FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«14041424344141»
Stanici10.11.2010 21:49
multumesc frumos

Cu placere, daca e sa arati atmosfera de lqa un meci, ce te oripilezi ca sarbunica-ta in noaptea nuntii?!! Asta a fost, asta e - mergem mai departe.

Le reseau pansant10.03.2011 06:24

citat din clasici inca in viata (din pacate)

ai inteles o laie....pe bune esti prost, alta explicatie nu exista...

Nici numai vreau sa ma repet ca esti prea prost ca sa intelegi

Ti-am vazut primu post si am zis sa te las in pace ca atat te duce capu

Nu ma uiti si nu ma ierti tu? Da cine **** mea esti tu ma? Eu cred ca ti s-a urcat sangele la cap si ai nevoie sa fi readus cu picioarele pe pamant ai inteles ba filozofu ****?

E clar ca esti idiot ...alta explicatie numai am...ce *** zic eu si ce *** intelegi tu? cine plemea esti tu,

N-am nevoie sa ma ierti tu pe mine ba papagalule, mars la presedintii tai francezi.

De unde **** mea sti tu ce scrie acolo

si asta e doar o mica parte, acum sa inteleg ca replici precum prost, mars, papagal, idiot, filosofu pluii, etc fac parte din nou fond stilistic al saitului, ultimele intrari in dex fcsteaua.ro iar folosirea lor este incurajata ca sa prinda la cat mai multi useri.

A si inca ceva, daca userii fcs membrii AISS sunt tolerati doar pentru ca fac parte din asociatiei si li se permite sa arunce cu invective atunci ma dezic public de AISS si de toate actiunile sale si refuz premiul pe care aceasta asociatie mi l-a oferit in ianuarie.

Mihai

stix10.03.2011 06:57

Subscriu si eu la ceea ce a spus userul de mai sus..... acest baietel despre care vorbeste, depaseste orice limita de cele mai multe ori, isi permite sa foloseasca un limbaj suburban, ameninta, jigneste, l-a inlocuit cu succes pe Toronto....chiar nu puteti lua vreo masura impotriva lui, sa-l temperati in vreun fel, asta in afara faptului ca este agramat, de cele mai multe ori, este total pe langa subiect.......

Nesimtirea si mitocania unor useri de pe aici depaseste de multe ori orice imaginatie, in Ferentari gasesti oameni mai de calitate cu care poti purta o discutie civilizata, vad ca aici de multe ori se transforma intr-o cloaca sinistra, tragic dealtfel.

Stanici10.03.2011 07:36
A si inca ceva, daca userii fcs membrii AISS sunt tolerati doar pentru ca fac parte din asociatiei si li se permite sa arunce cu invective atunci ma dezic public de AISS si de toate actiunile sale si refuz premiul pe care aceasta asociatie mi l-a oferit in ianuarie.

Mihai

Mihai. Pai e frumos, ma, sa santajezi lumea sentimental? Si, in afara de asta, daca din cauza unor ciondaneli din mediul virtual te dezici de niste lucruri reale, palpabile, voi rade cu lacrimi de tine cand ne vom vedea.

Stix. Cunoastem problema si vom lua masuri. Soon.

Azzido10.03.2011 07:37

despre ce user e vorba? link ?

nu-mi functioneaza globul de cristal si nu stiu despre cine vorbiti.

stix10.03.2011 07:45

Stanici, iti multumesc frumos si pentru raspuns si pentru promisiune! Bafta.

Azzido, iti va spune Stanici despre cine este vorba, ca nu mai doresc si alte injuraturi pe aici de la respectivul personaj. Multumesc!

Fane10.03.2011 07:48

Despre Robert Aeroth este vorba.

Le reseau pansant10.03.2011 07:48

este vorba de utilizatorul de la postul 19

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...t=0&start=0

Mihai. Pai e frumos, ma, sa santajezi lumea sentimental? Si, in afara de asta, daca din cauza unor ciondaneli din mediul virtual te dezici de niste lucruri reale, palpabile, voi rade cu lacrimi de tine cand ne vom vedea.

nu santajez pe nimeni, dar alti utilizatori au fost sanctionati pentru lucruri mult mai marunte, acum "lumea" respectiva nu face nimic.

mai e nitel, si nu uita ca ai niste datorii carciumaresti la mine, vezi ca am tinere de minte

Dragoshel10.03.2011 07:51

a fost sanctionat, adica +10 warn dupa acel post.

Stanici10.03.2011 07:53

Faza cu Mihai e cu dus si intors. Citeste pe "Revolutia din 89", Azzido. Ideea e ca Mihai al nostru a jignit si el, la randu-i, printr-o inganfare total deplasata. Adica, daca un om nu e retardat si are un punct de vedere diferit fata de al tau, nu e cazul sa il iei de sus, de parca tu detii piatra filozofala si celalalt e un vierme nestiutor. Si mie imi sarea mustarul daca mi se adresa cinva in halul ala. Una peste alta, PM-urile functioneaza dar prefer sa nu iau o decizie la cald, bazata pe parcurgerea catorva postari separate.

Azzido10.03.2011 08:00

ca sa nu se supere nimeni, dam ban la amanadoi. ca sa fie bine si sa nu fie rau, nu ?

Le reseau pansant10.03.2011 10:22
ca sa nu se supere nimeni, dam ban la amanadoi. ca sa fie bine si sa nu fie rau, nu ?

chiar de rog desi eu am fost cel mult malitios in timp ce aratarea respectiva a fost scabros

asta este dupa 6 ani de fcsteaua o sa imi lipseasca un timp dar pe urma ma obisnuiesc fara.

Azzido10.03.2011 10:37

stai linistit ca era mai mult o gluma. nu imi propun sa dau ban nelimitat pe chestii de genul asta, deci in cel mai rau caz stateai si tu pe bara cateva zile

stix16.03.2011 18:17

CITAT @ Robert Aeroth

,,Eu personal l-as taia ca pe caine, a si da stix cel care nu ai timp de forumuri chiar l-as taia."

Chiar doar eu am impresia ca unii useri de pe aici, nu ar trebui ,,averizati" in vreun fel ca nu cred ca asta e solutia, ci mai de graba sfatuti sa-si faca de urgenta o programare la psihiatrie pentru ceva investigatii la cap.....cred ca este mult mai util pentru ei si pentru societate daca sunt descoperiti la timp!

axl16.03.2011 19:43

Achtung!

Terminati cu schimonoselile!

aquilla07.04.2011 22:20

de ce nu-mi mai apare semnatura cand postez pe forum, desi daca ma duc sa o editez, ea apare acolo la setarile profilului?

aici vad ca apare, dar la comentarii articole nu...poate sa ma lamureasca si pe mine cineva, va rog.

MoWeed08.04.2011 03:47

La comentarii articole nu apare, deoarece nu apare nici pe prima pagina. Probabil asa sunt setarile. Azzido te poate lamuri

aquilla08.04.2011 07:42

la setari ma gandeam si eu :) mersi oricum pentru raspuns.

AG05.06.2011 20:00

Aloo !! chiar nu se sesizeaza nimeni sa-l baneze pe nesimtitul asta ?

Fane06.06.2011 05:46

Are avertisment deocamdata.

Azzido06.06.2011 13:42

are ban 7 zile

Le reseau pansant07.06.2011 08:40
are ban 7 zile

In sfarsit o decizie buna, dar cam putin. Oricum poate asa nu mai vine pe aici ca si asa nu era interesant specimenul.

AG07.06.2011 20:36

eu cred ca va revenii cu injuraturi si amenintari :)) stilul lui

danimarcu08.06.2011 21:11

Cred ca sunteti invidiosi ca el are ursulet din plus si voi nu!... :gathering:

stix25.06.2011 17:44

Mesaj trimis ieri de Robert Aeroth:

o sa exersez pe tine bagamias pl in gura ta de labagiu de 35 de ani daca aflu care esti ai interdictie in Ghencea

De la cine primesc eu ,,interdictie" pe Ghencea?!.....de la cioban, nuuuuu...... total gresit, de la robertica de pe F.C Steaua, incredibil.........:))))) :hmmm:

--------------------

Unde s-au dus, cind au apus

Anii de sus ai gloriei lor?

Unde-s pistoalele? Unde-s pumnalele?

Caii si flintele haiducilor?

«14041424344141»