FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«14546474849141»
MoWeed12.07.2011 20:38

Ti-am dat eu sanctiuni atunci. Greseala mea a fost ca am uitat sa-ti dau mesaj privat, desi ti-am spus pe acest topic ca ti-am dat sanctiunile. Si nu era pe un ton glumet.

In fine, regulamentul spune ceva si este greseala mea faptul ca nu l-am respectat. In loc sa zici mersi ca, pentru ca nu ti-am dat PM, am ales sa stergem 2 sanctiuni reale pe care le primisei, mai faci si pe afectatul.

Apropo, pentru ce ai zis in postarea respecitva eu iti dadeam ban direct. Era complet regulamentar. axl ti-a dat 10%. Chiar vrei sa trec peste decizia lui?

Joga Bonito12.07.2011 20:48

Pai da, incoerenta moderatorilor era nemultumirea mea. Induceti userii in eroare prin deciziile voastre dubioase.

Daca pentru propozitia: "Moldovenii au o logica precara." te apuci sa-mi dai permanent si treci peste decizia unui coleg, atunci pentru un "**** Steaua" sau "Hai dinam0" ce faci? Eu zic sa te lasi de moderat si sa-ti infiintezi un fan-club cu si despre moldoveni ca esti prea subiectiv.

Mai de sanctionat era Draghosel cu limbajul lui de mahala decat eu. Puteam la fel de bine sa zic ca "ardelenii sunt fraieri", ce faceai atunci?

Ronnie12.07.2011 20:51
Puteam la fel de bine sa zic ca "ardelenii sunt fraieri", ce faceai atunci?

Eu personal as fi confirmat ca stiu unul. Cel putin virtual.

Dragoshel12.07.2011 20:53

daca te ataci asa de mult incat nu vrei sa scrii "dragoshel" mai fa un pool despre cel mai slab moderator :))

hai gata ca nu vreu sa intru in polemica cu unu care doarme pe net.

MoWeed12.07.2011 20:55

Ia incearca sa spui si vei vedea. Sau mai spune ceva de moldoveni. Chiar te rog. Dar sa nu spui dupa aia ca nu stiai.

De moderat o sa ma las atunci cand o sa ceara asta macar una din persoanele de pe aici pe care le respect. Nu cei carora le place sa se dea rotunzi fara sa faca nimic concret, profitand de anonimitatea oferita de mediul virtual .

Joga Bonito12.07.2011 20:59
Eu personal as fi confirmat ca stiu unul. Cel putin virtual.

Da, dar daca eu eram in locul tau nu ti-as fi dat ban pentru un nimic.

@MoWeed, se accepta si metaforele?

MoWeed12.07.2011 21:08

Vei vedea.

Adrian12.07.2011 21:37

O sa incep eu sa va cer din nou sa va lasati de moderare, ca vad ca postarea cu "Mirel Slugoi" inca e pe site.

Nu aveti un pic de rusine?

Daca la asta i-ati dat ban ca nu v-a convenit ce a zis, macar stergeti postarea aia nenorocita, mai ales daca tot vreti sa il scapati pe autorul ei de sanctiuni.

Moderare obiectiva indeed!

Na si linku, sa aveti de unde sa luati, ca la report vad ca nu raspunde nimeni.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...27711&st=20

Ronnie12.07.2011 21:38
si ma trezesc cu cumul de sanctiuni

Doc, ce faci?

MoWeed12.07.2011 21:48

@Adrian

Ba ne facem treaba si am vazut reportul. Omul nu l-a injurat pe Radoi, la fel cum nici autorul articolului respectiv nu l-a injurat pe Olaroiu.

Daca vrei sa continui discutia, exista forumul privat. Daca vei continua aici, postarile vor fi sterse. Rog colegii mei moderatori sa le stearga ei daca nu sunt pe faza.

Adrian12.07.2011 21:52

Genial! Superb! Asa e.

Ok, banati-ma pe mine, ca sunt troll. Unul din noi trebuie sa fie troll. Si daca nu e retonto, atunci sunt eu. Macar asa scapati si voi cu fata curata. Hai, ban 7 ani! Sau 12. Sau 3. Sau ce cifra magica preferati voi. Mie imi place 69. Da' eu nu-s mod, ca eram prea dur cand eram mod si dadeam ban aiurea la toti stelistii ignorand nonstelistii care isi bateau joc de Steaua.

MoWeed12.07.2011 21:53

Mah omule, redondo nu a injurat de data asta. Pune declaratia lui in context, nu citi numai 2 cuvinte din toata propozitia.

Adrian12.07.2011 21:58
Eu astept sa vina Radoi inapoi si sa fie strigat Mirel Slugoi....sa vedem cu ce difera situatia.

Pai da, omul se referea la faptul ca Radoi, daca se intoarce, nu va fi numit "Mirel Slugoi". Voia sa demonstreze ca stelistii au double standard.

Din pacate pentru el, Radoi nu are de ce sa fie criticat, pentru ca el ii mai si da peste nas jegului din cand in cand si nici nu tin minte sa se fi pus vreodata scut intre el si suporteri, ca altii.

MoWeed12.07.2011 21:59

De acord cu tine. Unde e injuratura?

Doar pentru ca tu ai parerea asta despre Radoi, nu inseamna ca toti de aici sunt obligati sa aiba aceeasi parere.

Adrian12.07.2011 22:05

Asa e. Da-mi ban!

Daca s-ar fi intamplat vreodata in lumea asta sa zica cineva "Cacatush" in loc de Lacatus, postarea nu numai ca era stearsa dar primea si respectivul ban pe vecie.

MoWeed12.07.2011 22:09

Depinde de context. Asta nu e un atac la adresa lui Radoi, ci la dublul standard practicat de unii de pe aici, lucru cu care sunt de acord.

Pana una alta, cat a fost la Lacatus la Steaua, a fost mai jignit aici decat pe dinamomania. Asa ca nu e cel mai bun exemplu. Nici Duckadam. Nici Ilie Dumitrescu. Jucatori care au facut pentru Steaua mai multe decat Radoi...

Marius13.07.2011 07:08

Le dati prea multa importanta haterilor :)

Apropo, off-topicul de pe thd. asta nu se sanctioneaza, asta ca sa fiu si eu on-topic :D

Daniel-Ionut13.07.2011 08:08
"Mirel Slugoi"

Scuze ca ma bag in discutiile voastre interesante, dar am remarcat jocul de cuvinte folosit in "Slugoi" (o tampenie).

Nu tin nici cu Adrian nici cu stockton, dar Adriane, daca tu ceri ban si sanctiuni pentru un cuvant "Slugoi" atunci si tu ar fi trebuit sa primesti nenumarate sanctiuni pentru "retonto", este acelasi joc de cuvinte folosit... parerea mea.

Alex13.07.2011 08:35

Atata vreme cat avem slugaroiu, Ilie fantezie nu vad de ce sa nu avem si Mirel slugoi.

Nu exista niciun motiv INCA sa se stearga postarea.

Stay tuned!

Joga Bonito13.07.2011 21:18

Deci pana la urma se ia o decizie ceva? C-o ardem la infinit aici in felul asta.

Sa vina seful sefilor in fata si sa zica: "hai sictir, tampitilor, astia sunt prietenii mei de pe facebook, nu-i schimb nici mort!" sau ceva de genul. Vreau sa vad o finalitate. Ce **** mea, ca incep sa ma enervez si eu.

MoWeed13.07.2011 23:05

@Joga

Dupa cum ti-am spus si acum vreo saptamana, eu ma ocup de organizarea si supervizarea activitatii de moderare. Deci eu sunt cel responsabil pentru componenta echipei de moderatori.

Deoarece de atunci si pana acum nu ai adus absolut nici un argument nou, decizia mea ramane. Ronnie nu va fi scos de la moderare doar pentru ca asa vrei tu. Daca ai vreun motiv nou pentru care Ronnie trebuie scos de la moderare eu o sa te ascult. Daca nu ai, te rog sa incetezi cu off-topicul.

axl14.07.2011 10:08

Va rog sa terminati cu off-topicul.

Joga Bonito14.07.2011 11:03

Cand zici off-topic te referi la nemultumurile/sugestiile mele sau te referi la userii gen danimarcu care incearca sa castige simpatia moderatorilor?

axl14.07.2011 11:18

Ma refer la posturile care nu sunt sugestii sau nemultumiri la adresa moderatorilor.

Joga, as dori sa-ti atrag atentia, si nu numai tie, asupra unui paragraf din Regulament, de care consider ca mai ai putin si te atingi:

6.8 Incercarea de eludare sau ocolire a regulamentului cu buna-stiinta si rea-vointa prin profitarea de eventualele carente ale acestuia se considera incalcare a lui si se pedepseste initial cu modificarea nivelului de warn.

Joga Bonito14.07.2011 11:35

Stai ca nu inteleg. Te referi la partea in care MoWeed a incercat sa ma baneze si a uitat niste chestii elementare sau la faptul ca postez nemultumiri/sugestii intr-un loc dedicat nemultumirilor/sugestiilor?

Cand publicati un regulament si pentru moderatori? Prea suntati postari dupa bunul vostru plac si prea se cred unii intangibili pe aici.

«14546474849141»