FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«13334353637141»
xray03.08.2010 19:58
Dar si tu ai jignit, xray. Ti-am spus si pe topicul respectiv (de fapt pe mai multe, razboiul vostru e cam pe intreg forumul), am preferat sa incerc sa vorbesc cu voi sa va potoliti decat sa vad dau ban la amandoi (pentru ca de avertisement nu mai poate fi vorba, vad ca nu are niciun efect asupra voastra). Puteam foarte simplu sa va banez pe amandoi, stergeam posturile si gata. Dar cred ca pana la urma va puteti ignora, sunteti oameni mari pana una alta.

Eu vorbesc de acest topic, nu de istorie!

Unde l-am jignit, mai?

Dupa [9] am trimis Report fara efect.

Ai spus sa inceteze cu becaliat, el a continuat cu chiorix, etc.

Atunci l-am facut papagal, ca raspuns la repetitia lui cu becalist, dar pe al meu l-ai sters.

Am mai dat 2 Report pe jignirile lui si ... nimic!

Tu chiar nu ai vazut cum s-au derulat lucrurile?

Ma indoiesc!

Efectul este ca va da ronnie ban daca mai continuati sa va jigniti pe unde va prindeti.

La ora la care ai dat report-urile nu era nici un moderator pe forum, cred. Daca era, trebuia intr-adevar sa actioneze

Au fost 3 nu unul!

MoWeed03.08.2010 19:59

Atunci si ei poarta vina lor

xray03.08.2010 20:01
Atunci si ei poarta vina lor

Am scris si pe forum acolo:

astazi@20:54

@moderatori

Desi v-am semnalat prin "Raport" jignirile lui Adrian vad ca el continua abject cu:

"Chiorix", "becalistul xray"!

Chiar veti sa ma cobor si eu la nivelul lui si sa facem circ?

Tot fara efect, ca Adrian a continuat!

Ronnie03.08.2010 20:02

Eu am vazut mesajul cand l-ai facut papagal, dar nu ti l-am sters.

Adrian03.08.2010 20:04

Ahahhahahahahah

Ala ma face papagal si cica eu l-am jignit, ca i-am zis chiorix si l-am facut becalist, adica pentru ca am zis adevarul :))

Doamne, va rog!

Dati-mi ban pentru asta!

Vreau sa fiu primul care ia ban pentru ca zice adevarul.

Cand lumea ma injura pe mine, eu nu ziceam nimic. Nici voi nu v-ati sesizat. Bine, eu nu sunt o curva, sa ma plang de aproape orice si sa incerc sa scap de intrebarile incomode prin banarea celor care le pun.

Auzi ca cica e jignire "chiorix" :))

Daca ii bagam injuraturi din alea cum imi trimitea el pe mesaje private, cred ca ma dadeati la politie, interpol, CIA, MIB :))

Ronnie03.08.2010 20:06

Chiorix nu e deloc jignire, nu?

Dar eu daca te fac la fiecare post idiotadrian, sa zicem, cum ar fi? Nu te-ai simti jignit?

Adrian03.08.2010 20:09

Prietene ronnie, cate warnuri le-ai dat celor care ma faceau: "Adriean", "Adita", etc. ?

Ca sa nu te intreb cate warnuri le-ai dat celor care vorbesc despre mine in fiecare postare de-a lor: "Sigur Adrian asta si asta acum", "unde e Adrian sa nu mai stiu ce"

De injuraturi si alte faze nu mai are rost sa pomenesc. Unii moderatori sunt mari si tari doar cand dau unii report. In rest someaza.

Hai mah, dati-mi ban 30 de zile ca l-am facut chiorix si am zis ca e becalist!

p.s.

As avea, totusi, o intrebare pentru cei care au publicat articolul lui xray.

Daca acum 3 zile, xray se certa cu unii oameni spunand ca Ienei a gresit ca a zis ca ciobanul trebuie sa taca, de ce ati publicat un articol in care tot el, xray, zice ca Ienei ar trebui sa il rezolve pe cioban?

Asta nu miroase a ipocrizie din partea autorului?

Ce valoare are un astfel de articol?

Azzido03.08.2010 20:21

Kellerman a primit warn.

Xray si Adrian, presimt ca va luati ban amandoi

Ronnie03.08.2010 20:22

Adita e jignire in p...mea?!?! Pai si mie imi spune mama Bogdanel. Sau prietena Bobi. Ar trebui sa le bat?

Adrian03.08.2010 20:23

Eu abia astept. Mai ales daca il primesc pentru chiorix si becalist :))

Alt p.s.

Cei care vin cu idei gen "becalii e inima Stelei" nu primesc nimic?

Ronnie

Daca chiorix e jignire si adita e.

Pana la urma, ce inseamna chiorix? Defineste.

Kellerman03.08.2010 20:24

De ce nu banati voi nicolitzenii de fapt ? ma refer la steauatornado sau toronto cum o fi si ceilalti.

Astfel scapam de flame, sincer, eu cand ii vad pe astia nu pot sa ma abtin, oricate banuri/warnuri whatever mi-ati da.

P.S: Asa ba, bravo, dati-mi mie warn si lasati becalistii si nicolitzenii sa faca misto de toti suporterii STELISTI, bravo, continuati tot asa...

Daniel-Ionut03.08.2010 20:27
Daca chiorix e jignire si adita e.

Pana la urma, ce inseamna chiorix? Defineste.

Adita este o prescurtare a numelui, iar chiorix vine de la chior + sufixul ix. Simplu nu? :)

xray03.08.2010 20:28
Kellerman a primit warn.

Xray si Adrian, presimt ca va luati ban amandoi

Ok!

Daca asa considera site-ul sa-si protejeze userii de provocari, jigniri si atacuri tembele sistematice, chiar te rog sa-mi dai ban forever!

Adica, sa-mi stergi contul!

Ronnie03.08.2010 20:30

Bai, cand va vad ca atat va victimizati si cat de mult suferiti voi...

Bogdan03.08.2010 20:41

Baieti.. mai ales voi doi Adrian si xray, parerea mea e sa va ignorati total. Un schimb de replici intre voi sa mai vad eu personal imi iau angajamentul ca va banez pe amandoi. Si rog colegii mei sa faca acelasi lucru.

Si zic asta pana sa ajung sa citesc comentarile de la articole.

MoWeed03.08.2010 20:42

Atunci mai bine nu le citi :))

Adrian03.08.2010 20:44

Daniel Ionut

Trebuie sa il intrebi pe Alex Miaus de la ce vine chiorix, ca el e inventatorul. Poate sa vina si de la "X*x"

Pentru ca Chi e litera greceasca X.

Adita nu e o prescurtare a numelui. Poate o diminutivare. Si nu conteaza, pentru ca nu asa ma cheama.

Adevarata problema/nemultumire e urmatoarea:

Acum cateva luni, daca venea cineva si zicea "becalii e inima Stelei" si" AISS sunt prosti", pe langa injuraturi isi lua si ban.

Acum s-a schimbat politica sitului.

Cei care nu s-au schimbat odata cu ea, sufera.

Cei care inca sunt impotriva lui becalii au ajuns in locul becalistilor de acum 2 luni.

E corect?

Multi vor primi ban/warn pentru ca nu vor sa isi incalce principiile.

Uitati-va peste articolul lui xray. Veti vedea ca atac doar articolul. "Chiorix" si "becalist" sunt atacuri inventate de xray. Pana acum nu il deranjau. Il deranjeaza acum, ca s-a schimbat politica sitului si pentru ca vede ca ii merge.

Cand altii postau in articolele mele(Sau in alte articole asemanatoare) injuraturi la adresa mea(sau a redactorilor respectivi) si nu aveau nici o treaba cu articolul, nu pateau nimic.

Acum, in schimb, patesc cei care cu cateva luni in urma erau considerati oameni buni pe site. Sunt tolerati jeguri ca flory_radoi aia sau alte ciuperci rasarite dupa pace. Frumos.

Sunt si eu curios. Cand toata povestea se va termina si protestul va reincepe, cei sanctionati acum pentru ca au spus adevarul vor primi mesaje private cu scuze?

Bogdan

Tu ii poti ignora pe cei care vin si posteaza "becalii e inima Stelei pentru ca el baga bani"?

MoWeed03.08.2010 20:46

Adriane, taman de la tine nu ma asteptam sa zici asta.

Politica site-ului nu s-a schimbat si stii ca nu s-a discutat niciodata ceva de genul asta. De asemenea stii ca unii din moderatori nu si-au schimbat viziunile cu privire la modul in cate trebuie sa ne comportam ca suporteri ai Stelei

Ronnie03.08.2010 20:49
Bai, cand va vad ca atat va victimizati si cat de mult suferiti voi...

gen...

Acum cateva luni, daca venea cineva si zicea "becalii e inima Stelei" si" AISS sunt prosti", pe langa injuraturi isi lua si ban.

Acum s-a schimbat politica sitului.

Cei care nu s-au schimbat odata cu ea, sufera.

Cei care inca sunt impotriva lui becalii au ajuns in locul becalistilor de acum 2 luni.

Eu daca mai vad odata scris chiorix din partea ta sterg postul si iti dau ban.

Poate sa scrie si in biblie ca "chiorix" e cuvant sfant, nu-mi pasa.

Adrian03.08.2010 20:51

Atunci poate o sa fii la fel de harnic si cand vine vorba de mine, ce zici?

Astept un ban pentru fiecare care ma jigneste sau se refera la mine in orice alta forma decat "Adrian".

Multumesc.

xray03.08.2010 20:58

@Adrian

Numai un tulburat ca tine poate minti ca am spus eu vreodata :

"Acum cateva luni, daca venea cineva si zicea "becalii e inima Stelei" si" AISS sunt prosti", pe langa injuraturi isi lua si ban."

Iar moderatori te asculta fara nicio strabatere cum iti debitezi ineptiile si continui circul cu chiorix sub nasul lor!

No comment!

@Bogdan

Ia citeste-le, te rog!

Adrian03.08.2010 20:59

Ronnie

Sari cu banul pentru xray ca m-a facut tulburat :))

Si si-a zis si chiorix deci 30 de zile ca s-a jignir si pe el :))

Daniel-Ionut03.08.2010 21:01

Ce ziceti, v-ati intoarceti mai limpezi la minte, mai moderati in discutii, dupa o binemeritata vacanta de 7 zile?

Adrian03.08.2010 21:01

Nu. Nu vad de ce un ban m-ar face sa imi schimb principiile. Unii dintre noi nu se dau dupa cum bate vantul.

p.s. Xray

Nici nu faceam referire la tine cand am zis alea :))

xray03.08.2010 21:12
p.s. Xray

Nici nu faceam referire la tine cand am zis alea :))

Evident, si nici aici cand Ronnie ti-a avertizat referitor la mine: "Ronnie 03.08.2010@19:00@Tupac si Adrian

Decat sa va bagati in seama fara rost catalogand pe x si pe y ca fiind becalisti mai degraba va abtineti. "

Adrian: Hai Ronnie nu o mai da cu deontologia ca nu suntem aici pe prostsport.ro. Cand ala zice ca "becalii e inima Stelei", tu cum il numesti?
«13334353637141»