Am ajuns la concluzia ca mi-am pierdut jumatate de duminica vorbind cu tine. Nu ma poate consola nici macar faptul ca si tu ai facut la fel.
Ma retrag din discutie.
pana si eu, care am indragit telenovela, imi termin berea si ma bag la un film, e prea frig zau asa
Ma retrag
Ai inceput excelent
din discutie.
si ai terminat ca intotdeauna.
Toate discutiile astea puteau fi evitate daca cineva il avertiza pe zob79( pentru atacul la persoana absolut inutil si gratuit)!
Pacat ca suntem o mana de stelisti ne-becalizati si ne certam intre noi pentru lucruri atat de neinsemnate...
danimarcu, dar, frate, insinuezi ca Daniel-Ionut nu si-ar fi facut datoria? Ca e incompetent & etc? Da, e foarte interesant ca el e preocupat de spiritualitatea jignirilor, si nu de faptul ca e praf ca moderator.
Vai, vai, vai! Ce mare tragedie s-a putut intampla: a spus un nene "superb! se vede ca nu l-a scris gandalf", iar tu vrei sa ia warn pt asta ? Tu vorbesti serios ? In primul rand exista o echipa de moderare pe siteul asta, iar tu nu faci parte din ea, deci nu ne intereseaza parerea ta. In al doilea rand: tu esti ultima persoana care ar avea voie sa vorbeasca despre provocari si offtopic.
Si in ultimul rand: eu zic sa te abtii in a mai indemna persoane sa plece din echipa FCS, nu de alta, dar s-ar putea sa iti inchid eu usa tie la iesirea de pe site, spontan...cum imi place mie (pune-ma la incercare!). Partea nasoala este ca s-ar putea sa nu se mai deschida ca in cazul lui Joga.
Ah, vezi ca faci offtopic. La urmatoarea postare offtopic o sa primesti warn din partea mea.
Vad ca nu m-ati bagat in seama. Am trimis pm tuturor moderatorilor care i-am vazut activi cu ce mi s-a intamplat, cu abuzul lui axl.
As fi incercat sa ii trimit lui Sherlock in persoana, dar mi-a dat ignore sau si-a dezactivat sistemul de PM (ceea ce e oricum cam neregulamentar pe un forum, din moment ce esti moderator si se PRESUPUNE doar ca trebuie sa ajuti comunitatea).
Sa trecem la abuzul respectiv.
In regulament exista o regula absolut stupida, pe care daca o aplici e ca si cum m-ai injura de mama, aia cu 30% din mesaj sa nu fie scris cu font mai mare decat cel normal (dafuq...).
Bun, ca sa ii dau de lucru lui sherlock, am facut un post pe un topic cu transferuri, de 719 cuvinte. 244 din ele erau scrise cu font de 6, adica 33% (cu doar 3% peste limita). Bineinteles ca am facut-o intentionat, sa vad daca omul chiar le numara, daca se coboara atat de jos incat sa-mi numere cuvintele. Ghici ce ? le-a numarat, lol. Desigur, era atat de satisfacut ca a reusit sa ma prinda, omul chiar a crezut ca am gresit numaratoarea. Pe cand...omul a numarat 46% din cuvinte scrise cu font 6 (LOLOLOLOLOLOLOL). Adica pe langa ca sa coborat la nivelul ala, a mai si numarat gresit. Cam cat de tare e faza asta?
Ca sa vedeti si voi la ce se rezuma acest moderator (daca ii putem spune asa), pe nume AXL.
Si dovada, ca sa nu ziceti ca vorbesc prostii: http://www.imagebam.com/image/f2f5d3173327648
33%, am depasit cu 3%. Desigur, banul e corect aplicat, dar axl l-a aplicat crezand ca am facut 46% din post cu font de 6. Adica practic eu si daca as fi scris sub 30%, omul tot gasea mai multe cuvinte sa-mi dea ban.
Pe langa ca toata situatia e una penibila ca omul chiar le-a numarat cuvintele (n-am crezut ca se coboara atat de jos, dar, ce sa vezi, s-a coborat), a mai si numarat prost.
Vai vai ...
Propun un poll sa il dam jos pe axl, deja suntem multi nemultumiti de el. Chiar tu ziceai sherlock ca esti de acord cu poll-ul, hai, sa il vedem in picioare.
Las-o mai usor cu amenintarile, ca nu impresioneaza pe nimeni.
In primul rand exista o echipa de moderare pe siteul asta, iar tu nu faci parte din ea, deci nu ne intereseaza parerea ta.
E topicul de reclamatii si nemultumiri, am postat o nemultumire, am argumentat si vorbit la obiectiv. daca parerea mea, de user, e ca x trebuie sa plece, mi-o exprim, argumentand si de ce cred asta.
Nu postez chestii din astea pe NICIUN alt topic, n-am facut nicio aluzie, cat de vaga, la problemele astea, nici pe forum, nici la vreun articol, si nici n-am discutat in contradictoriu cu vreun membru al staff-ului altundeva decat pe topicul dedicat nemultumirilor. NICIODATA! Tot ce am de spus pe subiect, spun aici, fara sa afectez alta zona a siteului.
tu esti ultima persoana care ar avea voie sa vorbeasca despre provocari si offtopic.
Eu n-am provocat pe nimeni si n-am facut off-topic, nici pe forum, nici la comentariile (rare) de la articole. NICIODATA! Tot ce am de spus pe subiect, spun aici, fara sa afectez alta zona a siteului.
Vrei sa ma dai afara de pe site, fa-o, dar pumnu-n gura ia-ti gandul ca poti sa mi-l pui.
In rest, ori esti limitat, ori esti atat de partinitor, incat nu poti sa judeci corect.
As fi incercat sa ii trimit lui Sherlock in persoana, dar mi-a dat ignore sau si-a dezactivat sistemul de PM (ceea ce e oricum cam neregulamentar pe un forum, din moment ce esti moderator si se PRESUPUNE doar ca trebuie sa ajuti comunitatea).
Am tot dreptul sa iti restrictionez accesul la casuta mea de mesaje atat timp cat nu respecti regulile bunului simt nici macar dupa ce te rog s-o faci.
Sa trecem la abuzul respectiv.
Sa trecem deci.
In regulament exista o regula absolut stupida, pe care daca o aplici e ca si cum m-ai injura de mama, aia cu 30% din mesaj sa nu fie scris cu font mai mare decat cel normal (dafuq...).
Este primul articol din regulament. PRIMUL! Defineste modul de postare. Nu intereseaza daca tu il consideri stupid sau nu, trebuie sa-l respecti.
Bun, ca sa ii dau de lucru lui sherlock, am facut un post pe un topic cu transferuri, de 719 cuvinte. 244 din ele erau scrise cu font de 6, adica 33% (cu doar 3% peste limita). Bineinteles ca am facut-o intentionat, sa vad daca omul chiar le numara, daca se coboara atat de jos incat sa-mi numere cuvintele. Ghici ce ? le-a numarat, lol. Desigur, era atat de satisfacut ca a reusit sa ma prinda, omul chiar a crezut ca am gresit numaratoarea. Pe cand...omul a numarat 46% din cuvinte scrise cu font 6 (LOLOLOLOLOLOLOL). Adica pe langa ca sa coborat la nivelul ala, a mai si numarat gresit omul. Cam cat de tare e faza asta?
Ca sa vedeti si voi la ce se rezuma acest moderator (daca ii putem spune asa), pe nume AXL.
Si dovada, ca sa nu ziceti ca vorbesc prostii: http://www.imagebam.com/image/f2f5d3173327648
33%, am depasit cu 3%. Desigur, banul e corect aplicat, dar axl l-a aplicat crezand ca am facut 46% din post cu font de 6. Adica practic eu si daca as fi scris sub 30%, omul tot gasea mai multe cuvinte sa-mi dea ban.
Pe langa ca toata situatia e una penibila ca omul chiar le-a numarat cuvintele (n-am crezut ca se coboara atat de jos, dar, ce sa vezi, s-a coborat), a mai si numarat prost.
Vai vai ...
Kellerman, vorbesti prostii. Te-am rugat de nenumarate ori sa citesti regulamentul. Ti-am spus sa rogi un mod sa ti-l explice daca nu-l intelegi. Nici macar acum, cand faci reclamatia asta n-ai avut bunul simt sa citesti macar acel articol pe care l-ai incalcat si astfel tragi concluzii prostesti. Iata, din nou, articolul 1.1:
1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului (Verdana), de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare (maxim marimea 6), CAPS LOCK etc. cu conditia ca aceste accentuari sa nu depaseasca 30% din totalul mesajului. (Procentajul se calculeaza in functie de randurile mesajului) Mesajele pot contine "smiley-uri","stegulete" si "bannere" specifice site-ului dar nu mai mult de 5. Nu se accepta limbajul gen MiRC.(ex: tz, sh, d, ca)
Am ingrosat special partea care te-ar ajuta sa intelegi cum am calculat procentajul. N-am numarat niciun cuvat, Moriarty.
Propun un poll sa il dam jos pe axl, deja suntem multi nemultumiti de el. Chiar tu ziceai sherlock ca esti de acord cu poll-ul, hai, sa il vedem in picioare.
Cui propui acest poll? Ti-as sugera o petitie on-line.
Hahahhahahahahahahahaha.
Paranteza cu "procentajul se calculeaza in functie de randurile mesajului" ai adaugat-o dupa ce mi-ai dat ban. Doamne unde s-a ajuns, INCREDIBIL.
M-am uitat chiar dupa ce am postat mesajul respectiv si paranteza nu exista. Gandalf a spus bine ca modifici regulamentul cum vrei tu.
Te rog frumos sa faci o poza cu istoricul si datele editarii acelui post cu regulamentul ca sa vad cand a fost editat ultima oara.
Am tot dreptul sa iti restrictionez accesul la casuta mea de mesaje atat timp cat nu respecti regulile bunului simt nici macar dupa ce te rog s-o faci.
Si eu am tot dreptul sa cer ca TU sa mi-l explici pe PM, dar stai, ca nu se poate.
Kellerman, te faci de ras. Se pare ca nici nu stii ca la inceputul fiecarui subforum de aici exista un topic numit REGULAMENT. Iata niste linkuri:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=880
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=8681
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=882
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=879
Si eu am tot dreptul sa cer ca TU sa mi-l explici pe PM, dar stai, ca nu se poate.
Ai avut dreptul asta. L-ai pierdut in momentul in care ai inceput sa ma insulti.
Acelasi regulament postat in 5 parti diferite, si regula 1.1 modificata in fiecare, pe placul tau, ca sa ma poti sanctiona pe mine.
Cand credeam ca nu se poate ajunge mai jos de atat...ne-ai demonstrat tu singur cate abuzuri ai facut pe forumul asta.
Daca ai avea putina onoare si caracter, te-ai retrage de pe forumul asta ca moderator.
Gandalf, nimeni nu incearca sa-ti puna pumnul in gura, dar trebuie sa intelegi ca e o diferenta intre a iti exprima parerile sau nemultumirile si a posta repetat acelasi lucru. Tu, prin atitudinea care o ai, creezi scandal constant si dezbini o comunitate. Tu nu esti indispensabil siteului, nu ai un alt statut decat restul staffului, nu hotarasti cine pleaca sau cine vine, nu ai drept de veto cand vine vorba de componenta echipei moderatoare sau ale persoanelor care administreaza siteul. Tu esti un nou venit aici, nu ai pus bazele FCS/AISS, nu ai contribuit la ridicarea siteului, tu nu ai fost prezent la nicio sedinta si nimeni nu te cunoaste. Ti-ai facut cunoscute parerile, nu deranjeaza pe nimeni asta. Acum e timpul sa mergi mai departe si sa-ti vezi de atributiile tale, care sunt strict legate de partea de redactare a articolelor. Atat! Nu imi doresc sa ma apuc sa dau avertizari si restrictii, dar atitudinea ta este intolerabila aici si e doar o chestiune de timp pana o sa primesti si tu ban sau warn. Eu nu vreau asta. Tu vrei ?
Acelasi regulament postat in 5 parti diferite, si regula 1.1 modificata in fiecare, pe placul tau, ca sa ma poti sanctiona pe mine.
O sa las pe altcineva sa-ti raspunda.
Dupa discutia mea cu Gandalf eram usor trist dar acum mi-a revenit buna dispozitie.
Cand credeam ca nu se poate ajunge mai jos de atat...ne-ai demonstrat tu singur cate abuzuri ai facut pe forumul asta.
Daca ai avea putina onoare si caracter, te-ai retrage de pe forumul asta ca moderator.
Kellerman, mi se pare mie sau ai inceput din nou cu insultele?
La obiect, acelasi "nevinovat" care "doar" si-a exprimat o parere, la care are dreptul, acum 2 zile il jignea la fel de neprovocat, fara sa i se adreseze (atunci sau altadata) nicio silaba, pe unul din cei mai linistiti membri ai comunitatii, red&blueboy.
De asemenea, zob79 are o gramada de avertsmente si banari pentru acelasi tip de comportament, nu este o exceptie.
Nu doar ca nimeni nu s-a sesizat atunci, dar nici azi, cand i-am dat eu report, niciunul dintre moderatori n-a facut nimic. Moderatorul la care a ajuns raportarea a ales s-o ignore, ca asa vrea el.
Eu as dori sa stiu cine este respectivul moderator la care a ajuns reportul si cer sa fie sanctionat pentru abuz.
Daca faceati si voi regulamentul in anumite subforumuri sa fie unul specific, era altceva. Gen, in cel cu meciurile Stelei sa puneti ca regula "mesajele despre retete culinare sunt interzise".
Dar sa modifici regula 1.1 care are legatura cu mesajele, TOATE, pe TOT forumul, in 5 POSTURI DIFERITE sa fie 5 VERSIUNI ALE REGULII, este total aberant, si lasa loc la interpretari si la abuzuri din partea voastra.
Axl, vreau poza cu istoricul modificarii posturilor cu regulamentele, ca nici paranteza aia nu cred ca era in topicul ala.
Kellerman, mi se pare mie sau ai inceput din nou cu insultele?
Hă ? insulte ? unde ? unde unde unde ?
Kellerman, vorbeste cu Azzido pentru istoricul ala. Dar eu iti spun ca singura modificare facuta regulamentului a fost acum ceva ani.
Dupa ce se va demonstra ca nu am modificat eu pasajul respectiv doar ca sa te sanctionez abuziv pe tine as dori scuze din partea ta. Chiar aici.
Mai ai si tupeu sa imi propui sa imi cer scuze ? ia auzi acolo. Scuze trebuie sa-mi adresezi tu mie, pentru toate abuzurile la care am fost supus, exclusiv din partea ta.
Inclusiv asta cu posturile. Chiar daca paranteza aia nu a fost modificata ACUM de tine, tot aberant este sa ai 5 regulamente diferite la regula 1.1 care nu face o diferenta intre subcategorii, asa cum ati vrut voi sa faceti.
Un user nou citeste poate un regulament din 5, afla ca nu are voie sa scrie cu font de 6 mai mult de 30% din CUVINTE, ca mai apoi sa fie sanctionat pentru ca in alt loc, regulamentul spunea ca e vorba de RANDURI. Because it makes perfect sense, right ?
@Azzido, scuteste-ma de tonul impaciuitor.
Am avut o postare, cea intiala, la care trebuia sa raspunda seful moderarii, intr-un singur fel: "Salut, Gandalf,
Daniel-Ionut a gresit, stau eu de vorba cu el, nu se pune problema sa fie dat afara, dar atributiile lui vor fi indreptate catre aspecte pe care le poate gestiona, scuze pentru neplacere si multumim pentru atentionare."
Acolo se inchidea totul.
Motivele pentru care siteul e in rahat a generat si modul de raportare la situatie care a creat zecile de replici. Asta e lait-motivul incompetentei si haosului.
Inclusiv asta cu posturile. Chiar daca paranteza aia nu a fost modificata ACUM de tine, tot aberant este sa ai 5 regulamente diferite la regula 1.1 care nu face o diferenta intre subcategorii, asa cum ati vrut voi sa faceti.
Te rog sa mai spui o data ce-ai vrut sa spui mai sus dar cu alte cuvinte. Pur si simplu nu inteleg ce vrei sa spui.
Am editat, am mai adaugat:
Un user nou citeste poate un regulament din 5, afla ca nu are voie sa scrie cu font de 6 mai mult de 30% din CUVINTE, ca mai apoi sa fie sanctionat pentru ca in alt loc, regulamentul spunea ca e vorba de RANDURI. Because it makes perfect sense, right ?
Vrei sa iti scriu in engleza ? sau sa iti desenez ?
Gandalf, nimeni nu incearca sa-ti puna pumnul in gura, dar trebuie sa intelegi ca e o diferenta intre a iti exprima parerile sau nemultumirile si a posta repetat acelasi lucru. Tu, prin atitudinea care o ai, creezi scandal constant si dezbini o comunitate. Tu nu esti indispensabil siteului, nu ai un alt statut decat restul staffului, nu hotarasti cine pleaca sau cine vine, nu ai drept de veto cand vine vorba de componenta echipei moderatoare sau ale persoanelor care administreaza siteul. Tu esti un nou venit aici, nu ai pus bazele FCS/AISS, nu ai contribuit la ridicarea siteului, tu nu ai fost prezent la nicio sedinta si nimeni nu te cunoaste. Ti-ai facut cunoscute parerile, nu deranjeaza pe nimeni asta. Acum e timpul sa mergi mai departe si sa-ti vezi de atributiile tale, care sunt strict legate de partea de redactare a articolelor. Atat! Nu imi doresc sa ma apuc sa dau avertizari si restrictii, dar atitudinea ta este intolerabila aici si e doar o chestiune de timp pana o sa primesti si tu ban sau warn. Eu nu vreau asta. Tu vrei ?
Nu-ti ia nimeni meritele sau te desconsidera. Problema e ca nu poti fi si administrator si fondator de asociatii si purtator de cuvant la sedinte si jucator si moderator si user si etc. Aici in mediul on-line tu si MoWeed nu gestionati la parametrii 100% situatia. Esti de acord? Si mai esti de acord ca nu vrei sa schimbi situatia asta?
Kellerman, cum adica un regulament din 5? Este un singur regulament pe forum, postat la inceputul oricarui subforum.
Adica uite asa:
Aici este o forma a regulii 1.1, in care nu exista acea paranteza. http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=880
Aici este o alta forma a regulii 1.1, in care EXISTA acea paranteza. http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=8681
Aici, iarasi, acelasi regulament, postat de alta persoana, de data asta TOT cu paranteza: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=882
3 regulamente. 2 identice, postate de 2 useri diferiti (cel putin identice la regula 1.1, nu m-ar mira sa mai aiba modificari in alte parti) si unul diferit la regula 1.
Faza ramane valabila. Un user nou care citeste primul regulament postat de mine, nu stie ca trebuie sa aiba grija la RANDURI ci nu la CUVINTE. Apoi va fi sanctionat pe baza regulamentului 2.