FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«14647484950141»
axl14.07.2011 12:08

Stai ca nu inteleg. Te referi la partea in care MoWeed a incercat sa ma baneze si a uitat niste chestii elementare

Ma refer la posturile care nu sunt sugestii sau nemultumiri la adresa moderatorilor.

MoWeed a incercat sa ma baneze

Ce legatura are ce a facut Mo cu indemnul meu la incetarea off-topicului? De ce spui ca Mo a incercat sa te baneze cand Mo ti-a aplicat doua sanctiuni corecte pentru jigniri, asta insemnand +20% warn, nu ban? Exclud posibilitatea ca vorbesti in necunostinta de cauza. Exagerezi ca sexul slab pentru a-ti crea o imagine de victima sau pur si simplu minti?

Am spus "Va rog sa incetati cu off-topicul", nu "Joga, termina cu off-topicul". Asta inseamna ca m-am adresat mai multor persoane, facand un apel general. Nu pot sa cred ca ai capacitatea mentala atat de redusa incat sa nu realizezi acest lucru deci singurul lucru logic (desi sunt moldovean) care-mi vine in minte e ca vrei sa te victimizezi, dupa cum am spus mai sus.

Cand publicati un regulament si pentru moderatori?

Momentan e in lucru. De publicat va fi publicat dupa finalizare, nu stiu insa daca va fi pentru ochii tuturor sau doar pentru noi.

Joga Bonito14.07.2011 12:50
6.8 Incercarea de eludare sau ocolire a regulamentului cu buna-stiinta si rea-vointa prin profitarea de eventualele carente ale acestuia se considera incalcare a lui si se pedepseste initial cu modificarea nivelului de warn.

Aaaa, pai zi asa, banuiam ca esti moldovean. Ma refeream la paragraful din citat. Nu stiu cum sa-l interpretez. Replica mea la asta se referea, tu ai ramas sa ciclezi aiurea cu off-topicul.

Promiti sa ne arati si noua regulamentul cand este gata?

axl14.07.2011 13:35

Adica putem sa te ardem si daca aparent respecti regulamentul in litera lui dar nu si in spiritul lui. Si ca sa incerc sa opresc o alta posibila vanatoare de fantome, in momentul in care te-ai inregistrat pe fcsteaua.ro ai bifat ca ai citit si esti de acord cu respectivul regulament.

N-am ascuns niciodata faptul ca-s moldovean, ba chiar am afirmat de mai multe ori ca sunt, c-o bucata de rus pe deasupra. Ceea ce nu consider a fi un impediment.

Cat despre regulamentul mozilor, nu pot sa promit ceea ce nu este al meu.

Alex15.07.2011 06:54

Regulamentul staffului se refera si este exclusiv pentru staff.

La actualul regulament vor fi introduse conduite generale de moderare pentru a putea sti utilizatorii la ce sa se astepte de la un moderator. Mai mult pentru persoane neobisnuite cu stilul unui astfel de forum.

Noul regulament pt utilizatori va fi urcat pe site cat de repede. Punctul la care a facut referire axl a ramas si este unul din punctele importante ale regulamentului.

Alex15.07.2011 12:43
Miaus, tata, dar de ce nu te autopropui sef peste moderatori? Tu esti baiat serios, echilibrat si viclean dupa caz. Ai gestiona perfect situatia.

Nu pot sa fac asta pentru ca avem deja un baiat serios, echilibrat si viclean dupa caz in acea pozitie si anume MoWeed.

stix15.07.2011 13:16

Pe mine nu pot decat sa ma incante postarile fara numar, as putea aduga fara sa ma insel si fara noima ale userului Joga Bonito, demonstreaza ce ,,caracter" are sau mai bine spus nu are....., totusi nu inteleg de ii raspundeti la comentarii care se vede ca n-au un scop precis, numai de-a va provoca si de-a va face a continua o discutie fara vreo finalitate, bine, este numai parerea mea, voi faceti cum stiti ca este mai bine.

Hai sa spun ceva si on-topic

Vad ca sunt moderatori noi, pe ce criterii i-ati ales numai voi stiti......,,meseria" de moderator fiind una ,,imposibila", nu cred ca as putea face asa ceva vreodata pentru ca eu sunt foarte subiectiv de cele mai multe ori si nu pot trece cu una cu doua peste anumite aspecte, asa ca ar trebui sa-mi dau zilnic ban pentru incalcarea vreunei ,,reguli" de pe aici.

Tot ce am spus eu este valabil, in cazul in care iti faci treaba si nu esti doar cu numele pe aici....chiar sunt curios daca se va schimba ceva in bine in viitor si vor avea sange in......ei sa ia niste decizii corecte, sa nu tina seama de ,,tovarasii", prietenii, antipatii, simpatii, sa respecte litera si mai nou am citit pe aici ,,spiritul" Regulamentului ( care o fi ala?!, ca eu unul nu l-am perceput pana acum....).

Totusi eu le doresc succes, sper sa ramana topicul asta o ,,frumoasa amintire", sa fie gol si sa nu mai aiba niciodata nimeni ce sa reproseze vreunui moderator de aici, cred ca este o utopie, da" speranta moare ultima, asa-i?!:)

Joga Bonito15.07.2011 13:55
Nu pot sa fac asta pentru ca avem deja un baiat serios, echilibrat si viclean dupa caz in acea pozitie si anume MoWeed.

Trebuia sa fii mai convingator si sa para c-o spui din suflet. Poate asa se mai inmuia si MoWeed si scapam de sanctiunea de azi. Si sincer, dupa mutarile de trupe, nu stiu zau. Sub pastorirea lui MoWeed sunt sanse sa ajungem la 100 de mozi si eficienta zero. Mi se pare ca ce zic eu acum este o chestie la care trebuie reflectat.

Totusi, eu mi-am expus strict parerea despre nemultumiri/sugestii la adresa moderatorilor. Stix, danimarcu si Marius au doar atacuri voalate la persoana mea si mai multe postari sterse de axl pe acest thread decat mine, dar mi se pare normal ca eu sa fiu singurul sanctionat pentru off-topic repetat.

axl15.07.2011 14:16
mai nou am citit pe aici ,,spiritul" Regulamentului ( care o fi ala?!, ca eu unul nu l-am perceput pana acum....).

FCSTEAUA.RO este site-ul suporterilor Stelei si este cel mai vizitat site in aceasta categorie. De aceea, ii rugam pe toti ca inainte sa scrie un mesaj sa aiba in minte ca mesajele lor sunt citite de zilnic de mii de ochi si promovate pe prima pagina a siteului. Decenta, bunul-simt si schimbul civilizat de idei definesc fcsteaua.ro. Scopul forumului este acela de a promova discutii intre suporterii Stelei, de a stimula comunitatea online a suporterilor ros-albastrii.

Administratorii si moderatorii pot modifica oricand si oriunde mesajele, fara explicatii prealabile. Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea

Alex15.07.2011 14:39
Trebuia sa fii mai convingator si sa para c-o spui din suflet. Poate asa se mai inmuia si MoWeed si scapam de sanctiunea de azi. Si sincer, dupa mutarile de trupe, nu stiu zau. Sub pastorirea lui MoWeed sunt sanse sa ajungem la 100 de mozi si eficienta zero. Mi se pare ca ce zic eu acum este o chestie la care trebuie reflectat.

Totusi, eu mi-am expus strict parerea despre nemultumiri/sugestii la adresa moderatorilor. Stix, danimarcu si Marius au doar atacuri voalate la persoana mea si mai multe postari sterse de axl pe acest thread decat mine, dar mi se pare normal ca eu sa fiu singurul sanctionat pentru off-topic repetat.

Nu stiu cat de convingator am fost, dar din suflet am spus-o. Cred ca sunt de suficient timp pe acest forum ca sa se stie ca nu fac acte de complezenta pentru nimeni, nu degeaba am fost oaia neagra a forumului pentru mult timp, nu cu asa mult timp in urma.

Cat priveste eficienta moderatorilor pt asta discuti cu MoWeed nu este tarlaua mea.

stix15.07.2011 15:31

Hai mai Axl, cu tot respectul, postarea ta mi-a adus un zambet pe fata, sa nu-i spun un ranjet rautacios.....ca nu-i cazul, insa la cati ani ai tu pe acest site, la cate ai ,,vazut" si ,,ai auzit" pe aici, da-mi voie sa cred ca nici tu nu prea crezi ce spui.....stii bine ca nu se respecta in niciun fel acest Regulament, de nimeni, nici de voi ca moderatori, nici de noi ca useri, stiu ca nu vei recunoaste niciodata pe forum asa ceva ca vorba aia ,,nu se cade", da' barem nici macar asa pentru tine, pentru ,,linistea ta sufletesca"?!:))))

Sunt pe forumul asta de mai bine de 2 ani de zile ( in primul an, n-am postat nimic, m-am multumit sa citesc pe aici ), pe vremea aia mergeam si la stadion, acum nu mai am placerea asta......trecem peste, in tot acest timp ,,am vazut" si am ,,trait" multe pe aici, recunosc ca am cam ,,obosit", am inceput de multe ori sa dau inapoi, sa nu mai fiu atat de incisiv si de autoritar ca la inceput, am vazut ca-i inutil, ca-mi tocesc nervii aiurea....de multe ori consider ca nu prea mai ai de ce sa lupti pentru Steaua, pe stadion, pe site...altii de pe aici au adoptat aceeasi atitudine de ..miserupia" de tot si toate.

Citat Regulament F.C Steaua:

,,Decenta, bunul-simt si schimbul civilizat de idei definesc fcsteaua.ro. Scopul forumului este acela de a promova discutii intre suporterii Stelei, de a stimula comunitatea online a suporterilor ros-albastrii."

Serios???? :)) )) De cate ori am fost injurat, amenintat, blamat, ironizat, etc, etc pentru parerile mele de pe site, de cate ori cei care au facut asta n-au patit absolut nimic, moderatorii acceptand genul asta de atitudine, recunosc ca nici n-am sesizat asta pentru ca stiam ca nu se va rezolva absolut nimic, am experienta nefasta de pe pe alte site-uri ( nu erau legate de Steaua sau de fotbal ), am mai spus asta, n-am sa reclamat niciodata aceste lucruri pentru ca stiu ca nu pot fi stopate in vreun fel, dar minimaliazate in vreun fel, poate ca este posibil, asta cu o ,,mana de fier" in viitor, nu stiu daca aveti voi vreun interes asa faceti asta, deoarece romanul e pasionat de scandaluri si can -can-uri, asa ca sperantele mele sunt minime, da" cine stie?!

Bai, acum nu sunt Sfantul Spiridon, accept oricand o ironie, un misto, o gluma, o parere contradictorie, ca nu-s nebun sa fim toti sfinti si neprihaniti pe aici, da' de la astea la injuraturi, calomnii si amenintari e cale luuuuuuuuuuuunga.

axl15.07.2011 16:10

Ti-as raspunde dar scuze, n-am timp. In 10 minute tre sa iau de la gara doua pasarici incarcate cu teqila, lime si voie buna. Sare am eu.

stix15.07.2011 16:49

Cat de ,,alunecos" esti Axl:))), crede omul ca te-a ,,inhatat " si cand colo, imediat gasesti tu niste ,,pietricele" sa te strecori ca sa-ti pierzi urma, oricum imi place raspunsul, foarte inspirat....nu ca te-as fi banuit vreun moment de lipsa de ,,inspiratie", clar le ,,ai", asta fara niciun dubiu:)...

Distractie placuta cu fetele, in momentele astea urasc sfanta institutie numita ,,casatorie", da' asta e.....si nu-mi da vreun raspuns cat timp te afli sub influenta nectarului magic numit tequilla, ca s-ar putea sa-mi dai dreptate si ce te faci atunci?!

Distractie placuta in continuare si da-l in plm de Regulament, ne decurcam noi si fara.......:))))))

Ronnie15.07.2011 19:23

@stix

Postarea lui axl este de fapt un paragraf preluat din regulament. Evident ca uneori nu poti modera fix dupa punctele regulamentului pentru ca suntem pusi in diferite situatii. Cu toate acestea incercam sa mentinem o nota de civilizatie si totodata sa incurajam dezbaterele si discutiile in contradictoriu bazate pe argumente si cat se poate de decente. Asta nu inseamna ca nu sunt acceptate unele ironii, unele intepaturi, dar toate pana la o anumita limita.

Ne-au mai scapat si noua unele posturi sau poate chiar mai multe uneori. Din acest motiv echipa de moderatori a fost marita si ni s-au alaturat cativa membrii noi. Anyway, chiar si-asa, folositi dragi prieteni cu incredere butonul "report". Astfel, fiecare moderator primeste un mail cu un link catre postul respectiv si este analizat. Daca-l consideram inoportun te asigur ca va fi sters si userul respectiv sanctionat.

Oricum, o persoana cu bun simt poate avea viata lunga pe acest forum si fara sa cunoasca regulamentul.

MoWeed15.07.2011 20:10

Ti s-a zis sa incetezi cu off-topicul de mai multe ori. Ti s-a zis ca parerea ta a fost consemnata, dar ca plangerile tale sunt nefondate. Ti s-a zis sa nu mai insisti pe acelasi lucru de vreme ce ai primit un raspuns deja. Tu ai ales sa ignori.

In alta ordine de ideei, decizia de a adauga moderatori apartine intregului colectiv si nu mie personal. Noii moderatori au fost alesi dupa o consultare cu colegii mei moderatori si cred ca asta ti-o poate confirma oricare din ei. Eu spun ca era necesar, datorita faptului ca nu toti din moderatorii vechi mai pot sa intre pe forum ca in trecut.

Cat despre eficienta noastra pe viitor, o sa las faptele sa vorbeasca.

Fane15.07.2011 21:03

Tan-tanaaaaaaa,e belita cum s-ar zice !

@Axle..sunt rusoaicele alea doua de care-mi povesteai ??

Costi15.07.2011 21:12

bai da' mai dati-va-n plm, nu v-ati consuma energia ca sa faceti ceva constructiv, numai pentru belite din astea pe forum...

Joga Bonito15.07.2011 22:23
Cat despre eficienta noastra pe viitor, o sa las faptele sa vorbeasca.

Trecand peste puerila explicatie pentru care m-ai sanctionat - desi ai zis clar ca-mi vrei capul, deci ar fi lipsit de etica sa fii singurul care ma tot baneaza (da prost la userii de rand) - care sunt faptele la care te referi?

Daca nu ma apucam eu sa-mi pun forumul in cap si sa arat cu degetul neputinta unor moderatori o lalaleai in continuarea. Adevarul e ca nici acum nu sunt ferm convins ca tu tai si spanzuri in legatura cu moderatorii, fiindca nu-mi imaginez un molau (MOLáș¤U, -áș¤IE, molai, -aie, adj. (Adesea substantivat) 1. Lipsit de forță, de energie, de elan; incet, greoi, lenes 2. Lipsit de voință, de hotarare; indolent.) ca tine supervizand un forum atat de dificil. Insa daca mi-ai repetat-o deja in trei ocazii, asa o fi, tu esti boss-ul.

Si sincer, oricat te-ai stradui n-o sa-ti reuseasca. Ai avut 2 sau 3 ani la dispozitie in care n-ai tras nici o invatatura. Constantele au ramas aceleasi: forumul se degradeaza gramatical, polemica este in floare, becalistii ne conduc la numar, userii se jignesc pe fata, multe topicuri inutile, dispute intre peluze rezolvate ca la piata s.a.m.d. Insa, intre incapatanarea de a tine cu orice pret de tronul pe care esti acum si miile de postari ale tale lipsite de substanta, oare ti-ai pus intrebarea ca nu dai randament si mai rau faci daca nu lasi locul altcuiva?

Mi se pare oarecum ilogic sa dublezi numarul de moderatori cand e clar ca un moderator bun poate face munca a zece moderatori mediocri. Probabil in viata reala ai privit tangential adevaratele valori sau mai bine zis, ti-a lispsit un sistem de valori ok. Nu e o rusine. Majoritatea suntem construiti asa, chiar si eu. Insa spre deosebire de tine eu stiu sa ma dau la o parte si sa las locul altcuiva mai merituos.

Fiind constient ca n-o sa renunti doar ca sa-mi dai mie satisfactie iti propun un pariu. N-o sa mai scriu nimic un an de zile si o sa te las sa te desfasori. Daca la capatul acelui an gasesc acelasi rahat ambalat si o discutie constructiva despre Steaua o data pe luna sau cand se gandeste Gandalf sa mai scrie un articol, promiti sa te retragi si sa ne scutesti de toti moderatorii ratati pe care ii pastoresti?

Azzido16.07.2011 02:34

Joga, cat mai ai de gand sa spamezi sectiunea asta ? Ca tot scrii de ceva timp si nu te mai opresti. Ti-ai spus parerea (de vreo 17 ori), acum vad ca o repeti din nou. Nu crezi ca este cazul sa te mai si opresti si sa ne scutesti de parerile si frustrarile tale?

Ronnie16.07.2011 06:03

@banatene

Mai da-te-n plm, ti s-a explicat frumos, toti de-aici ti-au vorbit respectuos, Calin ti-a zis lucruri care nu cred ca erau necesare, ti-au adus argumente etc, tu ce dracu' nu pricepi? Pana la urma nu esti decat un jucator de mana dreapta care seara de seara nu faci altceva decat sa-ti versi supararile. Nu meriti sa ti se explice rand cu rand, fapta cu fapta nimic. N-ai facut nimic pentru acest site, esti nesemnificativ. Poti continua sa postezi pe topicul cu "femei goale" sau "pescuit". Sunt mai mult decat sigur ca acolo ti-ai putea gasi linistea. Anyway, controleaza-ti limbajul, e adevarat ca ne impresionezi pe toti de nu ni se mai scoala nimic cand iti citim posturile tale luate de pe dex online, da' mai usor cu apelativele gen "moderatori ratati" si cu parerile tale referitoare la activitatea noastra. N-ai de facut nicio consultatie, nimic? N-ai niciun prieten care a picat bacul, ca si-asa oraselul tau minunat a fost o splendoare. Nici nu m-as fi mirat daca tu erai unul din cei 77%. Deloc.

Iti propun eu un pariu (asta nu inseamna ca ma poti refuza), daca mai postezi tampenii p-aici te trimit intr-o vacanta de 5 stele la mare timp de vreo 7 zile, ce zici? Si-asa ragai mare si tare p-aici ca promovam prostia si depravarea, pe tine te premiem primul.

Daca mai ai ceva de spus gandeste-te ca-s ultimele cuvinte.

vlad16.07.2011 06:50
@banateane

Daca mai ai ceva de spus gandeste-te ca-s ultimele cuvinte.

Huuuuuuuuuhhhhh, moderatorul molau poate pune destu' pe rana ! Se poate,dom'le,se poate!

Uite ca nu-s chiar asa apatici dragii nostri moderatori.

Bravo ,Ron!

MoWeed16.07.2011 07:14

Daca iti vroiam capul neaparat, aveai ban de 3-4 zile. Cred ca mai rau da pentru userii de rand faptul ca ti s-a permis sa faci ce vrei pe aici in ultimele saptamani. Dar am eu grija sa nu mai fie cazul.

Initial vroiam sa-ti explic ca sunt in aceasta postura numai de 2 luni s.a.m.d.,insa mi-am dat seama ulterior ca nu are sens sa-mi irosesc timpul si sa-mi bat capul cu tine.

M-am saturat de aerele tale de superioritate. Tu, cel care nu a facut nimic pentru site-ul asta te apuci sa critici oameni care au pierdut o gramada de timp pe aici ca sa asigure bunul mers al site-ului.

Tu esti doar un soarece de internet, primul care comenteaza dar ultimul care ar face ceva concret. Si treaba asta am vazut-o si cu alte ocazii. Cand o sa fi facut pentru site-ul asta macar 5% din cate a facut Ronnie, de exemplu, atunci sa te apuci sa ii faci pe unii mediocri.

Cat despre aprecierile tale la adresa mea, prefer sa fiu molau decat sa fiu un papagal care nu stie decat sa comenteze. Si, atata timp cat nu ma cunosti personal, nu ai de unde sa stii care este sistemul meu de valori.

Daca vei mai continua sa spamezi pe acest subiect, vei primi ban 7 zile. In cazul in care vrei sa-mi raspunzi, foloseste mesageria privata.

Costi16.07.2011 08:17

Bine, toate ca toate, dar eu tot nu inteleg cu ce l-ati suparat asa rau pe omul asta, care vad ca nu intelege ca siteul trece printr-o perioada de tranzitie in care vrem sa schimbam si sa organizam, mai multe chestii, mai bine. Este cat se poate de evident ca in perioada asta de tranzitie lucrurile merg mai prost ca inainte pentru ca e haos pana se aplica totul asa cum vrem.

Ce nu inteleg eu e de ce nu l-ati propus si pe Joga ca moderator. Omul e de ceva timp pe site, e destul de activ, isi exprima pertinent opiniile, ar fi putut aduce un plus pentru site...

Lari16.07.2011 12:14

Joga a fost propus ca moderator, nu te mai face ca nu stii. :tomato:

joseph16.07.2011 15:23

si telenovela continua... :)

clausblaus16.07.2011 19:44

@Ronnie

"Poti continua sa postezi pe topicul cu "femei goale" sau "pescuit". Sunt mai mult decat sigur ca acolo ti-ai putea gasi linistea."

Adicatelea noi care mai postam pe la "pescuit" suntem de mana a doua?

:ce_oameni:

«14647484950141»