Pe mine m-a injurat gratis acum cateva zile si a primit DOAR 3 zile de pauza. M-a injurat fara provocari, fara nimic. Doar ca sa ma injure. A luat 3 zile pentru ca m-a injurat pe mine. Daca ii injura pe MoWeed sau pe Azzido, primea ban pe ip. Dar asa, pentru ca ma injura pe mine, mai ca nu primeste multumiri.
Nu am inteles o chestie.
Mai multe persoane au primit ban permanent pe acest site pentru ca nu merg pe aceeasi directie pe care, cica, merge siteul. Ma refer la directia anti Gigi. zobulet clar nu merge antigigi dar e tolerat.
Doar pentru ca ma injura pe mine?
De aia?
Asta e cel mai jenant lucru posibil.
Asa mai bine imi dati mie ban direct si ii dati si lui si ati rezolvat totul. Aveti siteul pentru voi, nu va mai contesta nimeni, va aduceti prietenii la moderare, etc.
Din cate am inteles in ce am citit mai sus, zob l-a injurat pe red&blue boy pentru ca a dat un THANKS altcuiva decat lui zob. Apoi a ma injurat inca 2 persoane(printre care si pe mine, evident) pentru ca a putut.
Si a luat 30 de zile. Pe bune?
La cat de mega recidivist e asta, 30 de zile?
Mie imi dati sanctiuni de fiecare data cand puteti. Ca cica sunt recidivist, ca am facut prea mult offtopic si ca v-am facut scandal ca nu va faceti treaba.
Prin actiuniile voastre demonstrati ca am dreptate si ca moderarea se face preferential.
Inainte sa plec din echipa fcsteaua.ro, v-am dat o lista cu niste nume de utilizatori pe care sa ii contactati si sa ii aduceti in echipa siteului.
Ati facut asta?
NU!
L-ati adus pe Chris1978 si gata.
Cu restu' ce-ati facut? Erau mai multe nume, 4 sau 5 sau mai multe. Ce faceti toata ziua?
Din nou am muncit degeaba pentru un site care isi bate joc de oamenii carora chiar le pasa.
Acum, ca simplu utilizator al acestui site, vreau sa stiu si eu ce se va intampla cu acest zob.
Pe mine si pe Kellerman nu ne aveti la suflet. Daca ne-ar fi injurat doar pe noi, primea maxim 7 zile.
Dar cu red&blue boy?
Eu stiam ca pentru injuraturi de familie se primeste ban automat(nu ca ar fi primit vreodata aia care m-au injurat pe mine. Altii au primit, dar nu aia care ma injurau pe mine.). 30 de zile? Dupa ce baiatul e extrasupermegarecidivist? Cum explicati?
Va rog sa imi explicati. La cate am facut pentru siteul asta, macar explicatia asta cred ca o merit.
Si inca ceva, MoWeed. Ai o oaie in echipa. Lucru dovedit. Parca cei care erau impotriva curentului siteului luau ban automat. Acum pe asta il pastrezi moderator?
Cum vine asta?
Si cica pe siteul asta nu se ajunge mod pe pile...
RUSINE!
Fix in ziua de 7 Mai, RUSINE!
De pe siteul asta ar fi trebuit sa ne fi retras toti atunci cand s-a retras vechea garda: Armanovici, Piece of Mind, Gica Chioru, etc. Au simtit ei ce-au simtit.