Deci mie mi se da in cap acum pentru ca, intr-o discutie privata, l-am facut pe unu' dobitoc. Cum vine asta?
In fine. De raspuns eu i-am raspuns civilizat lui Alexandru H. L-am facut imbraligator, atat. Daca si asta e vreo mare jignire, mai ales dupa ce el a facut un topic special ca sa ma atace pe mine, nu mai are rost sa comentam.
Marii si cinstitii moderatori, care-si apara colegii, au sarit repede sa comenteze si sa-l asigure pe Alexandru H. ca nu va fi inchis acel topic. Doar pentru ca era vorba despre mine si despre faptul ca eu nu vreau sa vad pe site articole pro Lucescu. E fantastic unde s-a ajuns! Primesti injuraturi pe FCSteaua.ro pentru ca nu esti de partea mizerabilului aluia care ar face orice sa distruga Steaua.
Daca eu merg acum pe siteul lu' dinam0 si il injur pe Ienei in cele mai dezgustatoare moduri posibile, aia nu ma scot din laude. Da' aici trebuie sa vorbesc cu domnul Lucescu, domnul Stoica, domnul puscarias. De parca astia au fost vreodata in vietile lor domni. Doar numindu-i pe ei asa, ii insulti pe adevaratii domni, Ienei, Boloni, Stoica, etc. Da' n-are rost sa discutam despre ei, nu? Ca doar acelasi Alexandru h. ne explica ca Lucescu e mai tare ca Ienei.
Duceti-va, ma, pe siteul Barcei si ziceti acolo ca Ronaldo e peste Messi, sa vedem ce se intampla. E rusinos unde s-a ajuns! RUSINOS!
Cine sunt aceste multe persoane care se tem de mine? Cine? Eu unul nu ma feresc sa le spun oamenilor in fata ce cred despre ei. Dar vad ca aceste multe persoane nu pot sa discute despre mine decat pe la spatele meu. Sunt cel mai mare baubau de pe internet, probabil. Un fel de Chuck Norris. La toti le e frica sa vina si sa spuna corect, in fata, cum sta treaba.
Dar toata atitudinea ta din primul si pana in ultimul moment a fost sa faci tot ce poti ca sa pui bete in roate noului proiect, prin certuri, prin atacuri la persoana (empyro, axl, mariusmihet, xray, etc.) si sa cauzezi scandal dupa scandal.
Care scandal dupa scandal?
Ca ti-am zis ca axl n-are ce cauta moderator? Am explicat de ce. Asa cum am explicat de ce n-au ce cauta moderatori nici empyro si nici mihet. Cu ce le-am pus eu bete-n roate?
Eu i-am pus sa faca abuzuri? Eu i-am pus sa dea banuri preferential?
Ce vrei, Tiberiu? Sa ne facem ca nu vedem treburile astea?
De ce mie imi este ridicata avertizarea fara sa primesc o avertizare verbala inainte? De ce altii primesc doar avertizari verbale?
Le puneam bete-n roate daca deschideam si eu un topic ca cel al lui Alexandru H.
E adevarat, nici ceilalti n-au fost usa de biserica, dar nimeni nu ne-a ingreunat atat de mult munca si nu ne-a consumat atata timp pe cat ai facut-o tu.
Pai da, ca eu n-am plecat capul si n-am spus "Da, stapane."
Totusi, fa-mi si mie un pic pe plac. Cum ti-am ingreunat eu munca?
Poate ca ai fost nedreptatit din toata treaba asta, dar si acea nedreptate - daca ea exista - este una minora.
Daca ea exista, cica. Ce mizerie! Pai ti-am demonstrat toate abuzurile pana acum, ti-am adus argumente. Si tu imi spui "daca ea exista"? Este bataie de joc mai mare?
Per ansamblu consider ca axl si-a facut treaba bine si momentan n-am decat reprosuri minore pentru el.
Pai nu, ca fix asta vrei sa faci. Vrei sa transformi siteul intr-un loc al pacii si prieteniei.
Doar de aia l-ai pus sef pe axl in locul lui moweed sau Drvladyk. Cum ar fi fost sa ii pui pe ei si ei sa nu ii baneze pe toti cei care aveau curajul sa nu plece capul si sa nu ignore toate mizeriile din jurul Stelei?
N-ar fi mers.
fieful talibanilor anti-conducere.
Ce glume proaste.
Bine, ma, transforma-l tu in fieful talibanilor anti-rapid. Sau in fieful talibanilor pro-rezultate. Daca asta vrei, asta faci, nu-i problema. Sa vezi ca nu-ti pune nimeni bete-n roate.
Sper doar sa mai fii aici si cand echipa nu va mai avea rezultate.
Nu de alta dar si pe mine m-au contactat multi si mi-au zis ca tu nu te-ai fi intors niciodata pe site daca Steaua nu castiga titlul.
Cat timp veti continua cu insinuarile, denigrarile, atacurile, scandalurile, si asa mai departe voi ruga moderatorii sa va trateze impartial, dar cei care se comporta in modul in care ai facut-o tu pana acum isi merita propria soarta.
Noi nu insinuam. Noi argumentam.
Asa cum am argumentat toate abuzurile facute de moderatorii tai.
Nu stiu unde ai vazut tu vreo insinuare.
Si tragica soarta ce mai e. Te-am facut moderator si apoi ti-am scos mod-ul pentru ca n-ai reusit sa colaborezi cu ceilalti.
Adica eu am incurajat deschiderea unui topic in care sa fie atacati ei?
Explica-mi si mie ce inseamna a colabora cu ceilalti pentru tine. Ca poate tu intelegi diferit treaba.
Sau ce? Trebuia sa il aplaud pe mihet cand dadea banuri aiurea?
Inca nu ne-a explicat nimeni de ce un utilizator a primit 7 zile de ban pentru "nikolic e un gunoi" in timp ce alt utilizator a primit o zi de ban pentru 3 avertizari acumultate in 5 zile. Fiti buni, lamuriti-ne!
- am tacut din gura cand l-ati facut pe axl lingau desi fusese pus moderator sef strict pentru sugestii constructive legate de regulament
Care sugestii? Ca nu a facut altceva decat sa dea copy/paste la fostul regulament.
cand am vrut sa te dau eu afara acum cateva zile din echipa de moderare n-am facut-o ci l-am lasat pe axl sa faca ce a vrut el (si anume sa-ti mai dea o sansa)
Sa imi mai dea o sansa pentru ce? Ca inca nu mi-a zis care a fost motivul excluderii mele.
Altii n-au fost exclusi desi si-au batut joc de utilizatori. Eu am fost exclus pentru ca eram si redactor-sef. O PROSTIE CAT UN CAL DE MARE!
Si da, Ronnie are dreptate.
Pentru ca tu habar nu ai ce a fost pe site in era fratiei musulmane. Tu vorbesti din auzite. Si mai rau, apleci urechea catre oameni care au tradat, care au schimbat taberele in momentul in care echipa avea rezultate.
Uita-te mai bine sa vezi cati non-musulmani au fost banati in perioada aia. Chiar daca au fost discutii mai dure, chiar daca s-a ajuns la oi si elvetieni, macar nu a bagat nimeni pumnul in gura. De fiecare data cand venea vreun pacifist si cerea pace, i se explica argumentat ce si cum.
Pe vremea aia, daca ziceai ca Nikolic e un gunoi, nu pateai nimic. Ca Nikolic chiar e un mare gunoi. Da' nici nu aveai voie sa zici minciuni despre Lucescu. Atunci aici era siteul Stelei, nu al pacii sau al tuturor suporterilor.
p.s.
Din punctul meu de vedere, subiect incheiat. Nu are rost sa mai continuam discutia.
V-am prezentat niste argumente, nu le-ati luat in considerare. V-am pus niste intrebari, nu mi-ati raspuns la ele. E destul de clar ce doriti voi asa ca nu mai trebuie sa explicati nimic.
Spor la munca!