Adrian, Axl e de departe cel mai activ mod de pe site, deci de ce sa fie data afara ?
Ce conteaza aici? Calitatea sau cantitatea?
Am vazut acea statistica postata de tine. Dar nu e relevanta. Nu e relevanta pentru ca acolo e contabilizata toata activitatea unui moderator, partea buna alaturi de partea rea.
Stii tu sigur ca 90% din activitatea aia nu era abuz?
Si, pana la urma urmei, e normal ca Axl sa fie cel mai activ. Pentru ca el il vaneaza zilnic pe Kellerman sa il avertizeze.
Asta trebuie sa faca un moderator? Sa se joace cu utilizatorii?
Dupa cum ai vazut aici, au venit destul dovezi pentru a arata abuzurile comise de el.
Deci?
Eu, personal, nu inteleg cum acest baiat mai e moderator dupa ce i-a restrictionat accesul lui Gandalf la site acum cateva luni doar pentru ca Gandalf sa nu poata aduce dovezi care sa demonstreze abuzurile sale. Cum vine asta?!Sa imi explice cineva.
Un moderator sa isi bata joc pe fata de un redactor, asta e cel mai penibil lucru posibil. Repet, e o flegma in obrazul utilizatorului de rand, o demonstratie ca asta nu e siteul suporterilor stelisti ci doar a catorva baieti care fac ce vor ei cu cei care isi fac cont aici.
Mo si Alex sunt acolo pt ca s-a decis sa se ocupe de moderare, respectiv redactori pana la sfarsitul returului, apoi o sa tragem linie si vedem ce a fost bine si ce nu.
Cine sunt acesti noi?
As vrea sa stiu si eu cine sunt cei care i-au numit pe cei doi sefi.
Asa i-as putea intreba de ce nu sunt lasati in pace sa-si faca treaba.
Cum poate Alex sa aduca oameni care sa scrie cand pe site utilizatorii injura redactori fara sa pateasca nimic?
Cum poate MoWeed sa se impuna in fata moderatorilor sai cand tu te bagi peste el si ii dai oamenii afara?
Comisii?!? Ai idee cate departamente a avut AISS-ul infiintate ?
Dar nu ma intereseaza comisiile din AISS. Eu am vorbit de comisii facute cu oameni de pe site.
Atat.
Uite, eu ma ofer voluntar pentru a participa intr-o astfel de comisie. Daca tot ai zis ca oamenii nu vor sa se implice, uite ca vreau eu.
Lasa-ma sa fac o comisie de asta care sa evalueze moderatorii si redactorii. (Si poate si administratorii, daca vrei si tu sa iti faci o echipa. Eu cred ca asta e o propunere buna, nu ar trebui sa o ignori)
O sa se faca totul pe dovezi clare. Atat.
Nu pe ranchiuna, nu pe certuri, preferinte.
Daca dovezile arata ca x nu si-a facut treaba sau ca a abuzat, atunci e dat afara. Daca nu, e tinut in continuare. E simplu.
Uite aici o lista de oameni care pot sa faca parte dintr-o astfel de comisie(cu cat mai mare cu atat mai bine):
Danimarcu
Red&Blue Boy
Vlad
Tupac
Red-Star
blindica
astristul
f23456k
plus oameni ca Noname sau Costi, ca si ei pot sa isi dea cu parerea.
Si astia doar acum mi-au venit mie in minte dar mai sunt si altii.
Are cineva ceva de comentat in legatura cu baietii astia? E ceva rau la ei?
Nu cred.
Ghici ce, au ramas doar pe hartie pt ca nu si-au facut treaba oamenii respectivi, deci putem spune ca nu de comisii sau departamente duce lipsa AISS sau FCS, ci de oameni care sa se implice si sa faca ceva constructiv. In schimb noi stam si ne balacarim pe net. Evident, tot Azzido e de vina...
Eu am venit acum cu propunerea asta. Cred ca e o propunere excelenta, o propunere care ar ridica siteul din noroi si l-ar duce din nou sus.
Repet inca o data pentru cei care nu stiu despre ce e vorba:
1. Moderatorii se ocupa doar de moderat, redactorii doar de scris articole, administratorii doar de partea tehnica a siteului. Nu se baga nimeni peste nimeni.
2. Seful peste moderatori isi face el singur echipa. La fel si seful peste redactori. Iar ei vor fi cei care vor taia si spanzura. Doar ei. Peste ei nu se baga nimeni. Nu le va fi impus nici un om, nu le va fi interzis sa ia in echipa nici un om.
3. E infiintata o comisie de evaluare formata din oameni de pe site, oameni fara puteri, utilizatori, care sa monitorizeze activitatile mozilor si a redactorilor si sa ii judece.
Daca moderatorul x comite abuzuri si comisia il gaseste vinovat, seful moderatorilor ii ia accesul la moderare si il numeste pe altul in locul lui.
Asta e solutia perecta. Asa, nimeni nu e mai puternic ca nimeni, nimeni nu e de neatins.
In momentul in care pe site nu se vor mai face lucruri in functie de prietenii, atunci vor inceta abuzurile.
In momentul in care moderatorii isi vor face treaba si redactorii nu vor mai fi injurati, vor reaparea oameni care sa scrie pentru site.(si aici nu ma refer neaparat la banarea celor care se iau de redactori. E destul si sa le fie editate postarile - lucru care in acest moment nu se face)
In momentul in care moderatorii vor modera si redactorii vor scrie, atunci administratorul nu va mai fi nevoit sa le faca pe toate.
E simplu.