@Moweed :Nu-mi spune ca nu-l vor 3-4 pe Maye.Echipa moderatoare are 18 membri,14-15 ar fi pentru Maye? Majoritate covarsitoare.
Cel mai bine e sa spui ca nu-l vor persoane peste care nu poti trece, desi ai fi cam Presedintele Senatului daca ne orientam dupa importanta functiei pe care am inteles c-o ai.
Aici e problema, chiar daca-i al doilea om din stat, presedintele Senatului poate doar sa faca ****, nu-i da voie licuriciul ********* sa guste savarine. Nu-i nici macar premier, sa numeasca si sa revoace pe cine vrea el, in functie de propria gandire si strategie.
Intr-o logica normala, ar trebui sa avem un licuri mod tehnic, care sa-si vada doar de treaba lui de mod tehnic, si inca 2 licurici cu atributii de numire si revocare moderatori/redactori, care sa prezinte o strategie, sa fie alesi (sau numiti) in functie de admini, si sa-si duca intr-un termen mandatul.
NU sa faca propuneri catre licuriciul *****, si sa fie dependenti de acceptul lui, de toanele lui, de antipatiile lui personale, de indispozitiile lui, daca nu a fost extra-toping de carne in shaworma si altele.
Mascarada in care exista siteul e copia fidela a situatiei de la Steaua.
Zice Ciobanul: "MoWeed (Ilie Stan) face echipa, eu nu ma bag, dar atat, il vreau pe axl in teren, atat, nu stiu io de tactica, nu ma pricep, dar axl atinge mingea intr-un fel, nu stiu, ma incanta."
Sau "sa nu uita ca ei castiga sute de mii la Steaua, din banii lui Becali (Nu uitati, ca eu v-am facut moderatori pe toti)".
Sau: "Pe Geraldo n-o sa-l mai vedeti pe teren, asta v-o spun eu" (Pe Maye l-am dat afara ca nu mai vreau eu sa lucrez cu el").
"Pai i-am lasat sa faca ce-au vrut, dar intervin cand vad ca lucrurile nu merg bine, nu...."
Si, nelipsitul: "Sa-mi dea 40 de milioane si plec, le las lor echipa. (Gata, ma retrag, faceti ce vreti)."
Orice decizie este controlata in final de Azzido, care pur si simplu, nu vrea sa cedeze prerogativele unei administrari firesti, descentralizate, cu oameni care sa-si asume responsabilitatea, dar fara a avea un tatuc peste ei. Din gura, Azzido e primul care cere asta, dar toate faptele - TOATE - il contrazic. Nu vrea sa cedeze dreptul de a avea ultima decizie in orice aspect, de a avea drept de veto, de a-si mentine tutela apasatoare - care a adus in rahat - asupra oricarei incercari de reformare.
Pana cand nu vor fi alesi (sau numiti) un sef al moderarii si un sef al redactorilor cu prerogative de administratori (sa dea singuri acces si sa revoce acces pentru echipa pe care si-o aleg si pentru care garanteaza), pe un program public si niste principii asumate, (in felul asta moderam, astea 2-3 reguli se vor urmari - in felul asta e orientarea articolelor de-acum incolo, astea 2-3 reguli se vor urmari), si asta pe o perioada de vreo 6 luni, va continua aceeasi mascarada care e in viata politica, si mai fidel, aceeasi mascarada a competentei, libertatii, normalitatii, care e la Steaua.