Da, am uitat. Ilie = bad, Lacatus = good.
De Ilie "Fantezie" si-a batut toata lumea joc cum a vrut. De Lacatus sa nu zica nimeni nimic, ca ia avertizare/ban.
Unii ar spune ca regulamentul se aplica in functie de preferinte.
Eu sunt curios sa vad daca Lacatus va avea parte de acelasi tratament ca si Ilie. Probabil ca nu, asta desi ce a facut Lacatus e mult mai grav si arata o lipsa clara de respect fata de suporterul stelist si de Steaua.
Dar hai sa ne batem in continuare joc de Dumitrescu pentru ca s-a suparat ca, spre deosebire de cei dinaintea sa, el nu a avut parte de increderea si sustinerea suporterilor stelisti.
Si mai am o rugaminte.
Explicati-mi si mie textul de mai jos:
Bine ai revenit, Marius Lacatus.
Marius Lacatus, fiara care arde cu fierul rosu hidra antistelista. E cam mare doliul pe acest site, presupus a fi "site-ul suporterilor stelisti".
Oricum ar fi, fauritorii se diversiuni si revolutionarii de tastatura se vad nevoiti sa mai ia o pauza smile.gif
Forzza Steaua !
Eu inteleg ca ala care a scris aia e troll si isi bate joc de cei care au incercat sa faca ceva bun pentru Steaua, adica au incercat indepartarea oierului.
Practic, zice ca cei care il vor pe jeg plecat vorbesc prostii si nu sunt altceva decat antistelisti. Inteleg gresit?
Ar trebui sa ma supere sau nu?
p.s. Azazelo tocmai i-a acordat incredere celui de-al patrulea antrenor din ultimele 3 luni. Din asta ce sa inteleg?
Prin toate astea, baiatul ala nu isi bate joc de noi si nu il pupa in cur pe cioban?