FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«14445464748141»
Joga Bonito04.07.2011 21:20

Bine, la chestiile astea chiar nu ma asteptam. Poate omul chiar face o facultate la fara frecventa, n-ai cum sa verifici. Si inca ceva, "obosit" - poate lua o gramada de sensuri si in legatura cu cercurile hip-hopiste am dat niste lamuriri pe care moldoveanul le-a acceptat.

Cat mai trebuie sa scot pana ma banezi? 30%? Vreau sa merg in Bahamas pentru 7 zile.

Ronnie04.07.2011 21:21
Mai, deja cred ca ma repet a 5-a oara. Aeroth a fost banat corect. Treaba trebuia sa se desfasoare mult mai subtil - gen fara 10% pana imbatranim. Sau in cel mai fericit, asemenea personaje trebuiau eradicate de la bun inceput si acum aveam un forum curat. Mi se pare logic, tie nu?

E prima oara cand precizezi asta, nu te mai victimiza. Si oricum, Robert a primit sanctiunile exact cum am crezut de cuviinta eu sau ceilalti moderatori. In plus, ai in stanga un buton de report unde poti semnala eventuale posturi care le consideri neadecvate pentru acest forum. Foloseste-l cu incredere!

Si totusi, nu pot sa nu subliniez ca de o perioada intreaga ta activitate pe acest forum este sa-mi urmaresti mie pasii si sa ceri cu disperare excluderea mea fara niciun argument.

MoWeed04.07.2011 21:25

Explicatiile alea poate merg intr-un dialog cu cei care au picat BAC-ul la romana anul asta, nu cu mine. Atat faza cu facultatea cat si termenul de "obosit" erau niste aprecieri jignitoare la adresa lui.

Macar fi barbat si asuma-ti vorbele, nu incerca sa o dai la intors.

Nu trebuie sa-ti dau eu ban ca sa mergi in Bahamas. Daca, desigur, o sa continui in ritmul asta nu am nici o problema sa-ti dau ban

Joga Bonito04.07.2011 21:32
Explicatiile alea poate merg intr-un dialog cu cei care au picat BAC-ul la romana anul asta, nu cu mine. Atat faza cu facultatea cat si termenul de "obosit" erau niste aprecieri jignitoare la adresa lui.

Macar fii barbat si asuma-ti vorbele, nu incerca sa o dai la intors.

Mai, cum sa-ti zic, nici tu nu esti departe, nu prea le ai cu conjugarea verbului "a fi". Si daca dai dovada de intelegere a textului vei studia atent contextul.

Si aerul pe care il respiri tu e destul de obosit si previzibil. Merge, Mo?

MoWeed04.07.2011 21:38

Asa este, daca am uitat un "i" dupa cateva nopti nedormite, cu siguranta sunt exact ca ei. Recunosc, am gresit.

Am studiat contextul, tocmai de acolo mi-am dat seama ca ai vrut sa-l jignesti. Dar desigur, nu oricine are caracterul si curajul sa-si asume vorbele si intelesul lor. Daca nu vrei sa recunosti, foarte bine. De aia n-o sa mai dorm eu la noapte

Ca sa nu mai lungim discutia asta fara sens, cred ca rapunsul meu cu privire la scoaterea lui Ronnie de la moderare este clar. Daca vei considera ca a facut vreo greseala, chiar te rog sa spui asta aici. Insa, daca vei continua cu prostii gen topicul ala care l-ai deschis sau atacuri la adresa lui Ronnie dupa fiecare postare, vei fi sanctionat pentru off-topic sau jigniri(daca este cazul). In cazul in care consideri ca ai fost nedreptatit in seara asta, chiar te rog sa vorbesti cu oricare din moderatori sau cu Azzido. Ei vor judeca si iti vor spune parerea lor. Pe aceasta cale ii rog sa fie obiectivi!

Joga Bonito04.07.2011 21:59

Hai, las-o cum a picat. Da o fuga pe niste completari pe care le-am pe topicul cu gramatica, daca le iei logic, n-o sa te mai incurci ever cu "i-urile".

Pai fiindca ai aterizat mai tarziu tin sa-ti amintesc ca Azzido a vorbit cu noi si concluzia inca atarna in aer, asa ca nu mai stiu pe cine sa trag la raspundere.

Ar fi ipocrit din partea mea sa zic ca nu-l urmaresc pe moldovean, dar s-a nimerit ca in astea doua zile sa gasesc doar acest topic interesant. Mi-am spus of-ul destul de coerent si de respectuos, daca nu va convine voua este alta poveste.

Oricum, in ritmul in care moderati pe aici o sa ajungeti sa va intretineti chiar cu oamenii pe care ii banati. Cu tot respectul, dar sunteti multi si fara rost.

MoWeed04.07.2011 22:06

N-am nevoie de completarile nimanui, stai tu linistit. Mai mult nu zic deoarece, spre deosebire de altii, mie nu imi place sa fac pe desteptu'. Si nici nu ma intereseaza parerea unui necunoscut de pe internet.

Ti-ai spus of-ul si ai primit raspuns. N-are sens sa continui deoarece raspunsul nu se va schimba. Totusi, in cazul in care apar date noi(adica daca face Ronnie vreo prostie), esti liber sa precizezi asta.

Cand ti-am zis sa vorbesti cu Azzido daca esti nemultumit, ma refeream la sanctiunile pe care ti le-am dat eu azi.

Om fi noi multi si fara rost, dar nu-i asa ca e mult mai usor sa nu te implici si apoi sa emiti judecati "de mare valoare"?

Joga Bonito04.07.2011 22:10

Pai stai ca nu mai inteleg nimic. Vrei sa fac pe prostu'? Nu erati voi aia cu vorbele mari si spuse in fata sau sunteti hip-hopisti doar in timpul liber, trai-v-ar neuronul.

Mai tarziu: Pai s-o luam logic si punctual, o data zici: "nu ma intereseaza parerea unui necunoscut pe net", iar apoi "e mai usor sa nu te implici". Ce sa inteleg din asta? Si stai linistit, n-o sa ma plang la Azzido de problema mea, ci de problema forumului - deci ai liber sa ma banezi fara numar.

Pe bune, tu te ocupi de organizarea moderatorilor?

MoWeed04.07.2011 22:15

Nu, nu vreau sa faci pe prostu'. Tocmai, ca vreau sa nu mai faci pe prostu'. Deoarece numai un prost inisista la nesfarsit cu acelasi lucru, riscand sa devina agasant.

Tocmai, daca Ronnie greseste, chiar te rog sa spui lucrurilor pe nume. Dar asta sa o faci cand greseste si sa faci referire la greseala lui, nu la ce s-a intamplat in trecut.

Adrian04.07.2011 22:29

LRP

Nu inteleg ce vrei sa zici. Adica, romanii nu sunt oameni?

Eu trebuie sa am respect doar pentru romani? Asta vrei sa zici? Nu, merci. Sunt alte popoare care merita mai mult respect. Mai ales ca l-au castigat.

redondo

Nu esti fan al craiovei?

Oare sa ii cer lui Stanici sa imi trimita print screenul dat acelui mesaj in care tu strigai "hai Craiova"? Asa, ca sa demonstram o treaba. Ce zici?

Ai zis ca i-ai informat pe useri, ca ai spus adevarul. Cand? Ca tu nu ai argumentat niciodata nimic din ce ai spus :D

Sau tu esti vreun zeu si cuvantul tau e lege? Foarte tare!

Joga Bonito

Ronnie l-a banat pe Robert Aeroth pentru ca i-a injurat catelusul, pe redondo, adica fix pe omul pe care el l-a adus inapoi pe site. E destul de simplu. Ce nu intelege lumea?!

Cand se injurau zilnic cate 20-30 de oameni pe site, nu facea nimeni nimic. Cand diferiti oameni se amenintau pe aici cu bataia, ca se gasesc, ca se sparg, ca nu stiu ce, moderatorii nu faceau nimic. Si, ca sa fiu un mare egoist nasol, cand eu eram injurat pentru ca unora nu le conveneau articolele mele, ca erau prea dure, iarasi moderatorii nu faceau nimic.

Un utilizator mai paranoic ar putea spune ca aici se modereaza preferential. Ca unii moderatori lasa pe site injuraturile care le convin si ii sanctioneaza doar pe cei incomozi pentru ei si oamenii lor.

Ma refer aici la moderatorii care au fost activi.Pentru ca unii au avut examene/licente/disertatii si au intrat mai rar in ultimele luni si ii inteleg. Dar astia au anuntat din timp faptul ca vor lipsi.

In timp ce altii...

p.s.

Ronnie, sunt bune argumentele aduse de mine?

stix05.07.2011 05:33

Adevarul ca mi-e lehamite sa mai postez ceva pe aici, da' fac asta ca sa nu ramana lumea ,,nelamurita" in legatura cu anumite aspecte.

1.Stockton, nu ma cunosti si nu te cunosc personal, eu te-am ,,judecat" pe tine doar dupa anumite postari pe care le-am citit pe aici si mi s-au parut ,,ciudate". Mie nu mi se pare normal sa ai simpatii pentru 2 echipe in acelasi timp, ori esti cu Unviversitatea Craiova ( nu-i nicio suparare ), ori cu Steaua, asta unu la mana. Pe urma, sa spui ca becaliotul este cu platile la zi, iarasi mi se pare o afirmatie tendentioasa intrucat stii bine ca nu-i asa, minte omul ca de obicei......evita sa faci genul asta de afirmatii care pot da ,,de gandit " unuia sau altuia de pe aici.

Alta chestiune, de ce judeci tu peluzele Stelei ca au facut aia sau ailalta?!, de bine de rau astia au fost oamenii care au tinut steagul sus ani de zile, se vede ce s-a intamplat atunci cand multi au renuntat sa se mai duca pe stadion......dezastru total!

Citat Adrian:

,,Cand se injurau zilnic cate 20-30 de oameni pe site, nu facea nimeni nimic. Cand diferiti oameni se amenintau pe aici cu bataia, ca se gasesc, ca se sparg, ca nu stiu ce, moderatorii nu faceau nimic. Si, ca sa fiu un mare egoist nasol, cand eu eram injurat pentru ca unora nu le conveneau articolele mele, ca erau prea dure, iarasi moderatorii nu faceau nimic.

Un utilizator mai paranoic ar putea spune ca aici se modereaza preferential. Ca unii moderatori lasa pe site injuraturile care le convin si ii sanctioneaza doar pe cei incomozi pentru ei si oamenii lor."

Perfect de acord cu tine, am vazut si eu treaba asta care este evidenta, da' nu ai ce sa le faci, ma mir ca nu stii deja asta foarte bine, intrucat am inteles ca ai fost moderator pe aici, asa ca ai vazut mai multe decat mine pe acest site, cunosti cum merg treburile pe aici.

Este treaba mai mult decat clara, scrie clar in Regulament ,,moderatorii si adminii au intotdeuna dreptate" ce vrei mai mult de atat?!, ti-au zis oamenii in fata care sunt metodele pe care le aplica.....si inca pe aici este mai bine decat in alte parti, cat de cat.....

Acum cativa ani jucam Hattrick si erau acolo 2 admini, unul mai ,,istet" ca altul, care faceau pe acolo tot ce le trecea lor prin cap, de la mizerii mici la abuzuri cat casa si erau ,,intangibili".

Faza cea mai tare era ca daca faceai reclamatie impotriva unuia dintre ei, o ,,rezolva" celalat cu multa ,,impartialitate" , asa ca tu nu aveai niciodata dreptate.

La un moment dat s-a facut o intrunire la care au participat mai multi useri si apar si cei 2 admini, care ,,surpriza" erau tovarasi de ani de zile:))))), normal ca nu gresea vreunul vreodata si se mai si laudau pe acolo de toate prostiile pe care le facusera de-a lungul timpului si cum isi rezolvasera ei ,,politele" pe care le-au avut cu alti useri.

La faza asta ( daca ma iau dupa tendintele unora de pe aici ), trebuia sa le sparg alora in cap cate o sticla de bere, asta fara sa stau prea mult pe ganduri, da' nu's eu genul asta, care sa ma bat cu moderatorii sau cu alti useri asa aiurea, ca mi se pare mie ca m-au nedreptatit cu ceva, hai sa-i caut pe aia sa ,,le iau gatul".

Poate daca a preluat MoWeed fraiele moderarii pe aici, poate se mai schimba in bine anumite lucruri, eu il stiu in general impartial si corect asa ca poate are mai multe initiative bune, nu pot decat sa-i doresc mult succes.

Stanici

Nu ma deranjeaza in vreun fel ca esti prieten cu Robert sau ca-l apreciezi ca om, este problema ta, eu te-am rugat sa aplici Regulamentul si sa incerci sa dai dovada de impartialitate, asta in cazul in care te poti detasa de anumite ,,simpatii" sau ,,antipatii" pe care le ai tu pe forum si sa judeci cu impartialitate vreun conflict de pe aici, asta tine numai de tine. In cazul in care nu reusesti, asta este, nu-i nicio problema, eu te-am mai rugat pe tine odata sa iei masuri impotriva acestui user si m-ai asigurat ca se va rezolva in vreun fel sau altul, poate ca era indeajuns sa vorbesti tu cu el si sa-i explici cum sta treaba pe un forum si poate ca situatia ar fi fost cu totul alta, mai ales ca tu esti mai mare decat el, ai alta experienta si poate ca reuseai sa schimbi ceva din comportamentul lui de pe aici.

Promit in mod solemn ca nu voi mai posta nimic in topicul ,,Romanism" si nici la alte topice, eventual voi mai scrie cate ceva la vreun articol sau voi discuta cu cineva care poate purta pe aici un dialog rational legat de Steaua, ( sunt din ce in ce mai putini, da' asta este).....

Ronnie05.07.2011 06:28

Adrian,

Ronnie l-a banat pe Robert Aeroth pentru ca i-a injurat catelusul, pe redondo, adica fix pe omul pe care el l-a adus inapoi pe site. E destul de simplu. Ce nu intelege lumea?!

Sa continuam cu joaca ta de copii.

In primul rand, eu am fost intrebat de Redondo daca poate sa revina pe site si i-am spus sa incerce daca isi doreste. Daca posteaza ok, indiferent care sunt opiniile lui o poate face fara nicio problema. El este stelist, o spune si noi nu avem cum sa dovedim contrariul. Pana una alta, pe acest forum a trait mult si bine acum ceva ani un dinamovist declarat (red dog).

In al doilea rand, Redondo nu va disparea de pe forum asa ca vrei tu. Daca greseste il vom arde noi, nu tu.

Cand ... iarasi moderatorii nu faceau nimic.

Si de ce nu m-ai reclamat, prietene, atunci, fix in ziua cand se intamplau aceste lucruri? Aveai nevoie de cineva pentru a-ti activa spiriul de turma?

Asa am fost eu mai ghinionist, sunt singurul moderator care nu a avut niciun examen in aceasta perioada.

Si ca o ultima idee, daca nu banam utilizatorii care nu-ti impartasesc parerile inseamna ca moderam preferential? Atunci ai dreptate, moderam preferential. Acum astept sa-mi scoti penultima propozitie din context si sa te dezlantui.

vlad05.07.2011 07:03

Probleme grave ce aveti si voi. Linistiti-va,dragilor!

stockton05.07.2011 07:35

Pai tocmai asta este Stix ca daca ai o nelamurire mai bine intreaba-ma personal si-ti voi raspunde. Nu intra in jocul lui Adita care incearca iar sa faca din mine personajul principal prin acuzele lui javertiste. Nu se fac dezbateri publice pe asemenea subiecte artificiale. Vrei sa stii ce e cu Craiova? OK, Ai aparut mai tarziu si poate nu cunosti. Era un topic creat nu de mine in care se cerea (nu obligatoriu) ca fiecare sa posteze daca mai are vreo simpatie. Asa cum unul sau altul tine cu Sibiul (sa promoveze) ca e de acolo, sau cu x si y, asa am spus si eu (ca sa nu fiu ipocrit) ca tin si cu echipa orasului natal. Daca nu as fi fost stelist nu as pierdut atata vreme pe un site al stelistilor.Si cu asta gata, nu trebuie tu sa ma-ntelegi, nu trebuie sa-ti dau tie explicatii si nu-mi pasa daca pentru tine e treaba sau nu dubioasa. Aceasta este insa un subiect scos de la naflalina fara niciun sens...doar ca sa-si arate unii muschii.

Si inca ceva, eu nu am vorbit niciodata in numele peluzelor, caci nu ma pricep. Nu fac parte de acolo, nu vorbesc. Acuma, nu te supara, dar pot si eu sa judec si sa spun ca nu e normal ce a facut ala cu Charleroi spre ex. in 2007. Nu le mai confunda ca toata lumea din toata tara a vorbit despre, nu insa in numele, ceea ce este o diferenta. Si chiar cunosc pesonal destui oameni din peluze care nu aproba tot ce se-ntampla acolo.

Referitor la plati, vorbesti de parca ai fi Adrian. Urmareste atent firul discutiilor (articolul Tosca) si vei vedea ce a fost. Una peste alta esti un tip civilizat si cu care se poate vorbi desii iti place cam mult sa judeci oameni pe care nu-i cunosti. Eu iti pot dovedi tie unele aspecte legate de plati si-ti pot dovedi ca nu e totul asa cum scrie in ziare...ne intalnim fata in fata si vei vedea. Asta daca doresti.

Si da, l-am intrebat pe Ronnie daca pot reveni. Mi-a raspuns clar ca va propune, ca din punctul lui de vedere nu este problema, dar ca nu este decizia lui ci a administratorilor. Care e problema? Despre ce discutam aici? Eu nu am plangeri, daca Adita are vreuna s-o spuna public si sa astepte raspunsul si decizia alora care scot din buzunarul propriu cate ceva mai mult sau mai putin pentru ca acest site sa existe.

Adrian05.07.2011 08:01
Sa continuam cu joaca ta de copii.

In primul rand, eu am fost intrebat de Redondo daca poate sa revina pe site si i-am spus sa incerce daca isi doreste. Daca posteaza ok, indiferent care sunt opiniile lui o poate face fara nicio problema. El este stelist, o spune si noi nu avem cum sa dovedim contrariul. Pana una alta, pe acest forum a trait mult si bine acum ceva ani un dinamovist declarat (red dog).

In al doilea rand, Redondo nu va disparea de pe forum asa ca vrei tu. Daca greseste il vom arde noi, nu tu.

Pai, normal ca te-a intrebat. Dooh!!!

Nu asta am si zis mai sus. A venit la tine plangand, ca Craiova era in C si nu avea ce sa mai discute pe siteul alora, si s-a milogit sa ii pui o pila. Ca nu degeaba ai venit tu cu propunerea sa fie reprimiti anumiti utilizatori banati fix in momentul in care a reaparut asta :D

Cum nu putem demonstra ca e fan al Craiovei(ca sa nu zic oltean, ca iar imi sar patriotii in cap)? Pai, daca a recunoscut cu gura lui ca e. Ma rog, cu tastatura lui. Daca ai memorie scurta, informeaza-te, tinere. Nu e nici o problema. Intreaba-l pe Stanici daca e vreo problema si nu gasesti ce cauti.

Aoleu. Il vei arde tu? Ma indoiesc. Tu ii arzi doar pe baietii care nu iti dau pupe. Urmeaza Joga Bonito. Cu mine e mai greu, nah, ca am niste "vechime" pe aici.

Si de ce nu m-ai reclamat, prietene, atunci, fix in ziua cand se intamplau aceste lucruri?

Esti foarte slab informat. Cauta si vei gasi postari de-ale mele in care cer ca moderatorii sa isi faca treaba.

Fac astfel de reclamatii de mai multa vreme. Chiar daca nu au fost facute aici, la nemultumiri, ele au fost facute. Dar au fost ignorate. Nimic nou sub soare.

Cum nu moderezi preferentia, prietene?

Cand tu accepti ca niste utilizatori sa faca un topic in care isi bat joc de alt utilizator si apoi il banezi pe ala pentru ca injura, cum nu moderezi preferential?

Cand tu aduci troll pe site, troll care incepe sa toarne tot felul de minciuni (becalii a platit la zi salariile - buahahhahahahah - buna asta), de ce il banezi doar pe cel care il injura?

Te doare creieru'!

Dupa ce Steaua e violata de un maniac, poti sa ii acuzi pe stelistii mai radicali ca ii injura pe becalisti?

Ai aparut mai tarziu si poate nu cunosti. Era un topic creat nu de mine in care se cerea (nu obligatoriu) ca fiecare sa posteze daca mai are vreo simpatie. Asa cum unul sau altul tine cu Sibiul (sa promoveze) ca e de acolo, sau cu x si y, asa am spus si eu (ca sa nu fiu ipocrit) ca tin si cu echipa orasului natal.

aahahahahhah :D

Cat poate sa minta baiatul asta.

Redondo, draga, citatul a fost urmatorul: "La un Steaua - Craiova, nu stiu cine as vrea sa castige." - Adica un mesaj subtil care demonstreaza ca marele stelist redondo nu e asa mare stelist.

Si pentru ca omul nu e mai destept ca bogdinho, cea mai tare dovada cum ca e suporter al Craiovei e faptul ca i-a trimis lui Stanici mesaje private cu "Hai Craiova". S-a gandit, saracu',ca mesajele private nu conteaza si nu se accepta ca probe la judecata :))

stockton05.07.2011 08:27

Sunt convins ca tu stii foarte bine discutia dintre mine si Ronnie ca sa stii cat de tare m-am milogit eu.

De pe Wiki iti dau def. trollului si vezi unde anume nu te incadrezi tu, care esti cel mai mare troll si impostor din istoria siteurilor romanesti, tu care pe un alt site al suporterilor stelisti (ca tot stelisti sunt) ai fost banat tocmai din acest motiv.

Pe scurt, un troll este un provocator fară cauza cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității in care dorește să starnească zazania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci cand intampină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienței, intr-o speranță de instigare a acesteia in ajutorul sau. De aceea el va rastalmaci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cat mai tendențios prezentand această "dezvaluire" publicului larg cu scopul de a defaima.

Troll-ul atacă orice formă de autoritate care il impiedică să creeze zanzanie folosind expresii cheie cum ar fi: cenzura comunism, libertate de exprimare.

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.

Deci, se vede clar ca esti cel mai clar ex. de troll. Cu toate astea eu trebuie sa recunosc ca ai si o calitate, aceea de a nu fi curva in ciuda caracterului murdar pe care il ai. Ai fost sincer si m-ai atentionat in PM ca ma vei propune atunci ca Persona non-grata si n-ai folosit niciodata PM pentru razbunari.

Da, am gresit, am luat ban...2 ani, nu o luna, nu doua, 2 ani. Desi se spunea ca PM nu sunt probe caci pot exista fel de fel de mistouri (fiind cunoscut Stanici din acest pct. de ved.) ca pot exista alte PM provocatoare si care pot duce la un simplu PM ce luat ca proba poate fi motiv de excludere intr-un caz exceptional. De cate ori mozii nu spuneau....pentru declaratii de dragoste aveti PM...ce e in PM nu ne intereseaza etc etc. Dar, adminul avea pana la urma enspe mii de motive sa ma baneze atunci pentru faptul ca eram agitator. Sunt lucruri pe care le stiu toti dar e mai bine sa nu le spui...ei bine, eu eram prostu ala care le si spunea...eram, acum nu ma mai bag in toate. Adminul ma poate bana fara sa-mi dea motive ca e domeniul lui, banii lui. Mozii insa trebuie sa dea motive pentru asta.

MoWeed05.07.2011 08:35

Adrian, Ronnie, ce am discutat noi toti intre noi despre discutiile intre membrii staff-ului? DAca veti mai continua discutia asta aici, o sa sterg postarile ca fiind off-topic.

MoWeed05.07.2011 13:19

Daca mai vad aici o postare pe acelasi subiect, promit ca va dau 10% sanctiune, indiferent daca e vorba de Joga, Ronnie, Adrian sau redondo. Sunteti off-topic

@Adrian, Ronnie

Daca aveti ceva de impartit faceti-o pe forumul privat

Adrian, daca vrei sa faci plangeri vis-a-vis de activitatea unui moderator, fa-o pe forumul privat. Topicul acesta este pentru useri, nu pentru cei din staff. Ronnie, daca vrei sa-i raspunzi lui Adrian, foloseste forumul privat

clausblaus10.07.2011 21:13

Am o nelamurire:daca un user este banat,cum de reuseste sa trimita mesaje pe privat?

Straniu!

axl10.07.2011 21:25

Pentru ca userul respectiv nu are contul suspendat, e doar banat. Adica nu poate sa posteze pe forum, atat. Poate folosi mesageria, poate citi forumul, etc.

In cazul in care aceste mesaje de deranjeaza te sfatuiesc sa folosesti optiunea "ignore", la mine merge de minune.

clausblaus10.07.2011 21:32

Deja l-am "rezolvat",doar ca nu mi se pare normal sa poata folosi mesageria pe timpul banarii.

Dar asta e!

axl10.07.2011 21:35

E normal sa poata folosi mesageria, cum altfel ar putea aduce dovezi despre nevinovatia sa sau sa implore mozii sa-i ridice banul (asta daca e vorba de cel la care ma gandesc eu)?

clausblaus10.07.2011 21:39

Mda,este vorba despre userul problema.

Poate ca ar trebui schimbate unele setari!

Joga Bonito12.07.2011 20:29

Teapa, ba! Cam urat ce uneltesc moderatorii pe aici. Unul nu ma sanctioneaza efectiv (adica sa vad si eu) si ma trezesc cu cumul de sanctiuni, unul cica imi da doar un avertisment in privat si nu ma santioneaza direct, iar al treilea imi da ban direct 3 zile. Hotarati-va!

Adrian12.07.2011 20:36

Nemultumirea e ca .... Mirel Slugoi este unul dintre noi. Deci si noi suntem slugoi.

Aveti bunul simt macar si stergeti postarea aia. Ca, cel putin pe fata, Radoi nu si-a batut niciodata joc de noi.

«14445464748141»