Hai mai Axl, cu tot respectul, postarea ta mi-a adus un zambet pe fata, sa nu-i spun un ranjet rautacios.....ca nu-i cazul, insa la cati ani ai tu pe acest site, la cate ai ,,vazut" si ,,ai auzit" pe aici, da-mi voie sa cred ca nici tu nu prea crezi ce spui.....stii bine ca nu se respecta in niciun fel acest Regulament, de nimeni, nici de voi ca moderatori, nici de noi ca useri, stiu ca nu vei recunoaste niciodata pe forum asa ceva ca vorba aia ,,nu se cade", da' barem nici macar asa pentru tine, pentru ,,linistea ta sufletesca"?!
))
Sunt pe forumul asta de mai bine de 2 ani de zile ( in primul an, n-am postat nimic, m-am multumit sa citesc pe aici ), pe vremea aia mergeam si la stadion, acum nu mai am placerea asta......trecem peste, in tot acest timp ,,am vazut" si am ,,trait" multe pe aici, recunosc ca am cam ,,obosit", am inceput de multe ori sa dau inapoi, sa nu mai fiu atat de incisiv si de autoritar ca la inceput, am vazut ca-i inutil, ca-mi tocesc nervii aiurea....de multe ori consider ca nu prea mai ai de ce sa lupti pentru Steaua, pe stadion, pe site...altii de pe aici au adoptat aceeasi atitudine de ..miserupia" de tot si toate.
Citat Regulament F.C Steaua:
,,Decenta, bunul-simt si schimbul civilizat de idei definesc fcsteaua.ro. Scopul forumului este acela de a promova discutii intre suporterii Stelei, de a stimula comunitatea online a suporterilor ros-albastrii."
Serios????
)) De cate ori am fost injurat, amenintat, blamat, ironizat, etc, etc pentru parerile mele de pe site, de cate ori cei care au facut asta n-au patit absolut nimic, moderatorii acceptand genul asta de atitudine, recunosc ca nici n-am sesizat asta pentru ca stiam ca nu se va rezolva absolut nimic, am experienta nefasta de pe pe alte site-uri ( nu erau legate de Steaua sau de fotbal ), am mai spus asta, n-am sa reclamat niciodata aceste lucruri pentru ca stiu ca nu pot fi stopate in vreun fel, dar minimaliazate in vreun fel, poate ca este posibil, asta cu o ,,mana de fier" in viitor, nu stiu daca aveti voi vreun interes asa faceti asta, deoarece romanul e pasionat de scandaluri si can -can-uri, asa ca sperantele mele sunt minime, da" cine stie?!
Bai, acum nu sunt Sfantul Spiridon, accept oricand o ironie, un misto, o gluma, o parere contradictorie, ca nu-s nebun sa fim toti sfinti si neprihaniti pe aici, da' de la astea la injuraturi, calomnii si amenintari e cale luuuuuuuuuuuunga.