FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«1118119120121122141»
Adrian19.08.2013 11:51

Fantastic. Primesc avertizari de la oamenii cu care sunt in conflict fix pentru a-mi inchide gura si a nu spune adevarul despre abuzurile lor.

Parca atunci cand un moderator e in conflict cu un utilizator, nu are voie sa il sanctioneze. Nu asa era regula?

Tiberiu, explica-mi un pic cum sta treaba cu amenintarile pe aici? Cand sunt amenintat, cand sunt provocat si cand sunt atacat trebuie sa tac si sa inghit?

Ce echipa de moderatori incapabili! FANTASTIC!

Si ca sa stii si tu, Tiberiu. In tot timpul asta, Axl e online dar e invizibil. Numai ca unii ne cred prosti si isi inchipuie ca ne duc cu vorba.

axl19.08.2013 11:59
Alexandru H. a fost banat dupa, pentru ca a jignit sau nu stiu ce. Nu a primit nimic pentru topicul ala.

Tocmai ce am spus ca a primit avertisment prin pm, conform regulamentului. Era la prima abatere.

Mihet a fost banat 3 zile in gluma. Cum dracu sa primesti doar 3 zile de pauza dupa ce tu faci atatea abuzuri?!

Marius Mihet a primit ban trei zile pentru ca a incalcat, pentru prima oara, ce-i drept, regulile de moderare. Despre abuzuri facute de Marius Mihet nu am nicio informatie, o singura acuzatie de abuz a venit de la tine si a fost rezolvata.

Eu am fost scos de la moderare pe motiv ca... ?

Poate cineva sa raspunda? Ca pana acum am inteles ca am fost scos de la moderare doar pentru ca i-am raspuns unui individ intr-un topic creat special ca sa ma atace pe mine.

Tie ti-a fost luat accesul de mod pentru ca ai incalcat in mod repetat regulile de moderare, dupa ce ti s-a solicitat sa n-o mai faci.

Adrian19.08.2013 12:01

Explica te rog 3 lucruri.

1. Cum am incalcat eu regulile de moderare? Sa vedem daca ce am facut eu a fost mai grav decat banurile preferentiale ale lui mihet.

2. Eu de ce am primit direct 10% ieri de la empyro, fara avertizare verbala? Si azi a facut la fel. Mi-a ridicat nivelul la 20%, fara avertizare verbala. Eu nu am voie sa primesc avertizari verbale? Sunt doar pentru altii?

3. De ce sunt avertizat cand eu va acuz de anumite lucruri? Asta faceti cu cei care sunt nemultumiti? Ii avertizati?

axl19.08.2013 12:03
Ce echipa de moderatori incapabili! FANTASTIC!

Eu unul sunt multumit de activitatea prestata de echipa de moderatori. Pana acum am avut doua probleme majore, dar am trecut peste ele cu succes, zic eu. In rest am impresia ca moderarea merge spre bine, s-a imputinat limbajul necorespunzator, discutii se poarta, mai avem de lucrat la eliminarea atacurilor intre useri, si acceptam orice sugestie.

axl19.08.2013 12:07
1. Cum am incalcat eu regulile de moderare?

Bag de seama ca tu nu ai o nemultumire anume, vrei doar scandal si expunere publica, pentru ca stii foarte bine cum ai incalcat tu regulile de moderare. Si pentru ca vrei doar scandal dialogul dintre noi se termina aici. Te rog, daca mai ai nemultumiri, sa te adresezi ierarhic, lui Tiberiu.

Adrian19.08.2013 12:19
Bag de seama ca tu nu ai o nemultumire anume, vrei doar scandal si expunere publica, pentru ca stii foarte bine cum ai incalcat tu regulile de moderare. Si pentru ca vrei doar scandal dialogul dintre noi se termina aici. Te rog, daca mai ai nemultumiri, sa te adresezi ierarhic, lui Tiberiu.

Am asteptat sa primesc raspunsuri si nu am primit, pentru ca asa considera moderatorul sef ca trebuie sa isi faca treaba. El e pus acolo ca sa ii protejeze pe acei mozi care fac abuzuri nu sa aiba grija ca siteul sa mearga bine.

Mai sus avem un raspuns evaziv, de fapt NU UN RASPUNS!

Ce ti-e asa de greu sa spui ce reguli de moderare am incalcat eu? Daca chiar am incalcat.

NU AM INCALCAT NICI O REGULA!

Singura regula mentionata de axl a fost o regula inventata de el care spune ca stafful nu are voie sa se atace pe forum. De parca ce au facut el, empyro si mihet pe acel topic al lui Alexandru H. nu a fost un atac la adresa mea.

Tiberiu, te rog frumos sa iei masuri. Deja am prezentat cam toate dovezile posibile. Daca nu ma crezi, poti sa le cauti chiar tu si le vei gasi. Ti-am aratat deja topicul lui Alexandru h. Ti-am aratat deja cum baietii astia modereaza preferential.

Apparte99 a fost banat direct pentru ca a zis ca Nikolic e un gunoi.

Mihet nu a primit nimic pentru "suge-o, fraiere".

Toronto a luat o zi ban pentru 3 avertizari primite in 5 zile.

Mie imi este ridicat aiurea nivelul de avertizare fara sa primesc mesaje.

Altii primesc doar mesaje desi inventeaza topice doar ca sa atace alti utilizatori.

Primesc avertizari de la oameni cu care sunt in conflict si, mai rau, le primesc din motive inventate. Ca cica eu, prin nemultumirile astea, atac anumiti sfinti de pe site.

Daca tu vrei sa existe corectitudine si transparenta pe site, te rog frumos ia masuri si scapa de baietii astia 3 de la moderare. Abuzurile facute de ei sunt deja prea grave si prea multe intr-o perioada atat de scurta.

Ronnie19.08.2013 12:32

Adrian, termina, nu te mai plange ca o pasare care e data afara din cuib. Stii foarte bine ca nu-mi esti drag, da' daca vezi ca baietii vor un site in care sa fie liniste si pace si sa conduca echipa spre 25, nu pricepi ca nu esti compatibil cu ei? Pana la urma e munca lui Tiberiu, poate baga si bani aici, deci n-ai niciun drept sa ceri socoteala.

Eu am vazut ca nu sunt compatibil cu ce se cauta mai nou aici si m-am axat doar pe ce nu are legatura cu Steaua si ce ma intereseaza.

Cunosti versul ala: "o vorba de pe strada o stiu toti ai mei...", continuarea nu o zic ca ma dau oamenii afara.

Pace tuturor!

Costi19.08.2013 14:07

nu ne dorim un site in care sa fie liniste si pace ci un site in care sa se poata exprima liber parerile suporterilor stelisti. atat atitudinile pro-echipa si anti-conducere pot coexista fara probleme iar daca intr-adevar vreti ca ideile voastre sa fie ascultate, ca parerile anti-conducere sa fie vizibile, nu este decat de datoria voastra sa lucrati pentru acest scop!

xray19.08.2013 15:21
Lorimer, Xray si altii ca ei sunt aproape zilnic pe site, se implica in discutii si, dupa noul regulament, toata istoria lor a fost stearsa, deci sunt curati. Nu discriminati!

Pentru tine si cei care cred la fel.

Amnistia nu a fost la "istoria" personala! Nimeni si nimic nu imi poate sterge istoria forumistica!

Sunt mandru de ea si e la vedere in arhiva. Diferente de opinii au fost, sunt si vor fi.

Nu vor mai fi pedepse pe delict de opinie.

Amnistia generala a fost la interdictia (abuziva sau nu) de a posta pe forum, ca o reconciliere rosh-albastra, nu de a vopsi negru in alb.

Nimeni nu a urmarit sa curete sau sa reabiliteze, nici "victime", nici "calai"!

Tiberiu Florea20.08.2013 08:24
Tiberiu, explica-mi un pic cum sta treaba cu amenintarile pe aici? Cand sunt amenintat, cand sunt provocat si cand sunt atacat trebuie sa tac si sa inghit?

Imi cer scuze, n-am vazut intrebarea asta pana acum. Nu, nu trebuie sa taci si sa inghiti. Dar in loc sa sari ca ars si sa raspunzi cu aceeasi moneda trebuie sa raspunzi civilizat si sa le spui moderatorilor sa-si faca treaba. As vrea sa intelegi ca axl (si, numai daca axl nu face fata, il ajut si eu) se uita pe thread-urile sesizat, numai ca e extrem de greu sa descalcesti ce se intampla intr-un topic pe care toata lumea incalca regulile. Daca vrei sa ne ajuti sa rezolvam problemele, nu-i mai face pe altii "dobitoc", nu-i mai denigra, nu-i mai numii "lingai", si asa mai departe. Raspunde-le civilizat, si arata-ne ca tu ai incercat sa calmezi discutiile iar ei si-au facut de cap, si atunci va fi mult mai usor sa-i sanctionam pe interlocutorii tai.

Tiberiu, te rog frumos sa iei masuri. Deja am prezentat cam toate dovezile posibile. Daca nu ma crezi, poti sa le cauti chiar tu si le vei gasi. Ti-am aratat deja topicul lui Alexandru h. Ti-am aratat deja cum baietii astia modereaza preferential.

As lua masuri daca as putea... In afaceri (si FCS nu este o afacere) exista principiul 80-20 conform carora 20% din clienti iti cauzeaza 80% din probleme, deci esti better off daca "scapi" de acei 20%. Nenumarate persoane mi-au cerut sa "scap" de tine si le-am raspuns tuturor ca eu nu procedez asa, ca avem un proiect nou si ca vrem sa fii inclus in el, si asa mai departe. Numai ca s-a ajuns aici la regula 99-1, unde 1% din useri cauzeaza 99% din probleme. Am acordat atentie sporita acelui 1% pentru ca din el faci parte tu, un redactor cu o contributie insemnata la acest site, care sper sa continue in viitor. Dar toata atitudinea ta din primul si pana in ultimul moment a fost sa faci tot ce poti ca sa pui bete in roate noului proiect, prin certuri, prin atacuri la persoana (empyro, axl, mariusmihet, xray, etc.) si sa cauzezi scandal dupa scandal. E adevarat, nici ceilalti n-au fost usa de biserica, dar nimeni nu ne-a ingreunat atat de mult munca si nu ne-a consumat atata timp pe cat ai facut-o tu.

Poate ca ai fost nedreptatit din toata treaba asta, dar si acea nedreptate - daca ea exista - este una minora. Pentru ca ma voi asigura in continuare ca moderatorii si liderul lor sunt impartiali (si daca vrei sa ne ingreunezi munca asta implicandu-te in circ si tigandindu-te cu ceilalti, e treaba ta). Pentru ca atunci cand vei invata sa lucrezii cu altii care au opinii diferite decat ale tale vei fi promovat pe aceleasi criterii meritocratice la care se supune toata lumea, si asa mai departe.

Per ansamblu consider ca axl si-a facut treaba bine si momentan n-am decat reprosuri minore pentru el. Te zbati degeaba in lupta ta de a pastra la FCS comunitatea in care fusese deturnat acest proiect: fieful talibanilor anti-conducere. E o lupta cu morile de vant, sau mai bine zis - nu exista nicio lupta. Oamenii responsabili de aici (primul dintre care, si cel mai vinovat sunt eu) au scapat fraiele din mana si unii dintre voi si-au facut de cap cum au vrut. Circul s-a terminat si de-acum incolo toti cei care vor sa construiasca ceva sunt bineveniti. Cat timp veti continua cu insinuarile, denigrarile, atacurile, scandalurile, si asa mai departe voi ruga moderatorii sa va trateze impartial, dar cei care se comporta in modul in care ai facut-o tu pana acum isi merita propria soarta.

Si tragica soarta ce mai e. Te-am facut moderator si apoi ti-am scos mod-ul pentru ca n-ai reusit sa colaborezi cu ceilalti. Am creat un acvariu in care ti s-a permis in repetate randuri sa deturnezi discutiile. Te-am scos de acolo la cererea ta cu garantia ca daca vei avea articole bune in viitor le vei putea trimite prin alti redactori, si ti se vor publica. Iti faci in continuare cunoscute opiniile si parerile aici, si cat timp nu sari calul (asa cum, in posturile de pe acest thread nu ai facut-o) nu te pedepseste nimeni. Halal lupta de clasa ce-am mai purtat.

Sa-ti mai zic alte lucruri din istoria recenta a FCS?

- i-am propus lui MoWeed sa ramana mod aici de nu stiu cate ori, dar n-a vrut

- l-am de-banat pe Fox la rugamintea voastra dupa o injuratura infecta si cerinta lui explicita de a lua ban

- am tacut din gura cand m-ati acuzat cu tot felul de conspiratii / scenarii / etc.

- am tacut din gura cand l-ati facut pe axl lingau desi fusese pus moderator sef strict pentru sugestii constructive legate de regulament

- cand am vrut sa te dau eu afara acum cateva zile din echipa de moderare n-am facut-o ci l-am lasat pe axl sa faca ce a vrut el (si anume sa-ti mai dea o sansa)

- si cate si mai cate

Daca dupa toate astea inca va simtiti nedreptatiti, imi pare rau, dar nu pot sa stau in serviciul vostru personal, mai ales in conditiile in care va comportati de multe ori ca niste copii de gradinita (si aici nu e vorba numai de tine, ci si de cei cu care te certi - si le-am zis si lor asta in privat).

Pana la urma e munca lui Tiberiu, poate baga si bani aici, deci n-ai niciun drept sa ceri socoteala.

Nu, Ronnie, nu asa se pune problema. E munca multor oameni. E munca fondatorului site-ului, George, e munca celor ce au fost redactori de-a lungul timpului (inclusiv eu, Piece of Mind, Andrei SAVA, Adrian, si asa mai departe), e munca celor care au fost moderatori, care au pus poze, e munca celor care s-au implicat la AISS, sunt zeci daca nu sute de oameni despre a caror munca e vorba.

Nu bag niciun ban aici, si chiar daca as baga asta n-ar schimba cu nimic lucrul ca in era "Fratiei Musulmane" ati luat-o razna pe FCS, si ca acest site va redeveni comunitatea deschisa, toleranta, si civilizata a tuturor stelistilor care sunt gata sa faca ceva constructiv.

Deci da, Adrian are dreptul sa ceara socoteala, dar s-ar ajuta pe sine insusi daca s-ar concentra mai degraba pe chestii constructive decat pe critici, pe distrus, si pe denigrari.

Adrian20.08.2013 08:57

Deci mie mi se da in cap acum pentru ca, intr-o discutie privata, l-am facut pe unu' dobitoc. Cum vine asta?

In fine. De raspuns eu i-am raspuns civilizat lui Alexandru H. L-am facut imbraligator, atat. Daca si asta e vreo mare jignire, mai ales dupa ce el a facut un topic special ca sa ma atace pe mine, nu mai are rost sa comentam.

Marii si cinstitii moderatori, care-si apara colegii, au sarit repede sa comenteze si sa-l asigure pe Alexandru H. ca nu va fi inchis acel topic. Doar pentru ca era vorba despre mine si despre faptul ca eu nu vreau sa vad pe site articole pro Lucescu. E fantastic unde s-a ajuns! Primesti injuraturi pe FCSteaua.ro pentru ca nu esti de partea mizerabilului aluia care ar face orice sa distruga Steaua.

Daca eu merg acum pe siteul lu' dinam0 si il injur pe Ienei in cele mai dezgustatoare moduri posibile, aia nu ma scot din laude. Da' aici trebuie sa vorbesc cu domnul Lucescu, domnul Stoica, domnul puscarias. De parca astia au fost vreodata in vietile lor domni. Doar numindu-i pe ei asa, ii insulti pe adevaratii domni, Ienei, Boloni, Stoica, etc. Da' n-are rost sa discutam despre ei, nu? Ca doar acelasi Alexandru h. ne explica ca Lucescu e mai tare ca Ienei.

Duceti-va, ma, pe siteul Barcei si ziceti acolo ca Ronaldo e peste Messi, sa vedem ce se intampla. E rusinos unde s-a ajuns! RUSINOS!

Cine sunt aceste multe persoane care se tem de mine? Cine? Eu unul nu ma feresc sa le spun oamenilor in fata ce cred despre ei. Dar vad ca aceste multe persoane nu pot sa discute despre mine decat pe la spatele meu. Sunt cel mai mare baubau de pe internet, probabil. Un fel de Chuck Norris. La toti le e frica sa vina si sa spuna corect, in fata, cum sta treaba.

Dar toata atitudinea ta din primul si pana in ultimul moment a fost sa faci tot ce poti ca sa pui bete in roate noului proiect, prin certuri, prin atacuri la persoana (empyro, axl, mariusmihet, xray, etc.) si sa cauzezi scandal dupa scandal.

Care scandal dupa scandal?

Ca ti-am zis ca axl n-are ce cauta moderator? Am explicat de ce. Asa cum am explicat de ce n-au ce cauta moderatori nici empyro si nici mihet. Cu ce le-am pus eu bete-n roate?

Eu i-am pus sa faca abuzuri? Eu i-am pus sa dea banuri preferential?

Ce vrei, Tiberiu? Sa ne facem ca nu vedem treburile astea?

De ce mie imi este ridicata avertizarea fara sa primesc o avertizare verbala inainte? De ce altii primesc doar avertizari verbale?

Le puneam bete-n roate daca deschideam si eu un topic ca cel al lui Alexandru H.

E adevarat, nici ceilalti n-au fost usa de biserica, dar nimeni nu ne-a ingreunat atat de mult munca si nu ne-a consumat atata timp pe cat ai facut-o tu.

Pai da, ca eu n-am plecat capul si n-am spus "Da, stapane."

Totusi, fa-mi si mie un pic pe plac. Cum ti-am ingreunat eu munca?

Poate ca ai fost nedreptatit din toata treaba asta, dar si acea nedreptate - daca ea exista - este una minora.

Daca ea exista, cica. Ce mizerie! Pai ti-am demonstrat toate abuzurile pana acum, ti-am adus argumente. Si tu imi spui "daca ea exista"? Este bataie de joc mai mare?

Per ansamblu consider ca axl si-a facut treaba bine si momentan n-am decat reprosuri minore pentru el.

Pai nu, ca fix asta vrei sa faci. Vrei sa transformi siteul intr-un loc al pacii si prieteniei.

Doar de aia l-ai pus sef pe axl in locul lui moweed sau Drvladyk. Cum ar fi fost sa ii pui pe ei si ei sa nu ii baneze pe toti cei care aveau curajul sa nu plece capul si sa nu ignore toate mizeriile din jurul Stelei?

N-ar fi mers.

fieful talibanilor anti-conducere.

Ce glume proaste.

Bine, ma, transforma-l tu in fieful talibanilor anti-rapid. Sau in fieful talibanilor pro-rezultate. Daca asta vrei, asta faci, nu-i problema. Sa vezi ca nu-ti pune nimeni bete-n roate.

Sper doar sa mai fii aici si cand echipa nu va mai avea rezultate.

Nu de alta dar si pe mine m-au contactat multi si mi-au zis ca tu nu te-ai fi intors niciodata pe site daca Steaua nu castiga titlul.

Cat timp veti continua cu insinuarile, denigrarile, atacurile, scandalurile, si asa mai departe voi ruga moderatorii sa va trateze impartial, dar cei care se comporta in modul in care ai facut-o tu pana acum isi merita propria soarta.

Noi nu insinuam. Noi argumentam.

Asa cum am argumentat toate abuzurile facute de moderatorii tai.

Nu stiu unde ai vazut tu vreo insinuare.

Si tragica soarta ce mai e. Te-am facut moderator si apoi ti-am scos mod-ul pentru ca n-ai reusit sa colaborezi cu ceilalti.

Adica eu am incurajat deschiderea unui topic in care sa fie atacati ei?

Explica-mi si mie ce inseamna a colabora cu ceilalti pentru tine. Ca poate tu intelegi diferit treaba.

Sau ce? Trebuia sa il aplaud pe mihet cand dadea banuri aiurea?

Inca nu ne-a explicat nimeni de ce un utilizator a primit 7 zile de ban pentru "nikolic e un gunoi" in timp ce alt utilizator a primit o zi de ban pentru 3 avertizari acumultate in 5 zile. Fiti buni, lamuriti-ne!

- am tacut din gura cand l-ati facut pe axl lingau desi fusese pus moderator sef strict pentru sugestii constructive legate de regulament

Care sugestii? Ca nu a facut altceva decat sa dea copy/paste la fostul regulament.

cand am vrut sa te dau eu afara acum cateva zile din echipa de moderare n-am facut-o ci l-am lasat pe axl sa faca ce a vrut el (si anume sa-ti mai dea o sansa)

Sa imi mai dea o sansa pentru ce? Ca inca nu mi-a zis care a fost motivul excluderii mele.

Altii n-au fost exclusi desi si-au batut joc de utilizatori. Eu am fost exclus pentru ca eram si redactor-sef. O PROSTIE CAT UN CAL DE MARE!

Si da, Ronnie are dreptate.

Pentru ca tu habar nu ai ce a fost pe site in era fratiei musulmane. Tu vorbesti din auzite. Si mai rau, apleci urechea catre oameni care au tradat, care au schimbat taberele in momentul in care echipa avea rezultate.

Uita-te mai bine sa vezi cati non-musulmani au fost banati in perioada aia. Chiar daca au fost discutii mai dure, chiar daca s-a ajuns la oi si elvetieni, macar nu a bagat nimeni pumnul in gura. De fiecare data cand venea vreun pacifist si cerea pace, i se explica argumentat ce si cum.

Pe vremea aia, daca ziceai ca Nikolic e un gunoi, nu pateai nimic. Ca Nikolic chiar e un mare gunoi. Da' nici nu aveai voie sa zici minciuni despre Lucescu. Atunci aici era siteul Stelei, nu al pacii sau al tuturor suporterilor.

p.s.

Din punctul meu de vedere, subiect incheiat. Nu are rost sa mai continuam discutia.

V-am prezentat niste argumente, nu le-ati luat in considerare. V-am pus niste intrebari, nu mi-ati raspuns la ele. E destul de clar ce doriti voi asa ca nu mai trebuie sa explicati nimic.

Spor la munca!

Lari20.08.2013 15:20
(...) lucrul ca in era "Fratiei Musulmane" ati luat-o razna pe FCS (...)

Aceasta HARTA A PROTESTELOR a fost rezultatul unei stari de spirit imposibil de inteles in acest moment si imposibil de replicat in viitorul mediu.

Trist ca acea 'epoca' este judecata in astfel de termeni. Nu atat de Greco, persoana care a recunoscut din prima o groaza de chestii, cat de altii care pozeaza acum in "vaaai de miiiiinnneee!!! eeeeuuu???"

Raportarea diferita la acei ani face ca lucrurile sa fie atat de complicate in prezent.

Ca bibliografie, imi permit sa aduc aminte tuturor urmatoarele documente, ale unor glorii care o luasera si ele razna:

Mesajul lui Laszlo Boloni

Mesajul lui Gabi Balint

Inca un mesaj al lui Boloni

Un mesaj al lui Tudorel Stoica

Un alt mesaj al lui Boloni

Un alt mesaj al lui Tudorel Stoica

Asta nu ma impiedica sa salut, cu bucurie, inca o data, planurile de reformare ale acestei comunitati.

joseph20.08.2013 16:24

bun raspuns Lari. cred ca imi pleznea o vena daca nu vedeam si un om cu capul pe umeri printre atatia mascului alfa...

de cateva zile stau si urmaresc ce se intampla si desi la inceput mi s-a paurt o idee foarte buna(era clar necesara o schimbare a tonului si o revenire la exprimare decenta)... acum am impresia ca sunt luat de prost. Il cunosc pe Greco de pe vremea cand era activ si mi-a lasat o impresie buna... la fel cum mi-a placut modul in care a pus problema la revenire si valorile pe care vrea sa le promoveze aici... dar cam atat la capitolul aspecte pozitive. Nu pot sa nu vad ca deja se scapa din mana situatia si s-a inceput cu cenzura, desi culmea... se zice ca se vrea promovarea parerilelor tuturor suporterilor stelisti(si surpriza... multi inca ii considera pe cei din conducere si nu numai... niste curve proaste si au toate motivele sa nu-si schimbe parerea). Da... la capitolul limbaj sunt de acord cu voi... dar impresia mea este ca mai mult va deranjeaza subiectul!

Greco, daca citesti, te rog sa-mi raspunzi si mie la cateva intrebari legate de directia site-ului... pentru ca la subiectul respectiv nu am drept de postare. M-ar interesa mai mult un punct de vedere personal, decat un raspuns "politically correct" sau unul general.

1. Crezi ca protestul de anii trecuti a fost justificat de ce se intampla/sau nu se intampla la club? Nu ma refer la forma protestului, care poate a fost gresita, ci la problemele pe care le ridica.

2. In momentul asta cum ti se pare situatia de la club daca te raportezi la situatia din timpul protestului? Daca au aparut schimbari in bine sunt curios pe seama caror fapte pui tu chestia asta si cat crezi ca vor tine?

3. Valorile pe care te bazezi tu si pe care vrei sa le impui si comunitatii fcsteaua sunt respectate in cadrul clubului nostru? Daca nu, ti se pare normal sa ignori treaba asta si sa te concentrezi pe rezultate sau pe rivali?

PS: Nu ma refer la 'protestul' de pe site... ci in general.

Tiberiu Florea20.08.2013 17:54
Ca bibliografie, imi permit sa aduc aminte tuturor urmatoarele documente, ale unor glorii care o luasera si ele razna:

Mesajul lui Laszlo Boloni

Mesajul lui Gabi Balint

Inca un mesaj al lui Boloni

Un mesaj al lui Tudorel Stoica

Un alt mesaj al lui Boloni

Un alt mesaj al lui Tudorel Stoica

Asta nu ma impiedica sa salut, cu bucurie, inca o data, planurile de reformare ale acestei comunitati.

Lari: E o mare diferenta intre citatele din acele glorii ale clubului Steaua si felul in care diversi oameni si useri (de la Gigi Becali, la MM Stoica, la Azzido, la Gica Chioru, la Andrei Sava, si multi alti) au fost facuti pe FCS oi, spurcati, borfeline, zdrente, si asa mai departe.

Trimiterea pe care ai facut-o tu constituie exemple de civilizatie si moderatie, lucruri care n-au lipsit cu desavarsire de aici, dar nici tocmai bine n-am stat la ele.

Va rog sa recititi articolele "managerul" (autor: Adrian), "Tiganii intre ei" (autor: Filip Pindean) si multe alte astfel de opere din istoria recenta a FCS, si sa le comparati cu ce ai citat tu mai sus.

Si da, faptul ca in timp ce mi-ai dat acest raspuns intelegi de ce schimbarile sunt necesare ma face sa-mi dau seama ca vrei sa ne schimbam in bine si sa construim ceva in loc sa ramanem in punctul mort in care ajunsesem.

bun raspuns Lari. cred ca imi pleznea o vena daca nu vedeam si un om cu capul pe umeri printre atatia mascului alfa...

Subscriu.

de cateva zile stau si urmaresc ce se intampla si desi la inceput mi s-a paurt o idee foarte buna(era clar necesara o schimbare a tonului si o revenire la exprimare decenta)... acum am impresia ca sunt luat de prost. Il cunosc pe Greco de pe vremea cand era activ si mi-a lasat o impresie buna... la fel cum mi-a placut modul in care a pus problema la revenire si valorile pe care vrea sa le promoveze aici... dar cam atat la capitolul aspecte pozitive. Nu pot sa nu vad ca deja se scapa din mana situatia si s-a inceput cu cenzura, desi culmea... se zice ca se vrea promovarea parerilelor tuturor suporterilor stelisti(si surpriza... multi inca ii considera pe cei din conducere si nu numai... niste curve proaste si au toate motivele sa nu-si schimbe parerea). Da... la capitolul limbaj sunt de acord cu voi... dar impresia mea este ca mai mult va deranjeaza subiectul!

Nu cred ca te ia nimeni de prost. Nu se scapa din mana nicio situatie, oricat ti-ar da impresia un grup ostil de 4-5 useri (condus in principal de Adrian si secundat de MoWeed care momentan sta de-oparte dar se implica prin like-uri). Nu exista nicio cenzura de opinie aici, dupa cum se poate vedea limpede. La nivel redactional s-au publicat in ultima vreme 2 articole anti-conducere ("Prison Break cu Steaua", "Idoli - NU, Realisti - DA") si unul anti-schimbarile de la FCS ("Directii"). La nivelul forumului exista un moderator-sef care s-a achitat bine de sarcini si echipa de moderare a pedepsit corespunzator utilizatorii care au atacat si au denigrat alte persoane. Lui Adrian i s-a revocat functia de moderator, pe care nu o avea nici inainte de inceputul acestor schimbari.

Greco, daca citesti, te rog sa-mi raspunzi si mie la cateva intrebari legate de directia site-ului... pentru ca la subiectul respectiv nu am drept de postare. M-ar interesa mai mult un punct de vedere personal, decat un raspuns "politically correct" sau unul general.

Iti raspund, cu o precizare. Ca si alti useri de pe acest forum, nu intelegi semnificatia conceptului de corectitudine politica, unul cu care eu nu sunt de acord si pe care l-am dispretuit toata viata, atat cand locuiam in Romania cat si cand a trebuit sa ma lupt cu el in mediul academic din America.

1. Crezi ca protestul de anii trecuti a fost justificat de ce se intampla/sau nu se intampla la club? Nu ma refer la forma protestului, care poate a fost gresita, ci la problemele pe care le ridica.

Nu am o opinie in acest sens. Consider ca problemele ridicate in timpul protestului au fost valide, si multe din ele le-am semnalat si eu in perioada 2004-2008, cand eram considerat cel mai radical anti-Becali redactor de pe acest site.

Consider ca si cei care au protestat (sau inca mai protesteaza) si cei care nu au protestat sunt stelisti si sunt bineveniti pe acest site.

2. In momentul asta cum ti se pare situatia de la club daca te raportezi la situatia din timpul protestului? Daca au aparut schimbari in bine sunt curios pe seama caror fapte pui tu chestia asta si cat crezi ca vor tine?

Nu consider ca s-a schimbat nimic semnificativ, dar asta e o pura opinie personala si nu cer niciunui alt colaborator FCS sa fie de acord cu mine.

3. Valorile pe care te bazezi tu si pe care vrei sa le impui si comunitatii fcsteaua sunt respectate in cadrul clubului nostru? Daca nu, ti se pare normal sa ignori treaba asta si sa te concentrezi pe rezultate sau pe rivali?

Nu, clubul nostru este foarte departe de a respecta valorile care au stat la baza AISS. Mi se pare normal sa continuam promovarea acelor valori, si prima conditie necesara pentru a avea succes in acest demers este recreerea unui mediu civilizat si tolerant cu toti stelistii, indiferent de tabere.

Aici se va scrie in continuare si despre conducere, dar ne dorim sa se scrie de asemenea si despre aspectele care au fost neglijate in ultima perioada (inclusiv meciuri, jucatori, rivali, etc.). In principal depinde mai ales de redactorii pe care-i vom avea si de ce vor dori ei sa scrie. Principalele criterii sunt inteligenta, coerenta, civilizatia, etc.

Iti multumesc pentru feedback si sper sa ramai alaturi de noi si sa ne tragi atentia daca nu livram ce am promis.

Adrian: imi pare rau, dar n-am cum sa continui discutia asta acum. Te rog sa enumeri pe topic-ul cu modalitati de contact ale echipei FCS ca ai trecut prin toate modalitatile de contact (moderator -> moderator-sef -> director executiv / redactor -> redactor-sef -> director executiv) si problemele tale nu s-au rezolvat. Te rog sa adaugi ca esti nemultumit de activitatea directorului executiv si sa propui un plan alternativ de redresare a site-ului si sa te nominalizezi pentru aceasta functie. Iar apoi te rog sa trimiti un link la acel site fondatorului site-ului (George Stan) si membrilor AISS pe care ii cunosti, Consiliu Director a carei Asociatii poate numi un alt director la site. Iti multumesc!

Tiberiu Florea20.08.2013 18:40

Va aduc la cunostinta si existenta acestui topic:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=33354

Lari20.08.2013 19:10
Trimiterea pe care ai facut-o tu constituie exemple de civilizatie si moderatie, lucruri care n-au lipsit cu desavarsire de aici, dar nici tocmai bine n-am stat la ele.

Admit ca am zambit la raspunsul oferit celor postate de mine.

Una e sa ne dorim civilizatie (si moderatie, ok...), alta sa judecam 'la rece' evenimente si reactii de un grobianism inimaginabil ale patronului.

Sa dea Dumnezeu ca cei din conducere sa nu-i mai atace suburban pe alde Emerich Jenei ("e un mos senil"), Stefan Sames ("un betiv"), Boloni ("ungur nenorocit"), Ilie Dumitrescu ("nu se compara ce-am facut eu la Steaua cu ce-a facut el") etc, etc, etc, ca sa nu fim pusi in situatia de a lasa pe site doar proteste demne, civilizate si moderate gen "este socant ce spune domnul Becali. M-as bucura sa se abtina, pe viitor. Hai Steaua!".

Ori ca Becali sa nu-si doreasca 'recuperarea creantelor' de la club, cu orice pret, ca e mai importanta familia lui decat Steaua. Credeti ca atunci o sa avem doar reactii de genu' "Vaaai, ce rau imi pare. Eu chiar credeam ca Gigi tinea la Steaua. Nuuu seee pooaaatteee!"?

Una e sa-ti doresti sa schimbi ceva in bine, alta e sa-i consideri din 'Fratia Musulmana' pe cei care si-au pierdut mintile din cauza incredibilelor iesiri publice ale creditorului, ori ale numeroaselor gafe manageriale.

Acest site a avut rolul sau in acele proteste. Chiar daca invingatorii scriu istoria, e bine sa privim cu civilizatie, cu moderatie SI IN CONTEXT ce s-a intamplat aici intre 2008-2012.

S-au facut multe greseli si pe acest site, s-au facut multe greseli si in peluze, dar eu sunt de parere ca dovada suprema de civilizatie, de moderatie si de demnitate ar fi sa-i lasam pe cei care au facut respectivele greseli (daca ei considera ca au fost greseli; ei, nu altii!) sa-si faca autocritica si sa nu-i mai punem la zid prin astfel de ironii ('Fratia Musulmana', 'au luat-o razna', etc).

Iar acest mesaj este pentru TOTI cei care nu au ajutat cu nimic concret acele proteste.

drvladyk20.08.2013 19:13

Scuze de off, dar de corectitudine politica ma izbesc zi de zi in Uk. Cea mai tare definitie i-a dat-o un american:

""Corectitudinea politica este o doctrina cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, promovata de mass-media oficiala, care sustine ca este posibil sa apuci o bucata de rahat de partea curata""

Chiar daca invingatorii scriu istoria, e bine sa privim cu civilizatie, cu moderatie SI IN CONTEXT ce s-a intamplat aici intre 2008-2012.

Nu vad invingatori, cum nu vad nici invinsi. Nu vad un razboi, vad doar un nou proiect, si timpul ne va spune cine a avut dreptate sau nu.

Adrian20.08.2013 19:18

Vreau sa adaug ceva la ce a zis Lari.

Invingatorii nu scriu nimic. Pentru ca momentan nu exista invingatori. Nu a castigat nimeni.

Poate ca nu am castigat noi, fratia musulmana, da' nici cealalta parte(sa isi zica cum vor ei ca eu nu stiu cum sa le zic) n-a castigat, chiar daca asa crede.

Sper doar sa nu pierdem toti. Ca s-ar puta ca Steaua sa se duca dracului si nu stiu cat de civilizati vor fi cei care acum se simt invingatori in acele momente.

axl20.08.2013 19:19

Domnilor, reveniti on topic.

Tiberiu Florea20.08.2013 19:22

Lari: Imi cer scuze daca am jignit colaboratori FCS, desi am incercat tot posibilul sa nu o fac.

"Ati luat-o razna" a fost poate o exagerare.

"Fratia Musulmana" nu reprezinta o jignire ci o analogie politica - cel mai succint mod pe care l-am gasit pentru a scoate in evidenta perceptia pe care a dobandit-o FCS in multe medii, inclusiv printre fostii nostri colaboratori. Am ales acest termen pentru a evita analogia cu Antena 3, una care mi se pare de asemenea foarte inspirata, dar care am considerat ca ar fi ofensat si mai mult lumea.

Daca nu-ti place "Fratia Musulmana", vom gasi alt termen pentru factiunea radicala "Vinde / Pleaca / Mori".

Adrian20.08.2013 19:26

Ar cam trebui sa iti dai o avertizare, Tiberiu, pentru faza cu Antrena 3. Toate articolele scrise de talibani pentru acest site au fost argumentate si corecte din toate punctele de vedere. Comparandu-ne cu antrena 3, tu ne faci mincinosi. Din pacate pentru tine, lucrurile spuse de noi au fost, sunt si vor fi adevarate.

drvladyk20.08.2013 19:30
Daca nu-ti place "Fratia Musulmana", vom gasi alt termen pentru factiunea radicala "Vinde / Pleaca / Mori".

Ti se pare necesar? Factiunea radicala nu e un termen potrivit?

axl20.08.2013 19:32

Ultimul avertisment. Revenit on topic!

Orice postare care nu contine o nemultumire legata de actiunile echipei MODERATOARE va fi sanctionata, indiferent cine e autorul.

axl20.08.2013 19:40
Ultimul avertisment. Revenit on topic!

Orice postare care nu contine o nemultumire legata de actiunile echipei MODERATOARE va fi sanctionata, indiferent cine e autorul.

Scratch that. Puteam sa jur ca topicul se numeste Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Moderatorilor, vad ca e de fapt Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului.

Orice postare care nu contine o nemultumire legata de actiunile STAFF-ULUI sau un raspuns la o nemultumire din partea staff-ului va fi sanctionata, indiferent cine e autorul.

Tiberiu Florea20.08.2013 20:18
Ar cam trebui sa iti dai o avertizare, Tiberiu, pentru faza cu Antrena 3. Toate articolele scrise de talibani pentru acest site au fost argumentate si corecte din toate punctele de vedere. Comparandu-ne cu antrena 3, tu ne faci mincinosi. Din pacate pentru tine, lucrurile spuse de noi au fost, sunt si vor fi adevarate.

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/40587/

QED

Daca mozii considera ca merit avertisment pentru comparatiile cu "Fratia Musulmana" si "Antena 3" ii rog sa ma pedepseasca corespunzator. Nu ma intereseaza cine ia masura, ma supun regulilor de conversatie ca si ceilalti utilizatori.

Ti se pare necesar? Factiunea radicala nu e un termen potrivit?

De acum incolo ma voi referi la conducerea FCS anterioara acestor schimbari ca "Factiunea radicala VPM" (Vinde-Pleaca-Mori). Multumesc pentru sugestie.

«1118119120121122141»