Pai bine, pentru toti stelistii, da' tu ai calcat gresit, ti-ai cerut scuze si aia e. Eu te-am atentionat ca ai calcat gresit si am primit 10% de la domnul Empyro pentru off-topic, trolling
repetat (da-o-n gaura femeilor, daca si eu am facut trolling repetat atunci s-a intors lumea asta pe dos) si jigniri la adresa staffului (dar jignirile staffului la adresa mea nu sunt sanctionate?).
Norocul meu e ca nu stie Empyro si alti termeni decat off-topic si troll, ca-mi mai baga pe-acolo.
Ronnie, nu stiu exact ce sa fac ca sa fie corect. Am spus ca daca e nevoie sa mi se ridice nivelul de avertizare nu am nicio problema cu asta. Mi s-a atras atentia ca moderatorii nu pot sanctiona un administrator si asa e. Da, merit si eu un 20-30% pentru "Fratia Musulmana", pentru "Antena 3", si pentru altele. As vorbi cu Azzido (root admin) sa-mi ridice nivelul de avertizare, dar evident ca asta ar fi perceput ca un gest ipocrit pentru ca din moment ce trebuie sa incerc sa coordonez alti membri al echipei trebuie sa pot cumva sa postez. Stiu ca pare incorect, dar nu vad cum as putea sa te multumesc.
Bun, ti-au dat 10%. N-am urmarit discutia, nu stiu motivele, nu-mi dau seama daca era justificat, nu era justificat, etc. Dar e un biet 10%. Daca vei evita provocarile, jignirile, denigrarile, asa cum am rugat in mod insistent pe toata lumea sa o faca, va ramane la 10%. Daca le ridici moderatorilor mingea la fileu, asa cum au facut-o si altii, nu pot sa intervin pentru solutionarea fiecarei probleme de moderare care apare. Hai sa avem putina rabdare, sa incercam sa cooperam cu moderatorii, si sa mai asteptam pana sa tragem concluziile necesare.
Esti binevenit in comunitatea FCS. Sper sa ramai aici si sa te convingem de bunele intentii ale noului proiect mai mult decat am facut-o pana acum, chiar daca toti avem deficiente mai mari sau mai mici.
Ai venit cu temele nepregatite de data asta. Plus ca dialogul meu era cu superiorul tau, domnul Tiberiu. Si legat de limbajul meu, daca as fi fost un tip care utilizeaza doar cuvinte placute urechilor probabil acum eram moderator sef..
Daca vrei sa te legi de organigrama site-ului si sa scoti chestia asta in evidenta, ai dreptate. Eu sunt "superiorul" lui Empyro, asa cum CD AISS sunt "superiorii" mei. Dar pana acum Empyro a inteles exact atmosfera pe care ma lupt s-o recreem la FCS si l-am privit permanent ca pe un colaborator, nu ca pe un "inferior". Nu-mi propun sa primesc pe NIMENI ca pe un "inferior", ci imi doresc sa lucram prieteneste, ca o echipa. Singurul motiv pentru care exista o organigrama e ca apar divergente de opinie si ele trebuie solutionate cumva. Atat si nimic mai mult.
Deci eu atrag atentia ca unu' continua sa abereze grav despre mine si despre "fostul regim" si tot eu sunt avertizat. Si, in PM, Empyro, nu m-ai avertizat verbal pentru nimic. Ai zis sa nu-mi atac colegii. Inteleg, deci, ca Xray imi e coleg. Am scris deja public faptul ca, daca e adevarat acest lucru, eu ma retrag.
Lari, iti adresez si tie aceeasi rugaminte pe care le-am adresat-o lui Empyro, lui xray, lui Marius Mihet, si altora. Nu va pierdeti in conflicte minore fara nicio miza. Nu va lasati atrasi in discutii care nu aduc absolut nimic constructiv. Nu faceti din tantar armasar si din 10% o tragedie. Vezi bine ca forumul a sarit in aer in ultimele doua saptamani. Eu sunt cel care a cauzat aceasta situatie. Fiti si voi un pic mai rabdatori, si haideti sa demonstram ca putem face ceva constructiv.
Xray nu apartine moment niciunui departament, dar i-am dat de mult (si am anuntat public asta) drept de postare in acvariu pentru numeroasele sugestii constructive in legatura cu viitorul FCS pe care le-am primit de la el. Il consider un om inteligent, echilibrat, cu o perspectiva foarte utila pentru succesul acestui proiect - asa cum te consider si pe tine.
Inteleg ca ati avut anumite meciuri. Va rog amandurora sa va concentrati pe ce e important si sa nu-mi dati ultimatumuri. Imi doresc ca toata lumea sa aiba o sansa. Asa cum tu, Lari, ai avut pana acum ocazia sa-ti aduci contributii insemnate la FCS, Xray a fost pe dinafara. Mi-e cat se poate de clar ca a calcat pe bec asa cum au facut-o multi altii (din echipa si din afara ei), dar asta s-a intamplat intr-o perioada in care atat el cat si altii au fost abuzati si batjocoriti intr-un mod care sper sa nu se mai repete de-acum incolo.
Sper in continuare ca amandoi veti pune umarul la succesul noului proiect.
Dar daca eu sunt colegul lui, si el e colegul meu, nu? Deci el n-ar fi trebuit sa ma atace in primul rand. Cum iti poti imagina ca, daca lasi pe site un atac la persoana, nu se va ajunge la alte lucruri? El trebuia avertizat prima data si nu trebuia sa-i fie permis sa continue atacurile.
Faceti ce puteti sa aplanati conflictele aparute. Mai lasati de la voi, si unii, si altii. Nu aveti NIMIC, dar absolut NIMIC de castigat din aceste scandaluri.
Mi s-a facut proces de intentie intr-o veselie dupa ce am criticat managementul clubului, pe motivul incredibil ca am dus situl la faliment si, in loc sa se actioneze normal la un atac la persoana, scandalul e lasat sa se intinda, dupa care si eu, ala pe care s-a tot scuipat aici, sunt avertizat.
Daca ai criticat management-ul clubului intr-un mod civilizat (nu stiu articolele in cauza si nici nu am timp sa le caut) iti multumesc pentru asta. Daca cineva te-a atacat / denigrat / jignit pentru ca ai facut-o, a gresit. Asemenea jigniri vor fi pedepsite de echipa de moderare. Poate ca moderarea forumului nu functioneaza PERFECT acum dar suntem de-abia la inceput si n-au cum sa mearga toate pe roate din prima. Cu rabdare si calm se vor rezolva toate.
Atat cei care critica, cat si cei care iau apararea management-ului clubului intr-un mod civilizat si argumentat sunt bineveniti, indiferent de cum ii cheama.
Nu mai am ce sa caut pe acest site. In loc sa-mi "pierd vremea" facand ceva constructiv, sunt nevoit sa port discutii absurde, cu oameni care nu sunt in tema cu o groaza de lucruri.
Nu inteleg cum poti sa tragi aceasta concluzie. Mi se pare ca reactionezi exagerat si ca ar trebui sa fii un pic mai ingaduitor. Nu esti primul care spune asa ceva, dar contributiile tale la FCS si respectul pe care il ai in comunitate fac acest comentariu venit de la tine unul care ma pune pe ganduri. Mi-as dori sa intelegeti cu totii ca NIMENI nu e multumit 100% cu ce se intampla aici, si ca reprosuri se pot face la nesfarsit. Dar daca veti alege sa parasiti corabia in loc sa lucram impreuna si sa schimbam ceva in bine nu veti rezolva nimic. Nu e vorba ca-mi puneti mie bete in roate. Eu sunt dispus sa astept oricat e nevoie pana cand oamenii termina cu scandalurile si telenovelele, fie care e vorba de o luna sau o jumatate de an. E vorba de faptul ca va irositi timpul si energia fara vreun rezultat.
De ce sa pun eu capat conflictului? Voi trebuia sa-i puneti capat in momentul in care discutia despre managementul clubului a ajuns la managementul sitului.
De ce sa pui capat conflictului? Eu de ce am pus capat atator conflicte si atacuri pe care le-au promovat altii? Ca sa arati ca nu te lasi tarat in discutii de 2 lei, si nu-ti pierzi timpul cu mizilicuri. Chiar e asa de important cine castiga un meci pe un forum? Meci care va fi oricum uitat de toata lumea in 2 saptamani? Esti unul dintre oamenii de la care am pretentia sa aplaneze conflictele, sa produca dialoguri constructive, si sa demonstreze calm intr-o atmosfera in care toata lumea e gata sa reactioneze violent.
@Tiberiu
Pune mana si citeste articolele lui Lari si apoi spune-mi cu ce e mai prejos decat oricare din "vechii" de pe forum pe care-i deplangi. Bravo voua pentru faptul ca-l indepartati. Halal corectitudine.
Lari nu e cu nimic mai prejos decat "vechii" de care vorbesti. Atat eu cat si Costi (si sunt sigur ca daca le vom cere opinia si George Stan, si SSK, si Piece of Mind, etc.) il consideram un redactor capabil si un om important in cadrul echipei FCS.
Nu-l "indeparteaza" nimeni, si-mi pare rau ca recurgi din nou la formulari tendentioase. Lui Lari i-am cerut ceea ce le-am cerut tuturor. Sa treaca peste animozitatile personale si peste greselile trecutului, si sa accepte ca va trebui sa lasam cu totii de la noi mai mult sau mai putin ca sa recreem o echipa diversa si capabila.
Sper in continuare ca Lari va ramane in echipa FCS. Cred ca nu va lasa conflictele cu nicio importanta sa-i influenteze aceasta decizie. Si daca totusi va lua alta decizie e absurd sa spui ca l-am indepartat, in conditiile in care am facut toate eforturile sa-l tin alaturi de noi.