FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«13738394041141»
axl26.09.2010 11:30
Tot vin unii baieti aici pe site si posteaza tot felul de rahaturi care sunt ignorate. Daca le raspund, eu sunt avertizat.

Nu cred ca esti avertizat pentru ca le raspunzi ci pentru modul in care o faci, adica aducand jigniri.

Pai, dragilor, daca un baiat isi declara dragostea si acorda incredere la 3 antrenori diferiti in 3 luni, nu curva se numeste?

Nu. Nu se numeste curva. Cel mult naiv.

Nemultumirea mea e ca unii nu au destul sange in ei sa dea un ban nenorocit tuturor acestor "stelisti" pentru care e mai important sa castige Steaua decat sa se supere "ne-a Gigi".

Pai unde scrie la regulament ca asta e motiv de ban?

Stii foarte bine despre ce vorbesc.

Bineinteles ca stiu. Dar ma fac chinez.

Bogdan26.09.2010 11:44

Mai termina-te cu mofturile tale. Ca nu e banat x, ca nu e banat y. Fiecare are dreptul la o parere. Si-a exprimat-o deent si ai venit tu, pe un ton si folosind cuvinte dulci, si s-a dus pe **** toata discutia. V-am avetizat pe amandoi si gata.

Adrian26.09.2010 12:45

Aoleu, fiecare are dreptul la o parere daca si-o exprima decent.

Ok, baieti. Lasati-o asa.

Lasati-i pe becalisti sa se exprime linistiti daca o fac decent. Abia astept sa ajunga mache antrenor si sa isi exprime acesti decenti parerea in modul cel mai decent si sa ii acorde incredere

p.s. Pentru utilizatorii care imi trimit mesaje pentru a-si exprima nemultumirea ca nu se face nimic impotriva jegurilor becaliste care populeaza siteurl.

Imi pare rau, baieti, se pare ca trollingul e acceptat atat timp cat se face prin exprimari decente. Nu mai imi trimiteti mesaje mie, ca mi-ati umplut inboxul. Trimiteti moderatorilor!

Azzido26.09.2010 16:56
Urla deontologia in voi dar numai cand e vorba sa ma avertizati pe mine, ca la restul va e frica sa le dati warn/ban asa cum e normal.

Trebuie sa vina altii cu **** ca sa taie in carne vie ca vad ca unora le e frica. Daca nu era armanovici, chiorix mai posta si azi, ca voua(stiti la care ma refer) va e frica sa ii banati pe astia.

cine trebuia sa ia ban si nu a luat ? cui ii e frica de cine?

PS: nu armanovici i-a dat ban. El doar a cerut asta, pe langa altii...

Ronnie26.09.2010 17:11

Adrian joaca FM acum. O sa-ti raspunda el mai tarziu :D

Adrian26.09.2010 17:31

Azazica trebuia sa isi ia ban de mult, la fel ca alti mari becalisti de pe site, ca jonah ala de exemplu. Ban permanent ma refer.

Exact ca in cazul lui chiorix, si pentru acesti baieti de care ti-am zis s-a cerut ban din partea multor utilizatori.

axl26.09.2010 19:21
s-a cerut ban din partea multor utilizatori.

Nu e utilizatorul nostru, stapanul nostru. E regulamentul nostru, stapanul nostru.

*Alecs*26.09.2010 19:49
cine trebuia sa ia ban si nu a luat ? cui ii e frica de cine?

Uite chiar acum Bogdan ar trebui sa primeasca ban pentru clona. Asta daca nu va e frica...

Adrian26.09.2010 20:12

Axl

Regulamentul zice ca pentru trolling se da ban.

axl26.09.2010 20:13

Defineste-mi si mie trollingul.

Adrian26.09.2010 20:14
axl26.09.2010 20:24

Multumesc. Acumi arata-mi articolul din regulament unde apare termenul.

Adrian26.09.2010 20:27

Ba ce birocrat esti!

Cauta in sectiunea de moderare daca nu gasesti in regulamentul pe care l-a pus acolo George acum nu stiu cati ani.

axl26.09.2010 20:31
Cauta in sectiunea de moderare daca nu gasesti in regulamentul pe care l-a pus acolo George acum nu stiu cati ani.

Sectiunea de moderare nu e accesibila user-ilor deci nu-s obligati sa respecte ceea ce nu stiu. Regulamentul pus de George acum nu stiu cati ani isi depasise limitele asa ca a fost modificat si adus la zi.

Eu inteleg ce zici tu, trollingul trebuie pedepsit, e o regula de bun simt. Dar e dificil de demonstrat. Faptul ca tu si inca vreo doi spuneti ca X (coincidenta de necunoscuta) sau Y face trolling nu inseamna ca X sau Y face trolling.

Adrian26.09.2010 20:43

Bine mah, asa e.

Azzido27.09.2010 02:38
Azazica trebuia sa isi ia ban de mult, la fel ca alti mari becalisti de pe site, ca jonah ala de exemplu. Ban permanent ma refer.

Exact ca in cazul lui chiorix, si pentru acesti baieti de care ti-am zis s-a cerut ban din partea multor utilizatori.

Dar oare tu nu trebuia sa-ti iei ban de cateva ori pana acum ?

Zic si eu...

Uite chiar acum Bogdan ar trebui sa primeasca ban pentru clona. Asta daca nu va e frica...

Frica ? Stii de ce mi-e mie frica acum ? Mi-e frica/jena sa dau ban la vreo 50 de insi de pe siteul asta, ca au devenit insuportabili si nu mai au nimic in comun cu Steaua.

Bogdan a primit ban si conteaza mai putin cate clone are. Daca iau litera cu litera regulamentul, iti garantez ca ramane gol siteul.

PS: e usor sa vorbesti din spatele anonimitatii oferite de internet, nu ?

Adrian27.09.2010 08:13

Banati-ma, mah, daca vreti. Ca doar merit, nu? La cat de multa rusine am adus acestui site si cat de putine lucruri am facut, merit sa fiu banat permanent. Merit sa imi fie sters contul si sa fie blocat ipul.

In alta ordine de idei, uitati-va ce face Dan preda in articolul despre intoarcerea lui Lacatus, cum ia la misto protestul si pe cei care incearca sa il indeparteze pe cioban.

Abia astept sa fiu banat ca sa nu mai pot intra pe site si sa vad cum jegurile becaliste isi bat joc fara nici o problema de cei care incearca sa faca ceva bun pentru Steaua.

Bogdan27.09.2010 08:30

Nu esti primul. Mai exista un Virgil care a patit acelasi lucru. Daca nu reusesti sa-ti pierzi energiile negative la sala de sport si sa fi mai putin coleric. Toate discutiile cu tine duc la jigniri, amenintari si: ce ai facut tu pentru Steaua. Tempereaza-te, abtine-te, domoleste-ti tonul.

Si... ce faci tu ma bun pentru Steaua?

axl27.09.2010 08:32
Bine mah, asa e.

Nu te bosumfla, mie-mi place sa ma cert cu tine pentru ca am cu cine.

Adrian27.09.2010 08:43
Nu esti primul. Mai exista un Virgil care a patit acelasi lucru. Daca nu reusesti sa-ti pierzi energiile negative la sala de sport si sa fi mai putin coleric. Toate discutiile cu tine duc la jigniri, amenintari si: ce ai facut tu pentru Steaua. Tempereaza-te, abtine-te, domoleste-ti tonul.

Si... ce faci tu ma bun pentru Steaua?

Clatite. Cine vrea?

*Alecs*27.09.2010 09:07
Frica ? Stii de ce mi-e mie frica acum ? Mi-e frica/jena sa dau ban la vreo 50 de insi de pe siteul asta, ca au devenit insuportabili si nu mai au nimic in comun cu Steaua.

Bogdan a primit ban si conteaza mai putin cate clone are. Daca iau litera cu litera regulamentul, iti garantez ca ramane gol siteul.

PS: e usor sa vorbesti din spatele anonimitatii oferite de internet, nu ?

Nu eu am adus in discutie acel cuvant. Chiar tu l-ai folosit.

Cat despre anonimitate acelasi lucru e valabil si pentru tine. Nu te cunosc, habar n-am cine esti, poate am trecut pe strada pe langa tine.

Bogdan27.09.2010 09:21
Clatite. Cine vrea?

ai aceasi atitudine ca a lu` Ilie Dumitrescu. Daca nici eu nu merit, daca nici eu nu am facut nimic pentru Steaua. Exact asa te comporti acum.

Adrian27.09.2010 09:47

Da, am uitat. Ilie = bad, Lacatus = good.

De Ilie "Fantezie" si-a batut toata lumea joc cum a vrut. De Lacatus sa nu zica nimeni nimic, ca ia avertizare/ban.

Unii ar spune ca regulamentul se aplica in functie de preferinte.

Eu sunt curios sa vad daca Lacatus va avea parte de acelasi tratament ca si Ilie. Probabil ca nu, asta desi ce a facut Lacatus e mult mai grav si arata o lipsa clara de respect fata de suporterul stelist si de Steaua.

Dar hai sa ne batem in continuare joc de Dumitrescu pentru ca s-a suparat ca, spre deosebire de cei dinaintea sa, el nu a avut parte de increderea si sustinerea suporterilor stelisti.

Si mai am o rugaminte.

Explicati-mi si mie textul de mai jos:

Bine ai revenit, Marius Lacatus.

Marius Lacatus, fiara care arde cu fierul rosu hidra antistelista. E cam mare doliul pe acest site, presupus a fi "site-ul suporterilor stelisti".

Oricum ar fi, fauritorii se diversiuni si revolutionarii de tastatura se vad nevoiti sa mai ia o pauza smile.gif

Forzza Steaua !

Eu inteleg ca ala care a scris aia e troll si isi bate joc de cei care au incercat sa faca ceva bun pentru Steaua, adica au incercat indepartarea oierului.

Practic, zice ca cei care il vor pe jeg plecat vorbesc prostii si nu sunt altceva decat antistelisti. Inteleg gresit?

Ar trebui sa ma supere sau nu?

p.s. Azazelo tocmai i-a acordat incredere celui de-al patrulea antrenor din ultimele 3 luni. Din asta ce sa inteleg?

Prin toate astea, baiatul ala nu isi bate joc de noi si nu il pupa in cur pe cioban?

Bogdan27.09.2010 09:56

Traiesti in filmele tale frate.

BAF-kimi28.09.2010 16:59
«13738394041141»