Acele multe sanctiuni au venit din abuzurile voastre de putere si prostie, nu din cauza mea.
Atata timp cat useri ca Bogdan, superdurex (lol name) si alti becalisti vor putea posta liber pe forumul asta (considerat ultima fortareata anti-becally), vor mai exista o gramada de sanctiuni care o sa mi le inventati. Voi trebuie sa alegeti cu cine vreti sa ramaneti pe forum, cu mine (si multi altii pe care ii sanctionati ca s-au luat de fan clubul becally) sau cu becalistii.
Mironica a primit atunci ce merta.
Art. 8.
(1) Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal avand o functie de identificare de aplicabilitate generala poate fi efectuata numai daca:
a) persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul; sau
b) prelucrarea este prevazuta in mod expres de o dispozitie legala.
Definitii:
a) date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b) prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
Pozele de pe facebook pot fi considerate date cu caracter personal ? mai gandeste-te. Or fi date cu caracter personal, dar POT fi accesate de toata lumea, astfel ca PUBLICAREA lor nu se poate considera PRELUCRARE. Si in plus, in 2001 cand a fost adaptata legea, nu cred ca exista facebook ca sa mentioneze la exceptii.
Minti. Ai upload-at poze, nu link-uri. Dovada, pentru Mo sau alti mozi, la cosul de gunoi.
COPY IMAGE LINK - copiaza linkul ORIGINAL de pe facebook, care l-am introdus aici prin tagul
. Se numeste tot link, tot LEGATURA.
Si ca sa fiu si mai paranoic, cum puteti voi dovedi ca ala e Bogdan ? poate am luat niste poze la intamplare de pe google si le-am pus aici (atunci pot intra in clubul ala select al alora ce posteaza numere de telefon ale persoanelor publice, sub pretextul ca ALA NU E Bogdan -> NU E USER AICI, DOVEDITI CA E Bogdan SI CA E USER AICI daca vreti sa ma banati). De ce ati considerat voi ca acel tip din imagine este chiar Bogdan ? poate eu am mintit.
@Kellerman
6.9 Postarea pe forum a datelor private a altor utilizatori din varii motive se considera incalcare grava a prezentului regulament si se sanctioneaza cu ban IP. Prin date private se intelege orice detaliu ce poate duce la identificarea respectivului utilizator, de la fotografii pana la i.d.-uri de messenger, precum si orice alte date considerate de moderatori ca fiind private.
Situatia prezentata de tine cu numarul de telefon nu e similara. Mironica nu este utilizator al acestui site.
1. Regula aberanta si incompleta;
2. E ilegal sa prelucrezi orice fel de informatie care poate duce la identificarea altora (repet inca odata, pozele de pe facebook nu se incadreaza aici);

I AM RIGHT.