Și nu inteleg de cel persoana care pe acest site are sarcina de a modera "Coltul Vesel" vorbeste despre altceva decat Coltul Vesel. Nu din cand in cand, permanent.
Nu intelegi pentru ca nu ai toate datele si tragi concluzii eronate. Sarcina mea pe acest site nu este de a modera "coltul vesel" dupa cum cu multe bunavointa scrii tu acolo pentru a-mi minimaliza activitatea.
Hai sa-ti explic. Cand s-a inventat "coltul vesel" s-a considerat ca este un loc sensibil, in care vor aparea jigniri, injuraturi, limbaj necorespunzator, etc., fiind nevoie de o moderare diplomatica. Cum la momentul respectiv activitatea mea pe forum era probabil la peak s-a considerat ca eu as fi cea mai potrivita persoana sa se ocupe de asta. Si astfel, pe langa dreptul de moderare asupra intregului forum eu eram singurul care putea modera SI acolo. Deci, ca sa intelegi, mi s-a acordat aceasta responsabilitate in plus fata de ceilalti colegi, nu am NUMAI aceasta responsabilitate.
Apoi, vorbesc aici pentru ca persoanele care ar trebui sa vorbeasca aici nu sunt prezente. Alex pe termen nelimitat si Mo pana apare. M-am simtit obligat sa raspund eu civilizat aici unor jigniri aduse de tine unui coleg (si al meu, si al tau).
Sfatul meu este sa nu mai tragi concluzii din informatii trunchiate si sa te informezi inainte de a scrie.
La ce abuzuri ai facut tu, cu puciuri, cu auto-proclamari sef peste moderatori in 2 ore, cu sanctiuni din burtă bazate pe prevedri inexistente, ar trebui sa nu te deranjez mai nimic. Dar ai tupeu mare de tot.
Minti ca un tigan.
Nu am facut niciun puci, nu m-am autoproclamat sef, nu am dat sanctiuni nemeritate.