Adevarul ca mi-e lehamite sa mai postez ceva pe aici, da' fac asta ca sa nu ramana lumea ,,nelamurita" in legatura cu anumite aspecte.
1.Stockton, nu ma cunosti si nu te cunosc personal, eu te-am ,,judecat" pe tine doar dupa anumite postari pe care le-am citit pe aici si mi s-au parut ,,ciudate". Mie nu mi se pare normal sa ai simpatii pentru 2 echipe in acelasi timp, ori esti cu Unviversitatea Craiova ( nu-i nicio suparare ), ori cu Steaua, asta unu la mana. Pe urma, sa spui ca becaliotul este cu platile la zi, iarasi mi se pare o afirmatie tendentioasa intrucat stii bine ca nu-i asa, minte omul ca de obicei......evita sa faci genul asta de afirmatii care pot da ,,de gandit " unuia sau altuia de pe aici.
Alta chestiune, de ce judeci tu peluzele Stelei ca au facut aia sau ailalta?!, de bine de rau astia au fost oamenii care au tinut steagul sus ani de zile, se vede ce s-a intamplat atunci cand multi au renuntat sa se mai duca pe stadion......dezastru total!
Citat Adrian:
,,Cand se injurau zilnic cate 20-30 de oameni pe site, nu facea nimeni nimic. Cand diferiti oameni se amenintau pe aici cu bataia, ca se gasesc, ca se sparg, ca nu stiu ce, moderatorii nu faceau nimic. Si, ca sa fiu un mare egoist nasol, cand eu eram injurat pentru ca unora nu le conveneau articolele mele, ca erau prea dure, iarasi moderatorii nu faceau nimic.
Un utilizator mai paranoic ar putea spune ca aici se modereaza preferential. Ca unii moderatori lasa pe site injuraturile care le convin si ii sanctioneaza doar pe cei incomozi pentru ei si oamenii lor."
Perfect de acord cu tine, am vazut si eu treaba asta care este evidenta, da' nu ai ce sa le faci, ma mir ca nu stii deja asta foarte bine, intrucat am inteles ca ai fost moderator pe aici, asa ca ai vazut mai multe decat mine pe acest site, cunosti cum merg treburile pe aici.
Este treaba mai mult decat clara, scrie clar in Regulament ,,moderatorii si adminii au intotdeuna dreptate" ce vrei mai mult de atat?!, ti-au zis oamenii in fata care sunt metodele pe care le aplica.....si inca pe aici este mai bine decat in alte parti, cat de cat.....
Acum cativa ani jucam Hattrick si erau acolo 2 admini, unul mai ,,istet" ca altul, care faceau pe acolo tot ce le trecea lor prin cap, de la mizerii mici la abuzuri cat casa si erau ,,intangibili".
Faza cea mai tare era ca daca faceai reclamatie impotriva unuia dintre ei, o ,,rezolva" celalat cu multa ,,impartialitate" , asa ca tu nu aveai niciodata dreptate.
La un moment dat s-a facut o intrunire la care au participat mai multi useri si apar si cei 2 admini, care ,,surpriza" erau tovarasi de ani de zile:))))), normal ca nu gresea vreunul vreodata si se mai si laudau pe acolo de toate prostiile pe care le facusera de-a lungul timpului si cum isi rezolvasera ei ,,politele" pe care le-au avut cu alti useri.
La faza asta ( daca ma iau dupa tendintele unora de pe aici ), trebuia sa le sparg alora in cap cate o sticla de bere, asta fara sa stau prea mult pe ganduri, da' nu's eu genul asta, care sa ma bat cu moderatorii sau cu alti useri asa aiurea, ca mi se pare mie ca m-au nedreptatit cu ceva, hai sa-i caut pe aia sa ,,le iau gatul".
Poate daca a preluat MoWeed fraiele moderarii pe aici, poate se mai schimba in bine anumite lucruri, eu il stiu in general impartial si corect asa ca poate are mai multe initiative bune, nu pot decat sa-i doresc mult succes.
Stanici
Nu ma deranjeaza in vreun fel ca esti prieten cu Robert sau ca-l apreciezi ca om, este problema ta, eu te-am rugat sa aplici Regulamentul si sa incerci sa dai dovada de impartialitate, asta in cazul in care te poti detasa de anumite ,,simpatii" sau ,,antipatii" pe care le ai tu pe forum si sa judeci cu impartialitate vreun conflict de pe aici, asta tine numai de tine. In cazul in care nu reusesti, asta este, nu-i nicio problema, eu te-am mai rugat pe tine odata sa iei masuri impotriva acestui user si m-ai asigurat ca se va rezolva in vreun fel sau altul, poate ca era indeajuns sa vorbesti tu cu el si sa-i explici cum sta treaba pe un forum si poate ca situatia ar fi fost cu totul alta, mai ales ca tu esti mai mare decat el, ai alta experienta si poate ca reuseai sa schimbi ceva din comportamentul lui de pe aici.
Promit in mod solemn ca nu voi mai posta nimic in topicul ,,Romanism" si nici la alte topice, eventual voi mai scrie cate ceva la vreun articol sau voi discuta cu cineva care poate purta pe aici un dialog rational legat de Steaua, ( sunt din ce in ce mai putini, da' asta este).....