Domnule sef al moderatorilor, mie mi-ai sters fraza "hai ba vezi-ti de treaba", fraza adresata lui Adrian, tocmai ca nu apara vreun scandal...ok, de acord. Cand acest moderator mai nou incearca DIN NOU si DIN NOU sa bage samanta de scandal, nu ai mai editat nimic...
Sa fiu si mai explicit, cand i-am trimis lui Empyro pm cu statisticile meciului cu Dinamo i-am spus ca poate folosi numele lui, ca nu ma intereseaza cine apare ca autor, desi era si aia o munca de cel putin o ora. Deci, nu am dorit sa ies in evidenta. Daca vrea, poate confirma treaba asta.
Sa fim si mai bine intelesi si cu asta termin...eu am copil de 3 luni si daca muncesc, o fac pentru a fi platit, pentru ca sunt in acest moment un cap de familie. Atunci cand depun fara plata o anumita munca pentru un site, chiar si fara sa doresc sa ies in fata, cat ar fi ea munca de scurta ca durata...apoi scuzati-ma dar n-am nevoie de acest "shit".
Sigur, marele stelist, cel mai mare dintre noi (pe care il provoc cu martori de fata oricand si oriunde la o discutie despre istoria clubului la toate disciplinele!) a dovedit inca o data daca mai era cazul ca tot ceea ce isi doreste este puterea virtuala! Poate sa o aiba, repet de acest "shit" m-am saturat! Cand am pus o problema foarte interesanta pe un topic referitor la un mare meci din istoria clubului, marii stelisti nici macar o parere n-au avut...erau ocupati sa ocupe functii virtuale...mari stelisti, n-am ce zice...
@ Va rog din nou sa nu-mi stergeti mesajul!