xray, si eu am considerat ca am fost banat in 2009 in mod abuziv. Si eu am intrat apoi cu alt cont, DAR nu mi-am ascuns identitatea. E o diferenta! Tu ti-ai negat identitatea cand ai avut contul "Arhimede". Si ai mai apelat tu la minciuni si-n trecut, dar nu mai insist.
Multa vreme am crezut ca esti un om onest pana sa ma trezesc din partea ta ca trebuie sa ma rusinez ca indraznesc sa ma leg de jocul extraordinar al lui Cristi Tanase sau mai grav sa idraznesc sa-mi arat indignarea fata de iesirile permanente in decor ale Domnului Mihai Stoica.
E bine ca recunosti macar acum, nu-i asa?
Redondo/Lorimer, te rog, nu te impacienta. 
Lui Greco i-am spus de la inceput ca am fost Arhimede, inca din primul mesaj!
Asa ca nu te mai formaliza cu puterea mea de recunoastere.
Daca vrei sa te felicit pt ca ai fost tolerat aici cu clona Lorimer si banat ca Redondo, o fac cu placere. Dar sa stii, ad litteram, e tot o incalcare a regulamentului, o aburire a lui. 
Dar eu nu sunt malitios ca tine sa spun ca ai fost/esti nelegitim in raport cu regulamentul, ci iti urez toate cele bune si 1000 de ani pace, indiferent de ID sub care vei posta!
Iti recomand, ca de la stelist la stelist, sa te judeci pe tine insuti ca onorabilitate si nu-mi mai rapi placerea de a-mi judeca eu propria constiinta.
Aici trebuie sa discutam despre Steaua, nu despre noi insine.
Sa vorbim despre prezent si viitorul ei, idei, opinii, solutii, nu sa-ti raspund tie la dragalaseniile cu care m-ai umplut de respect.
Multumesc pentru intelegere!
PS
Ti-am raspuns ca drept la replica pt atacul subtil la persoana si pun punct. Te rog si pe tine!
Te mai rog, prieteneste, sa nu transferi "in blind" o polemica de pe site-ul superterilorstelisti aici.
E si off topic si fara sens. Thanks again!
@Adrian
Ai dreptate, dar cele spuse despre mine pot crea confuzii si prejudecati. A da ignore ar insemna ca mi le asum. Oricum, le-am explicat acum, in premiera, forever!