Dar nu pot scrie mesaje privateIar pe forum nu pot avea postari cu quote; pot doar sa dau fast reply
Dar de primit, primesti pm-uri ?
Dar nu pot scrie mesaje privateIar pe forum nu pot avea postari cu quote; pot doar sa dau fast reply
Dar de primit, primesti pm-uri ?
@Joga.
Astept sa ne spui ce poti sa faci tu mai bine fata de ceilalti moderatori/redactori, sa te vad ca te implici ACTIV vreo 6 luni in a face lucrurile alea si dupa aceea iti dau eu drumul la poll.
Tu si tu cu Captain Planet. The choice is yours!
@Joga.
Tu si tu cu Captain Planet. The choice is yours!
Moderator Alex,tie ti se pare un raspuns serios? De ce nu-ti stergi postul cum o faci si-n cazul meu? Chiar nu se pot trata lucrurile cu aceasi masura?
@Calin,il poti trage tu de maneca pe Alex,nu-i strica putina dojeneala,eu pun atitudinea lui pe lipsa de experienta in ale moderarii. Sunt convins ca va invata in timp,sunt convins.
Chiar trebuie sa iritam si sa inflamam userii cu unele decizii personale si raspunsuri persiflante?
Cum o fi aparut thanksul ala la Alex ca e prima oara cand ii vad postul?!
Vlade, confunzi Alex-ii.
Ai citat postarea redactorului Alex, nu moderatorului *Alecs*, cel care ti-a sters postarile respective.
Vlade, confunzi Alex-ii.Ai citat postarea redactorului Alex, nu moderatorului *Alecs*, cel care ti-a sters postarile respective.
Imi cer scuze pentru graba si pentru ca am acuzat pe altcineva fara motiv.
Nemultumirea mea este adresata intr-adevar moderatorului Alecs. Bine nu este chiar nemultumire,ca nu pot face un capat de tara din asta,este doar o remarca. Putea sa fie mai docil si sa nu o ia ca ceva personal , dragostea lui puternica pentru Real a dus la o contra cu mine mai demult pe tema respectiva si ca atare am suportat un pic de zel din partea lui.
@Alecs, putina intelepciune nu incomodeaza.
Ps Hai ca ma transform intr-o baba plangacioasa si ma detest si eu in cazul asta.
BAFTA!
Iti clarific si aici situatia ca vad ca nu ai citit raspunsul de dincolo.
Mi-ai spus sa nu-ti mai sterg postarile, dar in acelasi timp ai recunoscut ca erau offtopic. Nu vad vreo greseala.
Iar faptul ca i-ai raspuns in repeziciune lui Alex, fara macar sa te uiti cine este, imi arata ca de acum incolo o sa am un uliu deasupra mea gata sa atace in orice moment.
Putina atentie nu incomodeaza.
Bafta!
@Joga.
Sa inteleg ca declini oferta?
TURQOAZ m-a rugat sa transmit nemultumirile lui cu privirile la activitatea moderatorilor.
TURQOAZ, TURKU si Punkerboy (si parca mai erau vreo doi), cauta un ban si nu-l gasesc. Si nu-i ajuta nimeni. ![]()
@Joga.
Sa inteleg ca declini oferta?
Nu inteleg ce ai vrut sa zici in prima postare.
Axl se mai ocupa de formularelel cu nemultumiri sau le-ati lasat in aer?
OMG, Joga esti nemultumit ? Sunt pur si simplu socat. ![]()
@elvis: da, primesc mesaje private
Atunci, cel mai probabil, de la browser e problema.
Pot sa stiu si eu de ce mi-a fost sters mesajul de la topicul "PRIMERA DIVISION"? Cu o pagina in urma este acelasi mesaj de vreo luna.
Vreau doar o lamurire. Promit ca nu stau pe capul vostru cu basini arogante precum Joga. Multumesc!
Postarea ta a fost stearsa motivat.
Ai dreptate, trebuia stearsa si postarea aia pe care, eu unul, nu o vazusem pana acum.
Deci problema nu e ca a fost stearsa postarea ta, ci ca nu a fost stearsa aia.
Tovarasi!, ce se intampla e grav.
Aici, in comunitatea fcsteaua.ro, toti trebuie sa ne bucuram de beneficiile oferite de scumpul nostru partid al suporterilor stelisti, fara influente si fara tot felul de avantaje de sorginte burhez-mosiereasca.
Ce se intampla e grav, s-a furat din avutia poporului, tovarasi, s-au risipit resurse, a fost dezmat!
In noaptea de 16 spre 17 decembrie a.c., pe la orele diminetii, tovarasul-prim Azzido a utilizat in mod discretionar mijloacele locomotoare puse la dispozitie de minunatele noastre organe si, fara explicatii sau discutii, i-a luat pe tovarasii Stix, Joga Bonito si Maye la o plimbare cu Volga.
Pe ce considerente plimbare cu Volga, tov. prim? Ce-au facut tovarasii de merita sa fie plimbati cu masina mica, la primele ore ale diminetii? Toti suntem fruntasi in munca! Ei de ce-s mai cu mot? Sa-i fi vazut ce se lafaiau, pe bancheta din spate, scaune de piele, culoare neagra, soferi cu trenci de piele, zici ca erau boieri.
Ce-o sa spuna colectivul muncitoresc, tovarasi de la centru? Nicio explicatie, niciun act, nicio instiintare de la tov-prim Azzido, hodoronc-tronc, plimbare cu Volga. Lumea n-are ce manca si ei plimbare cu Volga!
Cum sa procedeze ceilalti tovarasi din colectiv, care au depus aceleasi eforturi si n-au pupat Volga in viata lor? Unde sa-si imbunatateasca lipsurile, daca nu cunosc motivele pentru care au fost premiati cei trei luati ca boierii de dimineata? Ceilalti tovarasi de sa nu se plimbe si ei, tov-prim?
In ultimul cincinal analfabetismul a fost eliminat in proportie de 99%, toata lume se bucura de binefacerile culturii, asa ca-l asteptam pe tov-prim sa explice in scris motivele pentru care face abuzuri si plimba cu Volga in mod preferential, fara a catadicsi sa scrie o nota explicativa imediat dupa eveniment.
Avem si alti tovarasi vrednici, de la centru vin solicitari, asa ca trebuie lamurita situatiunea.
/ss/Oamenii muncii
Pot sa va spun ca Maye a primit ban pentru motivul, si aici citez "a fost nesimtit cand nu trebuia sa fie". Pe scurt, nu a fost de acord cu seful cel mare si i-a raspuns...
Maye a primit un ban mare si latStix de asemenea.
Joga nu putea sa lipseasca.
De maye nu spun nimic ca nu l-am vazut vreodata sa aibe iesiri necontrolate, dar Stix si Joga au meritat pe deplin, pedeapsa este perfect justa intrucat in ultimul an Azzido a fost tinta lor preferata de mistouri, arogante, cotonogeala etc.
Cel putin Stix in fiecare postare facea referire la cat de nenorocit este Azzido, cum distruge el saitul asta, cum se complace in mocirla becalista si ce plecaciuni face in fata ciobanului, idem si pentru Joga. Nici el nu se oprea din rafuieli si tafneli la adresea lui Azzido gasite din te miri ce motiv.
Cand Azzido era facut in toate felurile atunci nu era nimeni indignat, acum cand s-a luat o decizie justa avem plansete si jale ca la cimitir.
Joga avea ce avea mai degraba cu mine si nici eu nu i-am dat ban asa, din senin. I-am dat cand am considerat ca a sarit calu'. Si, oricat de putin il suport pe Joga eu, unul, cred ca masura este gresita.
La stix la fel, are acelasi discurs de luni de zile. De ce brusc trebuie suspendat cand l-a atacat pe azzido si nu cand l-a atacat pe, sa zicem, Punkeru' cu ceva luni in urma?
In definitiv, daca iei o decizie trebuie sa fii pregatit sa-ti asumi raspunderea si eventualele critici pentru ea.
Insa principala mea problema are legatura cu suspendarea lui Maye. Si acolo chiar a fost aiurea; imi pare rau ca nu pot sa-ti spun intreaga posteste.
Cand Azzido era facut in toate felurile atunci nu era nimeni indignat, acum cand s-a luat o decizie justa avem plansete si jale ca la cimitir.
Doamne cat mai poti exagera!
Unde sunt plansetele alea ? Ca am recitit de cateva ori cele doua postari de dupa respectivele banari si nu reusesc nicicum sa le gasesc!...
Stix si Joga meritau avertismente de ceva timp,amandoi si-au facut un tel din a-l denigra pe Azzido sau pe unii moderatori,dar banarea lui Maye cred ca este nedreapta!Nu stim de ce s-a luat masura asta,dar din cate il cunosc de aici de pe site nu este genul care sa faca ceva care sa-i atraga o astfel de masura...
Recunosc ca m-a luat prin surprindere banarea. De dimineata credeam ca e o gluma, chiar voiam sa scriu ceva dar am amanat. Acum vreo jumatate de ceas intru pe forumul cu nemultumiri si de abia atunci descifrez care-i smecheria.
La un moment dat, acum vreo saptamana, cineva mi-a trimis un mail sa-mi zica ca daca cumva Azzido ma arde sa-i scriu. Ii raspund si-i zic ca-i apreciez gestul, dar nu sunt genul care da fuga si unelteste pe la spatele cuiva. Cadem amandoi de acord ca Azzido face treaba importanta si e de neinlocuit si ca forumul are multi duplicitari si analfabeti. Ne salutam si atat. Nu l-am denigrat/jignit/injurat nici macar pe ascuns, fiindca oricum nu ma vedea nimeni.
Si daca e s-o luam punctual, lui Azzido i-am adresat direct trei replici in ultimele trei luni. Una dupa nu stiu ce meci in care a fost multa lume pe National Arena (cred ca meciul cu tiganii) in care ziceam cam aceeasi chestie ce a zis-o Stanici, una cand i-am batut obrazul dupa meciul cu CRF Cluj in care a fost implicat si Bogdan punkeru si una in recentul topic cu subliminalu' - in care il completam pe SSK. Toate se pot verifica mai putin ultima care a disparut miraculos.
Asadar, sper ca am lamurit situatia. Nu de alta dar nu vreau sa creada lumea ca am ceva personal cu Azzido sau sunt retardel, agitator, denigrator etc. Sanatate!
In noaptea de 16 spre 17 decembrie a.c., pe la orele diminetii, tovarasul-prim Azzido a utilizat in mod discretionar mijloacele locomotoare puse la dispozitie de minunatele noastre organe si, fara explicatii sau discutii, i-a luat pe tovarasii Stix, Joga Bonito si Maye la o plimbare cu Volga.
Ce s-a intamplat de s-a ajuns asa departe? Banuiesc ca postarile respective au fost sterse. Poate a fost o decizie prea dura. Ne lamuriti si pe noi?
Gandalf, like!
In privinta lui stix nu cred ca mai e nevoie sa argumentez nimic. Urmariti postarile lui si o intelegeti de ce i-am dat ban.
JB, apreciez ca poti discuta civilizat. Am scos banul si tie si lui Maye. I l-am scos de vreo 7 ori lui Virgil sau lui Toronto, deci cred ca e normal sa vi-l scot si voua. Vreau sa precizez ca NU imi face placere sa sanctionez pe nimeni si sunt dispus sa las de la mine destul de mult, mai ales stiind ca sunteti utilizatori vechi, dar totul cu o limita.
Pe viitor, daca aveti ceva cu mine, va rog sa-mi spuneti pe privat.
Daca aveti alta parere decat mine puteti sa o spuneti fara probleme, nu am pretentia sa mi se dea dreptate atunci cand credeti nu am, in schimb nu mi se pare de bun simt sa fiu atacat prin postari doar pt ca avem pareri diferite.
Maye, imi pare rau dar eu nu pot sa mai colaborez cu tine, deci acces la moderare nu o sa mai ai.
Va rog sa aveti in vedere ca accesul la site nu este un drept, ci mai degraba un privilegiu.
stix, maye iau ban iar francezul, punkerul si virgil isi bat joc de Steaua in continuare, liberi.
seems legit!
isi bat joc ? Punkerul mai inteleg, dar Virgil, wtf ?