ba si ce te-ai suparat ca i-am multumit lui gio? v-am multumit la amandoi, tie acolo si lui aici,
ba si ce te-ai suparat ca i-am multumit lui gio? v-am multumit la amandoi, tie acolo si lui aici,
sooooo blindilica e moderator ![]()
nu e rau, dar faceti si voi lista aia publica ![]()
Ma bucur nespus ca Blindica a ajuns Super-moderator ! Promit sa invat regulametul si sa postez conform acestuia. Va salut cu drag pe toti!
Dragi baieti, fete, Mo si vlad,
In timp ce zaceam, cu ochii inlacrimati dar mintea limpede, dupa ce am fost lovit cu palosul dreptatii de viteaza voastra echipa, mi-am amintit intr-o doara de un principiu din dreptul roman (o cartulie mai putin valoroasa decit regulamentul vostru, dar care se bucura de un anumit prestigiu) care glasuieste cam asa: Non bis punitur pro eodem delicto. Traducere pt Mo si vlad: Nimeni nu poate fi pedepsit de doua ori pentru aceeasi vina.
De aceea imi permit sa va deranjez cu intrebarea: e corect sa primesc si 10% si ban de 7 zile pt aceeasi "infractiune". Iar daca nu e corect...plateste cineva?
Vor discuta cei care ti-au dat avertizarile. In principiu, daca mai aveai deja avertizari, cea din urma a dus la banul pentru 7 zile. E ca la cartonasele din fotbal, numai ca aici sunt mai multe culori pana la ala rosu. Ori comportamentul tau a fost de asa natura incat sa primesti automat suspendare. In fine, cum am zis, cei care te-au avertizat se vor interesa despre ce si cum.
Adrian, abtine-te. Ti-am sters postarea provocatoare; pe viitor nu mai incerca sa creezi sfada. Mersi.
Nimeni nu poate fi pedepsit de doua ori pentru aceeasi vina.
Ba da...se intampla in Decembrie 89 pe cand efectuam stagiul militar...La efectuarea apelului de seara, S.S.C- ul a observat ca ultimul nasture de la gat nu-l am inchis drept pentru care am fost si tuns in cap si bagat la bulau o noapte.
Evident acest raspuns ti l-am dat in gluma, insa faptele au fost reale si chiar asa s-au petrecut !
Bai. Alo. Gata. Discutati pe PM.Zob, un raspuns "oficial" vei primi de la Moweed. Pana atunci, multumeste-te cu raspunsul meu. Cu Adrian te poti certa prin PM-uri. Viceversa valabila.
@zob79
Dupa ce ai postat acea jignire la adresa lui blindica, vlad ti-a sters postarea. Nu ti-a dat warn, ci numai ti-a sters postarea. Ulterior, afland ce continea postarea ta, am considerat ca nu este suficient numai sa fie stearsa, ci trebuie data si o sanctiune. Ai primit direct ban pentru ca esti recidivist si pentru ca nu se mai tolereaza jigniri gratuite la adresa membrilor staff-ului.
Deci, repet, ai fost sanctionat o singura data pentru postarea respectiva, de catre mine. vlad numai a sters postarea, nu ti-a modificat nivelul de warn.
Am atasat un print screen cu ultimele intrari in logul tau de sanctiuni. Dupa cum se observa exista numai o sanctiune, din partea mea.
Am si eu o nelamurire si sper sa ma ajute cineva.
Este un baiat, zob79, pur si simplu un parazit al siteului, un baiat cu gura mare care e bun doar la povesti, la injurat, la dat mare si la tras la raspundere.
Cand a fost facut blindica moderator, el s-a trezit sa il injure din nimic. Doar pentru ca a fost facut moderator.
Apoi, cand a vazut ca eu am cerut sanctionarea sa, a inceput sa ma injure pe mine. Daca va uitati la postarile lui, veti vedea ca vorbeste foarte des despre mine. O fi indragostit de mine, nu stiu, nu-mi pasa, daca ii plac baietii e treaba lui.
Observ insa ca, desi ceea ce face el e peste trolling, e pur si simplu batjocura, maxim primeste ban de 7 zile.
Eu, cand am avut tupeul nesimtit de a semnala abuzurile unor moderatori, am primit o luna ban.
Asta, desi injura in stanga si in dreapta neprovocat, desi isi bate joc de cine vrea si minte de ingheata apele, nu primeste aproape nimic.
Peste 7 zile o sa vina aici si o sa ceara din nou socoteala ca de ce a fost sanctionat.
Intrebarea mea este:
Ce trebuie sa faca un utilizator ca sa ia ban permanent?
Si, daca cumva raspunsul e "moderatorii au intotdeauna dreptate", pot sa injur si eu in stanga si in dreapta dupa bunul plac?
Bai am si eu o nemultumire. Vreau sa dau block la un moderator pe care eu il consider [cenzurat] si care consider ca nu are ce sa vorbeasca cu mine.
Problema e ca nu pot, nu ma lasa forumul.
Nu e corect pentru ca el mi-a dat block si eu nu pot sa ii dau.
@Adrian
Ciudat este ca zob ar spune exact acelasi lucru despre tine. A primit sanctiunea cuvenita pentru limbajul folosit si va primi in continuare sanctiuni atunci cand va calca pe bec. Va fi exclus de pe site in momentul in care vom considera noi de cuviinta.
Poti sa injuri in stanga si in dreapta, dar vei primi warn. Si ban de 7 zile si asa mai departe.
@Kellerman
Nu inteleg care e problema. Este normal ca utilizatorii sa nu poata bloca moderatorii. Oricum, de vreme ce te-a blocat el, mi-e greu sa cred ca-ti face spam pe mesageria privata.
De ce e normal ? eu nu vreau sa primesc mesaje de la el.
pentru ca este un fel de administrator pe un forum, iar unui administrator nu ii poti da block la mesaje.. asa gasesti pe toate forumurile
doar ca e moderator, nu administrator
dap, dar face parte din staff, iar de la staff trebuie sa primesti mesaje ![]()
la fel de bine si stafful trebuia sa primeasca mesaje de la mine, dar axl a decis sa ma blocheze, indiferent.
acelasi drept ar trebui sa il am si eu.
in plus nu ma intereseaza cine e. administrator,moderator,allah, Dumnezeu, eu nu vreau sa primesc mesaje de la anumite persoane.
Ca sa nu o mai lungim inutil. E moderator, deci trebuie sa poti primi mesaj de la el. Asa e setat forumul si asa consider eu de cuviinta. Iti convine sau nu, astea sunt regulile
@Adrian
Ciudat este ca zob ar spune exact acelasi lucru despre tine. A primit sanctiunea cuvenita pentru limbajul folosit si va primi in continuare sanctiuni atunci cand va calca pe bec. Va fi exclus de pe site in momentul in care vom considera noi de cuviinta.
Poti sa injuri in stanga si in dreapta, dar vei primi warn. Si ban de 7 zile si asa mai departe.
Scuza-ma, Caline, dar degeaba spune respectivul acelasi lucru despre mine din moment ce eu nu ma comport ca el.
Eu nu injur la fiecare postare.
Eu nu atac pe x si y in fiecare postare.
Baiatul nu e la prima abatere. E la a n-a abatere.
I-a jignit pe red&blue_boy, pe gandalf, pe blindica, pe kellerman, si toate astea in decurs de cateva saptamani. Ban 7 zile? Ti se pare corect?
Avand in vedere ca un astfel de recidivist primeste doar 7 zile, e doar normal ca o persoana care injura pentru prima data sa scape fara nimic.
Repet, nu e vorba de un baiat care a fost provocat. E vorba de un baiat care a jignit oameni fara nici un motiv, doar pentru ca a putut.
Daca e prieten cu voi si nu vreti sa il banati, spuneti.
Dar, pentru astfel de comportament, ori ii dati ban permanent, ori nu ii dati nimic.
Chestii de genul "ban 7 zile" sunt penibile.
Adrian, tu ai 20 de sanctiuni. Zob are 17. Sa inteleg ca si tu meriti permanent?
Pana acum, ca de ce nu ii dati lui cutare ban? Acum ca de ce ii dati doar atat?
Cand o sa dam permanent o sa fi nemultumit ca de ce nu mergem peste el sa-i dam omorul.
Aha... si din alea 20 de sanctiuni cate au fost primite pe bune si nu ca razbunare sau ca sa fiu redus la tacere? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca voi puneti semnul egal intre offtopic si injuraturi aruncate din nimic.
Cum ramane cu aplicatul la sange al regulamentului?
V-am aratat mai sus ca nu doar eu am fost injurat de respectivul fara motiv. Da' va doare-n cot de asta. Atat timp cat nu sunteti voi afectati, everything goes.
Lasa, frate, ca dati exemple foarte bune.
Cand o sa vada lumea ca sunteti degeaba si ca regulamentul ala e fix 0, o sa se apuce sa injure pe aici. Apoi o sa dati iar vina pe mine ca incerc sa pun mana pe site.
Ala a primit cateva banuri consecutive de 7 zile dar nu e considerat troll sau utilizator problema. Superb.
Si oricum revenim la o problema mai veche. Si anume puterea suprema a mozilor.
Va fi exclus de pe site in momentul in care vom considera noi de cuviinta.
Nu voi trebuie sa considerati de cuviinta cand trebuie exclus un baiat. Regulamentul decide asta. Voi doar aplicati regulamentul.
Dar e un pic cam greu sa intelegeti chestia asta.
Foarte interesant cum, atunci cand e vorba de altul, o tot dai pe regulament, dar cand faci off-topic, jignesti, ataci diversi indivizi care nu sunt de acord cu tine si se aplica regulamentul tipi ca facem abuzuri, ca vrem sa te facem sa taci.
Si zob are exact aceeasi placa. Si el o sa spuna ca din cele 17 sanctiuni care le are, majoritatea i le-am dat pentru ca-l urmarim, pentru ca avem ceva cu el s.a.m.d. De fapt a si spus asta, in repetate randuri.
Regulamentul s-a aplicat la sange. Mai jos am pus citatul din regulament cu privire la presona non grata. Dupa cum se observa, nu exista vreo limitare, un numar maxim de sanctiuni primite pentru a deveni persona non grata. Deci este la latitudinea noastra. Tie ti-e greu sa intelegi asta. Ti-e greu sa intelegi ca, poate, nu suntem de acord cu tine de fiecare data.
6.5 Persona non grata = ban permanent, ban pe ip.Aceasta categorie este specifica siteului FCSTEAUA.RO. In ea intra acele personae cunoscute de moderatori de pe forumul fcsteaua.ro sau de pe alte forumuri de profil, care prin actiunile lor pe forumul fcsteaua.ro sau pe alte forumuri, au dovedit ca nu se pot incadra in discutiile de pe forumul FCSTEAUA.RO. Aceste personae, odata depistate pe forumul FCSTEAUA.RO, sau pe alte forumuri, vor fi adaugate in lista PERSONA NON GRATA care va fi afisata in forumul special. Pentru fiecare astfel de persoana, se vor expune in forumul special, motivele pentru care este considerate persona non grata. Respectivii utilizatori pot cere inlaturarea statutului de persona non grata folosind metodele de contact de pe siteul FCSTEAUA.RO
Deci, in concluzie, ca sa nu o mai lungim: zob79 va primi sanctiunile corespunzatoare atunci cand va mai calca pe bec, dupa regulament. Va primi ban permanent atunci cand vom considera noi de cuviinta
Subiect incheiat!
dar cand faci off-topic, jignesti, ataci diversi indivizi
Vorbesti din nou din auzite.
Uita-te cat de des injur eu.
Nu ca ar trece neobservat, ca voi oricum stati la panda sa sanctionati orice fac eu.
Mai mult, uita-te ce jigniri arunc eu partenerilor de discutii.
Eu i-am zis o data lui LRP ca e redus mintal(sau nebun la cap, nu mai stiu) pentru ca ma compara pe mine cu Ceausescu(lucru pe care voi nu l-ati sanctionat desi unii au primit ban pentru "porc securist") si ati sarit imediat si mi-ati dat in cap.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca mare parte din offtopicul ala facut de mine vine in urma provocarilor si injuraturilor pe care le primeam si care nu erau sanctionate de voi. Da' hai sa vorbim aiurea ca poate Adrian are alzheimer si nu tine minte.
Compara acum jignirea aia a mea cu ce a facut zob79. Si inca o data iti amintesc ca nu m-a injurat doar pe mine. Am enumerat mai sus oamenii pe care i-a atacat si injurat in ultimele saptamani. Pe mine m-a atacat doar dupa ce am cerut sanctionarea lui. Dar poate sunt si altii pe care i-a injurat.In fine, pe voi nu va intereseaza, ok.
Zob a calcat constant pe bec dar a primit maxim o saptamana de ban. Daca asta e corect in conditiile in care eu am luat ban o luna doar pentru ca am indraznit sa ii acuz pe moderatori ca nu-si fac treaba, ce pot eu sa inteleg?
Raspunde-mi doar la asta si altceva eu nu te mai intreb.
Ca oricum mai degraba ma intalnesc eu azi cu Godzilla pe strada decat sa recunoasteti tu sau alecs ca ati gresit.
Da, tu niciodata nu faci nimic si eu te urmaresc pe tine sa te banez. De fapt nu numai eu, ci toti moderatorii. Nu vorbesc din auzite, de vreme ce eu te-am sanctionat pentru diverse derapaje.
O luna nu ai luat de la mine si nu a depins de mine sanctiunea aia.
PS: Ca sa nu te plangi. Postarea ti-am editat-o pentru a scoate orice referire la Gandalf. Asta pentru ca el m-a rugat sa am grija ca numele lui sa nu mai fie folosit in certurile de pe forum.
Si la ce te-am intrebat ai raspuns... unde?!
Bai, Caline, esti sef peste moderatori. Comporta-te ca atare.
Ce-i cu atitudinea asta de "nu depinde de mine"?
Aveti vreodata de gand sa va asumati vreo raspundere pentru ceea ce faceti?
Cu atitudine din asta de miserupist nu rezolvi nimic.
Daca nu-ti pasa, lasa-i pe altii in locul tau.
Toata lumea a vazut cum s-a decis chiar aici, in aceasta sectiune, ca lucrurile se vor schimba in bine, ca regulamentul va fi aplicat la sange, ca nu vor fi facute abuzuri, ca nu stiu ce, ca etc.
A trecut o luna si uite cum e aplicat regulamentul la sange. Ala injura in stanga si in dreapta si ia 7 zile.
Fereasca Dumnezeu sa zic eu sau Kellerman ceva, ca imediat primim raspunsuri cu font mare, boldat si colorat. Asta cand nu primim avertizari daca le raspundem celor care ne injura.