Sunt un pic socat de ce am vazut aici. Si dezgustat rau de tot.
Stelistii adevarati au ajuns sa fie banati si becalistii jegosii au ajuns sa fie tinuti in palme si pupati ca niste comori. Apoi ipocrizia asta e absolut dezgustatoare.
Problemele sunt exact aceleasi pe care le-am enumerat eu acum ceva vreme si pentru care am luat ban: Lipsa de seriozitate, nepotism, punerea castigului personal inaintea Stelei sau chiar a muncii de pe site.
Am vazut ca un moderator care chiar isi facea treaba, Maye, a fost dat afara pentru ca a avut curajul sa nu fie de acord cu Azzido.
Azzido, tu te ocupi de partea tehnica. Tu l-ai facut pe Maye moderator pentru ca asa au vrut altii, colectivul, cei care conduc siteul asta.
L-ai facut pe Maye moderator ca sa poti sa te ocupi doar de partea tehnica.
Ai facut moderatori ca tu sa nu moderezi. Ai facut redactori ca tu sa nu faci articole.
Ai facut aceste 2 grupari la cererea celor care conduc siteul pentru a-ti fi tie mai usor, ca tu sa te poti ocupa doar de parte tehnica.
Daca tu vrei sa fii moderator si redactor, de ce i-ai mai numit pe oamenii astia?
Da-i afara pe toti si condu tu siteul, fa tu articole, modereaza tu.
Nu e mai simplu? Si asa nu se ajunge la certuri.
Si inca o chestie, de ce ai merita tu sa ai acces de moderare la fcsteaua.ro, cand tu spui ca nu te mai identifici cu echipa de fotbal ?
Stii de ce ar merita?
Iti zic eu cateva motive:
1. Isi face treaba corect. Spre deosebire de cativa prieteni de-ai tai(moderatori si redactori), care nu fac altceva decat sa fie de acord cu tine, el isi face treaba. Si nu mi-e frica sa dau nume.
Axl e moderator si nu il vede nimeni pe site cu lunile. Nu face nimic, nu modereaza. Dar pe Maye il dai afara, ca incearca sa faca ordine.
Marius e redactor, scrie un articol la 10 ani, si ala pentru locul lui de munca, nu pentru FCSteaua.ro, dar tu il dai afara pe Maye, ca isi face treaba.
Dar nu ma surprinde, din moment ce Gandalf, cel mai activ redactor al siteului, tot nu are acces ca sa isi publice singur articolele. Daca se retrage si el, ce mai faceti cu siteul asta?
Sunt curios ce va face siteul asta daca va sta doar in Azzido, Marius si Axl. O sa dati copy/paste la articole scrise de altii pana o sa va vina rau.
2. Steaua nu e doar echipa de fotbal. Daca ai intra pe Steaua.ro, Azzido, ai vedea ce munca serioasa a depus Maye. Si de calitate. Ai vedea interviuri, articole, statistici, ai vedea multe. Cand a fost vorba de fcsteaua.ro si Steaua.ro, Maye a fost serios si si-a facut treaba. Si tu l-ai dat afara, pentru ca prietenii tai nu il suporta. Asta e adevarul, nu are rost sa negi.
Acei prieteni de-ai tai care sunt tinuti pe site in pozitii de redactori si moderatori fara sa faca nimic, aia nu il suporta pe Maye. Poate pentru preferintele lui polticie, poate pentru altceva, nu stiu, dar asta e adevarul.
Credeam ca FCSteaua.ro are calitate, ca nu e ca suportersteaua, un site unde se aduna niste baieti sa discute despre fotbal in general ei avand in comun faptul ca le place Steaua. Dar, din cate vad, asta vrei sa faci aici. Ai inceput sa lasi pe site becalistii banati(intai redondo, acum xray) doar ca sa banezi stelisti adevarati, oameni pentru care Steaua nu inseamna doar o echipa de fotbal. Acest site o sa devina un loc unde se vorbeste despre orice in afara de Steaua Bucuresti. Stelistii adevarati vad ca sunt dati afara, in timp ce iubitorii de hip hop, mistouri, fotbal international, etc, astia sunt tinuti in palme si au voie sa faca tot ce vor ei, sa injure, sa se pise pe Steaua, etc.
Ai uitat, frate, ce inseamna sa fii stelist. Si ai uitat care iti sunt prietenii adevarati, care sunt tovarasii tai.
Ai tradat, asta ai facut. Acum, intre tine si toronto nu e absolut nici o diferenta. Poate ca ii dai si lui din nou acces pe site.
In timp, ma astept sa vad cum ii dai afara si pe Costi, Alex, Armanovici poate si pe cei mai vechi, care au fost aici inca de la infiintarea siteului, care scriau articole care te faceau sa plangi si care acum plang ei, nemaiputand sa vada ce se intampla cu Steaua.
Tu zici ca esti stelist si ca incurajezi echipa. Ok, Azzido. Fii stelist, incurajeaza echipa. Te rog doar sa faci treaba asta si cand Gigi o sa isi bata joc din nou de ea. Te rog sa o incurajezi si cand Gigi o va duce din nou pe locurile 9-10. Ca sa fie corect, ca echipa nu trebuie incurajata doar la calificari si victorii impotriva lui dinam0.
S-a ajuns unde am zis ca o sa se ajunga si sunt trist ca e asa. E foarte mare pacat. Imi pare rau de toti anii pe care i-am petrecut pe site, in care am lucrat pentru site, ca simt acum ca totul a fost facut degeaba.
Nu inteleg un lucru, Azzido. Daca e asa de greu si stresant sa lucrezi pentru acest site, de ce nu te retragi? De ce nu il lasi pe altul in locul tau?
Am facut bine ca am ales sa nu mai intru pe site, sa ma rezum doar la a privi. Imi pare rau ca nu am facut-o mai repede. Au facut-o altii, cei vechi, care tineau siteul la inceput, mai destepti ca mine, inaintea mea. Pacat ca nu le-am urmat exemplul mai repede.