FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«13132333435141»
danimarcu25.06.2010 10:46
Adrian isi pune ciracii sa ma jigneasca si cand dau replica, el raporteaza!

Si asta e o jignire.Eventualii useri care impartasesc aceleasi pareri cu Adrian s-ar putea simti ofensati.Nu cred ca exista o coalitie impotriva ta...

Planeta se scufunda si voi va plangeti pt orice :shit:

Ce naiba,nu puteti sa va ignorati? :ce_oameni:

xray25.06.2010 10:52
Eu, unul, nu mai stiu unde s-a intamplat. Report using the magic button ;)

Aici:

"Inapoi spre viitor."

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/14943/

@danimarcu

Te simti ciracul lui? Just kidding :)

Nu era vorba de comuniunea de idei, ci de Asociatia Lipitorilor de Etichete, unde el e president.

danimarcu25.06.2010 11:08
@danimarcu

Te simti ciracul lui? Just kidding :)

Nicidecum.Nu m-as simti deloc confortabil in postura asta,cu atat mai putin in fata unuia cu vreo 16 ani mai tanar ;)

De fapt nu exista nici o persoana pe forumul asta cu care sa fiu total de acord,dar asta e normal.

Cand am pomenit de ciraci ma refeream la faptul ca e lipsa de bun simt din partea ta sa jignesti intr-o postare in care te plangi impotriva jignirilor.

danimarcu25.06.2010 11:44
Esti in eroare. Vezi in DEX. Cirac nu e o jignire!

In formularea mea, "ciracii lui.."= adeptii lui ... !

Era mai corect sa nominalizezi.M-am uitat in DEX,dupa cum m-ai sfatuit.Cirac inseamna si

CIRÃC, ciraci, s.m. 1. (Livr.) Elev, discipol, ucenic. 2. (Depr.) Persoană care impartășește in mod servil și mecanic vederile, parerile etc. cuiva. 3. (Înv.) Om de incredere al cuiva. " Din tc. çirak.

Bineinteles ca tu ai folosit varianta "adeptii lui", nu-ti sta tie in caracter sa jignesti si sa raspunzi cu aceiasi moneda.

Cred ca sunt :offtopic: .Daca e asa,sa mi se stearga postarile.Promit ca nu fac plangere, ca ciracii lui Gigi Becali! :)

Stanici25.06.2010 12:12

Sunteti off, potoliti-va.

axl25.06.2010 12:19
X-ray, exista in echipa acestui site unii oameni (si eu) care te-au aparat in nenumarate randuri, asta pentru ca eu, si poate si ceilalti, cred ca "opozitia" nu trebuie inlaturata ci combatuta. Nu stiu daca ai simtit lucrul asta si te crezi oarecum la adapost de masuri extreme dar daca asa e sa stii ca te inseli. Pe mine unul ai inceput sa ma scoti din sarite.
Adrian25.06.2010 12:26

Eu nu inteleg de ce se spune despre mine ca pun oamenii sa il jigneasca. Eu am zis foarte clar celor pe care ii enerva sa il ignore. Si voi stiti asta. Iarasi minte baiatul asta. Pentru a cata oara?

Asta patim daca toleram trollii.

xray25.06.2010 12:32
X-ray, exista in echipa acestui site unii oameni (si eu) care te-au aparat in nenumarate randuri, asta pentru ca eu, si poate si ceilalti, cred ca "opozitia" nu trebuie inlaturata ci combatuta. Nu stiu daca ai simtit lucrul asta si te crezi oarecum la adapost de masuri extreme dar daca asa e sa stii ca te inseli. Pe mine unul ai inceput sa ma scoti din sarite.

Greseala ta si a celorlalti de care zici tu, este ca voi ma tratati complet aiurea ca fiind din "opozitie".

Opozitie la ce?

Prietene, eu nu sunt nici din "opozitie", nici de la "putere".

Imi exprim liber parerile, ca un solist, nu ca un cantaret constrans de partitura vreunui cor, de stanga sau de dreapta, nord sau sud, tribune sau loje!

Punct!

PS

Apropo de amenintarea cu masuri extreme ...

Mi-e perfect perfect perpendicular daca voi fi banat forever!

Stelismul si opiniile mele nu-mi pot fi dictate, luate, cenzurate sau sterse de NIMENI !

Ele nu s-au nascut odata cu site-ul acesta si nici nu traiesc prin el.

Site-ul e doar unul din mijloacele de comunicare prin internet si nu o sperietoare de pareri jurizate intre "viata sau moarte"!

Azzido25.06.2010 12:57

1. eu stiu una si buna: cand doi se cearta, al III-lea le da ban la amandoi. al III-lea sunt eu...

2. incetati sau aplicam punctul 1 :wave:

Moskopole14.07.2010 11:53

Am de facut o reclamatie in legatura cu un fapt de o gravitate maxima

Reclamatia il are ca subiect pe moderatorl axl, si ca victima pe dl. @xray, si de fapt, prin gravitatea faptei, pe noi toti, in mod direct.

Arat ca domnul @xray este un membru marcant al comunitatii suporterilor stelisti, cu multe contributii pline de sens si scop, chiar si la cele inaintate ore din noapte, pilduitoare pentru simtamintele sale pentru Steaua, pentru toti cei care pot sa inteleaga

Mai putin axl.

Moderatorul axl, prin niste atitudinile sale (ce a facut si ce a spus), l-a pus, in fata mea, pe onorabilul @xray, intr-o pozitie umilitoare, aratand-ul, in ochii mei, ca fiind un las, lipsit de caracter si mincinos ordinar.

De ce scriu, atat de revoltat, aceasta plangere, referitoare la craerea unei atmosfere incompatibile cu respectul de cel mai minim bun-simt ce trebuie sa existe in acest spatiu.

Se pare ca axl nu poate intelege lucrul asta: minimul obraz.

Ce s-a intamplat?

Cronologie:

Eu scriu articolul Oglinda viitorului, pe care-l semnez cu numele adevarat, G.L.

Eu, Moskopole, am un comentariu (la ora siteului 06:16 pm):

Sa comentezi, intr-un articol a carui teme erau traditia, principiile, valorile istorice, respectul si sufletul clubului, trecutul, prezentul, si, mai ales viitorul, despre pretextul Banel, asta inseamna -pentru mine, cel putin- ca nu mai exista absolut nicio speranta.

@xray, va felicit sincer. Asa ne trebuie!

1. domnul @xray a scris ceva despre mine. Despre mine, Moskopole! in postul d-sale (ora 6:22 pm) , imi spunea, ca desi am citit articolul,nu l-am inteles. :blink:

@Moskopole

Pana si poza articolului arata cine-i personajul principal din articol, adica "Oglinda viitorului".

Daca ai vazut-o si nu te-ai prins, desi ai citit, te felicit!

2. ii trimt d-lui @xray un mesaj personal, in care-l asigur de toata consideratia mea, si pe care-l semnez cu numele meu adevarat, care arata ca sunt autorul articolului:

Constanta, 13 iunie 2010, ora 18,32

3. dl. @xray editeaza, imediat, mesajul sau initial adaugand faptul, ca recunoaste ca nu si-a dat seama ca eu eram autorul articolului, si-mi multumeste ca i-am dezvaluit, in mesaj privat, ca sunt autorul. Eu mi-am dezvaluit numele meu real in fata d-sale, in particular, iar d-sa a iesit imediat sa-l arate public.

4. eu scriu un post -existent acum- in care, ca urmare a editarii postului sau, cu o informatie pe care i-am oferit-o cu prezumtia de buna-credinta (in niciun caz pentru al face public), in care ii bat civilizat, obrazul,la 7:59 pm:

Ca tot vorbim de caractere.

Dar nu respectam o minima igiena morala.

Dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari repetate de santaj...

Poate dumneavoastra sunteti de varsta lui Platon, care sustineti ca va este prieten, dar ar trebui sa stiti ca Barba non facit philosophum.

Ex auribus sognoscitur asinus!

5. domnia sa imi raspunde cu un post, in care ma acuza ca il acuz de niste lucruri, prin fraza "Dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari repetate de santaj..." (pe care eu nu le-am adresat, sub absolut nicio forma dumnealui), si mai spune, ca ce mare scofala a fost ca mi-a dezvaluit numele, ca "doar nu era secret", si-mi mai spune un lucru jignitor si nedrept, pe care nu-l meritam: "te dai filozof, dar esti la nivel de mahala", prin faptul ca domnia sa a considerat ca-i adresam d-lui fraza in care acuzam amenintarile, minciuni dovedite si incercari de santaj.

6. eu scriu un post in care imi cer scuze, recunoscand neglijenta pe care am facut-o, prin fraza interpretabila:

Dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari repetate de santaj...

Stimate @xray, ce ursitoare rea v-a facut sa apropiati de contributiile dumneavoastra aici, - care sunt vizibile in splendoarea lor pentru oricine - amenintarile, santajul si minciunile?

Regret nespus, imi asum culpa neintentioanata si imi cer sincer scuze daca plasarea neglijenta a acelei fraze, care ar fi putut fi interpretata ca fiind adresata domniei voastre, v-a cauzat vreo vatamare, zgandarind cine stie ce demoni interiori, pe care, cu decenta ii inteleg si respect.

Cerandu-mi inca odata scuze pentru blamabila neglijenta, apta la a da strambe comentarii din partea unor constiinte mai incarcate,

Va sigur din partea mea de toata consideratia pe care o meritati.

7. domnului@xray i se sterge sterge postul in care imi reprosa ca ii adresez lui respectiva fraza: Dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari repetate de santaj...de catre moderatorul axl.

Faptele, dupa cum voi arata, sunt extrem grave, incalcand constient valorile de functionare ale acestui spatiu virtual, constient incalcate, prin gesturi care trebuie sa duca la excluderea vinovatului.

Contributiile foarte pilduitoare ale d-lui @xray la cauza Stelei sunt vizibile tuturor prin utila functie de vezi postarile. Eu le-am vazut si mi-am dat seama de ce valoare are acest om pentru Steaua. Ce-i doreste Stelei.

Unii nefericti, incapabil sa depaseasca niste limite, il califica pa dl. @xray (caruia i se adreseaza si la per tu) ca fiind un pion otravit, un agitator, un diversionist.

Insa eu mi-am dat seama de calitatea acestui om deosebit (din postarile d-sale, fireste), si il creditez cu toate calitatile pe care d-lui, in repetate randuri le agita: respect si onoare.

Domnia sa, in mesajul personal cu care m-a onorat, mi- dat dovada calitatilor sale morale maxime, a unei forte de inalta constiinta civica, pe care ne putem baza si la bine, dar mai ales la rau

Domnul @xray, in acel mesaj personal (singurul, dealtfel), pe langa faptul ca s-a deschis fata de mine, vorbindu-mi doar la per tu, intr-o expresie clara a deschiderii si apropierii fata de un interlocutor nevrednic, mi-a spus ceva ce nu voi uita toata viata, aceasta fiind si motivatia intima a acestei revolte.

Domnia sa mi-a spus: Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul

In lumina acestei revelatii, nu mai pot sa tac, si sa asist la discreditarea acestui om deosebit.

Cand in mod evident, adevarul este prietenul sau suprem, dl. @xray este adus la postura de mincinos ordinar, si, in esenta un nenorocit, de catre ce s-a intamplat, intr-o nedreptate ce ii poate pune, de catre unii care atat asteapta, toata activitatea sa aici, sub semnul imposturii.

Atfel, moderatorul axl, mi-a spus ieri seara, in repetate schimburi de mesaje pe care le-am avut, ca dl @xray si-a sters singur postul, dupa ce eu i-am raspuns la el, fapt ce eu, initial, in tampenia mea, l-am crezut. Prin aceasta, axl, in mod evident a vrut sa-l puna de dl. @xray intr-o postura penibila, care sa-l arate ca un las, un nenorocit care nu-si asuma faptele, un intrigant si un diversionist.

Iar eu nu pot sa permit asa ceva.

Eu cred ca @axl, asa cum se dovedeste si mai sus, intr-o postarea mai veche adresata lui @xray, "Nu stiu daca ai simtit lucrul asta si te crezi oarecum la adapost de masuri extreme dar daca asa e sa stii ca te inseli. Pe mine unul ai inceput sa ma scoti din sarite.", are ceva personal impotriva dlui @xray, pe care vrea, ca prin aceasta stergere a postarii d-sale, sa-l puna intr-o pozitie josnica, pretinzand ca acesta si-a sters singur postarile.

Gravitatea cazului este urmatoarea:

1. Eu, in postul meu (nr. 4 din Cronologie), am urmatoarea fraza: Dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari repetate de santaj...

Contextul era urmatorul: sa-mi fie "dat in gat" cum ar spune unii, numele, pe care l-am incredintat dlui @xray incredintat ca valorile pe care le clameaza ii sunt proprii, am considerat-o o lipsa de caracter, intr-o exprimare prea dura.

Eu m-am simtit dezamagit de acest om - @xray - pe care il admiram enorm, si care m-a facut sa ma simt, pe moment, foarte mic.

De vaici si urmatoarea fraza: Dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari repetate de santaj..., pe care am intentionat-o in urmatorul sens:

Daca am ajuns, pe siteul fcsteaua, ca dupa minciuni dovedite, amenintari si incercari de santaj, care s-au intamplat in decursul timpului, ca tocmai dl. @xray, exemplul nostru de corectitudine si moralitate sa faca un astfel de gest, justificat in felul urmator: "Ce mare secret era? "

Pai nu era, dar nu se face!

Catranit din cauza ca unul dintre cei la care ma raportam in ce priveste moralitatea din spatele caruia dirijeaza toate discutiile despre Steaua, am scris, mahnit acel post.

2. dl. @xray a facut apoi (nr. 5 in Cronologie) un post in care - absolut de neinteles - isi asuma acele caracteristici, pe care eu, dupa cum am explicat si o arata evidentele, in niciun caz nu le-am intentionat domniei sale.

"Sper ca nu te referi la mine cu minciunile, amenintarile si santajele", si mai spunand domnia sa: "vezi ca te dai filozof, dar intri, cu astfel de acuze, in mahala"

Aceste nenorociri, -minciuni, amenintari, santaje- pe care dl. @xray le-a luat singur asupra m-au naucit, pe moment.

3. Am scris apoi postul in care explic situatia (nr. 6 in Cronologie), in care atitudinea mea fata de subiect:Stimate @xray, ce ursitoare rea v-a facut sa apropiati de contributiile dumneavoastra aici, - care sunt vizibile in splendoarea lor pentru oricine - amenintarile, santajul si minciunile?

Regret nespus, imi asum culpa neintentioanata si imi cer sincer scuze daca plasarea neglijenta a acelei fraze, care ar fi putut fi interpretata ca fiind adresata domniei voastre, v-a cauzat vreo vatamare, zgandarind cine stie ce demoni interiori, pe care, cu decenta ii inteleg si respect.

Cerandu-mi inca odata scuze pentru blamabila neglijenta, apta la a da strambe comentarii din partea unor constiinte mai incarcate,

Va sigur din partea mea de toata consideratia pe care o meritati.

4. Domnului @xray i se sterge postarea in care prezuma ca minciunile, amenintarile, santajele, ii sunt adresate domniei sale, de catre moderatorul axl.

Ei, aici este problema:

Daca stimabilul @xray ar fi sters raspunsul sau, prin care se incrimina singur, pe principiul "musca pe caciula", ca fiind unul care se identifica cu minciuna, santajul si amenintarile, ca sa ma lase pe mine in off-side, si sa scape de ridiculizarea publica la care simte domnia sa ca a fost supus prin demascarea caracterului (fara ca asta sa fie deloc intentia mea) - dovada fiind chiar stergerea postului prin care se incrimina direct, atunci ar fi fost aratat in toata splendoarea sa: mincinos, las, diversionist, fara caracter, fapt ce i-ar pune astfel, toate contributiile de aici, si implicit viitorul sau, sub un mare semn de intrebare.

Atunci, moderatorul axl a sters el postul d-lui @xray, tocmai pentru a-l pune in postura in care s-ar fi aflat domnul @xray daca ar fi sters acel post singur: un las si un mincinos care are ca scop doar scandalul si nu are scrupule atunci cand cineva il face sa se demaste singur, in splendoarea micismului sau caracterial si al relei-credinte, care astfel se demonstreaza.

Eu nu pot sa asist impasibil la asa ceva, si il apar de domnul @xray, aparand de fapt niste valori care in absenta lor demonstrata, ar face ca subiectul sa fie incompatibil cu prezenta sa in continuare in acest spatiu virtual.

Daca domnul @xray a sters acea postare, atunci domnia sa este in culpa. Dar eu sunt convins ca moderatorul axl a facut-o pentru al discredita pe dl. @xray, pe care multi sunt invidiosi pentru inteligenta deosebita pe care o are, inventandu-i tot felul de vine, si incercand ca, in cumul cu multe alte pacate pe care i le imputa, mult-comentate, din cate am inteles, sa-i desavarseasca un portet care sa-l arate pe domnia sa in asa fel incat sa se demonstreze ca e incompatibil cu acest spatiu: un intrigant nenorocit, care da bir cu fugitii cand se arata el singur la ce-i sta gandul, care-l caracterizeaza in acest spatiu: santaj, minciuna, amenintare.

Este simplu: Postarea aia a fost stearsa pentru a ascunde niste buboaie urat mirositoare, pline cu puroi.

Cine a sters-o, trebuie sa dispara!ori axl, ori onorabilul @xray (fapt ce-l exclud, insa din start, prin toate valorile pe care le arata)

Eu imi demonstrez astfel fata de domnul @xray, prin devotament si verticalitate, increderea cu care onorabilul @xray, - acaparator si orientator de tinere caractere steliste al tuturor discutiilor legate de principii si valori ale viitorului Stelei - m-a investit, cand mi-a transmis, spre buna pastrare si folosinta, valoarea domniei sale cea mai de pret: Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul.

Cer lamurirea situatie de catre root administratori.

MoWeed14.07.2010 12:08

In primul rand, sa asteptam raspunsul lui axl. Ai vreo dovada ca axl a sters postarea respectiva?

In al doilea rand, nu vad de ce ar mai fi dorit sa-l discrediteze, tinand cont ca un procent semnificativ din userii cei mai activi ai site-ului, nu ar avea nici o problema daca l-am bana pe xray. Nimeni din moderatori nu are ceva personal cu xray.

Ronnie14.07.2010 12:14

Off: Daca mai apar 2-3 cu astfel de plangeri o sa stam cate o zi intreaga numai sa o citim, da' sa le mai si rezolvam...

axl15.07.2010 13:49

Vad ca profilul lui Moskopole a fost sters deci consider ca nu-s dator nimanui cu explicatii.

Nevertheless, postul "sters" de X-ray este urmatorul:

untitled.JPG

Dupa cum lesne se poate observa, ultima editare este a lui X-ray. Eu am sters mesajul pentru ca atunci cand dau peste un mesaj care spune stergeti-ma, il sterg. Am avut ocazia sa citesc mesajul original si se incadra perfect in regulamentul site-lui, lucru confirmat de altfel si de Moskopole intr-unul dintre p.m.-urile primite.

Regulamentul spune:

6.9 Postarea pe forum a datelor private a altor utilizatori din varii motive se considera incalcare grava a prezentului regulament si se sanctioneaza cu ban IP. Prin date private se intelege orice detaliu ce poate duce la identificarea respectivului utilizator, de la fotografii pana la i.d.-uri de messenger, precum si orice alte date considerate de moderatori ca fiind private.

N-am inteles exact daca Moskopole afirma ca X-ray a afimat ca Moskopole este autorul articolului, intrand astfel sub incidenta Art. 6.9. Din ce am vazut eu X-ray a afirmat intr-un post ca autorul articolului si-a facut singur cunoscut numele printr-un mesaj privat adresat lui X-ray dar, din ce am citit eu pe forum, X-ray a folosit o exprimare ambigua si generalista, nu a afirmat clar ca X este Y. Cu toate acestea am editat/sters dialogul despre autor din mesajele celor doi, din spirit de prevedere a incalcarii Art.6.9.

Regulamentul mai spune:

6.7 Editarea post-urilor in neconcordanta cu mesajul transmis initial cu scopul de a pune in lumina nefavorabila interlocutorul, de a crea confuzie sau iritare se considera incalcare grava a regulamentului si se pedepseste cu ban 7 zile, atunci cand aceasta editare poate fi dovedita.

Ceea ce a scris X-ray initial in postul buclucas a fost citit de mine si se incadra in Regulament. Optiunea lui de a edita stergand ceea ce a scris si scriind "...va rog sa-l stergeti. A fost inutil. Multumesc." nu a fost interpretata de mine ca fiind o incalcare a Art.6.7. Daca exista cineva care poate sa dovedeasca aceasta incalcare il rog sa posteze aici un print cu postul original.

Vad ca doar eu inteleg inversarea rolurilor facuta de Moskopole: aparent ma ataca pe mine dar de fapt da in X-ray. Sa fie sanatos.

Avand profilul sters mie mesajele private primite de la el imi apar asa:

1.JPG

De aceea am rugamintea ca cei care-l cunosc sa-i transmita ca ultimele doua mesaje trimise de el nu au fost inca citite de mine si-l rog sa imi transmita pe alta cale ceea ce vroia sa spuna, mai ales in al doilea mesaj.

2.JPG

Sau, Moskopole, in cazul in care intri aici ca simplu vizitator, astept mesajele tale la adresa de mail a***@***

Joga Bonito15.07.2010 16:30
Vad ca profilul lui Moskopole a fost sters deci consider ca nu-s dator nimanui cu explicatii.

La cererea lui?

Fane15.07.2010 17:39

Da Joga.

Daniel-Ionut15.07.2010 17:55

Bravo... fuge lumea de pe site mai ceva ca la maratonul de la Golden League.

Joga Bonito15.07.2010 18:45

Mare pacat... Consider ca un om de calibrul lui trebuie sa judece mai echilibrat situatia. Pe cat de mult ne-a incantat cu articolele si initiativele lui, pe atat de mult ne-a intristat cu iesirea asta prematura. Sper sa-si calce peste orgoliu si sa se razgandeasca.

Parcurgand randurile de mai sus imi dau seama ca acest conflict a izbucnit din nimic. Practic, au ramas putini moderatori care inca nu au abuzat de x-ray. Era un lucru normal cu care ne-am obisnuit majoritatea celor care avem spirit civic pe acest forum. Iar in cazul de fata axl a actionat destul de just dupa parerea mea, dat fiind faptul ca i-a si luat apararea indirect de multe ori lui x-ray.

danimarcu15.07.2010 21:50
Bravo... fuge lumea de pe site mai ceva ca la maratonul de la Golden League.

Care "lume" fuge de pe site?

S-a retras Moskopole probabil pt ca a considerat ca a fost nedreptatit.

Eu cred ca axl si-a facut doar datoria,iar Moskopole pe langa faptul ca e un mare stelist cred ca e si un mare incapatanat!

Pacat ca ne-a parasit,dar e prea plin de el daca s-a retras de la o chestiune atat de marunta...

AG15.07.2010 22:02

cel destept cedeaza primul

Azzido16.07.2010 05:14

nope. in cazul asta cel slab cedeaza primul.

weedandweird16.07.2010 18:08

Acest mesaj este trimis de Moskopole la rugamintea acestuia,este redat exact asa cum l-am primit.

Te rog sa postezi pe topicul "Nemultumiri cu privire la activitatea moderatorilor..." urmatoarele:

Moskopole m-a rugat sa transmit din partea lui urmatoarele precizari:

• Nu m-am retras sub nicio forma din cauza acelei reclamatii, care nici macar nu era referitoare la axl. Reclamatia nici macar nu este reclamatie. Este un pamflet!

2. Motivele retragerii mele au fost dezvaluit mai multor notabilitati ( Azzido, Stanici, Virgil, ManiaCU, si altii), care insa, tac malc. Mai mult, Azzido incearca sa acrediteze ideea ca acea "reclamatie" ridicola a fost cauza pentru care m-am retras, pentru a ma pune intr-o lumina proasta.

3. Motivele pentru care am cerut stergerea contului nu sunt cauzate de ceva punctual, nici nu sunt cauzate de o persoana anume. Este vorba de atmosfera generala. Lucru imposibil de schimbat.

4. Ca sa nu va retin, mai ales ca sper ca unul dintre onorabilii carora le-am incredintat sentimentele din cauza carora am ales retragerea o sa vi le expuna, eu va sintetizez si va spun: MINIMA IGIENA MORALA legata de ce doriti voi pentru Steaua -motivul pentru care am fost aici- si nu de persoana mea sau a altora.

5. Stergerea contului este modul meu de a protesta impotriva viziunii hiper-majoritatii liderilor cauzei in ceea ce priveste VIITORUL Stelei. Am explicat lucrul asta, dar Azzido lasa de inteles ca motivul a fost ceva pueril, un moft, un orgoliu ridicol, in legatura cu ceva care nu exista: o reclamatie (care nu e reclamatie, e doar un pamflet in care arat pe cineva asa cum este de fapt: dezbracat de caracter) tampita, fara niciun suport logic, tocmai ca sa bagatelizeze si sa desfiinteze semnificatia gestului meu. Sa-i fie rusine!.

6. Eu nu pot sa fiu partas ca utilizator activ, la crima care se va savarsi impotriva Stelei, de catre atitudinea pe care o promovati. Asta e motivul! Cererea de stergere a contului este modul meu de a protesta la directia pe care o afisati voi, si care va insemna in mod cert MOARTEA Stelei!

P.S. Sa nu se bucure unii (care au inceput deja sa jubileaze la adresa mea pe alte siteuri) prea devreme! Eu mi-am suspendat contul Moskopole, dar nu am incalcat niciun punct al regulamentului care sa duca la incompatibilitatea mea definitiva ca utilizator aici, asa cum am fost sfatuit de pe langa Tamisa. Adica, pot oricand sa-mi fac un altul, din care sa-mi exprim opiniile! Nu sunt clona, nu intru pentru a injuria, a jigni, sau a face atmosfera.

P.P.S. Ce ziceai tu, Azzido, ca cei care cedeaza intr-o astfel de situatie sunt slabi? Sunt mai mult decat slabi! Sunt niste lasi ordinari, si niste nenorociti de vlahi veleitari care-si confirma astfel fiinta. Sunt niste tradatori!

danimarcu16.07.2010 18:46
Acest mesaj este trimis de Moskopole la rugamintea acestuia,este redat exact asa cum l-am primit.

Nu m-am retras sub nicio forma din cauza acelei reclamatii, care nici macar nu era referitoare la axl.

Moskopole,

daca-i asa,atunci imi cer scuze ca te-am facut incapatanat! :blush:

Totusi,nu vad de ce a trebuit sa te retragi,chiar daca directia pe care o ia site-ul asta ti se pare gresita!

Nu era mai bine sa ramai printre noi si sa te iei la tranta cu "dusmanul"?

Adrian16.07.2010 19:10

Moskopole

Daca citesti ce scrie pe aici, eu zic sa iti refaci contul(sau sa iti faci un cont nou) si sa te intorci. Nu zic asta pentru a incerca sa te conving sa faci articole ci pentru ca avem nevoie de utilizatori care stiu ce vor. Acum, cand protestul sta sa cada din cauza ca unii adopta tactici piturciene, eu zic ca nu e rau sa mai fie o voce pe aici, sa vada lumea ca, desi suntem tot mai putini, suntem, existam.

Sunt sigur ca vor veni unii sa ma ia la misto, sa zica cat de naspa sunt eu ca ma dau pare protestatar din Transilvania dar nu imi pasa. Nu sunt din Bucuresti si nu pot sa merg la meciuri. Si stiti ceva? Nici nu vreau. Atat timp cat echipa e la becalii, eu nu mai calc pe nici un stadion. Asta e protestul meu. Voi, ceilalti, faceti ce vreti.

Joga Bonito17.07.2010 22:02
nope. in cazul asta cel slab cedeaza primul.

Bah, fa ceva!!! In momentul de fata site-ul a ajuns efectiv o cocina!!!

Bai, poate esti vreun smeker si eu nu stiu...Invata sa vorbesti ca esti venit de la tara.Este simpla mea parere despre aceste proteste.Va deranjaza faptul ca nu toti suntem ca voi ? Mai bine mor decat sa fiu ca tine, unul care tot ce stie este: "Cine suge p...??? Gigi" sau "Brigata ros-albastra, Becalii ura noastra" .

Pupatii in cur pe aia de la SUD ... daca fac aia in drum ... faceti si voi... PAPAGALIILOR ... Daca da ordin SUDu fara scandari anti Gigi va supuneti PIZ...lor .

lasa ca vad eu meciurile de acasa...ca vorbiti fara sa stiti... sti u unde vad eu meciurile.

Asta e ultimul post.Numai ma cert cu PAPAGALI

hAi duceti-va fuga fuga si mai faceti un baner cu femeile ungururilor si cu cat tin copilul in burta... HANDICAPATILOR

mda se pare ca acest site nu.si mai gaseste ...adevarata existenta..un fel de otv....toata ziua face nu stiu ce si a facut nustiu ce....dar el pana la urma a bagat doar el bani in Steaua...ce vb. voi de orgoliu?

mai vb. si de echipa de fotbal....cum trebuie ea sustinuta....are si el vina lui ca a vb.prea mult..dar el nu e chiar asa cum parea la TV.voi nu sunteti suporteri stelisti ci doar huligani..ma refer la astia care merg pe stadion si injura ,sparg,arunca pe stdion cu tot felu de obiecte,,comportamnet de bolnavi la cap,numai bine nu faceti echipei din chencea....daca nu suportati pe Becali stati acasa oameni buni....afara cu voi din chencea...cand invatati sa sustineti echipa atunci sa mergeti la stadion.si sper ca Becali sa intel;eaga sa taca si el din gura...ca asta strica tot.

pana nu pleci Jiji nu v-am fii multumiti

Forza Steaua!!:D

atuci mergeti pe stadion si injurati.Si daca echipa va juca bine si totul e bine si voi tot injurati pe langa faptul ca o sa deveniti penibili si mai sunteti si la T1 sau T2 va ia si lumea la bataie....
Azzido18.07.2010 09:37

oamenii si-au expus parerea. daca au jignit, sa-i sanctioneze moderatorii. in rest nu vad nimic deosebit aici.

«13132333435141»