FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«14344454647141»
Ronnie04.07.2011 15:43

Lasa, Adriane, ca si 90% din posturile lui Joga contin numele meu si s-a tiganit p-aici precum o Curca beata. Asta este, mergem cu fruntea sus si ne batem impotriva sacalilor.

Adrian04.07.2011 15:49

Pai ce? N-are voie sa se planga de activitatea ta?

Sau doar prietenii tai au acest drept?

Stanici04.07.2011 15:53

Redondo, nu e nevoie sa moderez, ma. Ca numai prezenta mea impune teama si teroare. Sunt ca Fucusima. Sunt un fel de Mustata al siteului si Azzido e un fel de becali. Oricum, banarea ta a fost o greseala. Pentru ca ai fi fost perfectul exemplu de dat becalistilor : "uite, maaaa, cum ganditi: exact ca un suporter al unei rivale care admira Steaua" . In rest, sanatate si ti iti doresc sa ajungi verde pe craiovamaxima sau cum s-o numi siteul suporterilor echipei tale de suflet.

Adrian. Daca era vorba de partinire, Robert se balacarea in momentul de fata cu amicii de pe site - mi-e simpatic baiatul si il cunosc personal. Stii bine ca acceptarea personajului de mai sus s-a realizat pentru ca nu a injurat ca birjarii. Plm, asta e, in public, intr-o "arena", "forum", lucrurile tin mai mult de forma decat de fond.

P.S. : "suge-o!!!"

Ronnie04.07.2011 15:53

Ba cum sa nu, d-aia i-am si permis. Traim in democratie, idiotenia si ipocrizia din noi poate sa zboare fara limite. Let's enjoy together!

Stanici04.07.2011 15:55

Ma refeream la "eterna Terra Nostra", ma.

stockton04.07.2011 16:09

Numai atata poti? Te credeam mai abil fucusima...te pupa tata!

Stanici04.07.2011 16:16

Numai atat vreau,ma. Nu imi place tiganeala, nu vreau sa intru in discutii contradictorii cu tine, nici de urmarit ceea ce vei scrie p-aici nu voi urmari, daca ni se vor intersecta caile ca acum, bine. Daca nu, nu. Plus ca stiu unde sta Azzido si pot sa ma duc peste el si sa il oblig sa te baneze ca data trecuta.

Da' chiar, bai, "chubby", poti sa le unesti inapoi conturile?

Azzido04.07.2011 16:22

bai stockton, hai tata sa-ti scot banul de pe contul celalalt, ca e chiar penibila faza: eu sa vad ca esti clona si sa-mi fie lene sa-ti dau ban, nu ?

cat despre banul dat adminilor, iti promit solemn ca imi dau ban singur incepand de miercuri pana pe marti. E bine asa?

stockton04.07.2011 16:29

Stanici...tu ai vorbit despre mine...am raspuns si eu. Fa ce doresti.

Azzido....eu prefer acest cont, dar e decizia ta. Faza cu banul nu era una serioasa, tu poti sa faci ce vrei ca sunt banii tai in joc, nu ai mei. Daca eu sunt nenorocirea acestui site, ma poti bana si acum.

Adrian04.07.2011 17:21

Adevarul e ca noi suntem niste nenorociti.

Saracu' redondo, el avea nevoie de acest site in aceste momente grele, cand echipa pe care o iubeste atat de mult a cazut in c. Unde sa mai vada el meciuri? Cu cine sa mai discute?

Cred ca avea saracu' nevoie de acces pe siteul asta ca de aer.

Ia zi, redoande, este ca am drepate?

Cand ai vazut cum se duce stiinta-n c, imediat ai sarit cu pupe la dosul lui Ronnie.

Stanici

Eu nu i-am luat apararea lui Robert. Nu l-am scuzat. Doar am cerut sa fie corectitudine in moderare.

Nu se poate sa ii accepti pe site pe oameni ca bogdinho sau redondo si sa il banezi pe robert.

Pana la urma, nu trebuie sa spui "sugi ****" ca sa injuri sau sa jignesti. Sunt si alte cai, la fel de murdare. Chiar daca exprimarea e diferita.

Le reseau pansant04.07.2011 17:39
Sau am ajuns eu sa fiu subiect de dezbatere pe aici? In cazul asta, sa mi se faca un topic, sa putem discuta frumos, argumentat, in contradictoriu, sa vina LRP sa zica ca-s nasol, bogdinho sa ma acuze ca il ironizez, etc., samd, ....

tie ce nu iti mai ajunge? arata-mi si mie cand ti-am zis eu ultima data ceva/facut referire la tine, am zis ceva referitoare la vreo postare a ta? Observatia cu Oltenia de acum cateva zile este ceva ce la deranjeaza la multi, in fond este un tertip infect de a incerca sa jignesti pe cineva doar ca este dintr-o anumita regiune, in special Moldova si Oltenia pentru ca in tembelul mental colectiv romanesc locuitorii acestor 2 regiuni ar fi nevrednici de a fi romani.

Adrian04.07.2011 18:05

Dar e mai bine cumva ca in tembelul mental colectiv romanesc locuitorii din alte tari sau de alte religii sunt inferiori?

Si, ca sa stii si tu, cand am zis "oltene" am facut referire strict la faptul ca baiatul e fan al Universitatii Craiova. Doar ca mi-a fost lene sa scriu.

danimarcu04.07.2011 18:36

Bah frate,ce de activitate pe topicul asta!

Si eu care credeam ca e pauza competitionala plictisitoare...:)

Ma "bucur" nespus sa-l avem din nou printre noi pe Redondo!

Fara el site-ul asta nu ar mai fi la fel!

De curat...

Le reseau pansant04.07.2011 19:11
Dar e mai bine cumva ca in tembelul mental colectiv romanesc locuitorii din alte tari sau de alte religii sunt inferiori?

pentru ca in tembelul mental colectiv romanesc locuitorii acestor 2 regiuni ar fi nevrednici de a fi romani.

tu vezi vreo diferenta intre cele doua bloduri?

Oricum pana sa trecem la alte tari sau religii e vorba de romani, iar exprimarea ta si a celolralti avea clar scopul de a sugera ca pentru faptul ca e oltean din start bate campii.

stockton04.07.2011 20:02

Eu am intrat fara sa caut scandal. Asta nu-nseamna ca o sa stau capra sa ma faca in fel si chip unul care ma ameninta ca-l stie bine pe sefu. Am stat linistit, mi-am vazut de treaba, am evitat pe cat de mult sa-i raspund respectivului impostor care tine cu tot dinadinsul sa arate userilor ca as tine eu cu Universitatea (judecata total tendentioasa, adevarul e total altul si nici macar nu tin sa ofer explicatii). Dar, cand vezi ca minte cu nerusinare si ai avut ocazia sa stii care e treaba (articolul Tosca), ai obligatia de a informa userii care e adevarul. Eu am cerut in mod expres sa existe un buton de ignore si pe articole, din pacate nu se poate. Daca eu am gresit in trecut am platit stand pe bara vreme de 2 ani...altii si-au facut de cap ani de zile si n-au luat ban nici macar 3 zile. Eu nu am cautat scandal, altii au folosit numele meu, aici e de fapt un topic despre plangeri si eu unul chiar daca as avea asa ceva voi tine pentru mine....asa ca despre ce vorbim acum? Daca mie mi se va cere o anumita explicatie privind un anume fel de comportament o voi face doar daca mi-o vor cere cei care patroneaza acest site, caci pe banii lor isi permit toti sa se rupa aici in figuri. N-o sa stau sa ofer explicatii unuia care instiga userii impotriva mea caci el aici e un mare nimeni. si n-a scos din buzunarul lui nimic pentru acest site sau pentru Steaua in general. Sunt destui useri fata de care am tot respectul si in principal cu ei doresc sa dialoghez. Eu am terminat aici, daca vreunul vrea sa se plange e liber sa o faca, eu nu am plangeri...dar sa ofere un motiv serios in care eu am incalcat regulamentul.

Joga Bonito04.07.2011 20:09

@Ronnie, nu ma tiganesc deloc, poti sa fii baiat destept si bun bla bla, dar nu prea le ai cu moderatul. Oi fi eu arogant sau nu, dar prost nu sunt deloc.

@LRP, mai glumim si noi, mai nuantam mistourile, nu mai raspunde atat de serios ca ma deprimi.

MoWeed04.07.2011 20:21

Nu intru si eu putin pe aici si cand revin e dezastru. Ce aveti cu saracu' Ronnie?

Le reseau pansant04.07.2011 20:26
@LRP, mai glumim si noi, mai nuantam mistourile, nu mai raspunde atat de serios ca ma deprimi.

Cand m-ai vazut pe mine sa ma trag de sireturi sau sa raspund in mistouri si doi peri? cat despre faza cu mai glumim si noi stiu si eu pe cineva care glumeste, destul de des si in special la gsp TV.

PS: asa ca de off topic, pana la urma Timisul si Timisoara care sunt mereu cu nasul pe sus au 30% promovabilitate la bac, iar Teleormanul care este cel mai sarac judet al tarii undeva la 47, asta asa ca parte nu foarte interesanta.

stockton04.07.2011 20:27

Joga, daca vrei sa fi om corect spune lucrurilor pe nume. Cati mozii mai sunt activi? Cati se mai implica de fapt? De ce e facut Ronnie cu ou si otet cand a luat o decizie normala de a da ban unuia care a injurat ca un birjar? De asta nu le are cu moderatul, nu? Ca a respectat o regula? Ce-i reprosezi lui concret?

DA, ai avut "oua" fata de altii sa spui destule, stiu....mozii in marea majoritate au fost alesi pe nr. de posturi. Poate ca era mai bine sa fie unii mai batranei, nu de medie 18-23. Poate. Dar asta decid aia care platesc aici chirie. E treaba lor, nu a noastra. Mozii de aici au destula putere fata de alte siteuri, asa e. Dar cand stii ca a fost in trecut unul care efectiv in acesta postura a incalcat toate regulile si pur si simplu si-a facut de cap, tu il ataci pe Ronnie!? Asta e mai mult asa....fiecare cu ce-l doare...eu nu-l suport pe ala, ala pe alalalt, tu pe astalalt....ce mai conteaza ca exista de fapt si un regulament.

MoWeed04.07.2011 20:40

Ok. Nu stiu care este motivul de la care a inceput cearta, dar am vazut destule, inclusiv topicul acela stupid cu datul jos al moderatorilor.

In primul rand, vreau sa precizez ca in urma votului colegilor mei, de ceva timp incoace eu ma ocup de organizarea activitatii de moderare pe acest forum. Nu am mai intrat in ultima vreme, deoarece am avut treaba cu lucrarea de licenta, lucrare pe care am sustinut-o azi.

In al doilea rand, Joga, pentru unele lucruri care le-ai spus despre Ronnie, eu iti dadeam sanctiune fara sa am vreo emotie. Deoarece colegii mei nu au luat aceeasi decizie si deoarece nu cunosc tot contextul certurilor de pe aici nu voi face acest lucru desi, repet, consider ca meriti.

In al treilea rand, atata timp cat eu organizez activitatea de moderare pe acest forum, nici un moderator nu va fi dat jos dupa dorintele unuia sau altuia. Cu alte cuvinte, Ronnie nu va mai fi moderator numai daca el nu va mai dori asta sau daca va face o prostie extraordinara, ceea ce nu prea cred ca o sa se intample.

Ronnie a facut pentru site-ul asta destule si n-o sa permit sa fie porcait datorita fixatiilor unor anumiti indivizi. Din partea mea poti sa-ti continui cruciada, dar iti promit ca la fiecare jignire care i-o vei adresa lui Ronnie, eu personal o sa-ti dau cate 10%.

PS: Ce usor e sa stai in scaun, sa nu te implici si apoi sa comentezi ca nu iti convine cum modereaza unu'-altu'...

Joga Bonito04.07.2011 20:40
PS: asa ca de off topic, pana la urma Timisul si Timisoara care sunt mereu cu nasul pe sus au 30% promovabilitate la bac, iar Teleormanul care este cel mai sarac judet al tarii undeva la 47, asta asa ca parte nu foarte interesanta.

Pai probabil Teleorman n-a avut bani sa bage camere de filmat in fiecare clasa cum a avut Timisul. Ce vrei sa ne demonstrezi? Ca poate ma apuc si ma enervez si te pun iar intr-o lumina proasta.

redondo, discutia e mult mai complexa, doar rezultatul este simplu: Ronnie l-a banat pe Aeroth intr-un circ (sau tiganie cum ii place moldoveanului sa zica). Oricum, Stanici a pus punctul pe "i". Ce conteaza ca suntem moderatori slabi sau nu? Ne cunoastem si il cunoastem pe Azzido.

Migram pe alte site-uri, asta e.

Joga Bonito04.07.2011 21:01

N-am observat atitudinea de Jean Claude VanDamme a lui Mo asa ca mai scriu un post. Ce jigniri i-am adus lui Ronnie, taica? Faptul ca l-am facut praf intr-ale moderatului constituie o infractiune?

Calmeaza-te, pe bune, ca luam la puricat posturile mele si daca analizam atent nu l-am jignit deloc.

Ronnie e varza ca moderator. Daca nu-ti convine, da-mi 10%.

Ronnie04.07.2011 21:05
Ronnie l-a banat pe Aeroth intr-un circ (sau tiganie cum ii place moldoveanului sa zica)

Poate sunt prea pretentios eu sau am trait o viata intr-o familie exagerat de educata, dar in opinia ta acest post nu trebuia sanctionat?

aaa.png

Daca insinuezi ca moderatorii sunt alesi dupa prietenii te anunt ca-l cunosc pe Azzido la fel de bine cum te cunosc si pe tine.

PS: Sari si te agiti de 2 saptamani ca sunt varza ca moderator. Dar in atatea vorbe si taste apasate puteai sa aduci macar un argument. Unul singur!

Joga Bonito04.07.2011 21:10

Mai, deja cred ca ma repet a 5-a oara. Aeroth a fost banat corect. Treaba trebuia sa se desfasoare mult mai subtil - gen fara 10% pana imbatranim. Sau in cel mai fericit, asemenea personaje trebuiau eradicate de la bun inceput si acum aveam un forum curat. Mi se pare logic, tie nu?

MoWeed04.07.2011 21:13

Bine, ok, hai sa le enumeram si iti dau 10% pentru fiecare. Asta pentru ca oricat de destept te consideri(si nu neg ca esti), nu permit nimanui sa ma ia de prost. Si pentru ca am aere de Van Damme.

1. Jun 26 2011, 07:05 PM

Bine, asta era treaba unui moderator iscusit gen corina, Forever_Steaua, armanovici etc, nu treaba unor obositi ce se invart in cercuri hip-hopiste (da moldovene, la tine ma refeream :-) ).

2.Jun 10 2011, 01:57 AM

Si ai facut-o la fara frecventa si tu? (cu referire la facultate)

Deci 20%.

In cazul in care esti nemultumit, chiar te rog sa vorbesti cu Azzido sau cu cine vrei tu. Poti chiar sa incepi o cruciada impotriva mea...

«14344454647141»