog iertare e vineri, am terminat 2 sapt de antibiotice si imi fac de cap, editeaza prietenu blindica:)):))

MoWeed17.03.2012 00:14

@drvladyk

Ti-am raspuns in privat

gio_stgloria17.03.2012 09:16

Nu va mai lungiti cu vorba aici decat daca aveti cu adevarat niste nemultumiri care nu au fost rezolvate, explicate. Mesajele care vor continua in tonul ultimelor doua pagini vor fi sterse.

MoWeed17.03.2012 11:25

Si, repet, la fiecare nemultumire s-a raspuns. Daca unora le place sa reia aceleasi ideei de 1000 de ori in speranta unui raspuns diferit, asta este problema lor. Daca nu e off-topic, e trolling. Asta pentru ca in ultimele 2 pagini s-a ridicat aceeasi problema de catre acelasi utilizator desi i s-a raspuns.

Inteleg sa raspundem la nemultumiri, dar nu raspundem la nesfarsit aceleiasi nemultumiri.

Adrian09.04.2012 23:15

Vreau sa v-arat ce mizerii sunt unii moderatori.

Am avut tupeul si nesimtirea sa le raspund unor baieti si, mai mult, sa spun ca ma cac pe toti cei care merg la meciuri si, deci, fac rau Stelei, si am primit avertizare. Ca, vezi Doamne, am jignit. Desi nu am facut in postare referire la nimeni anume. Doar la "ei"/"voi", cei care merg pe stadion.

Dar nu asta conteaza. Am zis aia, am primit instant 10%.

mizeri2i.jpg

Am primit 10% automat, fara macar un avertisment verbal. Ca, deh, e cool sa-i dai lu' Adrian warn si sa iti bati **** de regulament cand e vorba de el. (S-a trecut repede peste faza cu "toleranta 0 pentru becalisti").

Noroc ca eu sunt baiat de treaba si tin sa le amintesc moderatorilor cum trebuie sa-si faca treaba.

mizerii.jpg

E cool ca eu primesc warnurile inainte de avertizarile verbale, nu?

V-as zice, dragi moderatori(stiti voi care, nu mai dau nume) ca sunteti degeaba. Dar e degeaba.

Costi10.04.2012 07:39

ai primit 10% justificat pentru limbajul pe care l-ai folosit. nu ai avut o disputa cu becalistii ci cu toti cei care merg la meciuri si cu o persoana care nu era becalist, dar avea o alta parere fata de a ta...

MoWeed10.04.2012 07:40

Tu esti recidivist, deci tu nu primesti avertizare, ci direct warn. Cat despre sanctiune, ti-a raspuns Costi.

Adrian10.04.2012 08:35
Tu esti recidivist, deci tu nu primesti avertizare, ci direct warn. Cat despre sanctiune, ti-a raspuns Costi.

buahahahhahahahahha :))

Auzi ca-s recidivist.

Pai si tu esti recidivist, ma. Si tu si altii de pe aici. Cam toti utilizatorii activi sunt recidivisti.

Sa te puna dracu' numa' sa nu dai sanctiuni directe de acum inainte...

Cat despre jigniri, nu am jignit pe nimeni personal. Am zis ceva la modul general.

Am zis ca "ma cac pe cei care merg la meciuri". Daca unii s-au simtit, nu-i vina mea.

Si nici nu-mi pasa, ca doar ei merg la meciuri deci sunt fix 0 pentru mine, ca fac rau Stelei.

In schimb, baiatul copkiller ma ia cu "coite" si cu atacuri la persoana dar nu primeste nimic.

Unde-i logica?

MoWeed10.04.2012 08:56

Nu cred ca exista vreunul pe aici care sa se aproprie de tine ca numar de sanctiuni. Poate Kellerman si zob79 sa aiba un numar apropriat. Mai mult, daca ne uitam la date, mai mereu ai avut sanctiuni, exceptand perioadele de inactivitate si perioada in care ai fost moderator. Deci ai fost constant un user problema, fie ca m-am ocupat eu sau Azzido sau oricine altcineva. Asta inseamna a fi recidivist dupa parerea mea.

PS 1: Daca respectivul zicea ca se caca pe cei care nu merg la meci, ce urlai pe aici ca-l vrei persona non-grata....

PS 2: Nu toti care nu sunt de acord cu ideea ta de "nimeni la meci" sunt becalisti. Toleranta e in continuare 0 pentru becalisti, insa "a fi becalist" nu inseamna "a nu fi de acord cu Adrian".

Nu te mai stradui sa raspunzi daca nu ai o plangere relevanta caruia nu i s-a mai raspuns pana acum. Daca totusi vei scrie iar un roman, te anunt de pe acum ca postarea va fi ignorata

Bogdan10.04.2012 09:19

Si iarasi incepe un nou episod din serialul Adrian Vs. Moderatorii FCS.ro :))

Adrian10.04.2012 09:38
Nu cred ca exista vreunul pe aici care sa se aproprie de tine ca numar de sanctiuni. Poate Kellerman si zob79 sa aiba un numar apropriat. Mai mult, daca ne uitam la date, mai mereu ai avut sanctiuni, exceptand perioadele de inactivitate si perioada in care ai fost moderator. Deci ai fost constant un user problema, fie ca m-am ocupat eu sau Azzido sau oricine altcineva. Asta inseamna a fi recidivist dupa parerea mea.

Mai bine taci din gura si nu mai vorbi prostii. Ca stii foarte bine ca majoritatea sanctiunilor mele au venit doar de cand am inceput sa va contest pe voi, mozii care stau degeaba. Asa ca lasa povestile astea ca nu prostesti pe nimeni.

PS 1: Daca respectivul zicea ca se caca pe cei care nu merg la meci, ce urlai pe aici ca-l vrei persona non-grata....

Acum 2-3 saptamani ati inceput sa banati in stanga si in dreapta pe cei care nu va conveneau. Care erau, cica, impotriva curentului siteului. Probabil atunci tot eu am urlat ca ii vreau persona non gratta. Asa-i?

PS 2: Nu toti care nu sunt de acord cu ideea ta de "nimeni la meci" sunt becalisti. Toleranta e in continuare 0 pentru becalisti, insa "a fi becalist" nu inseamna "a nu fi de acord cu Adrian".

Alte vise de-ale lui MoWeed. Unde am zis eu asta?

Unde am zis eu ca a fi becalist inseamna a nu fi de acord cu mine?

Acum nu mai am voie sa imi exprim parerea? Pai aia e parerea mea. Asa cum ala si-a exprimat parerea cum ca eu vorbesc prostii pentru ca nu-s din Bucuresti, eu imi exprim parerea ca toti cei care merg la meci sunt de rahat.

Care-i problema?

Eu tot nu am inteles pe cine am jignit.

Au fost si altii pe alte topice si articole care au vorbit la general, au zis ca nu stiu care sunt gunoaie, ca aialalti sunt de rahat, etc. Dar doar eu am fost avertizat.

De ce?

Cat despre ignorare, mi se pare normal. La ce altceva sa ma astept de la ignoranti.

MoWeed10.04.2012 11:06

Ramai in lumea ta in care numai tu ai dreptate, cei care nu sunt de acord cu tine sunt becalisti si tu esti mereu persecutat de moderatori. Eu nu ma mai agit sa-ti raspund.

Adrian10.04.2012 11:13

Dar nu am zis ca am dreptate. Doar tu vezi asta.

Eu am intrebat de ce altii au voie sa injure in masa si nu patesc nimic iar eu sunt imediat avertizat.

Chiar si tu ai injurat "oile" de pe stadion. Te-ai avertizat pentru aia?

Iar la faza cu recidivistii, un recidivist a facut offtopic pe aici dar nu l-ai avertizat. Cum vine asta?

E destul de clar ca sanctiunile se dau preferential. Copkiller m-a injurat in vreo 4-5 postari desi eu nu am zis nimic de el, nu am facut nici un atac la persoana. A primit 10% de la baiatul care m-a avertizat pe mine, ca sa nu para ca m-a avertizat doar pe mine. Si a mai primit inca 10%, dupa ce am scris eu aici.

JENANT!

Adrian10.04.2012 12:24

ahahahhahahaa

Caline vreau sa te felicit ca ti-ai tras super echipa.

tumblr_lp69ybP1Fa1qdzdyd.jpg

Vad ca i-ai ales ca sa poata continua munca pe care au inceput-o cu succes ceilalti mozi.

Pare insa ca asta care s-a apucat sa ma avertizeze acum nu e la fel de destept ca cei dinaintea lui. S-a apucat sa dea warnuri aiurea.

Imi explica si mie cineva pentru ce am luat al doilea warn?

Asta se intampla cand alegi cantitatea in locul calitatii. A fost adus ca moderator un baiat care doar isi pierde vremea aiurea pe site, in loc sa fie adus un utilizator care are creier in cap. Pacat.

Oricum, nimic nou sub soare.

Ca sa te pui bine cu bossul, il arzi pe Adrian. Dai o pupa la buci apoi un warn. Asa merge treaba.

gio_stgloria10.04.2012 12:26

Copkiller a fost avertizat , nu s-a potolit a primit warn si pana la urma a inteles. Mi-a vorbit frumos spre deosebire de altii. Si-a cerut si scuze. Nu stiu ce a mai postat dupa 2 noaptea cand m-am bagat la somn.

MoWeed10.04.2012 12:49

Ai luat warn pentru ca ai jignit un membru al staff-ului, adica l-ai facut pe el mizerie.

Vreau sa v-arat ce mizerii sunt unii moderatori.

Nu numai ca sunt de acord cu el, dar ii si cer scuze pentru ca nu te-am sanctionat eu mai devreme, cum era cazul.

Adrian10.04.2012 12:57

Bah cum le-ntorci in favoarea ta.

:))

Fantastic!

Esti intr-adevar un geniu. Daca nu zicea el nu te-ai fi prins niciodata ca l-am facut mizerie, asa-i?

Calin e avocatul moderatorilor, nu supraveghetorul lor. Ti-ai tras echipa ta acum, ii aperi. E normal.

Lucrurile nu s-au schimbat. S-a schimbat doar sezutul care primeste pupe.

Subiect inchis!(stiu ca asta-ti place)

MoWeed10.04.2012 13:03

Eu, unul, nici nu bagasem de seama. Recunosc. Mai greseste omul.

Am ajuns bine daca lumea vrea sa ma pupe in sezut. Inseamna ca sunt cineva....

Adrian10.04.2012 13:04

Hai bah c-am zis ca Subiect Inchis! Ce naiba? Ne jucam aici?

«17576777879141»