@Ronnie"Poti continua sa postezi pe topicul cu "femei goale" sau "pescuit". Sunt mai mult decat sigur ca acolo ti-ai putea gasi linistea."
Adicatelea noi care mai postam pe la "pescuit" suntem de mana a doua?
Aoleu, nu asta am vrut sa se inteleaga. Ideea este ca Joga sa ne scuteasca cu plansetele si sa se mute-n alta parte. ![]()
Daca tot faceti un alt regulament eu zic sa lasati astea cu 10 sau 20% deoarece nu-si au rostul....expira la un moment dat si respectivul nu va lua vacanta deloc. Sunt aici vreo 2 tipi care pe mine ma ataca permanent cu fel de fel de provocari in urma a ceea ce a fost acum 2 ani...pai am luat tata ban destula vreme. Care mai e problema?
De la danimarcu am primit vreo 5 provocari pana acum si...nimic...el e mai smecher, are vechime, e membru AISS si el poate sa faca off-topic cat vrea...Frate, nu ma deranjeaza sa ma jigneasca vreunul...n-o sa vin sa ma plang...daca ma jigneste unul care nu e de acord cu ceva ce am scris azi sau ieri, e ok...daca atata il duce capu incat sa-njure asta e...nu-l reclam. Dar nu sa te provoace unul permanent ca s-a certat cu tine acum 2 ani...asta cum se mai numeste? Pai mozii astia sunt prostii satului sa stea sa faca mereu curatenie? Sa stea si sa citeasca orice post (chiar daca nu se da report?) ca sa fie ordine? Sunt sanitarii acvariului sau ce sunt? Faceti un regulament in care sa fie oamenii protejati, inclusiv mozii de munca inutila...daca unul face off-topic mereu, dati-i ban de vreo 2 luni. Sigur ca acum, e discutabil. Off-topicul poate sa fie fotbalistic sau extra...ceea ce este o diferenta.
Unii acuza de trolling pe altii...pai ce e ala trolling domne? Ca aia care striga hotii sunt de fapt hotii aici...
Vad ca mai nou daca intra unul azi si scrie si el un post normal pe topicul Steaua-Otelul, ceva de gen hai Steaua, apare unu care-l face in toate felurile...cum e posibil asa ceva? Ce naibii sa mai intelegem? Avem sau nu voie sa tinem cu Steaua deseara? Ca nu castigam noi nimic din banii lu Gigi si nu de-asta vrem o victorie... Daca tot faceti noul regulament (pe care e normal sa-l faceti public daca include si userii) spuneti acolo un paragraf asa....Avand in vedere ca....s-a decis sa se renunte la incurajarile echipei pentru a nu inflama spiritele. Orice "Hai Steaua" va fi sanctinat deoarece poate duce la off-topic si poti fi numit agitator. Oameni precum Kellerman nu au rabdarea sa suporte asemenea aberatii si au tot dretul sa vina sa te-njure.
Ma bucur ca Axl a informat lumea cu un aspect si anume ca....fcsteaua face parte din patrimoniul AISS...OK, daca membrii asociatiei au aici statut aparte, eu cer decat sa fim si noi informati....sa stiu ca daca ala ma face idiot, bou, dobitoc, n-am ce face si il ignor. De ce sa-i zic unui mod....frate ala a jignit? Ca sa-mi spuna ca n-are ce-i face aluia ca e membru, ca e special, ca il cunoaste personal pe celalalt etc...? N-o sa stau acum drepti in fata unuia ca e el mai smecher intr-o lume virtuala....ban pentru mine si la revedere ca nu se moare din asta. Degeaba iti zic toti ca daca esti linistit nimeni nu are nimic cu tine...pai ce-nseamna linistit? Uite ca am stat si altii se leaga de mine pe probleme de acum 2 ani. Unii pur si simplu nu te lasa in pace, oricat de linistit ai sta.
@redondo
Iti multumim pentru sugestiile aduse. Cateva precizari sunt necesare:
1. Moderatorii chiar asta trebuie sa faca: curatenie. Altfel nu sunt moderatori ci simpli utilizatori.
2. La fel de normal cum ti se pare tie sa se strige: Hai Steaua, li se pare altora sa strige Hai Otelul sau si mai simplu pe altii nu ii intereseaza meciul de diseara. Partea frumoasa e ca toti au dreptate.
3. In momentul de fata tu inca pici sub incidenta regulamentului la partea de clona, asa ca strict pe acest subiect poti fi banat oricand. Cel mai probabil insa ti se va ridica banul pentru contul initial, se va inchide acesta si incepand cu acel moment iti sugerez cu caldura sa ai grija ce/cum si cat postezi. Pentru mine personal tu esti un troll. Si nu orice troll ci unul periculos pentru integritatea forumului. La fel ca si un alt personaj de trista amintire numit xray_rom. Nu e o amenintare e o sugestie.
4. Membru AISS, membru cu vechime sau membru de 1 zi , ABSOLUT TOTI vor raspunde la fel in fata legii incepand cu noul regulament care va intra in vigoare saptamana viitoare.
nimeni nu are un statut aparte aici, toti sunt egali...
Alex.
2. Nu au toti dreptate ca daca e sa se strige "mwie Otelul" nu e motiv de ban...in cazul Stelei se schimba situatia. Siteul nu e fcotelul.ro
3. Am cerut permisiunea inainte de a crea alt cont si nu am ascuns nimic, deci puteam fi banat oricand. Mai mult cand am creat noul cont a fost de pe alt PC, deci nu era acelasi id ca sa se stie situatia...deci nu am ascuns nimic. Ca daca ascundeam nu era "stockton"...politistul forumului stia ca am cont pe alt site si am poza lui John Stockton. Am vrut sa accesez vechiul cont, doar ca nu mai imi amintesc numele de autentificare.
Da, am grija CE postez....Problema e ca daca acuzi pe cineva de trolling trebuie sa vezi oare cati sunt in aceeasi situatie....caci nu doar ce am facut eu sau x-ray se numeste trolling. Te rog insistent ceva...daca decideti ca sunt un troll atat de periculos mai bine terminam afacerea chiar acum pe loc....pentru ca vezi tu asemenea etichete fac rau pe viitor. Daca eu o sa stau linistit si iti voi dovedi ca altii nu pot sa respitre ppe-aici din cauza mea, ce o sa faci? O sa fi la fel de corect. Si daca sunt troll, poate ca nu-mi dau eu seama de asta....scrie-mi te rog in PM ce anume sa evit sa fac ca sa pot si eu intelege. Sa spun ca Sames a murit din cauza lui Becali? Sa nu vorbesc despre respectiva boala? Frate, eu stiu ca este razboi contra lui Becali si daca am intrat aici doresc si eu sa iau parte la asta....si stiu totodata ca intr-un razboi e permis orice....dar nu pot suporta demagogia crasa...asta e.
"Am vorbit eu cumva de Craiova? Sau vrei sa-mi arati cat de destept esti? Sunt situatii neplacute, desi la Craiova era vorba de un stadion facut de municipalitate, in vreme ce in Ghencea e facut de Armata. pentru Craiova nu conta neaparat sa joace pe Oblemenco, ci sa joace totusi in Craiova....problema e ca la Craiova daca iesi de pe Oblemenco nu mai ai unde sa te duci, ca Extensiv sau Electro sunt prea mici pentru publicul de acolo. Steaua n-a zis sigur ca pleaca din Bucuresti. Unii ziceati ca identitatea s-a pierdut in 2003, nu? Atunci ce mai poate sa se piarda acum? E posibil ca intr-un an numai sa se revina in Ghencea, de altfel si-n anul de glorie 2006 Steaua a jucat pe Lia Manoliu. Steaua e una singura, nu cea a lui Becali din 2003 sau cea care joaca pe Ghencea, etc...e numai una. Stadionul nu s-a nascut odata cu Steaua, ci e relativ nou, aparut in 74. Ca acolo s-au obtinut marile performante, e alta treaba. O parte din identitate se va duce pe rapa, da, dar nu in totalitate caci Steaua va juca fotbal in continuare. Arsenal s-a mutat direct, dar Galatasaray a folosit "National Arena" al lor in dese randuri. Mai mult, ca tot vorbesti si de Juventus, stii tu cumva unde a jucat meciurile de acasa din semifinala si finala UEFA din 95 cu Borussia si Parma? La Milano, pe San Siro...stii de ce? Din motive financiare. Cum ar fi sa vina maine Steaua si sa joace in Groapa? "
Asta e mesaj tipic trolling, mesajul din spatele postarii e pervers. Cum ca de fapt Ghencea nu e totul pentru Steaua, stadionul a aparut dupa echipa si alte mizerii de genul asta care le pot induce celor tineri ideea ca "nu e chiar asa rau daca plecam din Ghencea, e si ne-a Gigi om bun, e un interes financiar la mijloc,etc"
Sa mergem si mai in spate:
"Un singur aspect nu-l inteleg eu. Sa zicem ca Armata vrea suma X...sa faca ce anume cu ei? Sa-i bage niste generali in buzunar? Ca daca Steaua chiar pleaca eu fac pariu ca in 2-3 ani va fi padure si ne vor manca serpii pe-acolo. Deja e cam plin de balatii pe-acolo."
Iar mesajul indus e ca daca nu ar fi ne-a Gigi ne-ar manca serpii.
Sper ca m-am facut inteles.
Poti sa incepi fiecare post cu Forza Steaua si Ne-a Gigi e cel mai bun si nu vei pati nimic, dar daca o sa vad ca se continua trendul actual cu dezinformari si fitile o sa aplic chiar eu punctul 6.8 al regulamentului.
Imi pare rau dar eu nu am dezinformat niciodata cand am spus ce am spus....si eu pot sa dovedesc ceea ce spun. Altul a dezinformat dar ceea ce a zis el nu s-a considerat a fi prea grav si s-a trecut peste. Iar concluziile tale sunt tendentioase. Nu am zis eu ca fara Gigi e cum e....tu ai tras concluziile astea.
Dar poate e trolling si poate ai dreptate, desi interpretarile sunt diferite. Doar asta e trolling? Adica numai acest tip de post? Eu iti pot dovedi cu def. trollingului in mana ca mai sunt vreo 40 pe aici care au facut si fac asa ceva...cu aia cum ramane? Oricum eu am prins ideea ca nu sunt idiot.
Asta e dezinformare..."Steaua a jucat finala republicanilor"...deci nu parere, ci asa-zisa informatie care putea fi luata in serios (cate or mai fi fost la fel D-zeu stie) de foarte multi useri. Cine a spus asta? Adrian. A fost Adrian macar avertizat sa nu mai dezinformeze? Macar s-a pus problema asa vreodata ca sunt vreo 3 sapt. de cand a spus asta? Daca eram fata in fata te rugam sa te uiti in ochii mei si sa-mi spui de 100 de ori ca sunt prost..... pentru unii muma si pentru altii ciuma....nu e corect.
Daca tot se aduc unele modificari in regulament,nu ar fi rau sa luati in calcul si ideea expusa ceva mai sus si anume:ca cei banati sa nu mai poata folosi mesageria privata.
Ma bazez pe faptul ca banul survine in urma unor incalcari flagrante ale regulilor de "convetuire" pe un forum si de regula in urma unor jigniri grosolane.Si atunci stau si ma intreb,ce rost are sa primesc ban,dupa ce te fac albie de porci,atata timp cat pot intra pe mesageria privata si-ti umplu din nou frigiderul?Stiu,imi veti spune ca poti ignora/bloca respectivul user,dar de unde sa stii ce are de gand respectivul,mai intai citesti mesajul,te umpli de draci si reactionezi ca atare(nu este cazul meu),astfel incat porcaiala continua fara nici o jena.
Cazuri au fost cu duiumul si vor fi in continuare!
@clausblaus
Nu se poate scoate mesageria pentru ca mesageria e posibilitatea unui utilizator sa raporteze un mod care este posibil sa fi facut un abuz.
Eu am fost de ex victima unui abuz al unui moderator, am trimis un PM catre un alt moderator, s-a analizat situatia si s-au luat masuri impotriva acelui moderator care a comis abuzul.
@redondo.
Poti sa imi dovedesti ca Becali plateste salariile la zi? Nu de alta dar cica sunt niste fraieri care isi depuneau memorii din cauza neplatii salariilor. La fel am auzit si cum ca un alt idiot Olaroiu a dat bani din buzunarul lui pentru Cupa Romaniei ca ne-a Gigi a uitat.
Acele concluzii trase de mine sunt fix mesajul dintre randuri pe care l-ai transmis. Se prea poate sa o fi facut din inconstienta si tu sa nu iti fi dorit asta, dar eu sunt mai sceptic de felul meu si cred ca stii ce vroiai sa obtii.
Ce au facut altii nu e treaba ta, ci a moderatorilor. Ai la dispozitie oricand butonul report sau acest topic. Pe care cu siguranta stii sa il folosesti avand in vedere ca approx 10% din postarile tale sunt pe acest topic.
Repet, continua pe acelasi trend si vei suporta consecintele. Din nou nu e o amenintare ci o explicatie a faptelor ce vor urma.
Da pot dovedi ce am zis eu, nu ce au zis altii ca as fi zis. Nu e ironie dar chiar e necesar sa fi in domeniu ca sa intelegi tot. Fotbalistii fac memorii mereu dar "uita" si de alte aspecte. Se confunda deseori ce e ala salariu cu prima. Plus ca un contract nu e totuna cu un salariu. Uneori se fac eforturi uriase pentru a se putea plati o prima chiar in vestiare, prima consistenta, iar dupa ce baietii o sparg rapid si raman fara bani vor salariul urgent la data X. Pe de alta parte momentul acordarii unei prime de joc este negociabil, iar spusele fotbalistilor nu sunt dovezi clare. De altfel multi baieti "uita" sa spuna si de cate ori sunt iertati de amenzi conform ROI. Pe de alta parte, care e problema de unde vin banii? Ce ne intereseaza pe noi relatia Gigi-Oli? Eu am zis ca la Steaua sunt salariile la zi, nu ca Becali plateste.....Olaroiu a dat prima si se aude ca de fapt nu e prima deloc....stirile din ziare sunt mereu contradictorii.
Ok Alex,poate puteti modifica ceva in setari ca PM-urile sa poate fi receptionate doar de catre moderatori,nu de alta dar dupa astfel de atacuri(pe PM)multi useri isi vor purta ranchiuna si se vor "arde" pe unde se vor prinde,astfel va vor ingreuna si voua munca.
Nu vreau sa fiu cicalitor,doar mi-am expus parerea!
@clausblaus
Nu stiu daca este tehnic posibil. Daca este posibil cred ca vom implementa chestia asta pt ca e o idee foarte buna.
@redondo
Eeeeh vezi tu de ce nu are ursul coada? Pe mine nu ma intereseaza eforturile impresionante care se fac. Daca anunti prima o platesti si baietii pot face ce vor cu banii ca doar sunt castigati de ei prin munca. Baietii nu vor salariu urgent la data X, ei vor salariul asa cum e stipulat in contract. Contract cu care sunt AMBELE parti de acord. De cate ori sunt iertati ei de amenzi e irelevant in discutia asta.
Pe noi ne intereseaza de unde vin banii la Steaua ca de-aia are Steaua finantator sa dea banii el nu antrenorul echipei.
Stirile din ziare sunt contradictorii, ordinea de zi a unei comisii nu este. Cu postarea asta esti la un varf de ac de +10%.
!. Te rog sa-mi spui si mie in ce calitate imi spui asta? Sa stiu si eu cui ma adresez. Ca mod nu cred ca esti...Esti admin? Caci nu ai culoarea rosie.
2. Tu ai creat discutia asta, nu eu si daca tot ai facut-o hai sa stii tot. Esti tip civilizat, dar no offence se vede ca nu stii nimic din interior. Stii cum se poarta baietii la noi cu personalul? Stii cum injura? Stii ca la antrenament saracii maseuri dupa ce ca alearga dupa toate mingile ii mai si sterg la fund? Stii ca si portarii pusti stramba din nas la adunatul mingilor? Stii ca isi lasa de multe ori echipamentul pe teren cand pleaca la dus? Sau in fara vestiarelor, sau daca o fac in vestiar peste tot...cine strange dupa ei? Magazionerul, maseuri, spalatoresele...crezi ca si-au luat vreodata amenzi pentru asta? Intereseaza-te cu cat a fost curentat Alin Stoica la Anderlecht cand si-a uitat ghetele pe teren. Daca ar fi la sange amenzile, ar da la noi baietii peste jumatate din salarii....dar sunt iertati Alex, asta este. Dar astea nu se spun. pentru ca unii ca Messi sau Xavi au respect acolo si pentru femeia de serviciu...la noi nu este respectat nici medicul (decat daca este batran de catre cei tineri), dar maseurul....Problema salariilor e mai complicata decat crezi tu sau altii si te rog sa nu-mi interpretezi iar vorbele si sa spui ca bunul nea Gigi ii scuteste pe baieti de amenzi....ca asta e o problema nationala ca de altfel si muierismul jucatorilor nostri.
1. Am capacitate de moderator desi sunt fara culoare.
2. Ma intereseaza foarte mult inspre deloc manierele fotbalistilor romani. Iniesta si Xavi au respect pentru ca sunt niste oameni civilizati. Permite-mi sa cred ca de-alde Cristiano Ronaldo, Adebayor sau alti din astia low on brains fac exact la fel. Faptul ca sunt iertati inseamna ca din nou onor conducerea nu isi face treaba. Cat despre stiutul din interior, am jucat si eu ceva fotbal candva ca sa stiu exact cine se poarta cu cine si cum.
Problema salariilor e foarte simpla. Exista un contract semnat de ambele parti care trebuie respectat nimic mai mult.
Later edit: Si daca amenzile sunt trecute in ROI ce ii impiedica pe conducatori sa ii taxeze pe jucatori? Faptul ca a noastra conducere tehnica alege sa NU ii amendeze pe jucatori nu inseamna ca au dreptul sa nu le plateasca salariile.
Si amenzile alea sunt tot in contract trecute, la ROI, deci nu e irelevant asa cum spui tu. Ce am vrut eu sa-ti spun e ca ceea ce spun fotbalistii nu sunt surse de incredere....daca vei cunoaste cativa, iti vei da seama in scurt timp.
LATER EDIT. Da Alex, asa ar fi corect sa fie, dar sa nu uiti ca esti in Romania si asta nu e o problema care sa tina strict de clubul Steaua. Si eu am fost la fel de contrariat ca si tine acum cand am vazut multe nereguli, dar mi s-a ras in nas....doky (asa se spune unui medic sportiv) se vede ca ai avut pana acum treaba cu fotbalul doar de la TV... Incearca sa vezi daca nu vei pati la fel. Si tocmai de asta se judeca astfel de cazuri...pentru ca sunt fel de fel de clauze de care jucatorii nu amintesc...ei depun ca nu au ce pierde.
Si uite cum Joga Bonito are din nou dreptate.
S-a plans el pe aic, teroare! Toti s-au scandalizat ca face offtopic.
Intre timp, vine redondo, trollul cu pile, face offtopic, nu ii zice nimeni nimic. muahahhahahahahah!!!
Ce tare!
Si apoi mai vine si ronnie cu amenintari de genul "e ultimul lucru pe care il mai spui".
SUPERB!
Eu unul sunt de acord cu Joga Bonito, pentru prima data, poate. Ca pana acum nu cred ca ne-am mai inteles noi vreodata. Dar omul are dreptate.
Unii mozi ar trebui sa se retraga. Cei care au simtit ca nu mai pot ajuta forumul, s-au retras. Altii, desi nu ajuta, refuza sa renunte la scaun. Asta este.
Mah... eu nu inteleg un lucru. Bine, eu nu inteleg mai multe lucruri. De exemplu nu inteleg de ce Joga Bonito nu are voie sa se planga pe acest topic de activitatea moderatorilor dar redondo are voie sa faca offtopic. In fine, sa revin la lucrul pe care nu il inteleg.
Ok. Noi plangeri la adresa lui ronnie.
1. Ameninta utilizatori si nu ii lasa sa se exprime.
2. Limbaj total necorespunzator. "mai du-te-n plm"
3. Isi lasa odrasla sa posteze ce vrea el, sa vorbeasca despre ce vrea el(adica despre mine) si nu face nimic.
4. Cand odraslei sale i se raspunde, actioneaza. Bineinteles, dupa mult, mult, mult offtopic facut de respectiva odrasla, un troll nenorocit si nimic mai mult. Dovada cea mai buna o vedeti mai sus.
5. Omul imi editeaza mie postarile dar pe ale lui redondo le lasa nemoderate.
Consider astfel ca omul ar trebui sa isi dea demisia si sa il lase pe altul ca moderator. El, este clar, e incapabil de asa ceva. In momentul in care il protejam pe unu'(redondo) desi incalca regulamentul si il banam pe altul (Joga Bonito) doar pentru ca are curajul sa isi spuna oful si pentru ca e nemultumit ca nu se face nimic, ajungem gesepisti, ajungem de rahat!
Hotarati-va si faceti ceva! Nu se mai poate asa. Consider ca avertismentul primit de la el e incorect. In momentul in care eu sunt atacat iar moderatorii nu actioneaza, am dreptul sa raspund. Eu asa inteleg.
Daca nu eliminati trollul, atunci permiteti offtopicul!
p.s.
Inainte sa fiu redactor al acestui site, eu sunt utilzator.
O sa imi expun nemultumirile aici. PUNCT!
Daca nu va convine, banati-ma!
Parerea mea :
Ronnie si Maye nu ar mai trebuie sa faca parte din clubul moderatorilor de pe acest forum. Nu o spun numai eu , ci mai multi , dar care poate nu au habar de acest topic , cum nici eu nu aveam pana sa ma lamureasca axl.
La fel si Adrian , poate ca ajuta forum-ul , dar nu e demn de a fi redactor. Este prea subiectiv.
Sa incepem cu Ronnie :
1. Se crede " D-l stie tot " si nu ofera oportunitatea useri-lor sa isi expuna ideile cum trebuie.
2.Poseda un limbaj de mahala , un limbaj ne-adecvat acestui forum , unde se vrea promovarea respectului si a intelegerii de sine. El insa , nu tine cont de asta si posteaza niste injuratori sau expresii auzite prin fata sau spatele blocului.
3. In special mie , mi-a tot reamintit de nu stiu cate ori ca fiecare are parerea lui si nu trebuie tras la raspundere , dar el provoaca tot timpul si are ceva de comentat la post-ul oricarui useri care i se pare lui mai in nu stiu ce fel.
4. Tot in privinta mea , se razbuna de fiecare data , datorita faptului ca in trecut am reusit sa ma situez deasupra lui intr-o privinta. Nu e nevoie sa o spun , care !
5.Sunt oameni , mai gresim o litera , o expresie , poate ca nu functioneaza bn nici tastatura , e normal. El ca user ce face ? In loc sa dea edit si sa corecteze , el sta sa rada si sa ia la misto userii care gresesc. Atatitudine tipica ca a Ciobanului care conduce destinele clubului Steaua.
6.Nu respecta regulamentul cand vine vorba de mine. Exemplu : eu sunt bannat pentru cuvantul " penibil " , dar cand il foloseste si respectivul , pur si simplu se alege doar cu o simpla amenda.
7.Insulta , jigneste , mistocareste pe toata lumea , asta doar in fata pc-ului, sunt curios daca va face la fel in alte situatii , dar nu cred.
8. Parerea mea e ca nu are ce cauta pe acest forum ca moderator , ci doar ca un user de rand. Sincer,nu stiu cum a ajuns in aceasta pozitie , dar cred ca s-a comis o greseala.
Maye :
1. Omul asta nu are nicio treaba cu functia de moderator. In loc sa modereze , el mistocareste si injura intr-un stil caracteristic lui.
2. Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut moderator. Chiar sunt curios cum se fac aceste alegeri. As putea sa ma inscriu si eu , nu e diferenta mare intre mine si el. Ba chiar , el vorbea si posta mult mai urat si jignitor pe acest forum , spre deosebire de mine care am fost agresiv doar la inceput , insa , pe parcurs am reusit sa invat multe lucruri.
3. Sper sa fie destituit din aceasta functie cat mai repede.
In concluzie , oameni buni , moderatori cu capul pe umeri ( exceptandu-i pe cei amintiti mai sus ) ai acestui site , credeti ca avand la conducere " asemenea fiinte " ca Ronnie , Maye si un moderator ca Adrian , ati putea promova spre bine imaginea acestui forum ? Parerea mea si a multora e ca nu.
Atat am avut de spus
Sper ca m-am facut inteles.
Ronnie e de vina.
poate ca nu functioneaza bn nici tastatura , e normal.
Nici aici nu ti-a functionat bine tastatura?
La fel si Adrian , poate ca ajuta forum-ul , dar nu e demn de a fi redactor. Este prea subiectiv.
Fix invers. Eu nu ajut forumul deloc, ca nu prea ma intereseaza ce se posteaza pe aici si nici nu sunt activ pe multe topicuri, ca tine, si sunt foarte obiectiv in articole. Chiar am fost acuzat de lipsa de subiectivitate. Ca, citez, "un stelist adevarat nu are voie sa critice jocul echipei sau jucatorii".
Exemplu : eu sunt bannat pentru cuvantul " penibil " , dar cand il foloseste si respectivul , pur si simplu se alege doar cu o simpla amenda.
De ce esti un mare magar? Ti-am explicat prin pm, dupa cum se vede mai jos, de ce s-au aplicat astfel sanctiunile. Ronnie era curat, tu aveai 20%.
De ce folosesti un argument demontat? Doar pentru impresia artistica?
Nu ma refer la tine si la ce s-a intamplat azi , ci la ceea ce mi s-a intamplat in trecut. Si imi aduc bine aminte ca mi-am luat ban pentru ca am folosit cuvinte precum " patetic " si " penibil " .
Acum imi cer scuze fata de tine daca gresesc , dar din ce stiu eu , cred ca am dreptate.