FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«17374757677141»
Harald08.02.2012 21:15

Adrian, poate nu am inteles eu bine, dar dupa ce scrie cu litere mici ca explicatie pentru editare, nu era vorba despre ingradirea dreptului lui Costi de a posta..

Adrian09.02.2012 10:53

Ii rog pe minunatii moderatori sa imi explice care e scopul urmatoarei postari:

132.jpg

Adaug faptul ca eu nu aveam nici o postare in respectivul topic in momentul in care LRP a facut superba comparatie.

MoWeed09.02.2012 11:00

Una e sa ataci ideea, care poate fi gresita indiferent de persoana, alta este sa ataci persoana. Daca nu poti face o diferenta intre cele 2 este problema ta.

Adrian09.02.2012 11:07

Eu am intrebat care era scopul.

Domnul LRP a sarit sa vorbeasca cu mine intr-un topic in care eu nu postasem nimic.

Dar nu e nici o problema, Caline. De acum inainte o sa procedez si eu la fel.

Mi-am invatat lectia.

De exemplu, nu o sa mai zic despre LRP ca e cel putin retardat mintal. O sa spun ca ideile lui se aseamana cu ideile unui retardat mintal. E ok, nu?

Ca am atacat ideea, nu persoana.

Va e greu, va e foarte greu sa recunoasteti ca gresiti si ca nu sunteti potriviti pentru a modera.

Postarea lui LRP a fost o provocare si o incercare de a discredita propunerea mea, comparand-o cu comunismul. O comparatie tampita care nu isi avea rostul. O comparatie facuta doar pentru a ataca.

A patit el ceva? Nu.

Eu, in schimb, fara avertizare verbala in prealabil, am primit direct 10%, desi eu am fost cel provocat.

Ba, voi respectati regulamentul, nu gluma!

Si cica eu vreau sa destabilizez siteul. SUPERB!

MoWeed09.02.2012 11:14

Avertizarea verbala este pentru cei care sunt la primele abateri. Cei ultra-recidivisti nu mai merita nici o avertizare si nici nu o vor primi.

Eu te inteleg ca nu poti accepta o critica. Ti-a comparat propunerea cu o constitutie facuta in comunism. Intamplare sau nu, era cat de cat asemanatoare.

Daca ai considerat ca postarea respectiva este deranjanta de ce nu i-ai raportat-o lui axl, care era online atunci? Nu ai facut nici o plangere nimic, ci l-ai facut din prima retardat. In cazul acesta, accepta consecintele replicii tale.

Sanctiunea ta a fost meritata, LRP nu trebuie sanctionat. Deciza este finala si nu mai este discutabila!

Adrian09.02.2012 11:24

Acum sunt ultrarecidivist. Cool.

Altii injura cat vor pe site si nu sunt bagati in seama dar eu sunt ultrarecidivist. Foarte tare.

Ce critica sa accept? Aia era o critica?

Propunerea mea era comparata cu comunismul.

Asta e o critica?

De ce? In ce fel? Te rog sa imi explici.

Care e legatura intre un stat si un site? Facem cumva campanie aici? Castigam bani? Explica, te rog.

Eu pe axl nu l-am vazut online. De fapt, nu am vazut nici un moderator online. Iar daca axl era online, era online dar invizibil, ca baiatul sta ca politistii, sa amendeze. In loc sa previna, el sta sa amendeze.

Problema e alta. Postarea respectiva, o provocare scrisa de un troll, tu poti sa negi cat vrei ca tot aia e, a fost lasata pe site de aseara si au trecut moderatorii peste ea. Nu a zis nimeni nimic.

Repet, eu nu postasem deloc in acel topic in momentul in care lrp mi s-a adresat.

A fost un atac direct:

"Tu nu ai facut nimic! Tu te plangi, tu tu tu tu"

Caline, concret, ca sa nu ne mai tot lungim ca nu are rost. Zi si mie ce critica a adus LRP propunerii mele. Ce completari? Ce argumente a adus impotriva ei. Te rog. Eu, mai mult decat o comparatie cu comunismul menita sa ma faca pe mine sa par Ceausescu, nu vad nimic.

In alta ordine de idei, de ce mi-a fost stearsa postarea in care am explicat pe larg propunerea mea?

Le reseau pansant09.02.2012 11:33

Acum sa mi se permita sa raspund si eu, daca tot devin sistematic motiv de discutie si subiect deforum.

Exact cum am mai spus si acum cateva zile, fac circ cat casa, ma agit, pozez in victima si tot eu tip ca nu isi fac moderatorii treaba, pe cine ai mai vazut stimabile domn sa se planga constant ca moderatorii nu baneaza in stanga si dreapta?

Tu faci ce faci si te legi de mine ca persoana/fizic, eu niciodata nu am spus ceva despre tine personal, in timp ce tu faci tot posibilul sa ma jignesti sau sa ma pui intr-o lumina proasta, inclusiv prin expresii gen: mars, retardat mintal, mascarici, amuzanti, etc asta nu denota decat o mare doza de frustrare din moment ce apelezi la astfel de replici pentru a raspunde cuiva care ti-a analizat doar ceea ce ai spus textual.

Chiar tu m-ai rugat sa iti raspund la ceea ce ai scris, am facut-o pe alt topic deoarce acolo era locul oportun, acum nu mai te intreba de ce ti-am raspuns cand tu nu postasei nimic, era vorba despre idiile tale cu comitete si comisii.

Nu mai poza in victima si nici nu mai incerca sa te martirizezi, recunoaste ca ai venit cu o propunere cvazi-inexistenta, fara forma si fond care nu a starnit interesul real niciunui utilizator.

Care e problema?

Ce nu e bine?

Va rog, sa raspunda oricine.

Azzido, LRP, Gandalf, Costi, oricine. Spuneti-mi ce nu e bine la aceasta propunere.

uite moncher de ce ti-am raspuns, chiar tu cu gura ta ai afirmat asta, ti-am raspuns la alt topic intrucat discutia de aici s-a mutat acolo, e clar cum sta treaba? iti fac un crochiu? o schita? perspectiva axonometrica si elevatie sa intelegi?

MoWeed09.02.2012 11:34

Ai 19 sanctuni la activ. Da, esti ultrarecidivist.

Discutia e incheiata aici. Orice continuare a ei este off-topic. Daca vrei sa-i rapunzi lui LRP, exista privatul.

Orice continuare a discutiei despre aceasta sanctiune va fi considerata off-topic si va fi sanctionata ca atare

Kellerman09.02.2012 13:25

pentru ce mi-ai dat 10% ? am facut o plangere impotriva lui axl, despre asta e topicul, Einstein, citeste titlul.

cu ocazia postului asta, vreau sa il reclam pe moweed nimanui (ca el e absolutul absolutilor), pentru abuz. nu am facut deloc offtopic.

Offtopic e cand vorbesti despre prajituri in topicul de fotbal.

MoWeed09.02.2012 13:28

Ti-am mai zis de vreo 3 ori: sanctiunea aia a fost meritata. Tu tot reiterezi plangerea. Asta e off-topic sau trolling. M-am saturat sa-ti dau aceeasi explicatie.

Kellerman09.02.2012 13:37

Unde mi-ai zis ? personal nu am primit nici un PM, desi ti-am trimis vreo cateva despre diferite abuzuri ale lui axl.

Imi pare rau daca mi-a sarit, dar chiar nu am vazut. Si chiar daca as fi vazut, postul meu tot nu era offtopic, asa cum nu e nici asta, deci tot abuz ai facut.

De ce i-ai sters ultimul mesaj de acum 2 minute al lui LRP ? ca nu a fost offtopic, dar probabil tu il considerai offtopic si ca sa nu ii dai inca 10% warn, ai zis sa il stergi. Nu ? deci alt abuz. Uite ca deja ai facut 2 abuzuri.

Adrian ce offtopic a facut ?

3 abuzuri.

LRP ce offtopic a facut (asa cum e el, nu a fost offtopic) ?

4 abuzuri.

P.S: Mentionez, inca odata, ca eu sunt NEMULTUMIT, precum spune numele topicului, deci orice sanctionare la adresa postarilor mele si ale altora se considera abuz.

MoWeed09.02.2012 13:52

Se pare ca nu ai inteles, asa ca o sa mai repet odata doar pentru tine.

S-a dus vremea in care raspundeam toti de 1000 de ori la aceeasi nemultumire. Ai avut o nemultumire, ti s-a spus ca sanctiunea ta de atunci a fost meritata. Punct. Nu reluam aceeasi nemultumire la fiecare 2 zile, ca eu am si alte lucruri de facut decat sa stau sa-ti spun tie acelasi lucru de 1000 de ori.

Ca nu poti sa intelegi motivele mele sau ca nu esti de acord cu decizia mea, asta este. Regulamentul nu inseamna sa-ti suportam tie toanele si nu inseamna sa te multumim pe tine. Nu iti convine, reclama-ma la Costi sau unde vrei tu.

Postarea lui LRP a fost stearsa pentru ca era off-topic. Faptul ca era postata in acelasi timp cu a mea a fost o circumstanta atenunanta. La fel si faptul ca nu era recidivist; nu cred ca a mai avut vreo sanctiune pana acum vreodata.

Lui Adrian i s-a spus clar ca postarea aia ramane si ca faptul ca l-a facut retardat pe LRP inseamna ca merita cei 10%. Am scris clar ca decizia este definitiva si ca nu mai avem ce discuta pe aceasta tema. Am scris clar ca orice postare ulterioara pe aceasta tema va fi considerata off-topic. Deci, a facut off-topic.

LRP a avut o discutie personala cu Adrian aici. Forumul nu este locul in care sa va rezolvati problemele. Deci, off-topic

Prea v-ati invatat voi sa abuzati de topicul asta de Nemultumiri, prea vi s-a permis sa puneti la indoiala fiecare warn, fiecare editare de postare, fiecare actiune a moderatorilor. Gata, s-a terminat cu asta.

Faci o plangere, iti raspund. Iti convine sau nu, decizia respectiva este definitiva, deci nu mai avem ce discuta despre ea. Asa a fost mai demult pe forum si nu se plangea nimeni de abuzuri. Voi v-ati obsinuit atat de mult sa va plangeti la fiecare rahat incat credeti ca noi suntem aici sa va multumim pe voi sau sa va raspundem de zeci de ori pe aceeasi problema. E, uite ca nu e asa!

Kellerman09.02.2012 14:03
Ai avut o nemultumire, ti s-a spus ca sanctiunea ta de atunci a fost meritata.

Nu mi s-a spus absolut nimic. Am fost ignorat de toti moderatorii cand am facut plangerile, inclusiv de tine, ca si tie ti-am trimis PM. Nu am primit raspuns la niciuna dintre plangeri. La ultima sanctiune de 10% pentru offtopic, fac ACUM o plangere si spun ca este abuz, pentru ca numele topicului spune clar "NEMULTUMIRI CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA STAFFULUI", sunt nemultumit de ultima sanctiune.

La penultima sanctiune, data de axl, mi s-a dat ban 3 zile, abuziv, si nu mi-au fost oferite explicatii dupa ce am facut o plangere. Eu, alaturi de DICTIONARUL EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE, consideram ca a pune sub semnul intrebarii onoarea si demnitatea unei persoane NU este o jignire. Vreau o explicatie despre aceasta sanctiune. Si mai mult, axl nu se pricepe dpdv tehnic sa ofere warn-uri sau ban-uri sau sa le scoata, din moment ce a avut nevoie de 6 miscari sa-mi dea 3 zile ban si sa imi scoata 20% warn.

Stiti ce se intampla in SUA cand un presedinte de stat nu mai e capabil dpdv medical sa conduca statul ? sunt o gramada de filme cu clisee dinastea, iar legea este prezenta si in realitate. Cam asta e situatia cu axl.

Prea v-ati invatat voi sa abuzati de topicul asta de Nemultumiri, prea vi s-a permis sa puneti la indoiala fiecare warn, fiecare editare de postare, fiecare actiune a moderatorilor. Gata, s-a terminat cu asta.

Cum adica ? daca au fost 4 mii de abuzuri in ultimele 2 saptamani pe forumul asta, nu avem voie sa ne plangem pentru ca .... gata, a expirat numarul de plangeri pe care avem voie sa le facem ? cat despre ultima propozitie, s-a terminat cu ce ? asta e topicul de nemultumiri, si eu sunt unul din cei mai nemultumiti useri ai acestui forum, deci daca vreau eu, regulamentar si democratic am voie sa fiu nemultumit pana la sfarsitul lumii. Sau te-ai angajat la Jandarmerie si ne fortezi pumnul in gura asa ca acum o luna in Piata Universitatii ?

Faci o plangere, iti raspund.

Asta e tot ce vreau. Am facut pe ultimele pagini inainte sa fiu masacrat de axl o gramada de plangeri, niciuna nu mi-a fost rezolvata. rezolvarea lor = inlaturarea moderatorului axl de la putere. Nu s-a prea intamplat.

Daca tu imi explici cum a pune sub semnul intrebarii (repet, a PUNE SUB SEMNUL INTREBARII), nu neaparat A SPUNE DIRECT (desi nici asa nu ar fi jignire) ca o persoana ar PUTEA fi lipsita de onoare/caracter ESTE JIGNIRE, atunci o sa pot spune cu mana pe inima ca acele 3 zile de ban oferite de axl sunt regulamentare, si ne putem muta catre celelalte sanctiuni primite de mine, care au fost o gramada acum recent.

Asa a fost mai demult pe forum si nu se plangea nimeni de abuzuri.

Aha, deci recunosti ca sunt abuzuri, doar ca inainte lumea nu se plangea de ele ? seems legit. Daca altii v-au permis sa le bagati pumnul in gura, nu inseamna ca si eu sau Adrian, sau Gandalf, sau Joga, sau multi altii va vom permite.

P.S: Rog o explicatie si la cazul cu numaratul cuvintelor.

MoWeed09.02.2012 14:18

Da, ai voie sa fii nemultumit. Nu ai voie sa ne spamezi. Ti-am raspuns eu, nu-ti convine. Bun, faci plangere la Costi. Ti-a raspuns el si daca tot nu iti convine, atunci sa fii sanatos.

Aha, deci recunosti ca sunt abuzuri, doar ca inainte lumea nu se plangea de ele ? seems legit. Daca altii v-au permis sa le bagati pumnul in gura, nu inseamna ca si eu sau Adrian, sau Gandalf, sau Joga, sau multi altii va vom permite.

De ce rastalmacesti vorbele mele?

In afara de Gandalf cu care sunt de acord si pentru care am un mare respect, ceilalti au dat dovada repetat de comportament de trolli.

Pe Gandalf nu l-am dat eu jos, ba chiar am incercat sa-i scot sanctiunea. Din pacate nu a mai depins de mine

LE:

In alta ordine de ideei

Daca tu imi explici cum a pune sub semnul intrebarii (repet, a PUNE SUB SEMNUL INTREBARII), nu neaparat A SPUNE DIRECT (desi nici asa nu ar fi jignire) ca o persoana ar PUTEA fi lipsita de onoare/caracter ESTE JIGNIRE, atunci o sa pot spune cu mana pe inima ca acele 3 zile de ban oferite de axl sunt regulamentare, si ne putem muta catre celelalte sanctiuni primite de mine, care au fost o gramada acum recent.

Vezi fisierul de mai jos. Nu ai spus direct nimic, nu?

In cazul cu numaratul cuvintelor esti complet vinovat. Pe langa faptul ca ai incalcat regulamentul, mai grav este ca unicul scop al acelei postari era sa-l sfidezi pe axl, unicul scop era sa te dai tu rotund. Asta este definitia comportamentului de trolling, sa vii sa dai postari inutile a caror unic scop este inflamarea spiritelor sau sfidarea.

Untitled.jpg

Kellerman09.02.2012 14:27

Si iarasi, confunzi termenii.

Definitia spam-ului: Spam is flooding the Internet with many copies of the same message, in an attempt to force the message on people who would not otherwise choose to receive it. Most spam is commercial advertising, often for dubious products, get-rich-quick schemes, or quasi-legal services. Spam costs the sender very little to send -- most of the costs are paid for by the recipient or the carriers rather than by the sender.

Spam e atunci cand un bot iti posteaza 100 topicuri cu reclame pentru prezervative.

Bun, am inteles mesajul tau, atunci sper ca se vor analiza cazurile in care am fost sanctionat. Am inteles perfect ca ultimul warn l-am primit pentru ca ai considerat ca e offtopic, si aparent is Costi a considerat la fel, chiar daca nu a fost. Hai sa zicem, o accept pe asta.

Astept atunci in viitorul apropiat raspuns la cazurile cu numaratul cuvintelor si al celui cu presupusa mea jignire la care am primit 3 zile ban de la axl prin 6 miscari tehnice (deci inca o plangere pentru ca axl nu e capabil sa dea/scoata warn-uri, nu se stie cu tehnologia).

Multumesc anticipat. Sper sa mai aud de la tine/voi despre analiza cazurilor de mai sus si decizia luata.

L.E: "DACA".

L.E 2: In cazul numararii cuvintelor, am fost sanctionat STRICT pentru numarul de randuri, desi existau si inca exista 2 regulamente in care sunt 2 variante ale acelei reguli. Sfidarea, care nu e chiar sfidare, facea parte dintr-o ironie.

MoWeed09.02.2012 14:39

Deci repet.

1. La sanctiunea cu numaratul cuvintelor, ai incalcat regulamentul. Chiar daca nu l-ai fi incalcat, postarea respectiva era un exemplu clar de trolling. Oricum ai lua-o, meritai sanctunea

2. Sper ca print screenul a fost suficient

Costi09.02.2012 14:41

@kellerman,

mai bine ai scrie un articol despre orice subiect din aria Steaua , pe bune :)

Kellerman09.02.2012 14:52
1. La sanctiunea cu numaratul cuvintelor, ai incalcat regulamentul. Chiar daca nu l-ai fi incalcat, postarea respectiva era un exemplu clar de trolling. Oricum ai lua-o, meritai sanctunea

Iti multumesc pentru explicatie. Am inteles. Am incalcat UN regulament, dar nu l-am incalcat pe al doilea, care nu avea o mentiune despre ce anume se sanctioneaza, CUVINTELE in exces, sau RANDURILE in exces. Dupa cum stii si tu (poate), sunt 2 regulamente. Al lui George Stan (parca) si mai este unu, ALTUL, postat de alt user. In unul din el regula 1.1 este intr-un fel, in altul regula este in alt fel. Eu am fost sanctionat dupa UN regulament.

Ma rog, hai sa zicem ca o las si pe asta de la mine, desi nu a fost trolling, doar o ironie, si pana la urma postul era util, putea fi modificat de axl sa stearga doar fontul mare (o alta tampenie, de ce font 7 este interzis cand se poate folosi?), pentru ca era un post despre toate transferurile din iarna asta din Premier League.

2. Sper ca print screenul a fost suficient

A fost suficient. Suficient ca sa se poata lua o decizie in favoarea mea de data aceasta si suficient incat se poate confirma ca axl este incapabil sa fie moderator dpdv tehnologic.

Astept raspunsul final in legatura cu cazul acesta.

mai bine ai scrie un articol despre orice subiect din aria Steaua , pe bune

First things first. Scapam de axl, apoi daca site-ul revine la normal, am niste discutii interesante din folclorul local, despre deplasarile organizate cu trenul/autobuzele de Armata din Targu Mures la Bucuresti, la meciurile Stelei.

gio_stgloria11.02.2012 12:50

@moweed

de ce ai editat postarile 2 si 3 de pe pagina asta ?

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...0&start=120

MoWeed11.02.2012 15:43

Postarea ta continea o greseala de scriere.

Postarea ulterioara a fost editata pentru ca avea referiri la acea greseala (se lua de gramatica ta). Asa ca ti-am corectat greseala (si stii ca numai atat) si am sters referirea la ea din psotarea urmatoare.

drvladyk19.02.2012 16:18

la cate zile se scade nivelul de warn de obicei? multumesc frumos

Ronnie19.02.2012 17:14

3zeci :)

gio_stgloria19.02.2012 18:18

In regulament

6.3 Se va urmari frecventa sanctiunilor pentru ca la o noua abatere sa fie aplicata urmatoarea treapta de penalizare. Dupa 30 de zile, sanctiunea se anuleaza, iar un user care calca stramb va fi sanctionat ca si unul nou, fara a lua in calcul vechile evenimente.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=881

drvladyk19.02.2012 18:24

ms gio, nu gasisem asta, nu era neaparat o nemultumire, oricum consider ca am fost iertat pe forum aici de mai multe ori, eram doar curios

Tin minte de cand eram moderator.

vreme trece/ vreme vine....toate vechi si noua toate

blindica19.02.2012 18:51

@drvladyk: pai nu-ti trimisesem exact acelasi paragraf prin P.M. cu cateva minute dupa ce ai postat intrebarea?

«17374757677141»