Asta e un post facut de un rapidist foarte activ pe forumul FZR. Aceleasi cuvinte (copy-paste practic) le-am vazut aici, dar nu stiu exact daca la Inciu asta sau la lucuvegas... Daca el a postat asta, merita ban for life. Cine isi mai aduce aminte cine a postat asta, este rugat sa contacteze "autoritatile". Ofer recompensa un ban gratuit
.

Asta e un post facut de un rapidist foarte activ pe forumul FZR. Aceleasi cuvinte (copy-paste practic) le-am vazut aici, dar nu stiu exact daca la Inciu asta sau la lucuvegas... Daca el a postat asta, merita ban for life. Cine isi mai aduce aminte cine a postat asta, este rugat sa contacteze "autoritatile". Ofer recompensa un ban gratuit
.
Nu le gasesti la postarile lui ciuna ala, pentru ca a editat. Dar pentru ca stiam ca le-am citit si pt ca ma pliictiseam am luat la citit ...ete ce am gasit:
chodi do piÍe
mesaj Jan 22 2012, 09:20 PM
Trimis la #49
"stelist pana la moarte"
Grup: Seniori
Postari: 290
Thank(s): 52
Inregistrat pe: 17-March 10
Membrul Nr.: 68,287
<!--quoteo-->
CITAT
<!--quotec-->Inciu-Ciuna:
finalitatea ca finalitatea.confuza.dar de ce s a nascut BRUSC SI FARA GREUTATI ACEASTA ASOCIATIE?
imi permit cateva raspunsuri.
sa existe o personalitate juridica.
sa o sponsorizezi legal.
sa bagi legal bani in buzunarul unor "ultra" de la Dinamo si Steaua sud. asezonati cu sudisti wanna be de alte culori (cum ar fi ciorile fugarite de la tribuna 2)
sa poti face conferinte de presa in numele unei entitati.
sa fi lider formal al unei entitati cu nume si statut.
sa fii astfel protejat, ca lider (jandarmii rai nu ii vor arest aniciodata pe liderii care au aparut la teveu', ci numai pe dezorientatii care vin emotionati sa protesteze alaturi de alti (o secunda sa vomit) suporteri romani implicati politic.
dezorientati care confunda stanga cu dreapta si in viata de zi cu zi si care habar n-au ce inseamna stanga sau dreapta in politica.
si nu in ultimul rand, ca sa coagulezi violenta brainless in jurul unei entitati cu nume.
adica sa ii creezi lu' ultra' o echipa cu care sa tina in pauza competitionala.
ca statutul de cetatea roman nemultumit nu il scotea in strada.
protest fara hanorac cu gluga nu se iegzista, iar hanoracul nu se scoate din dulap decat daca e imbracat de un ultra stelist brat la brat cu un caine sau o cioara.
cetatenii nemultumiti nu poarta hanorace.
deschideti ochii,hahahahahahha.<!--QuoteEnd-->
<!--QuoteEEnd-->
Esti prea destept pentru noi, muritorii.
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...29671&st=40