Nu, tu esti doar prost.Daca nu ii banati pe nicolitzeni, eu nu ma opresc din jigniri, v-o zic din suflet.
Daca tu o spui, nu e o jignire! Pe tine nici legea nu te mai poate condamna, darmite un regulament! ![]()
Nu, tu esti doar prost.Daca nu ii banati pe nicolitzeni, eu nu ma opresc din jigniri, v-o zic din suflet.
Daca tu o spui, nu e o jignire! Pe tine nici legea nu te mai poate condamna, darmite un regulament! ![]()
@Kellerman
Inceteaza cu jignirile, te rog
@xray:
Tu esti un membru mult mai vechi decit mine, dar vad ca nu te-ai lamurit cum sta treaba pe aici: E ca la Militia anilor '50 cind lua bataie atit hotul cit si pagubasul, doar asa, ca sa fie tovarasii siguri. Acest Adrian jigneste si provoaca de cind citesc eu acest site, el si cu inca vreo citiva, gen Tupac, Armanovici, si care or mai fi.
Acestea fiind conditiile, avem doua optiuni: ori ne retragem, ori pur si simplu ii ignoram. Eu deocamdata am ales sa-i ignor, sa le ignor jignirile, iar cind o sa ma satur, o sa ma retrag. Chiar nu e nici o paguba, in ambele situatii.
Noa atunci baneaza-ma pe mine ca ii injur, desi nu fac altceva decat sa spun adevarul.
Daca un utilizator e prost, cum pot sa il jignesc cand spun un adevar?
Serios acum. Suntem doar cativa oricum. Eu, Tupac, Ultramoro si alti cativa. Banati-ne pe noi si o sa fie un site linistit in care toti aplauda greselile de arbitraj in favoarea Stelei si urcarile maimutei pe capota.
Se pare ca tu nu intelegi. Tu, eu si altii consideram ca Becali face rau. Altii nu. Dar e parerea lor. Si atat timp cat ei se exprima civilizat, conform regulamentului eu nu am ce le face.
Tu, te exprimi dur, agresiv, provocator. Chiar daca ai dreptate. Ce rezolvi? Creezi tensiuni, certuri etc. Mai da-o in plm de treaba de fiecare data cand intru pe site numai certuri intre voi doi.
Cum se exprima civilizat Bogdane cand ei vin si ne arunca niste enormitati de iti explodeaza capul?
Dupa ani buni in care becalii si-a bagat picioarele in Steaua, vine saracul ala de Dan preda si zice ca "becalii e inima Stelei" sau dobitoaca aia de flory_radoi care mai si jigneste in masa in ABSOLUT FIECARE POSTARE. (chiar, pe asta de ce nu o baneaza nimeni?! Tre sa dea xray report sau ce?). Asta inseamna civilizatie? Asta e trolling prietene.
E ca si cum eu as scrie in fiecare postare ca "dinam0 e mai buna ca Steaua". E civilizat, e corect gramatical, respecta regulamentul. Crezi ca nu imi iau injuraturi?
Si mai au unii tupeul sa ma acuze pe mine ca le pun etichete de becalisti.
Bai, xray, nu eu ti-am pus eticheta de becalist. Ti-ai pus-o singur prin toate postarile alea in care ii luai jegului apararea. Raporteaza-te pe tine daca nu iti convine.
In concluzie, Bogdane, asa cum ai zis si tu, eu ma exprim agresiv si dur dar am dreptate. Altii nu se exprima agresiv si dur dar scriu prostii doar ca sa se afle in treaba.
Daca ma elimini pe mine, ei vor continua sa scrie prostii linistiti.
Daca ii elimini pe ei, eu nu ma mai exprim agresiv.
Deci am ajuns din nou la ei vs. noi.
Nu te elimin pe tine sau pe ei. Va elimin pe toti ![]()
george29: Dan preda: Prost, beat, idiot, cretin, lingau....ce MM esti mah?!
In vreme ce unii ma gratuleaza cu astfel de epitete desi eu nu i-am jignit pe ei niciodata cu nimic, doar m-am limitat la comentarea articolelor, primesc astfel jigniri in vreme ce "moderatorii" acompaniaza de la "clape" editindu-mi postarea intr-un mod batjocoritor.
Domnilor moderatori, eu sunt foarte calm, nu sunt nici "ne-a Gigi", iar cuvintul "frustrata" nu este o jignire care trebuie inlocuita cu o Steluta.
Realizez ca imi racesc gura de pomana, dar speranta moare ultima, speranta ca moderatorii vor fi moderatori si nu agitatori.
ps Moderator inseamna echilibrat, echidistant.
Are warn 10% si postul a fost sters.
Cine si ce ti-a editat ?
Deci ti-am editat doar cuvantul "frustrati".
Ti se pare normal sa ne numesti frustrati? Aia cu "ne-a Gigi" era o gluma (daca nu ai simtul unorului nu e problema mea) pentru ca tu ai "vorbit" exact ca Becali pe finalul postului.
Iar ce a scris george29, nu mai eram sa vad... pentru ca il taxam.
La articolul intitulat "Despre viitor", postarea cu nr. 52 moderatorul Daniel Ionut a gasit de cuviinta sa-mi cenzureze cuvintul "frustrata" cu o Steluta (asta n-ar fi asa deranjant, cu toate ca acest cuvint nu are nimic jignitor) insa la sfirsitul mesajului si-a permis sa adauge citeva remarci jignitoare, pe cate le-a si scris cu litere rosii, ingrosate.
@ Daniel Ionut:
FRUSTRÁ vb. tr. a lipsi, a priva pe cineva de un bun, de un drept; a pagubi; (p. ext.) a insela. (< fr. frustrer, lat. frustrari)
Ce e jignitor in acest context ?
Vai... acum daca si un "ne-a Gigi tu esti" pus intre ghilimele este o remarca jignitoare... suntem tari ![]()
Umorul e atunci cind rid ambele parti si in niciun caz atunci cind rizi doar tu la glumele tale. Poate ca as fi apreciat gluma, in conditiile in care nu as primi o galeata de laturi la aproape orisice postare. Nu ma refer la tine, ci la "echipa de zgomote" de pe aici, care in lipsa unor argumente logice apeleaza la invective si este tolerata, ocrotita, ba chiar incurajata.
@ Daniel Ionut:
FRUSTRÁ vb. tr. a lipsi, a priva pe cineva de un bun, de un drept; a pagubi; (p. ext.) a insela. (< fr. frustrer, lat. frustrari)
Ce e jignitor in acest context ?
Mai... tu ai spus "SUPORTERII ADEVARATI ai Stelei sa va demonstreze cit de mici si neinsemnati sinteti, voi, aceasta MINORITATE frustrata si agresiva", in contextul asta, frustrat duce la o inevitabila agitare a spiritelor... si de ce sa agitam spiritele intr-o seara asa frumoasa?
Iar gluma (ne-a Gigi tu esti), pe care tu ai luat-o ca pe o jignire am pus-o datorita acestei parti a postarii tale: "Steaua nu sinteti voi si nu veti fi niciodata, Steaua inseamna milioanele de suporteri din toate colturile tarii". Daca tii minte exact a spus si Gigi.
Deci sper ca m-am facut inteles acum.
O seara placuta in continuare.
Am si eu o nemultumire cu privire la activitatea moderatorilor. Unii moderatori stau la discutii cu oile care cred ca e bine cu "ne-a Gigi" la echipa.
De ce?
Unii moderatori stau la discutii cu oile care cred ca e bine cu "ne-a Gigi" la echipa.
De ce?
Eu as numi-o socializare sau schimb de experienta ![]()
Apropo de clone, am observat ceva pe topicul cu Tricouri AISS:
maine iei si tu legatura cu noi
Scz sunt tot am vb dupa celalalt cont sczastept rsp
Iar am o nemultumire.
Eu am primit warn pentru ca pe topicul despre grupa Stelei din EL am indraznit sa ii spun lui Il Scorpio ca a-ti dori sa pici cu cele mai slabe echipe e o atitudine de loser dinamovist, nu de stelist. Azi dimineata, cand am intrat, am vazut enspemii de offtopicuri facute de azazica si cernobal in care se certau cu toata lumea si vorbeau numai prostii, pupand in fund oierul de pe maibac. Ei de ce nu au primit nimic?
Vad ca, in momentul in care chiorix apasa butonul report, voi imediat reactionati. Mai ales daca e vorba de mine. Dar in cazul lui nu face nimeni nimic. De ce? Va pot arata eu vreo 3 locuri unde a facut offtopic in ultimele 3 zile, unde s-a certat cu nu mai stiu cati oameni.
Eu am luat warn, Tupac a luat warn, Stix a luat warn.
Cernobal a scapat, ca prin minune. Azazica o tine tot pe aia cu "ia-ti pilula" si nimeni nu vede.
Vrem si noi o lamurire(cred ca vorbesc in numele tuturor celor pe care i-a durut capul cand au vazut ce au postat cei doi).
Adriane, de fapt xray a dat 3 report-uri noaptea trecuta. Off-topicul nu l-a inceput el, ci Alex si radutheodor.
Pai, nu, ca el nu incepe offtopicul. El face trolling. Arunca in stanga si in dreapta cu enormitati ca sa enerveze si apoi da reporturi ca sa primeasca warn oameni ca Tupac.
Vad ca doar Armanovici are curajul sa ia masuri impotriva aluia. Nu e problema. Continuati asa.
p.s.
Pe cat pariu ca, daca Alex Miaus, Radutheodor, Tupac, Stix si ceilalti care sunt enervati de cernobal ar face parte din staful siteului, xray ar fi acum aici si ar pune nemultumiri in stanga si in dreapta?
Si inca ceva. Cand 10 oameni fac offtopic din cauza unui singur utilizator, ce inseamna?
Sincer sa fiu, si s-ar putea sa para partinitor din partea mea, nu am vrut sa le dau sanctiuni lui Alex si radutheodor(la fel cum nu am vrut sa-ti dau nici tie, lui Tupac sau lui stix), fiind la prima abatere. Si ar fi fost culmea sa-i dau lui xray si nu celor care au inceput off-topicul la articolul ala.
@Adrian
Tu invata intai sa ii respecti pe cei cu care vorbesti si dupa sa ceri sanctiuni impotriva altora. Nu le mai poci numele!
Caline
Sa inteleg ca chiorix e la prima abatere?
Ronnie
Canta la alta masa.
@AdrianNu le mai poci numele!
Pt asta-ti dau o bere cand te vad!
Si care ar fi numele lor complet ,Azazzelo Gheorghe si Xray Vasile? ![]()
Eu am luat warn, Tupac a luat warn, Stix a luat warn.Cernobal a scapat, ca prin minune.
Pe buna dreptate.
@danimarcu
Stii foarte bine la ce ma refer.
Bai Ronnie, spune-ne si noua cum naiba de sunt prosti si rai toti aia care il injura pe xray si doar el e destept, nevinovat, virgin, etc.