Excelent! Subiect inchis!
Excelent! Subiect inchis!
Asta se intampla cand alegi cantitatea in locul calitatii. A fost adus ca moderator un baiat care doar isi pierde vremea aiurea pe site, in loc sa fie adus un utilizator care are creier in cap. Pacat.
Nu stiu daca a observat cineva, dar mi-am luat 7 zile pauza pentru ca am facut pe unii moderatori cei mai prosti din curtea scolii. Chiar am fost pe 5 la Parazitii, fusese mai mult o expresie nevinovata. Ce vreau sa subliniez e ca probabil nu pateam nimic daca-l numeam pe Laca cel mai prost din curtea scolii sau daca injuram de mama pe Iordanescu sau jigneam pe cineva care nu e de acord cu mine sau mai stiu eu ce... In esenta, ce vreau sa zic e ca daca nu te iei de moderatori, aceste fiinte rationale si unse nu patesti nimic pe fcsteaua.ro. Desigur ca poti sa trolluiesti la greu si sa destabilizezi discutii. Moderatorii tin la imaginea personala si nu la imaginea fcsteaua.ro
Apropo de gio_stgloria, cel care mi-a dat 7 zile. De cand au ajuns personajele cu un vocabular de maximum 400 de cuvinte, cu o educatie precara si altadata piesele de baza de la "Diverse", sectiunea "Concursuri" sa dicteze ritmul discutiilor si sa cenzureze mesaje? Mi se pare o jignire pentru bruma de oameni inteligenti ce o mai ard pe aici...
Ce vreau sa subliniez e ca probabil nu pateam nimic daca-l numeam pe Laca cel mai prost din curtea scolii sau daca injuram de mama pe Iordanescu
Te inseli. Kellerman a revenit de curand dupa o pauza de 7 zile pentru ca l-a numit pe Duckadam "cel mai mare sclav dupa Lacatus".
@jogabonito
Nu ma intereseaza ca ai fost la concert Parazitii sau la Andreea Banica, ai atacat direct moderatorii. Intotdeauna te ascunzi dupa perdea , tu n-ai facut nimic , universul e impotriva ta. Adica de ce domle sa ma banezi pentru ca am zis ca sunteti cei mai prosti din curtea scolii ca doar am fost la concert la Parazitii. Cat despre educatia si vocabularul meu lasa-le asa , ce sa fac m-am oprit la clasa a 6-a,tu pe de alta parte duci lipsa acuta de bun simt.
am invatat printre flegmele strainilor un singur lucru: unde se aduna mai mult de 3 romani iese cu scandal...si noi sa salvam Steaua.....pe dracu
Intrebare:
Eu nu ar trebui sa am macar un 10% scos?
Scumpi moderatori,
Am raportat de azi-noapte un post in care[...] ma jigneste absolut din senin. Cind scapam eu cite o silaba, si aici il citez pe blindica - "contra directiei in care se indreapta site-ul" - primeam sanctiuni in citeva secunde; acum nu e nici un mod online, asa-i? Mai astept, sau ii dau eu ceea ce are nevoie?
Eu zic sa te pui bine cu el ca poate o sa ajunga moderator candva...
Mo, e momentul sa mai numesti 4-5 moderatori. Site-ul a ramas nemoderat din nou!!!
off topic: ar fi bine ca toti utillizatorii sa aiba un nivel de cultura peste medie si sa se dezbata ca de la intelectual la intelectual. problema este insa ca fcsteaua.ro nu este cerc de literatura, ci un site dedicat suporterilor unei echipe de fotbal. Vrem, nu vrem, acesti suporteri fac parte din diferite categorii sociale si astfel au un vocabular si nivel de cultura diferit.
Te inseli. Kellerman a revenit de curand dupa o pauza de 7 zile pentru ca l-a numit pe Duckadam "cel mai mare sclav dupa Lacatus".
Ar fi trebui sa-i dati lui Duckadam vreo 7 zile pauza, nu mie. Ca el distruge Steaua, nu eu.
Ah, il voi injura la fiecare ocazie pe care o voi avea.
@zob79
Intre timp a luat warn drvladyk exact pentru postarea pe care ai raportat-o. Nu stiu, insa, de ce nu i-a dat nimeni pana la 12 si ceva cand a primit de la axl.
A primit numai warn pentru ca nu este recidivist
@Adrian
Nu
@Kellerman
Si de fiecare data cand il vei jigni vei fi sanctionat corespunzator
@JogaBonito
Parca te lasai. Sau dorinta de a face trolling e prea mare?
Pai, Caline, eu nu mai inteleg nimic.
1. Mi s-a zis ca directia siteului e una si ca cei care nu sunt de acord cu asta vor fi banati. Eu i-am injurat pe cei care nu sunt de acord cu asta si am luat 10%.
Presupunand ca asta a fost acordata corect, vine punctul 2.
2.Moderatoristul tau mi-a dat warn dupa ce am facut plangere impotriva lui. Mi-a dat warn, cica, pentru ca l-am facut mizerie. Tu stii mai bine ca restul. A fost o jignire sau un adevar?
bolnav psihic e jignire sau constatare? ca sa nu mor prost...ca nu tin minte sa ma fi consultat stimatul coleg
Postarea lui zob a fost editata.
Lasand la o parte turma anti si fara niciun pic de ironie vreau sa felicit moderatorii si tot stafful fcsteaua.ro pentru ca din punctul meu de vedere usor usor calitatea discutiilor de pe forum creste, sunt foarte multe si foarte placute dezbaterile si noul corp de moderatorii isi face treaba cu brio. Felicitari!
Care e jignirea pentru care am fost sanctionat? Ca am zis ca Marius se dadea la fete de 15 ani pe net acum putin timp? Celelalte erau ironii, nu-mi aduc aminte sa-l fi jignit.
Nu e o reclamatie, am uitat pur si simplu ce am scris.
Multumesc, Lari. E ca la fotbal, o intrare intrare intre rosu si galben. Eu consider ca nu meritam avertismentul, dar la fel de bine nu pot sa ma supar ca l-am luat, e fair.
Sper ca pe viitor sa primesc si mesaj privat cand sunt avertizat, e important.
Am un warn ce trebuia scos de vreo 4 zile.
Am un warn ce trebuia scos de vreo 4 zile.
Sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Sa ma inviti la aniversarea de un an! ![]()
Inca tot n-a fost scos.
Asa va faceti treaba ba ? cand e sa dati, apasati un buton si e gata, cand e sa il luati, uitati de el si va amintiti cand vreti voi de el.
Kellerman, mai intai iti trimitem hartia acasa, apoi dupa ce dai cu semnatura si platesti contravaloarea o sa scoatem si warnul.
Avem si probe video la nevoie.
In Romania comunista nu te joci cu organu', organu' se joaca cu tine...
Totusi, nu vad care e marea problema.
Intr-adevar e o greseala, insa nu te poti astepta sa-mi amintesc orice warn pe care l-am dat acum o luna. Nu-ti va da nimeni niciodata o sanctiune cumulativa bazandu-se pe warn-uri mai vechi de o luna. Daca te deranjeaza asa de tare anunta ca acum si cineva ti-o va reduce
Prietene, tu realiezi ca un forum are un sistem de warning care le da/scoate automat ? gen, dai "add kellerman 1 month warn, remove on date: xx/xx/2012". intelegi ?
Suntem in 2012... nu in epoca de piatra. aaa, faptul ca azzido nu face absolut nimic din ce i-am recomandat pe partea tehnica (nu economica, ca acolo face) atunci cand a fost smardoiala cea mare, e partea a doua.
Kellerman, tu nu intelegi ca munca la fcsteaua.ro este asigurata pe baza de voluntariat? Este destul de penibil sa ai pretentii, gen tehnologie de ultima ora, atata timp cat cineva se ocupa gratis de site... Cu timpul poate ai sa te prinzi de ce zic, in caz contrar sa fii sanatos.
Pe de alta parte, care-i faza cu reclama aia oribila la bere? Merita sa te lasi zgariat pe retina de fiecare data cand accesezi forumul?