FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«13940414243141»
Robert Aeroth04.10.2010 10:39
mmmmmmmmm....partea intunecata o vad in tine ,tinere Adrian.

Maestre Axl,grija ai tu de tanarul Adrian!....mmmmmm

Forta fie cu voi!

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

)))))))))))))))))))))

Mi-ai facut ziua fericita.

Adrian04.10.2010 10:48

Ohohoho... am ajuns in partea intunecata de mult timp. E mai fain acolo. Uitati si de ce:

images.jpg

bogdinho'09.10.2010 16:36

Vreau sa reclamez faptul ca Adrian , BAF-kimi si Maye m-a jignit si ironizat in topicul " Football Manager [propunere] " !!!

Adrian m-a facut fetita , Maye bulangiu , labagiu , muis.t , iar BAF-kimi m-a facut ratat ! Eu spun ca sunt motive suficiente pentru a fi sanctionati :)

Link : http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...24248&st=60

Cer sanctionarea lor :) , eu zic ca exemplele sunt mai mult decat concludente...O zi buna :)

Maye.bmp

Maye.bmp

Ronnie09.10.2010 16:39

Nu sunt de ban posturile respective. Le-ai desprins aiurea din context. Daca sanctionam posturile respective ar trebui sanctionat jumatate de forum. Intepaturi de genu' apar in toate topicurile mereu.

Maye09.10.2010 16:44

:)) Doamne prost e pustiulica asta!

Hai ba, vreau un warn ceva.

Maye09.10.2010 16:50

Bun, acum vreau warn si eu pt ala. :D

Adrian09.10.2010 17:27

Vad ca fotbalistaprivitoarelak1 si-a aratat adevarata fata in sfarsit. Chiar ma gandeam cat o sa tina pana se va smiorcai public.

Cred ca regulamentul ar trebui aplicat un pic mai dur. Daca ar fi asa, plangacioasa de mai sus ar tine-o tot din ban in ban. Sta si ii provoaca pe utilizatori, face offtopic, face posthunting, injura pe privat si apoi cerseste sanctiuni pentru cei care au ghinionul sa intre in contact cu ea.

Cred ca o sa propun o schimbare a regulamentului astfel incat cei care injura pe privat sa fie si ei sanctionati macar cu ban de 24 de ore.

Pe mine nu ma deranjeaza daca ma avertizati/suspendati. Oricum ar cam trebui sa mi se scada din nivelul de avertizare ca de vreo jumatate de an tot 20 la suta am. Ideea e ca ajung sa fie banati/avertizati utilizatori care chiar contribuie cu ceva la acest site. Asta nu mi se pare corect.

p.s. Nu vad de ce se simte respectivul jignit cand e facut "fetita". Comportamentul sau arata clar ca asta e o descriere cat se poate de corecta. Chiar in postarea de mai sus se vede asta.

p.p.s. Bogdinho, pentru numele Lui Dumnezeu, invata odata cum se scrie corect in limba romana!!!

ca Adrian , BAF-kimi si Maye m-a jignit si ironizat

Care din cei 3 te-a jignit si ironizat?

Vlad Bogdan09.10.2010 18:48
Vreau sa reclamez faptul ca Adrian , BAF-kimi si Maye m-a jignit si ironizat in topicul " Football Manager [propunere] " !!!

Adrian m-a facut fetita , Maye bulangiu , labagiu , muis.t , iar BAF-kimi m-a facut ratat ! Eu spun ca sunt motive suficiente pentru a fi sanctionati :)

Link : http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...24248&st=60

Cer sanctionarea lor :) , eu zic ca exemplele sunt mai mult decat concludente...O zi buna :)

Tu cand stai si provoci pe forum si injuri pe privat cum e?

Daniel-Ionut09.10.2010 18:52

Gata, terminati!

Aveti privatul pentru contrele personale!

bogdinho'10.10.2010 08:03

E frumos cand esti atentia aproximativ tuturor membrilor de pe FORUM , insa eu vreau sanctionarea celor care m-au jignit on topic !!!

Dupa cum spune Daniel-Ionut , PRIVATUL E PRIVAT :) Sa va intre bine in cap !!!

Si daca tot nu se ia nicio masura impotriva celor 3 care m-au jignit continuu , mai bine hai sa realizam un topic : " Cu si Despre Injurii " !!! Poate acolo o sa putem si noi astia mai mici sa jignim fara a fi banati :)

MoWeed10.10.2010 09:26

@bogdinho

Intr-adevar privatul e privat dar cand injuri niste oameni pe privat si ii provoci(cum a fost cazul atunci), e normal sa iti raspunda mai dur.

Invata sa-ti respecti colegii de forum si nu va mai avea nimeni nimic cu tine.

Ca sa pretinzi respect trebuie sa-l meriti si sa-l oferi si tu la randul tau

bogdinho'10.10.2010 09:38

Inteleg asta MoWeed , insa daca eu postam ceea ce au postat ei , sigur mi-as fi luat o " pauza " considerabila ! Nu crezi ? :( De aceea prefer sa le raspund prin mesaje private !!!

MoWeed10.10.2010 09:52

Poti sa le raspunzi si fara jigniri

Ronnie10.10.2010 10:13
Inteleg asta MoWeed

Intelegi o p.... Tu habar nu ai ce inseamna respectul, nu te ma victimiza atat. Daca omul nu face cum vrei tu incepi si te iei de mama lui (apropo, cand injuri, scrie ma-ta, nu mata) si de locul de nastere (apropo, imi cer scuze ca m-am nascut in Moldova).

bogdinho'10.10.2010 10:16
Intelegi o p.... Tu habar nu ai ce inseamna respectul, nu te ma victimiza atat. Daca omul nu face cum vrei tu incepi si te iei de mama lui (apropo, cand injuri, scrie ma-ta, nu mata) si de locul de nastere (apropo, imi cer scuze ca m-am nascut in Moldova).

Tie nu pot sa iti raspund in acelasi fel , ti-as face publicitate fara rost :) Eu ma bucur ca m-am nascut in Muntenia si nu in Moldova :)

BAFTA

Ronnie10.10.2010 10:19

Daca marea ta bucurie in viata e faptul ca esti nascut in alta zona inseamna ca ai viata superba. Numai bine!

danimarcu10.10.2010 10:44

Nu aveti altceva mai bune de facut decat sa-i raspundeti obositului asta?

Nu vedeti ca singurul lui tel in viata este sa incite si sa jigneasca?

Asta cand nu e ocupat cu posthunting-ul...

Maye10.10.2010 10:55

Din cauza unor specimene ca ala se duce pe plua forumul asta si in general societatea romaneasca.

Cocalarismul e in floare , mama lor de raniti!

MoWeed10.10.2010 11:33
Tie nu pot sa iti raspund in acelasi fel , ti-as face publicitate fara rost :) Eu ma bucur ca m-am nascut in Muntenia si nu in Moldova :)

Exact atitudinea de genul asta ti-a atras antipatia majoritatii utilizatorilor de pe forum. Chiar vrei sa ma faci sa regret ca ti-am redus sanctiunea?

bogdinho'10.10.2010 11:51

M-am gandit foarte bine si voi lasa de la mine , nu este normal sa porti pica sau dusmanie cuiva , mai ales fratilor mei ros-albastri ! Nu pot lupta contra multimii ! Recunosc , sunt mai orgolios si poate de aceea intru in conflict cu mai toata lumea . Sper ca pe viitor sa nu mai reactionez aiurea si sa imi calculez bine miscarile. Stiu ca nu voi impresiona pe nimeni prin aceasta postare , insa sper ca pe viitor sa ne intelegem mai bine...

IMI CER SCUZE fata de toti colegii pe care i-am jignit sau ironizat !!! Nu o sa se mai intample , la urmatoare jignire din partea mea , cer sa fiu " banat " permanent...BAFTA :(

@Ronnie : Eu imi cer scuze fata de voi , nu tu sau altcineva fata de mine ! Cand spun ca voi lasa de la mine , inseamna ca nu voi mai comenta intr-un mod ironic sau jignitor postarile voastre :) , asta am vrut sa spun !!!

Ronnie10.10.2010 13:42
M-am gandit foarte bine si voi lasa de la mine

Eu nu mai pricep nimic. Trebuia sa ne cerem noi scuze in fata ta cumva?

Razvypitesti09.11.2010 18:18

oameni buni, la sectiunea foto sunt poze de la meciu cu ciorile, apar pe site poze cu m... Steaua? e frumos asa ceva?

Azzido09.11.2010 18:41

le-am sters

Costi09.11.2010 18:42

eu nu le-as fi sters...

Razvypitesti09.11.2010 18:47
le-am sters

multumesc frumos

«13940414243141»