FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«13435363738141»
Adrian03.08.2010 21:17

Era vorba de Dan preda ba!

Ala a zis ca becalii e inima Stelei. Doamne fereste! Nu totul este despre tine.

Tu ai demonstrat ca esti becalist in toate postarile tale de pe site. Lumea te stie, nu trebuie sa mai zic eu.

Bogdan03.08.2010 21:22

@Adrian daca omul ala isi posteaza linistit, nu jigneste, parerea lui pentru ce sa-i dau ban? Ca am eu alta parere fata de el? E parerea lui, i se aduc argumente. Daca intelege bine daca nu se duce si se culca linistit.

SI eu m-am referit strict la razboiul tau cu xray. Pentru asta o sa va luati ban. Si cand zic o sa va luati.. o sa va luati amandoi cand greseste primul. Sa mi se zica apoi ca bag pumnu in gura.

Adrian03.08.2010 21:30

Ce razboi prietene?

Ca eu arat argumentat ca el vorbeste prostii? Asta e razboi?

Senzational! Atunci hai sa nu mai lasam pe sit nici o discutie in contradictoriu. Ce zici?

Eu nu am dat report cand el m-a facut "papagal". El a sarit imediat cand a vazut "chiorix". Eu ce sa ii fac daca vrea sa va umple mailul?

Din punctul meu de vedere nu e nici un razboi. Dar nici nu pot sa il las sa arunce in stanga si in dreapta cu vrute si nevrute.

Si, orice ai zice, dupa toate cele intamplate, cand vine cineva si zice ca "becalii e inima Stelei", asta e jignire mai mare decat orice injuratura.

Asta pe langa ca e trolling. Da' nu conteaza si nici nu ma surprinde. Cand becalii vine si zice ca a fost offside de jumatate de metru desi se vede clar ca nu a fost, probabilitatea e foarte mare ca in lumea asta sa mai existe dobitoci ca el, dobitoci care sa debiteze prostii gen "becalii e inima Stelei" desi ala face numai rau Stelei.

Au injurat altii pe aici in ultimul hal si nu au primit nimic.

Ma simt onorat ca sunt primul care primeste ban pentru "chiorix" si "becalist".

Va multumesc!

Bogdan03.08.2010 21:33

@Adrian.. eu am o propunere ca m-am saturat in **** mea de toate discutiile astea de rahat. Hai sa desfintam regulametul si sa dam ban la fiecare user care are o parere gresita. Merge?

Adrian03.08.2010 21:37

Bogdane

Hai sa lasam glumele. Una e reaua intentie, alta e parere gresita.

Daca in anul 2010 mai poti spune ca, atuncai cand un utilizator spune ca becalii face bine Stelei, e o parere gresita, inseamna ca Borcea a avut orgasm la Sevilla 86.

Asta nu e parere gresita. E rea intentie, e incercare de spalare de creier, e prostie pura!

Sa fim, totusi, un pic seriosi. E parere gresita daca vine de la un copil de sub 14 ani, care nu intelege cum sta treaba. Dar cand vine de la un om matur, nu e in nici un caz parere gresita.

Ronnie03.08.2010 21:41

Nu toti cei care au o parere diferita fata de a ta au o parere gresita, Adriane. Fiecare este liber sa creada si sa gandeasca ce vrea. Poate omul acela chiar crede ca Becali face bine Stelei. Daca tu consideri ca nu este asa, explica-i omului, nu il cataloga becalist, prost etc.

Adrian03.08.2010 21:44

Ronnie

Raspunde la intrebare:

Face becalii bine Stelei?

Din orice punct de vedere ai lua aceasta intrebare, raspunsul tot unul singur este. E ca si cum ai intreba daca culoarea rosie e rosie.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca li s-a explicat tuturor de enspemii de ori totul. Si tot nu vor sa inteleaga. Au fost facute sute de articole, sute de utilizatori s-au chinuit cu ei. Si ei tot nu au vrut.

REA INTENTIE in cazul unora, prostie in cazul altora.

Ronnie03.08.2010 21:46

Eu sunt de parere ca nu, dar cum am vazut sambata un stadion aproape plin care canta, ma gandesc ca unii nu sunt de aceiasi parere. Iar pe acest site se pot dezbate aceste lucruri civilizat, fara sa se ajunga la jigniri.

Adrian03.08.2010 21:49

Sambata am vazut si oameni care l-au aplaudat cand era calare pe masina. Si?

Uita-te, frate, la stiri. O sa vezi ca exista in Romania oameni care isi taie testicolele cu toporul in incercarea de a taia o gaina. Ce te surprinde?

Maye03.08.2010 21:53

Iesiti ba la bere, ca fierb hormonii in voi.

Ronnie03.08.2010 21:54

Asa, si acum ar trebui sa ii banam pe toti? Pai ce facem, ramanem doar noi doi pe site? E site-ul tuturor stelistilor, nu doar a celor impotriva lui Becali.

MoWeed03.08.2010 21:55

Mai are rost sa va zic ca sunteti off-topic?

Adrian03.08.2010 21:56

Noa atunci baneaza-ma pe mine ca ii injur, desi nu fac altceva decat sa spun adevarul.

Daca un utilizator e prost, cum pot sa il jignesc cand spun un adevar?

Serios acum. Suntem doar cativa oricum. Eu, Tupac, Ultramoro si alti cativa. Banati-ne pe noi si o sa fie un site linistit in care toti aplauda greselile de arbitraj in favoarea Stelei si urcarile maimutei pe capota.

xray03.08.2010 21:58

@ronnie, Dragos

De ce-l lasati, mai, sa acrediteze pe forum ca eu as fi spus ca "Becali face bine Stelei"?

Ii raspunde lui Dragos referitor la "raboiul cu mine" si sustine ca el lupta cu mine ... dar o baga pe asta cu "Becali face bine Stelei" ca si cum as fi spus-o eu! Plus reitereaza pe aia "becalii e inima Stelei" in contextul raspunsului.

Ce razboi prietene?

Ca eu arat argumentat ca el vorbeste prostii? Asta e razboi?

Senzational! Atunci hai sa nu mai lasam pe sit nici o discutie in contradictoriu. Ce zici?

Eu nu am dat report cand el m-a facut "papagal". El a sarit imediat cand a vazut "chiorix". Eu ce sa ii fac daca vrea sa va umple mailul?

Din punctul meu de vedere nu e nici un razboi. Dar nici nu pot sa il las sa arunce in stanga si in dreapta cu vrute si nevrute.

Si, orice ai zice, dupa toate cele intamplate, cand vine cineva si zice ca "becalii e inima Stelei", asta e jignire mai mare decat orice injuratura.

Asta pe langa ca e trolling. Da' nu conteaza si nici nu ma surprinde. Cand becalii vine si zice ca a fost offside de jumatate de metru desi se vede clar ca nu a fost, probabilitatea e foarte mare ca in lumea asta sa mai existe dobitoci ca el, dobitoci care sa debiteze prostii gen "becalii e inima Stelei" desi ala face numai rau Stelei.

Au injurat altii pe aici in ultimul hal si nu au primit nimic.

Ma simt onorat ca sunt primul care primeste ban pentru "chiorix" si "becalist".

Va multumesc!

Adrian03.08.2010 21:58

:))

Asta citeste doar ce vrea el. Superb :))

MoWeed03.08.2010 22:02

Adriane, stii prea bine ca a inteles ce vroiai sa zici dar ca intentionat "face pe prostul"

Dragoshel03.08.2010 22:03

Adrian si ce rezolvi daca te banez, nu mai intrii 5 zile si apoi vei continua sa jignesti/critici/faci off topic/ faci mistouri sau cum vrei tu sa numesti ceea ce faci. Incerc sa va calmez si sa va fac sa ve evitati ca sa va intelegeti omeneste nu am cum.

Daniel-Ionut03.08.2010 22:05

Bai, 3 pagini de tampenii... pentru binele omenirii, al site-ului, si al vostru, folositi optiunea "IGNORA MEMBRUL" :wacko:

xray03.08.2010 22:06
Adriane, stii prea bine ca a inteles ce vroiai sa zici dar ca intentionat "face pe prostul"

Un mesaj care incepe si se termina cu mine!

Ia reciteste ce am citat mai sus la "Trimis la #867" sa vezi tu pe ce faci!

MoWeed03.08.2010 22:07

Tu chiar crezi ca nu te-a citit nimeni. Interesant.

Adrian03.08.2010 22:07

Dragos

Eu nu pot sa ignor oameni care vin aici sa faca publicitate si campanie unei scursuri. Si de ce sa ii ignor?

Daca ei vin sa faca rau Stelei, e de datoria noastra sa ii oprim.

Daca nu ma vreti pe mine si ii vreti pe ei, banati-ma permanent si gata.

Poate ca, in momentul cand balonul asta de sapun se va sparge si va reincepe protestul, imi va fi ridicat banul. Daca nu, asta e.

Dragoshel03.08.2010 22:11

daca ceri banarea inseamna ca renunti si nu ii mai oprim. Haide sa ii facem in alt mod sa inteleaga ca Becali nu face bine Stelei...

daca nu il poti evita, incearca sa ii raspunzi cu argumente si sa renunti la jigniri. Daca te banez pe tine il banez si pe el.

Adrian03.08.2010 22:17

Dragos

Poti cauta linistit si vei vedea ca DOAR argumentat am vorbit cu el.

Singurele jigniri pe care le reclama sunt: chiorix si becalist.

Daca banarea mea duce la banarea lui, ma sacrific cu draga inima :)

p.s. Da' sa blocati si contul "sotiei" lui :))

xray03.08.2010 22:31
Tu chiar crezi ca nu te-a citit nimeni. Interesant.

Prietene!

Eu nu am scris pe forum sa-mi fac imagine de becalist sau de anti-becalist, ca multi vocali cu caramida pe piept dintr-o tabara sau alta!

Pentru mine exista doar Steaua si numai pentru ea am scris.

Nu sunt nici AISS-ist, nici ultras, nici tribunist, nici peluzist, nici lojist. Sunt doar un stelist din cele 4 milioane!

Pricepusi?

Dar sa-mi pui in taste si ce n-am scris, sau banuiesti ca as fi vrut sa spun, e si mai "interesant", vorba ta!

Eticheta de becalist ma oripileaza ca asociere si ma revolta ca neadevar, nu din probleme de imagine, cum gresit cred unii.

De aceea intodeauna adevarurile mele le-am rostit fara sa ma intreb (sau sa-mi pese) daca deranjeaza pe X sau Y sau vreuna din tabere, pentru ca nu ma intereseaza sa-mi fac imaginea virtuala cantand in struna cuiva! Idem in real life! E chestie de personalitate, verticalitate si onoare!

Kellerman03.08.2010 22:39
Nu sunt nici AISS-ist, nici ultras, nici tribunist, nici peluzist, nici lojist.

Daca nu ii banati pe nicolitzeni, eu nu ma opresc din jigniri, v-o zic din suflet.

«13435363738141»