Vad ca fotbalistaprivitoarelak1 si-a aratat adevarata fata in sfarsit. Chiar ma gandeam cat o sa tina pana se va smiorcai public.
Cred ca regulamentul ar trebui aplicat un pic mai dur. Daca ar fi asa, plangacioasa de mai sus ar tine-o tot din ban in ban. Sta si ii provoaca pe utilizatori, face offtopic, face posthunting, injura pe privat si apoi cerseste sanctiuni pentru cei care au ghinionul sa intre in contact cu ea.
Cred ca o sa propun o schimbare a regulamentului astfel incat cei care injura pe privat sa fie si ei sanctionati macar cu ban de 24 de ore.
Pe mine nu ma deranjeaza daca ma avertizati/suspendati. Oricum ar cam trebui sa mi se scada din nivelul de avertizare ca de vreo jumatate de an tot 20 la suta am. Ideea e ca ajung sa fie banati/avertizati utilizatori care chiar contribuie cu ceva la acest site. Asta nu mi se pare corect.
p.s. Nu vad de ce se simte respectivul jignit cand e facut "fetita". Comportamentul sau arata clar ca asta e o descriere cat se poate de corecta. Chiar in postarea de mai sus se vede asta.
p.p.s. Bogdinho, pentru numele Lui Dumnezeu, invata odata cum se scrie corect in limba romana!!!
ca Adrian , BAF-kimi si Maye m-a jignit si ironizat
Care din cei 3 te-a jignit si ironizat?