FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«14243444546141»
Adrian26.06.2011 17:28
Multi utlizatori care primesc ban permanent sunt reprimiti pe site dupa o anumita pauza si daca totul este ok pot trai multi si bine aici.

Zi-mi 5!

Ca, in afara de Toronto, redondo si bogdinho, nici unul nu a mai fost reprimit. Mai ales dupa ban PERMANENT!

Iar in cazul lui Toronto, se intelege, intr-un fel, de ce a fost el reprimit - a lucrat pentru site.

M-ai intrebat daca ar trebui sa fiu sanctionat pentru "retonto". Nu stiu. El ar trebui sa fie sanctionat pentru "cancerul siteului"? Dar pentru "Valentin a fost cel mai bun reprezentant al comunismului"? Dar pentru clona?

Te-am rugat sa imi spui unde am facut eu trolling. Nu ai vrut. Ok.

A arunca pe site cu postari de genul "si tu ai facut trolling", fara a le argumenta, e trolling.

Joga Bonito26.06.2011 17:28

Stai ca doar acum m-am prins... stockton este redondo?

Pai daca el a venit cu informatii noi, argumente etc, eu ce pusca am facut de 8 ani incoace? Desenez bannere pentru Dinamo in secret?

Foooarte interesant...

Complet aiurea, Lari. Asta e cel de-al 3 nick de pe care scriu! Te rog, apartenenta la istoria site-ul este foarte importanta pentru mine. :)))

Eu zic sa faceti un sondaj... Userii sa voteze de care moderatori sunt multumiti si de care ar vrea sa scape. In felul asta nu mai ciclam aiurea pe aici.

Ronnie26.06.2011 17:37
Pai daca el a venit cu informatii noi, argumente etc, eu ce pusca am facut de 8 ani incoace? Desenez bannere pentru Dinamo in secret?

Da' il vezi pe el agitatandu-se p-aici si luand la rost activitatea moderatorilor cum o faci tu? Foarte bine ca ai adus informatii noi. Nu stiu ce ne-am fi facut fara tine.

Ca, in afara de Toronto, redondo si bogdinho, nici unul nu a mai fost reprimit. Mai ales dupa ban PERMANENT!

Eu am primit ban permanent acum vreo 4 ani si mi-am facut alt cont. Am fost iertat si am revenit la acesta.

Adrian26.06.2011 17:44
Da' il vezi pe el agitatandu-se p-aici si luand la rost activitatea moderatorilor cum o faci tu? Foarte bine ca ai adus informatii noi. Nu stiu ce ne-am fi facut fara tine.

:bananadance:

Ronnie cred ca glumeste. Daca nici redondo...

Eu am primit ban permanent acum vreo 4 ani si mi-am facut alt cont. Am fost iertat si am revenit la acesta.

Asa ceva...

Nu te-ai prins unde bateam, asa-i?

p.s. Argumentele pentru trollingul meu?

Joga Bonito

Nu. Moderatorii nu trebuie sa fie pe placul utilizatorilor. Ei trebuie sa aiba grija ca regulamentul sa fie respectat.

Ronnie26.06.2011 17:56
Ronnie cred ca glumeste. Daca nici redondo...

Show me. A trage la raspundere si a fi nemultumit nu-i tot una.

p.s. Argumentele pentru trollingul meu?

Ai de capu' meu. Cauta-ti singur ultimele mesaje din articolul cu baiatul ala de la Steaua 2.

___

Cand se pune in cuie sondajul ala sa-mi zici si mie cu o zi inainte sa ma duc la tuns si sa-mi pun pe mine costumul de la banchet. Vreau sa fie ardeleanu' multumit de mine.

Pana atunci, o noapte linistita. Ma duc sa ascult inna.

stix26.06.2011 18:05

Concluzia acestei discutii......cine este de vina pentru ca Robert isi da in petec cu fiecare ocazie cu care poate?! am aflat si raspunsul........moderatorii de pe site, ei sunt ,,vinovati" de toate cele, de faptul ca nu-l pot tine in frau pe ,,celebrul "personaj, nimeni altcineva :blink:.

@ Adrian

Din nefericire, te-ai schimbat mult, aveam cu totul alta parere despre tine, credeam ca esti mult mai obiectiv, insa de multe ori lasi sentimentele personale legate de o persoana sau un subiect sa-ti intunece judecata si sa tragi niste concluzii eronate, poate ca m-am grabit eu sa te cataloghez drept o persoana inteligenta, calculata si rationala cu care credeam ca pot purta orice fel de dialog fara niciun fel probleme, fara sa existe vreun resentiment din partea ta, se vede treaba ca m-am inselat.......cu cat postezi mai mult imi dau seama de unele/altele, nu tocmai bune......in fine, poate reuseti sa vezi padurea de copaci si sa mai accepti cateodata ca gresesti si ca iti impui de foarte multe ori punctul de vedere, asa cu forta....

vlad26.06.2011 18:05

Pe-un picior de plaiu,

Pe-o gură de raiu,

Iată vin in cale,

Se cobor la vale

Trei turme de miei

Cu trei ciobanei

Unu-i Moldovean

Unu-i Ungurean

Și unu-i Vrancean.

Iar cel Ungurean,

Și cu cel Vrancean,

Mari se vorbira

Ei se sfatuiră

Pe l'apus de soare

Ca să mi-l omoare

Pe cel Moldovan

Că-i mai ortoman

Ș'are oi mai multe,

Mindre si cornute,

Și cai invățati

Și cini mai barbati!...

Ati innebunit de tot,fetelor!

Adrian26.06.2011 18:08

Pai uita-te la postarile pe care le-a avut ca redondo. Cum il sanctionam, cum venea aici si se dadea victima. Cel mai mult imi placea cand venea cu scuze de genul: "nu am vazut cand am primit mesaj de avertizare" sau "a trebuit sa il injur pe respectiv pentru ca m-a blocat pe mesaje private".

El nu tragea la raspundere. El doar voia sa scape cu fata curata din toate rahaturile pe care le facea.

La topicul cu baiatul ala de la Steaua 2 eu am vorbit doar argumentat.

Neargumentat a vorbit cel care sustinea ca e ok daca duci minori la curve si pentru care cei nascuti in 92 aveau 19 ani in 2010.

In nici un caz eu nu am postat acolo rahaturi doar pentru a enerva lumea. Drept dovada, singurul nervos de acolo era redondo, adica cel care vorbea fara argumente si caruia i-am cerut sa faca imposibilul, sa argumenteze.

Stix

Repet!

Spre deosebire de voi eu nu m-am certat niciodata cu robert. Dar asta nu inseamna ca imi e prieten sau ca are pila la mine.

Nu i-am scuzat jignirile. Am zis doar ca nu e corect ca el sa fie banat iar altii care au facut mai mult rau sa fie lasati sa posteze linistiti.

Eu cred ca asta inseamna obiectivitate. Nu?

Joga Bonito26.06.2011 18:10

axl, mi se pare un abuz ce ai facut. Votul este democratic si transparent, spre deosebire de actiunea ta partinitoare. Corect?

Daca s-a facut un concurs "cel mai iubit dintre useri", se poate face si unul "cel mai iubit dintre moderatori". Promit sa-i cumpar moldoveanului un cd cu Inna daca o sa castige.

axl26.06.2011 18:15

Daca tu consideri ca e abuz, reclama-ma. Pana se rezolva reclamatia tocmai bine se raceste si subiectul.

S-a facut concurs "cel mai iubit user"? Unde? Cine l-a castigat?

In legatura cu sondajele astea despre mozi am avut noi, mozii, o discutie acum ceva timp, s-a mai propus o data, si am cazut de acord ca n-o sa se faca asa ceva.

Sa nu uit, ultima oara stii cine propusese un sondaj despre mozi? Deni. Poate infiintati un club.

Joga Bonito26.06.2011 18:20

Adica mai pe sleau, degeaba o sa reclam fiindca nu se sinchiseste nimeni sa-mi raspunda.

Prin ianuarie a castigat LRP sau Maye, pare-mi-se.

Tot nu inteleg cu ce te afecteaza parerile userilor.

vlad26.06.2011 18:29
Prin ianuarie a castigat LRP sau Maye, pare-mi-se.

Portocaliul tipator a invins bunul gust arhitectural!

Marius, am glumit si eu. Nu te supara ,dragule!

Fane26.06.2011 19:05

@vlad

Like :thumbsup:

@ all

refulati tata, refulati...macar aici puteti !

Azzido26.06.2011 19:19
Azzido

il vrei la Steaua ?

Maye26.06.2011 20:31

O bere la pet si 3 bate ar rezolva problema.

@ vlad

Cum sa ma supar pe tine? Doamnele fereste!

@Adrian

Fii sigur ca si stokton daca incepe sa injure o sa fie banat. Dar faptul ca are pareri mai diferite fata de o masa mai mare de oameni de pe acest forum nu-l face dinamovist, oltean sau alte apelative.

Pai nu-l face, e deja :D

stix30.06.2011 23:29

Gata stelisti, de maine totul revine la normal, lasati tristetea deoparte, indepartati gandurile negative care va bantuie, zambiti si fiti optimisti, credeti in mai bine pe viitor.........se intoarce printre noi o persoana draga tuturor care ne va descreti mereu fruntile, ne va readuce pofta de viata si veti vedea ca soarele va rasari din nou pe strada noastra.......sa fie veselie pe forum! :steag_cruce_invers:

Adrian

P.S Sunt in concediu si am ceva mai mult timp liber, m-am uitat pe cateva dintre postarile unei persoane despre care mi-ai vorbit tu si s-ar parea ca ai dreptate.....eu pana nu vad cu ochii mei nu cred, ,,defect profesional", ce sa-i faci?!:)), dar asta nu schimba prea mult datele problemei, asta din punctul meu de vedere, raman fidel la ceea ce am afirmat pana acum si nu consider ca am exagerat cu nimic sau ca am denaturat adevarul in vreun fel, daca tu consideri ca gresesc in vreun fel, te rog sa mi-o spui argumentat, eu voi analiza daca gresesc sau nu si voi actiona in consecinta, fara sa fie nevoie ca cineva sa-mi atraga atentia, ca nu va fi cazul.

Le reseau pansant02.07.2011 11:43
Portocaliul tipator a invins bunul gust arhitectural!

Multumesc conasule farte inteligenta comparatia, de altfel si foarte realista.

Pentru mine totul este simplu:

Aerot trebuie sa fie banat si sa nu mai fie reprimit vreodata pe forum a jignit si jigneste deja prea mult, prea des si a aratat ca nu se poate controla.

Nu ar trebui sa ne intereseze ca e cu capul, bolnav psihic, dislexic, macrocefalic, a gresit o data plateste fcsteaua.ro nu e centru pentru tratatre a bolnavilor, nici Crucea Rosie, nici casa de nebuni, e un loc unde se intalnesc oameni normali si discuta in special despre fotbal, nu locul de defulare pentru labili pshihici.

Cat moderatorii eu nu am mare lucru a le reprosa niciunuia dintre ei pana acum.

stix02.07.2011 21:11

Am eu un ,,repros" pentru Ronnie, a avut prea mut sange in ......... si a facut ce ar fi trebuit sa faca demullt ceilalti moderartori de pe aici........

Adrian

Si tacerea este un raspuns, asa-i?!

rezistenta_ultras03.07.2011 02:30

stix,tu nu ai prietena?familie?

Stanici03.07.2011 03:36

Chiar, ma. Unii, daca au pus la optiuni ca www.fcsteaua.ro sa fie "home", au luat-o la propriu.

Adrian03.07.2011 07:36

Nemultumire:

Moderatorii nu isi fac treaba. Din nou si din nou si din nou.

Propunere:

Poate ca ar trebui sa fie alesi noi moderatori, care sa isi faca treaba si care sa nu modereze preferential.

Maye03.07.2011 11:05

Moderatorii nu isi fac treaba. Date personale pe forum, de 21 de ore.

Dovada

Stanici04.07.2011 14:42

Ba, da' mai da-va-n dulciul ala turcesc de antipatici. Clevetitorilor. Babelor. Nemultumitilor. Carcotasilor. Obositorilor. Nerecunoscatorilor. Gasitorilor profesionisti de noduri.

Cum adica, ma, moderatori pe cumetrii?:)). Nu pe cumetrii, ma, pe recomandari si pe faptul ca multi ne stim intre noi de la meciuri, radio-santurilor. Si faptul ca ne cunoastem personal conteaza mai mult decat la prima vedere, neprietenosilor. Pe bune - Redondo, la cat batea(bate) apa in piua pe siteul asta, ar fi trebuit sa fie moderator. Parerea mea. V-ar fi placut un moderator care sa tina cu Stiinta, ma? :)) .

stockton04.07.2011 15:04

Atata discutie pe seama moderatorilor!? Pai tu stanica nu stiu daca in vreo 7 ani ai moderat vreodata ceva, dar in sfarsit, esti un vesnic Verde, ceea ce as vrea si eu foarte mult sa fiu, dar deh...am auzit si ca se castiga bine in slujba asta. Mai mult eu propun sa fie Adrian sef-moderator si alti 7-8 numiti doar de el De asemenea as dori ca Adrian sa aiba puteri depline, sa poata bana pe o perioada de timp de cateva luni chiar si pe administratori. Asa am salva siteul asta si l-am readuce sub ocrotirea Armatei.

Cat despre redondo ala, da-l in spanac, habar n-avea cu ce se mananca fenomenul, habar n-avea ce-nseamna capete sparte in peluze si pietroaie aruncate in scofarliile rivalilor.

Adrian04.07.2011 15:32

Stanici

Ala ar fi fost cel mai corect moderator. Ca el, nefiind stelist, ar fi 100% obiectiv.

Si vezi, frate, ca toti vor sa fie ca tine, vesnic verde, fara referire la gruparea de o anumita orientare politica. Cred ca sta redondo acasa si se taie pe vena de ciuda ca nu e si el mod, ca sa dea si el un ban, o avertizare, sa editeze si el ceva sau sa uneasca un topic. AH!

p.s.

Nu pot sa nu observ ca, pentru un baiat care vrea sa faca lucruri bune pentru site, fiecare postare a sa contine numele meu. Cred ca in ultimele 4-5 postari doar la mine a facut referire. Lucru care, de altfel, ma onoreaza.

Daca dusnamii Stelei ma urasc atat de mult, inseamna ca am facut si eu lucruri bune pe aici.

Pana una, alta, bah, Ronnie, de ce tot face catelusul tau offtopic?

Sau am ajuns eu sa fiu subiect de dezbatere pe aici? In cazul asta, sa mi se faca un topic, sa putem discuta frumos, argumentat, in contradictoriu, sa vina LRP sa zica ca-s nasol, bogdinho sa ma acuze ca il ironizez, etc., samd, ....

«14243444546141»